2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

selamm kızlarr..
geldim geçmişi okudumm ve gidiyorumm yatıcamm yarın sabahh 9 da dr. randevum varr bakalımm hayırlısı inşalalhhh...

hepiinizi öpüyorumm iyi gecelerrrr
canimmm guzel haberlerlle gelinsallah yarinn sabah... aksi olursada uzulme cokkk emii.... yeni neselikizimiz sensinnn bakk ona goreee
bat ptesi silacimmm, daha var yani biraz... ama odum kopuyor dusecek diye...:26::26: son 4-5 gundur atesim surekli ayni cikiyor...
cok yok hayatim insallah dusmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

guzelim diyorum ya ben usg de cook kisa kalirdim 3 dk bile deillll ..

kizlar ya dr da cooooook is var gercekten.. ayy sukur drumu cok seviyorum ve guveniyorummm

ben bu kadar ciddi oldugunu bilmiyordum azracim...
bizde de zararli diye gostermiyorlar sanirim...

aşirisi cok zararli tatlim sakın sakın daha fazla goreyim diye kendini bebişini tehikeye atma canım benim mutlaka sizde zararli diye gostermiyolardir gelismis toplumlarda daha cok onem gosteriliyor sagliga acı bir gercek bu neyazikki

kizlar ben kaciyorum bayildi gozlerim cok uykusuzum öpüyorum hepinizi ayri ayri yarin gorusuruz insallah allah rahatlik versin

kimse yokki tatlimm..... gevezeligimiz gecti mi ne??

valla oglen kalabalik oluyor ama, kizlar gece esleriyle ilgileniyorlar herhalde...

wifeofdemon yok artik... KUppe ve Nihanca bakip kactilar... regende esiyle takiliyor sanirim..

sinem, neselikiz, kalbimin, fmk takilmiyorrrr... ayyy azaliyoruzzzz.. bizde hamile kalalim artikkk...

bak azra bile kacti hemen.. uykusu gelmisss.. hamile olmasin sakin?:26::26:

ayy amma isim saydim...

Son düzenleme:
tatlim oglende pek tempolu olmuyor aslinda... ama simdiye nazaran canli... regencimin morali bozuktu sabah... insallah halletmistirde kutlamayi bugun yapiyordur...

nihancanin isi yaninda sanirim bugun......

aslindabenimde uykumpek gelior su aralar hamisllikten deil gecenayda oleydi ama direniyorum zaten esimle benim minimum sattimiz uyumak icin 2 dir...

yarin cagalmis oluruz insallahhh

sen yatirdin mi oglunu canim?
baya gec yatiyormussunuz sizde bizim gibi... biz erkene cekmeye calisiyoruz biraz... hep 1den sonra yatiyorduk... simdi 12ye filan almaya calisiyoruz...
duzensiz uyumanin hem yumurtalar hem spermler uzerinde kotu etkisi var biliyorsun...:26:

tr'ye filan gidecekmisiniz bu yaz hic...? ben 1.5 haftaya gidiyorum...

bak sana bisey anlatayim bari...

esimin is arkadasi ortaklari da sayilir adam biraz kopmmusss..... 30 -31 yaslarinda evli ve 4 cougu var . hatta en kucuk cocugu 4-6aylik...amma adam surekli gecelerde alemlerde.... bahsettigim sahis turk.
daha once ciddi bi iki sevgilisi olmustu...

simdi yine birisine sarmis ve ciddi anlamda sanki ergen gibi ask yasamaya baslamis dakika yanindan ayirmiyormus kizi... elele dolasmalar falan... ha karisindan ve cocuklarindan bir haber.... oldumu kaldilar mi,??

esimbugun iki tasin arasi bana tel acti durum cok vahim adam ise gucede bakmiyor karisinida basayabilir falan dedi... cunku surekli ayni yerdeler bizimkilerde saskinliktalar..

hakizda turk vebiliyo evli oldugunu colugu cocugu... kiz bizim eslerimizden de utanmiyor aleni bir sekilde yanlarinda elele falan...hadi turk olmasa nese dicem gene...

iste esim cook etkilenmis bu olaydan ve uzuntulu...arkadasina nutuk atiyordu isten sonra bakalim noldu simdi saatte oldu bayagi...

yaaa o deilde hep sukredelim eslerimiz icin neler varrr nelerrr.....

esin onun yaninda mi?
yaaa ne kadar sacma... resmen adamin gozu kor olmus asik olunca... cocuk gibi... tum sorumluluklarini unutmuss... cok kotu.. esinin haberi var mi durumdan onu anlamadim ama...:26:
bence hemen birakmali onu, cocudu da olsa... digeri de turk kiz yani.... nasil boyle bir aileyi bozabiliyor...

evet tatlim oyle.. ayy biz yorgunluktan olsektee su saati bir azaltamadik... belki cocuk olunca degisir demistim ayniiii... tatlim oglum 8- 8.5 arasi yatar.. bazen 9a sarkar...

izin konusu biraz muallak gecen yil tr yapmadikbaska yerlere gittik... busene debakalim ev durumlari falan var... kismett.. olmazsayine yakinlardabiryerdusunuyorum 1hafta falan...
ooo, NIhancim ile Kuppecime bakti kacti demistim... Yine gelmislerr... bakalim bakip kacacaklar mi yine..
ayy canim nader sevindirikoldun... insallah kacmazlarrrr

sabah erken kaliyordur o zaman oglun... seni de uyandiriyordur...

nereye gittiniz canimmmm, gecen sene? merak ettim...:26::26:

bence en guzeli dedigin gibi bir haftaligina yakinlarda bir yere gitmek... yoksa tr cok yorucu oluyor, aileler, arkadaslar birinle gorusmesen bozuluyorlar... cok kosturma geciyor...

esim onun yanindaydi 8 -9gibi.. konusayim biraz kendine gelsin dedi.... ama okadar uzun kalmaz onun yaninda..

valla canim saskinlik verici bi durum ama bu gibi durumlar cook yayildii Allah korusunnn...

ar damari catlamis dedigimiz buolabilir mi diye dusunuyorummmm

biz takip ediyoruz, nihancacımla msndeyiz

8 de kalkar pasammm..ama yanimda dolasiyor ben uzaniyorum yarim saat daha falan ama uyumuyrum esimde en erken 9da cikiyor evden.... dolabi aciyor sutu ve bardagi alip yanima geliyor bende kalkmak zorundayim tabiiii
gecen sene 15tane sehir yapmistik 2 haftada... ispanyanin ve fransanin enn populer sehirleri... ispanyada 1hafta ozel havuzlu villa kiralamistikkkk..... pooff canim cektiii...

tr guzel ve yorucu hakkaten ustelik de coook para gerektiriyoorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…