2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende sabah beri size yaziyim yaziyim dedim once yazmak sana kismetmiss..
bugunku google pek eelenceli dieee.. huhuuuuuuuuuuuuuuu

evet ya bende googlede çaldım söyledim

yitirmiyorum hele yarında görmiym iyice umutlanıcam bugeceyi bir sağsalim atlatsam çok yoruldum bugün ev sil süpür dışarısıda çok sıcaktı işlerimi hallettim ama öldüm şimdi belim ağrıyor korku sarıdı beni regl sancısı olmasında
cok kotu bir video izledim az once internette... cok moralim bozulduuuu....

Allahım yarabbimm söylemenden bile çok etkilendim asla seyredemem

e yaniii bir yerde frenlenmez iseler alir basini giderler ..devam et tatlim sen hatta tecrubelerini de paylasorneklerimiz cogalsinnn..

valla işte topıgımız hem bebek konusunda hemde hayat tecrubeleri konusunda örnekler sayesınde bırbırımıze akıl verıyoruz ıyı oluyoo :)

Hayirli aksamlar kizlar
hayirli aksamlar olsun insallah canimmm...

evet canim bura dogumlu..ayy olduruyor benii meselaaa gecenlerde tadilat kelimesini duymus... sordu bana nedemek diye.. tatilden mi geliyor dedi.. pek bir guldum daha bunun gibiii bissuru var... benden sonra turkcesi gelisti ama benim turkcem bozuldu... trdekiler aksanimi cok sevmislerdi..

neyse asilolan konuya donersek evet acikca konusmak ama suclamadan yargilamadan ben diliyle rahatsiz oldugumuzveya onem istedigimiz durumlari anlatmaya calisalim.. ayni sekilde memnun olunan durumlardada bunu gosterelim bende ise yariyorrr...

bi bak youtube dan veya dedigin siteden.. gerci esim o diziyi izlememi istemiyor ama kacamaklik yapiyorum...

aslinda kadinlar biraz savas ruhlu olmalilar sanki.... bide artik bu devir mucadele devri... bak dun anlattigim hadiseyi hatirla adamlin avukatla randevusu varmis bugun esiyle bosanmak icin... yaaaa esim Allahin izniyle kurtardiiii...

adam kariyi bosayacak kadinin daha haberi yokkkk.....

kızlar eşim geldi ben yemek hazırlıcan sonra girer miyim girmez miyim bilemiyorum
anladınız siz onu....

istisnam benim...

İstisnayım ben istisna Kızlar hakikaten ama daha ovülasyon dönemim bitmeden başladı belirtilerim öncekinden de az çok bildiğim için anladım,zaten büyük ihtimalle hamileyim diye geçiriyordum içimden,mesela sık idrara gitme,göğüslerimde mavi damarlanmalar,mide sorunlarım başladı şişkinlik falan,halsizlik...gibi,ama bende şaşırmıştım çok,olamaz bu kadar erken belirtiler falan dedim ama galiba ben erken yumurtluyorum kızlar 8. ve 10.günden çok şüpheleniyorum çok

sen nasilsin? bebisin nasil?? kacinci hafta?

Canım çok sağol iyi sayılırım,geçen hafta çok zor günler geçirdim,sürekli ağlıyordum,mide sorunlarım çok zorluyo beni hala,birde çok çok heyecanlı değilim hala ona üzülüyorum,öncekinde çok heyecanlıydım,o yüzden kendimi suçluyorum biraz ama geçicek biliyorum
Bebiş iyi,galiba tutundu bu sefer anneciğine
5.haftaya giricem.

Canım benim inşallah sen de hamile olacaksın hayırlısıyla tabii ve burdaki tüm kızlar Böyle olacakkkk...
Batın ne zaman?????

benim bat 23 haziran. bu son iki günüm cok önemli ama rahat degiliz. sanki calisma olarak görüyoruz yani mecburmusuz gibi. böyle rahat olamiyoruz bir türlü
ilk hamiligimde cok rahattim hatta bukadar cabk ilk seferde tutacagini tahmin etmedim. simdi ise bilmiyorum esim rahat degil. konsantre olamiyor. aklimizda hep cocuk hep cocuk hep cocuk var

Canım 2.bebeği mi planlıyorsunuz??? Canım malesef genelde hep bebek için sanki bi görevmiş gibi oluyor evet biliyorum.Ama olsun onlar için değer,biraz daha sabret tatlım.Kaç aydır deniyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…