2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
|||

Iyi geceler kizlarrrrr.. bir gun daha bitti...

hoşgeldiniz kızlaaaaaar ben sabah 8.5ta işte olduum için direk açıorum topiği :) bu arada kızlar size kötü bi haber dün yine bişi olmadı bnmkine küstüm valla çocuk yapmaktan da vazgeçicem bu gidişle yaaa off en önemli günleri atladk resmen

ayy regentoşummmm benim...hani bi topikte karşılaştık yaa ayy o hikayeye çok üzüldüm kıs inşallahh ii olurr

insallah canim yaaa... ben hep bakiyorum öyle.. insanlarin birbirine ihtiyaci var... ki hic tanimadiklari insanlara siginiyorlar... ya acinin ne oldugunu cok iyi biliyorum..ayyyy neyse uzatmayim ama yasayan anlioyr sadece, yasamayan vicdani olan biriyle sadece o an yazik demekle kaliyor... keske insan lafla destek olmaktan cok daha baska seyler de yapabilse... di mi tatlim???

canımm bnde sabah hemen açıyorumm geçmişi okuyorum önce sonra geliyorummm

renewalcimm canımm kocanı al karşına konuş bnce sen çocuk istiyor musun de istiyorsan bu şekilde olmayacağınıda biliyorsun de bnce konuşmadan halledemezsin gibi geliyorr:26::26::26:

evet canım ya anlamadan ne yaşadığını sadece lafla sözle destek olabiliyoruz..başka türlüsü keşke gelse elimizdenn regentoşumm kıs ben seni çok seviyorum haa

evet canım ya anlamadan ne yaşadığını sadece lafla sözle destek olabiliyoruz..başka türlüsü keşke gelse elimizdenn regentoşumm kıs ben seni çok seviyorum haa

canim benim cok sagol.. kan kaynadi kiss... akraba felanmiyiz yoksa..

ya istioda herşeyi benden beklio paşam... hiç uğraşamam valla banane kendimi zor yürütüom zaten sabah işe git akşam gel bide evde uuraş zaten yoruluorum bide onun gönlüyle uraşamam ... Evimi görseniz varya rezalet yaa gördükçe eve giresim gelmio çok yoruldum

evett kızz kanımm kaynadıı sanaa
amann akrabadann öteyiz biz burdaa kardeşşşizzz kardeşşşşşşşşş

evet yaa.... keske gercek hayatta karsilamis olsaydik... burda anlasabildigin insanlari bulabiliyorsun, cünkü herkes dünyanin bir ucunda... ama cevrene baktiginda gördügün sey kiskanclik, cekememezlik, kin, nefret vs vs... hepimiz bi mahhalleye toplansak ne süper olurdu tatlim ben simdi gidiyorum, bi kac saate gelirim geri o zaman görüsürüz hadi öpüyorum cok...

Allahhhhhhhhhhhhhh Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yağmurrr şimşekkkkkkkkkkkkkk gökkk gürlemesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ayyyyy çok korkuyorummmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…