- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.341
canimmm guzel haberlerlle gelinsallah yarinn sabah... aksi olursada uzulme cokkk emii.... yeni neselikizimiz sensinnn bakk ona goreeeselamm kızlarr..
geldim geçmişi okudumm ve gidiyorumm yatıcamm yarın sabahh 9 da dr. randevum varr bakalımm hayırlısı inşalalhhh...
hepiinizi öpüyorumm iyi gecelerrrr
cok yok hayatim insallah dusmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzbat ptesi silacimmm, daha var yani biraz...ama odum kopuyor dusecek diye...:26::26: son 4-5 gundur atesim surekli ayni cikiyor...
bizim bi tanidigin bebegi tavsan dudak dogdu ultrason isinlarindan oldugunu soylemis doktoru sanirim. saniyesi cok muhimmis atiyorum 5 saniye tutunca birsey olmuyo 30-40 saniye tutarsa o zaman doku kaybi olusuyormus bebekte bunu doktoru soylemis o kisinin:26:
ben bu kadar ciddi oldugunu bilmiyordum azracim...
bizde de zararli diye gostermiyorlar sanirim...
guzelim diyorum ya ben usg de cook kisa kalirdim 3 dk bile deillll ..
kizlar ya dr da cooooook is var gercekten.. ayy sukur drumu cok seviyorum ve guveniyorummm
kizlar ben kaciyorum bayildi gozlerim cok uykusuzum öpüyorum hepinizi ayri ayri yarin gorusuruz insallah allah rahatlik versin
herkes gecmisi okuyor herhalde..
kimse yokki tatlimm..... gevezeligimiz gecti mi ne??
tatlim oglende pek tempolu olmuyor aslinda... ama simdiye nazaran canli... regencimin morali bozuktu sabah... insallah halletmistirde kutlamayi bugun yapiyordur...valla oglen kalabalik oluyor ama, kizlar gece esleriyle ilgileniyorlar herhalde...
wifeofdemon yok artik... KUppe ve Nihanca bakip kactilar...regende esiyle takiliyor sanirim..
sinem, neselikiz, kalbimin, fmk takilmiyorrrr... ayyy azaliyoruzzzz.. bizde hamile kalalim artikkk...
bak azra bile kacti hemen.. uykusu gelmisss.. hamile olmasin sakin?:26::26:
ayy amma isim saydim...
tatlim oglende pek tempolu olmuyor aslinda... ama simdiye nazaran canli... regencimin morali bozuktu sabah... insallah halletmistirde kutlamayi bugun yapiyordur...
nihancanin isi yaninda sanirim bugun......
aslindabenimde uykumpek gelior su aralar hamisllikten deil gecenayda oleydi ama direniyorum zaten esimle benim minimum sattimiz uyumak icin 2 dir...
yarin cagalmis oluruz insallahhh
bak sana bisey anlatayim bari...
esimin is arkadasi ortaklari da sayilir adam biraz kopmmusss..... 30 -31 yaslarinda evli ve 4 cougu var . hatta en kucuk cocugu 4-6aylik...amma adam surekli gecelerde alemlerde.... bahsettigim sahis turk.
daha once ciddi bi iki sevgilisi olmustu...
simdi yine birisine sarmis ve ciddi anlamda sanki ergen gibi ask yasamaya baslamis dakika yanindan ayirmiyormus kizi... elele dolasmalar falan... ha karisindan ve cocuklarindan bir haber.... oldumu kaldilar mi,??
esimbugun iki tasin arasi bana tel acti durum cok vahim adam ise gucede bakmiyor karisinida basayabilir falan dedi... cunku surekli ayni yerdeler bizimkilerde saskinliktalar..
hakizda turk vebiliyo evli oldugunu colugu cocugu... kiz bizim eslerimizden de utanmiyor aleni bir sekilde yanlarinda elele falan...hadi turk olmasa nese dicem gene...
iste esim cook etkilenmis bu olaydan ve uzuntulu...arkadasina nutuk atiyordu isten sonra bakalim noldu simdi saatte oldu bayagi...
yaaa o deilde hep sukredelim eslerimiz icin neler varrr nelerrr.....
evet tatlim oyle.. ayy biz yorgunluktan olsektee su saati bir azaltamadik... belki cocuk olunca degisir demistim ayniiii... tatlim oglum 8- 8.5 arasi yatar.. bazen 9a sarkar...sen yatirdin mi oglunu canim?
baya gec yatiyormussunuz sizde bizim gibi...biz erkene cekmeye calisiyoruz biraz... hep 1den sonra yatiyorduk... simdi 12ye filan almaya calisiyoruz...
duzensiz uyumanin hem yumurtalar hem spermler uzerinde kotu etkisi var biliyorsun...:26:
tr'ye filan gidecekmisiniz bu yaz hic...? ben 1.5 haftaya gidiyorum...
ayy canim nader sevindirikoldun... insallah kacmazlarrrrooo, NIhancim ile Kuppecime bakti kacti demistim... Yine gelmislerr...bakalim bakip kacacaklar mi yine..
evet tatlim oyle.. ayy biz yorgunluktan olsektee su saati bir azaltamadik... belki cocuk olunca degisir demistim ayniiii... tatlim oglum 8- 8.5 arasi yatar.. bazen 9a sarkar...
izin konusu biraz muallak gecen yil tr yapmadikbaska yerlere gittik... busene debakalim ev durumlari falan var... kismett.. olmazsayine yakinlardabiryerdusunuyorum 1hafta falan...
ayy canim nader sevindirikoldun... insallah kacmazlarrrr
esin onun yaninda mi?
yaaa ne kadar sacma... resmen adamin gozu kor olmus asik olunca... cocuk gibi... tum sorumluluklarini unutmuss...cok kotu.. esinin haberi var mi durumdan onu anlamadim ama...:26:
bence hemen birakmali onu, cocudu da olsa... digeri de turk kiz yani....nasil boyle bir aileyi bozabiliyor...
valla oglen kalabalik oluyor ama, kizlar gece esleriyle ilgileniyorlar herhalde...
wifeofdemon yok artik... KUppe ve Nihanca bakip kactilar...regende esiyle takiliyor sanirim..
sinem, neselikiz, kalbimin, fmk takilmiyorrrr... ayyy azaliyoruzzzz.. bizde hamile kalalim artikkk...
bak azra bile kacti hemen.. uykusu gelmisss.. hamile olmasin sakin?:26::26:
ayy amma isim saydim...
esin onun yaninda mi?
yaaa ne kadar sacma... resmen adamin gozu kor olmus asik olunca... cocuk gibi... tum sorumluluklarini unutmuss...cok kotu.. esinin haberi var mi durumdan onu anlamadim ama...:26:
bence hemen birakmali onu, cocudu da olsa... digeri de turk kiz yani....nasil boyle bir aileyi bozabiliyor...
8 de kalkar pasammm..ama yanimda dolasiyor ben uzaniyorum yarim saat daha falan ama uyumuyrum esimde en erken 9da cikiyor evden.... dolabi aciyor sutu ve bardagi alip yanima geliyor bende kalkmak zorundayim tabiiiisabah erken kaliyordur o zaman oglun... seni de uyandiriyordur...
nereye gittiniz canimmmm, gecen sene? merak ettim...:26::26:
bence en guzeli dedigin gibi bir haftaligina yakinlarda bir yere gitmek... yoksa tr cok yorucu oluyor, aileler, arkadaslar birinle gorusmesen bozuluyorlar... cok kosturma geciyor...
biz takip ediyoruz, nihancacımla msndeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?