2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gel bigün içeris brda :) tam nargilecilerin karşısındayım bende

ayy gelirimm inşallahh da malumm sigarayı bırakalı 1 sene olduu benimm paket almayalı diyelimm çok nadirr bikaç fırt çekiyorum bazenn...ama nargile içersemmmmmmmm gerisi gelir....ama şu ann bebiş çalışmaları olduğu içinn zaten içmem...belkii bidaha da başlamam zatenn inşallahh...ama gelirimm başka bişi ısmarlarsınnnnnn meselaa ben profiterol hastasıyımdır bildiğin güzel bi yer varmıııı

günaydın canım hoşgeldin.... benim için bol bol dua et işim dualara kaldı çünkü sanada hayırlı cumalar

bak yaaa bidaha senden umutsuz bi cumle duymiycamm
millet tek iliskiyle hamile kaliyooo ayrica kimi kadinlarda bazi aylar birden cok yumurta catliyomuss belki oyle olucak seninde? insallahhh olucak renewalcimm Allah buyuktur...

ayyy ben yine yalova geldim bu hafta burdada yagmur ve simsek cok fenaa(( ztn yalova istanbul arasi gidip gelmekten biktim artk yaaa evimi ozledimmmm

ayy tuğçecimm yazıkk sanaa hamiş hamiş yollardaaa :26::26::26::26: ee sen niye gidiosun kii eşin gitsin gelsinn sende evinde oturr ne güzell olmuyor mu öyleee:26::26:

hayır gelmedi kuzuuuu yaa..sadece kremsi bi akıntı geliyo...sabah yine test yaptım yine negatiff..bugün gelir artıkkk..

hayırlısı olsunnn canımm inşalahhh gelmezlerdeee sen de hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...cuma vakti şu an ezan okuyorrr kalbimden dileeğimm en kısa zamanda hepimizinn hamiş olmasıı hayırlsııyylaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hayır gelmedi kuzuuuu yaa..sadece kremsi bi akıntı geliyo...sabah yine test yaptım yine negatiff..bugün gelir artıkkk..

tatlim hic belli olmaz cunku biliosunki 1 hafta gecikmeden snra idrar testi dogru sonucu veriyo ve akintinda hamilelik belirtiside olabilir... ama sen yinede kendini negatife alistir cnku aksini dusunu ce bide negatifi goruncee insan cok uzuluyoo ,bakarsin bebisin supriz yumurtadan cikar :))) ayy insallah

ayy tuğçecimm yazıkk sanaa hamiş hamiş yollardaaa :26::26::26::26: ee sen niye gidiosun kii eşin gitsin gelsinn sende evinde oturr ne güzell olmuyor mu öyleee:26::26:

ahh hulyacim ahh:) esimin hergun gidip gelmesi hem cok masraf oluyo hemde cok yoruluuo garibim. (sabah 6.30 da kalkiyo aksam 9.30 da eve geliyo) yalovadada bi ev kiraladik hem yazlik gibi olsun hem is icin diyee o yuzden esimde beni getiriyoo :) ben gelmeyincede hergun istanbula geliyoo bende kiyamiyorumm cunku ruh gibi oluyo yorgunluktan ama bu hafta sonu istanbula gdiyoruzzz hem secim icin hemde dr kontrolum var valla gun sayiyorum :)

canımmm çok teşekkürlerr..inşallahh bu topicteki herkesin bir gün bu haberi verdiğini görmek nasip olurrr..hepimiz hakediyoruz, Allahım görsün bizi..

tuğçecimm doğru söylüyorsun, negatife alıştırdım ben zaten kendimi bu yüzden..zaten çok ağrım var sabahtan beri, dün bu kadar yoktu, en azından kırmızılar gelse de, yeni bir dönem başlasa diye düşünüyorum..testlerde de sorun olmadığını düşünüyorum bu arada..kesin bebiş yok..bi dahaki aya inşallahh..sen iyisin dimiiii..Allahım korusun seni ve bebişini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…