- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.641
günaydın kızlaaaaaaaaar demek isterdim ama ne yazıkki benden başka kimse yok
ay günaydinlar sekerm ben de geldim.... topigin sabah kusulari da biziz galiba
=renewal;
günaydın kızlaaaaaaaaar demek isterdim ama ne yazıkki benden başka kimse yok
günaydınnn canlarımmm benimm....bnde sabah kuşlarındanım vallaaaaaaa
kusum benim
ayy regentoşummmm benim...hani bi topikte karşılaştık yaa ayy o hikayeye çok üzüldüm kıs inşallahh ii olurr
hoşgeldiniz kızlaaaaaarben sabah 8.5ta işte olduum için direk açıorum topiği :) bu arada kızlar size kötü bi haber dün yine bişi olmadı bnmkine küstüm valla çocuk yapmaktan da vazgeçicem bu gidişle yaaa off en önemli günleri atladk resmen
insallah canim yaaa... ben hep bakiyorum öyle.. insanlarin birbirine ihtiyaci var... ki hic tanimadiklari insanlara siginiyorlar... ya acinin ne oldugunu cok iyi biliyorum..ayyyy neyse uzatmayim ama yasayan anlioyr sadece, yasamayan vicdani olan biriyle sadece o an yazik demekle kaliyor... keske insan lafla destek olmaktan cok daha baska seyler de yapabilse... di mi tatlim???
evet canım ya anlamadan ne yaşadığını sadece lafla sözle destek olabiliyoruz..başka türlüsü keşke gelse elimizdennregentoşumm kıs ben seni çok seviyorum haa
canim benim cok sagol.. kan kaynadi kiss...akraba felanmiyiz yoksa..
canımm bnde sabah hemen açıyorumm geçmişi okuyorum önce sonra geliyorummm
renewalcimm canımm kocanı al karşına konuş bnce sen çocuk istiyor musun de istiyorsan bu şekilde olmayacağınıda biliyorsun de bnce konuşmadan halledemezsin gibi geliyorr:26::26::26:
evett kızz kanımm kaynadıı sanaa
amann akrabadann öteyiz biz burdaa kardeşşşizzz kardeşşşşşşşşş
Gunaydinnnnn ve hayirli cumalar arkadaslarrr. bgn bol bol dua edelim dileklerimiz kabul olsunnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?