2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımm ya yazık sanada ama inşallahhh bu durumm seni çok etkilemez...eşine de yazıkk tabii ya...bnde kıyamazdımm kocişimeee ...inşallahhh işiniz çabuk biterrr
ayyy doktorda da inşallahh ii haberler alırsınnn hemenn bizlee paylaşmayıı unutmaa tamam mııı

Tatlılarım, naber, nasılsınız, çok çok özledim sizleri, merak da ettim, acaba kimler hamiş kaldı bu aralar diye. giremiyordum siteye, şimdi nasıl olduysa girebildim, ohh yaşasııııııın, bilenleriniz varsa, kısa özetle bu ara hamiş kalabilen arkadaşlarımızdan bahsedebilirmisiniz? bir kaç gün önce 2 dakikalık giriş yapabildim, onda da neşelikızımızın hamiş olduğunu okudum. Daha varmı? daha daha? Çoğalalım kızlar, hamişler çoğalsın ve göbüşler büyüsün inşallah!

Neşelikızım tatlım seni çoooooooooook tebrik ediyorum. ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına! hepimizin hepimizin

Son düzenleme:
tunaydın kızlar...

hepınıze hayırlı cumalar.. Allah dileklerımızı ve cabalarımızı duyup gorup kabul etsın..

kuppecım ıns gelmez kırmızıların..

kayıplara karstın canım hosgeldın...

tugcemızde hamıle.. baskada benım bıldgım yok..

sende keyıfler nasıl canım ??

tunaydın kızlar...

hepınıze hayırlı cumalar.. Allah dileklerımızı ve cabalarımızı duyup gorup kabul etsın..

kuppecım ıns gelmez kırmızıların..

hayırlı cumalar tatlım, dualarına amin diyorum, zaten gücümüz buna yetiyor. napalım. dua etmekten ve amin demekten başka. sende durumlar nedir, kaçıncı gündesin?

aaaaaaaaaaaaaaa, Tuğçedemi hamile??? yaşasıııııın! çok TEBRİK EDERİM tatlım!
öpüyorum seni, ay çok sevindim, ben bayağı fransızım bu ara burada olanlara, belki eski haberdir, ama ben yeni duyuyorum, napiyim:78: kaç hafta oldun canım?

kayıplara karstın canım hosgeldın...

tugcemızde hamıle.. baskada benım bıldgım yok..

sende keyıfler nasıl canım ??

ee nasıl olsun, iyiyim işte, bu ay gününde çalıştık bakalım nolucak. ama buraya giremediim için artık ne yollar arayacağımı şaşırdım gerçekten, artık melekler mekanına üyelik yaptırdım ki oradaki kızlardan rica edeyim, buraya grip sizden bana haber getirsinler diye, düşün artık ne yollara başvuruyordum sıkıca bağlanmışım sizlere, kopamıyorum

hayırlı cumalar tatlım, dualarına amin diyorum, zaten gücümüz buna yetiyor. napalım. dua etmekten ve amin demekten başka. sende durumlar nedir, kaçıncı gündesin?

ben regl oldum regl bıttı. bu sag kasıgımdakı agrılar bıtmedı canım...

psikolojim cok bozuldu tedavıye ara verdım... şimdi bıtkısel bıseyler ıceyım dıyorumm.. hakkımızda hayırlısı...

ağrının neden kaynaklandığını öğrendinmi?yani doktora söyledinmi ağrının olduğunu? kaç deneme yaptın şimdiye kadar?

ağrının neden kaynaklandığını öğrendinmi?yani doktora söyledinmi ağrının olduğunu? kaç deneme yaptın şimdiye kadar?

canım 3.ayımdı.. bıraktım. napim dayanamadım.. doktorum aslında cok bılgılı ama kayıtsız.. pek ılgılenmıyor. 10 gunde bır muayenehanesıne gıdıyoruz her gıdıste 100 lıra verıyoruz. parasında degılım tmm ama hanı ınsan bıraz ılgılensın dımı..

2.ayımda benı yumus takıbıne cagırmadı bıle.. ağrılarımı sormadım tabı.. bıraktım gıttı.. 1-2 ay dınleneyım sonra rahım fılmı cektırcem..

kızlar ben çıkıyorummmmm..hastaneye gidiyorummm fizik tedavim için gelince görüşürüzz..eziyet gibi geliyo şuan, kasıklarım çok ağrıyooo, bir deee arabanın direksiyonu bile ateş gibi oluyo, çokk sıcakk, bunaltıcııı.. bu kafayla nası gitcem onu da bilmiyorummmm..görüşürüzzzz..

wifeofdemonn canımm hoşgeldinnn özlettin kendiniii inşallahh senin çalışmalar da netice verir veeeee olursunn canım.....tuğçemizin hamişliği yeni belli olduu canım merak etmee ya bu arada bu siteye girememe mevzusunu anlamadım bi türlü neden girilmiyorkii azracım da aynı sorunu yaşıyorduu şimdi halletti ama..yönetime msj atmıştıı sende bi dene istersenn canımmm bizi sensiiz bırakmmaaa

tatlım, neden rahim filmi? ilk 6 ay bir dene, olmazsa o zaman sebep araştırırsın. 10 günde bir neden gittin ki doktora? hem her seferinde para alıyorsa ve seninle de ilgilenmiyorsa, sen başka doktor ara. nerede oturuyorsun, resimlerinden Ankaraya benzettim. Bu arada resimlerini de yeni gördüm, çok tatlısın. İstanbuld oturuyorsan sana 1-2 doktor önerebilirim.

tatlışkommm kendine dikkatt ett bol sıvı tükett çpok öğtümm geçmiş olsun tekrar

Hoşbulduk tatlım, ben de çok çok özledim sizleri, anlatılmaz yaşanır derler ya, o cinsten işte
yönetime mesaj attım, onlarla ilgili bir sorun yokmuş, yani bana bir engelleme falan koymamışlar. yani sebebi belli değil ama sonunda girebildim ya, buna da şükür.
benim çalışmaların da netice vermesi biraz zor gibi geliyor bana, ilk hamişliğimdeki gibi göğüs ucu hassaslığı bekliyorum, yok, şimdi 5 DPO'dayım, daha erken gerçi ama ben belirti arıyorum, daha bulamadım. bakalım hayırlısı.

hülyacım, sen nasılsın?durumlar nasıl? kaçıncı günündesin?

canımm bnde geçen hafta cuma doktora gitmiştimm bu ay klomen kulanmıştım yumurtlama için çağırdı..sol tarafta kist var yine dedi...sağdada 3-4 tane büyümemiş yumurta var dedi...dün için kontrole çağırdı beni...solda görünen kist ddeğil yumurtaymışşş çatlamışşş pazar pazzrtesi muhtemelen dedi...rahimm kalınlaşmışş güzel dedi..ve batın içinde sıvı var karın içi sıvısı var dedii(bitek bunu anlamadım ve sormayı unutuum) bizde geçen cumadan berii zatenn fulltime çalılştıkk bakalımm hayırlısıı inşallahh bnde hamişimdirr bu ayyy ii haberler alırım...hee bide daha erken hcgye bakmak için dedi..ve her ihtimale karşıı söktürü veerdii eğer hamiş değilsem adetim yine gecikmesin normal döngüde olsun diyee dedi..merak etme bebeğe bi zararı yok tam tersi besler dedi..dün başladım hemen içmeye işte 18 haziranda bitiyor ilaçç en geç 5 gün içinde adet oluyorum normalde bakıcazz şimdii inşallahh olmam daaaaaaaa 25 hazirana kadar bekleyip yoksa doktora gitcem işteee inşallahhhhhhhhh

canım 2 yıldır korunmuyoruz.. tedavıde 3.ayım.. daha once doktorlara gttm.. esımdede bendede bır problem olmadıgını soyledıler..

canım ben artvındeyım.. mahrum bolge. cok sayıda br doktor yok.. en yakın rızeye gıdıyorumm.. merkezdekı doktorda benım sımdıkı doktorum.. ozelınde daha ıyı ılgılenır dıye gıttık canım.. ne bıleleım boyle olsun.. hep kendı cagırdı canım.

karar verdık değiştriyoruz canım doktorumuzu ama bıraz dınleneyım.. cok daraldım bunaldım..

tşk ederım bu arada resimlerımın ıcın dedıklerınden dolayı...

tatlım, o batın içi sıvısı fizyolojikse iyidir, yani bu ay yumurtladığını gösterir aslında. ama söktürücü kullandırmasını anlamadım, belki bilmediğim püf noktaları vardır diyicem ama bilmyiorum vallaha, ben doktor hatası yüzünden söktürücü kullanıp bebeğini düşürenleri duydum bir kaç defa. ALLAH korusun, hepimizden uzak etsin ALLAHIM, belki de senin doktorunun verdiği ilaç bildiğimiz söktürücülerden değildir. ilacın ismini bana yazabilirmisin tatlım?

inşallah tedavin sonuç verir canım benim, bakarsın ara verdim dediğin zaman hamiş kalırsın, bu işler hiç belli olmaz. RABBİM ol dediği zaman olacaktır. sana bir olay anlatıcam. bizim bir tanıdık aile vardı, annemlerle aynı yıl evlenmişlerdi, biz olmuşuz 3 çocuk, onların daha çocuğu hiç yoktu, istiyorlardı ve olmuyordu, tedaviler falan yapıldı, tık yok, ben evin 3. çocuğu 8 yaşımdayken, o aile kimsesizler yurdundan bir bebek aldılar, nasıl olsa bebeğimiz olmuyor, bu çocuğu büyütelim,dediler, neyse, 3 yıl geçti, bebek 3 yaşına geldi, annem o kadına dedi ki benim doktoruma bir göstereyim seni, iyi doktordur falan, neyse gittiler, doktor "kızım tedaviye gerek yok, sen zaten hamilesin" demiş, yani onca yıl olmadı olmadı, sonra nasıl olduysa kendiliğinden oldu. demekki zamanı var. tam 16 yıl sonra tedavisiz falan bebek sahbii oldular, şimdi ilk aldıkları kız, ve sonradan doğurduğu erkek çocukla koca bir aile olmuşlar, kızlarını nişanladılar bile
yani bir de herkeste 16 yıl sonra olucak diye de bişey yok, bazı kadınlarda ayda bir, bazısında yılda bir, bazısında 3 yılda bir bazısında 7 yılda bir hamile kalma şansı olabiliyor. yani hiçbir zaman ümidini kaybetmeyeceksin, senin zamanın ne zamansa o zaman kavuşacaksın bebeğine inşallah!ve o zaman belki bu aydır, belki bir sonraki aydır. hiiiç belli olmaz, korunmamaya devam etmeniz gerek. tamamı tatlım?

wifeofdemon cum.. cok tsk ederım..

ıns dedıgın gıbı olur.. korunmuyoruz boylede devam edıcez.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsın..

ya bı doğursam serıye bağlıcam 3-5 gıtcemm... dermısımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…