2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inşallah bir tanesini doğur, ikincisine acele etme derim ben, çünkü kız kardeşim öyle yaptı, arka arkaya iki tane, şimdi kıza adını sorsan unutmuştur, kafasını kaşıyacak zamanı yok, çocuğun biri uyusa diğer ayakta, ayakta olanı gidip uykuda olanı uyandırır, uyku düzeni yemek düzeni ev düzeni hiçbişey kalmadı. ben de ona hep diyorum kızım, ikisini arka arkaya sıraladın, şimdi çek cezasını, o da diyor ki, ALLAH sana ikiz verecek, bak görürsün, bana söylediklerini sen de yaşarsın diyor

ewet oylede zor canımm.. ama genelde soyledıgımız seyler basımıza gelıyor..

bende esım ıkız olsun derdım.. benımde ıkızlerım olsun derdımm... bekarlgımdan berı ıkız cocuk hastasıyım.. rabbım daha vermedı bebıs ama kocam ıkız bu dedıgım oldu...

sımdıde cocuk yaptımda acaba ıkız olur mu dıye dusunuyorum..

hımmm doktorr demişti zaten bunu onun için demiş demekki.. canım bana duphaston verdi..:26::26::26:

ne güzel yaa ben hala sigara içiorum ve hamile kaldığımdada nasıl bırakıcam bilmiorum... üstelik artık beni çok rahatsız edio ama genede bırakamıorum yaaa ... bırakmak zorunda olduğumu bilmek daa çok strese sokuo beni daa çok içiorum profiterol içinse bakırköyde elit profiterol var gel orda ısmarliim sana süper yapıolar ... bende profiterole bayılırım bu arada

bak yaaa bidaha senden umutsuz bi cumle duymiycamm
millet tek iliskiyle hamile kaliyooo ayrica kimi kadinlarda bazi aylar birden cok yumurta catliyomuss belki oyle olucak seninde? insallahhh olucak renewalcimm Allah buyuktur...

canım bnm yaa inş dediin gibidir ama inan hamile kalamamak dil sorunum hamile kalmak için bişi yapamamak. Aslında kendimede kızıorum millet sabah akşam saatine bakmadan yapıo ama biz karı koca üşengeciz işte ... üşenenin çocuu olmaz derlerya inş hayırlısıyla olur valla ne bilim yaa kendimi hiç hamile hayal edemiorum bide şu sigarada canımı sıkıo ...

hiiiiiiiiiii profiterol..

agzımın kenarılarından sular ceneme dogru akmakta.. ne iğrencimm ahanda bırden sekerım dustu.. sımdı nerden bulayım ben profıterolü..

kocama dıyemde getırsınn.. ay bayılacamm sekerım dustu....

hımmm doktorr demişti zaten bunu onun için demiş demekki.. canım bana duphaston verdi..:26::26::26:

tatlım, bu ilaç progesteron seviyesi düşüklüğünde verilir, yani progesteron seviyesini artırarak olası düşüğü önlüyor. içmeye devam et. doktorun haklı. inşallah bu ay hamiş kalırsın, bat kaç?

idare ediyoz iste hulyacim cok saol ya:) sali gunu gidicem dr a hemen size kosucam tabii anlatmazsam catlarim ztn :) herseyimi once gelip size anlatiyorum zaten iyiki varsiniz

kuppecim ben cok iyiyim tatlim bi sorun yok cok sukur sadece cok halsizim ve uyumak istiyrum o kdr. sizlerin guzel haberlerini aldikca daha mutlu olucamm

cnmmm nerelerdesin senn merak ettik seni... iyisin dimi calismalara devammi?
cnm bnm hamislik 63. gunumde belli oldu biliomsn? 50. gunumde kan testi yaptirmistim negatifti ve bende sinirden sokturucuyu icmistimm ama cok sukur bebegim benimleymiss

Canım benim yaaa çok teşekkür ederim inşallah bu ay darısı başına
Bu arada biliyosun benim belirtiler çok çok erken başladı sende var mı belirtiler canım??

cnm bnm hamislik 63. gunumde belli oldu biliomsn? 50. gunumde kan testi yaptirmistim negatifti ve bende sinirden sokturucuyu icmistimm ama cok sukur bebegim benimleymiss

mucizedir seninki tatlım, sürpriz bebek ALLAH önce göbüşünü, sonra bebişini büyütmeyi nasip etsin canım!

bende de çalışmalara devam, günü geçmek üzereyken yakaladık bakalım, inşallah yakalayabilmişizdir, 15. ve 16. gün arka arkaya aktivite, aslında ardarda günlerde olmaması gerekirdi ama biz biraz oluruna bıraktık, hep hayırlıysa olucak diyoruz, öylesine sallıyoruz işte. ya tutarsa. ama bu ay tutma ihtimali yüksek, tutmazsa hemen doktordayımmmmm garip garip akıntılar gelmeye başladı bende. ya bir enfeksiyonum var yada bebişşşş, inşallah bebişim benimledir

cnmm bende sigara iciyodum ama test yaptigim guden 1 gun once fln zorla iciyodumm sonraa test yaptim yanlislik vardir diye yine icmeye devam ettim ama kan testini yaptirdigimda tamamen biraktimm... anliyacagin tadi bi kotu geliyor insana... insallah sanada oyle gelir hamisken tatlim. bazende o kotu tadi unutuyorum cnm cekiuo biri yanimda icince ama tutuyorum kendimi o kotu tafi aklima getiriyom:)

amiin cnm bnm insallah... RAbbim insallah tez zmnda senin gobusunude doldurur:) sen elinden geleni yapmissin insallah gelir bebisin. Allahim ol de ve olur..: Akintinin olmasi iyi bisey belki bebis yerlesiyodurr ayy insallah
buarada meltem hna gidicem sali gunu

siteye giremiyordum tatlım, garip garip çözümlere başvurdum bile, daha önceki yazımı okudunmu? meleklermekanına üyelik yaptırdım, oradaki kızlardan birinden rica edecektim buraya girip de sizden bana haber getirsin diye, düşün artık sizsiz duramıyorum vallaha

Canım benim yaaa çok teşekkür ederim inşallah bu ay darısı başına
Bu arada biliyosun benim belirtiler çok çok erken başladı sende var mı belirtiler canım??

bende pek belirti yok, aslında ufak ufak var da, ben onları belirti olarak kabul edip de ümitlenmek istemiyorum. değişik bi akıntım var, şimdiye kadar böylesini görmedim kendimde hiç. ya enfeksiyondur yada bebiştir, inşallah ikincisidir.:26::26::26: rahmimde ufak ufak yoklayan bişeyler oluyor, göğüste hassaslık yok daha, 5. DPO'dayım, daha erkendir, buluşma gerçekleştiyse bile daha yerleşmemiş bile olabilir ama ben işte kuruyorum kafamda hep, bi saniye bile durmuyor ki düşünceler, eşim de erken gebelik testi almış gelmiş, şimdi de onu yapacağım güne gün sayıyoruz. sorup duruyor ne zaman yapacaksın onu diye. ama tatlım ben bişeyi farkettim, korunmasız aktivite sonrası hep karnımda ağrı oluyor, eskiden olsa onu belirtiden sayardım, ama artık şunu anladım, korunmasız aktivite sonucunda böyle arada yoklayan sancılar olabiliyor demekki, ufak sancıları belirtiden saymamak lazım. en azından bende böyle. belirtiler üstüne tez yazacağım yakında, uzun uzun

inşallahh canımmm bigünn kk günü yaparız toplanırız yeriz içeriz inşallahhh...umarımm hemen bırakırsın cnaımm bak ben profesyonel olarak 9 yıldır sigara içiodumm hemen hemen günde 1 pakett oluyodu çoğu zamann..ama geçen ağustosta ilk bebek yapmaya başladığım zamann hemen bıraktımm bikerede...sonra uzun bir müddet hiç içmedim..daha sonra kist olayları falan çıkınca üzülmüştümm..tekrar arada bbirr ama çok naddirr içiodum...halaa çoooook nadirr bikaç fırt çekiorum ama hemen öğğ geliyoo atıyorumm..inşallah snde bırakırsın tez vakitte tamamenn iradeyle alakalı inşalalhh bırakırsın canımm :)))

ayyy sorma tatlım yaaa konuştukk ya canımm çektii..benimdee..akşama annemler gelcek yemeğee bnde tatlı yapıcam şimdi...biraz da olsa keser belkii

ayy inşallahh canımm...çok saoll verdsiğin bilgiler içinn canımm benimm umarımm tez vakitte hayırlısıylaaa hepimiz güzel haberler veririz..canımm şimdi ilaç 18 haziranda biticek..en geç ama en geçç 5. günü adet oluyorumm inşallahh olmam 25 hazirana kadar bekliip olmazsa hemen doktora koşıcammm inşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canımm sende iiki varsınn...bnde hemen koşup anlatıyorum..ii veya kötüü dert ortağım kader arkadaşlarımsınız benimmm sizde iiki varsınızzzzzzzz inşallah güzel hbaerlerle gelcen canımmm

randevu almıştın değilmi? yani şimdi almaya kalksan 10 gün sonraya verirler. kendisi iyi doktordur, çok ilgilidir ama tabi eğer odasına girmeyi başarırsan girebilmek zor, ulaşmak zor

ben Lale hanıma gidicem inşallah hamiş kalırsam, o da ilgilidir ve işin iyi tarafı ona her saate ulaşabilme şansım var. neyse, salı günü senden haber bekliyicez, inşallah ben o zaman da girebilirim siteye. :26:

hayır gelmedi kuzuuuu yaa..sadece kremsi bi akıntı geliyo...sabah yine test yaptım yine negatiff..bugün gelir artıkkk..

eee tatlim bugün ayin 10u ama... senin gecti.. ya anlamiyorum nasil bünyelerimiz var.. bebek beklemezken birak gününü saati sasmazdi.. simdi ise hiiiccc tenezzül bile etmiyorlar..

inş cnm yaa inş bende tiksinirim de hiç canım istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…