- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.661
Gunaydinnnnn ve hayirli cumalar arkadaslarrr. bgn bol bol dua edelim dileklerimiz kabul olsunnn:)
Allahhhhhhhhhhhhhh Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yağmurrr şimşekkkkkkkkkkkkkk gökkk gürlemesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ayyyyy çok korkuyorummmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18::18::18:
kız nerde o dediklerin burdada hava kapalı ama gürleme fln yk
OO ordan buraya gelir o zaman... bende tophanedeyim ama burda hiç bişi yok henüz
herkese hayırlı cumalar kızlar
inşalla tüm bebek isteyenler tez vakitte hayırlısıyla bebişlerine kavuşur
gel bigün içeris brda :) tam nargilecilerin karşısındayım bende
günaydın canım hoşgeldin.... benim için bol bol dua et işim dualara kaldı çünküsanada hayırlı cumalar
tuzladaaaaaaaaaa oluyorr bunlarrr ayolll çok fenaaaaaaaaaaaaa şimşeklerr falannnnnnnnnnnn:18::18::18::18::18:
günaydınnn fistuklarr
günaydınnn fistuklarr
ayyy ben yine yalova geldim bu hafta burdada yagmur ve simsek cok fenaa(( ztn yalova istanbul arasi gidip gelmekten biktim artk yaaa evimi ozledimmmm
hayır gelmedi kuzuuuu yaa..sadece kremsi bi akıntı geliyo...sabah yine test yaptım yine negatiff..bugün gelir artıkkk..
hayır gelmedi kuzuuuu yaa..sadece kremsi bi akıntı geliyo...sabah yine test yaptım yine negatiff..bugün gelir artıkkk..
ayy tuğçecimm yazıkk sanaa hamiş hamiş yollardaaa :26::26::26::26: ee sen niye gidiosun kii eşin gitsin gelsinn sende evinde oturr ne güzell olmuyor mu öyleee:26::26:
canımmm çok teşekkürlerr..inşallahh bu topicteki herkesin bir gün bu haberi verdiğini görmek nasip olurrr..hepimiz hakediyoruz, Allahım görsün bizi..hayırlısı olsunnn canımm inşalahhh gelmezlerdeee sen de hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...cuma vakti şu an ezan okuyorrr kalbimden dileeğimm en kısa zamanda hepimizinn hamiş olmasıı hayırlsııyylaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tatlim hic belli olmaz cunku biliosunki 1 hafta gecikmeden snra idrar testi dogru sonucu veriyo ve akintinda hamilelik belirtiside olabilir... ama sen yinede kendini negatife alistir cnku aksini dusunu ce bide negatifi goruncee insan cok uzuluyoo ,bakarsin bebisin supriz yumurtadan cikar :))) ayy insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?