- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.701
wifeofdemon cum.. cok tsk ederım..
ıns dedıgın gıbı olur.. korunmuyoruz boylede devam edıcez.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsın..
ya bı doğursam serıye bağlıcam 3-5 gıtcemm...dermısımmm...
inşallah bir tanesini doğur, ikincisine acele etme derim ben, çünkü kız kardeşim öyle yaptı, arka arkaya iki tane, şimdi kıza adını sorsan unutmuştur, kafasını kaşıyacak zamanı yok, çocuğun biri uyusa diğer ayakta, ayakta olanı gidip uykuda olanı uyandırır, uyku düzeni yemek düzeni ev düzeni hiçbişey kalmadı.ben de ona hep diyorum kızım, ikisini arka arkaya sıraladın, şimdi çek cezasını, o da diyor ki, ALLAH sana ikiz verecek, bak görürsün, bana söylediklerini sen de yaşarsın diyor
tatlım, o batın içi sıvısı fizyolojikse iyidir, yani bu ay yumurtladığını gösterir aslında. ama söktürücü kullandırmasını anlamadım, belki bilmediğim püf noktaları vardır diyicem ama bilmyiorum vallaha, ben doktor hatası yüzünden söktürücü kullanıp bebeğini düşürenleri duydum bir kaç defa. ALLAH korusun, hepimizden uzak etsin ALLAHIM, belki de senin doktorunun verdiği ilaç bildiğimiz söktürücülerden değildir. ilacın ismini bana yazabilirmisin tatlım?
inşallah tedavin sonuç verir canım benim, bakarsın ara verdim dediğin zaman hamiş kalırsın, bu işler hiç belli olmaz. RABBİM ol dediği zaman olacaktır. sana bir olay anlatıcam. bizim bir tanıdık aile vardı, annemlerle aynı yıl evlenmişlerdi, biz olmuşuz 3 çocuk, onların daha çocuğu hiç yoktu, istiyorlardı ve olmuyordu, tedaviler falan yapıldı, tık yok, ben evin 3. çocuğu 8 yaşımdayken, o aile kimsesizler yurdundan bir bebek aldılar, nasıl olsa bebeğimiz olmuyor, bu çocuğu büyütelim,dediler, neyse, 3 yıl geçti, bebek 3 yaşına geldi, annem o kadına dedi ki benim doktoruma bir göstereyim seni, iyi doktordur falan, neyse gittiler, doktor "kızım tedaviye gerek yok, sen zaten hamilesin" demiş, yani onca yıl olmadı olmadı, sonra nasıl olduysa kendiliğinden oldu. demekki zamanı var. tam 16 yıl sonra tedavisiz falan bebek sahbii oldular, şimdi ilk aldıkları kız, ve sonradan doğurduğu erkek çocukla koca bir aile olmuşlar, kızlarını nişanladılar bile
yani bir de herkeste 16 yıl sonra olucak diye de bişey yok, bazı kadınlarda ayda bir, bazısında yılda bir, bazısında 3 yılda bir bazısında 7 yılda bir hamile kalma şansı olabiliyor. yani hiçbir zaman ümidini kaybetmeyeceksin, senin zamanın ne zamansa o zaman kavuşacaksın bebeğine inşallah!ve o zaman belki bu aydır, belki bir sonraki aydır. hiiiç belli olmaz, korunmamaya devam etmeniz gerek. tamamı tatlım?
ayy gelirimm inşallahh da malumm sigarayı bırakalı 1 sene olduu benimm paket almayalı diyelimm çok nadirr bikaç fırt çekiyorum bazenn...ama nargile içersemmmmmmmm gerisi gelir....ama şu ann bebiş çalışmaları olduğu içinn zaten içmem...belkii bidaha da başlamam zatenn inşallahh...ama gelirimm başka bişi ısmarlarsınnnnnnmeselaa ben profiterol hastasıyımdır bildiğin güzel bi yer varmıııı
bak yaaa bidaha senden umutsuz bi cumle duymiycamm
millet tek iliskiyle hamile kaliyooo ayrica kimi kadinlarda bazi aylar birden cok yumurta catliyomuss belki oyle olucak seninde? insallahhh olucak renewalcimm Allah buyuktur...
ne güzel yaa ben hala sigara içiorum ve hamile kaldığımdada nasıl bırakıcam bilmiorum... üstelik artık beni çok rahatsız edio ama genede bırakamıorum yaaa ... bırakmak zorunda olduğumu bilmek daa çok strese sokuo beni daa çok içiorumprofiterol içinse bakırköyde elit profiterol var gel orda ısmarliim sana süper yapıolar ... bende profiterole bayılırım bu arada
hımmm doktorr demişti zaten bunu onun için demiş demekki.. canım bana duphaston verdi..:26::26::26:
canımm ya yazık sanada amainşallahhh bu durumm seni çok etkilemez...eşine de yazıkk tabii ya...bnde kıyamazdımm kocişimeee ...inşallahhh işiniz çabuk biterrr
ayyy doktorda da inşallahh ii haberler alırsınnn hemenn bizlee paylaşmayıı unutmaa tamam mııı
aaaaaaaaaaaaaaa,Tuğçedemi hamile??? yaşasıııııın! çok TEBRİK EDERİM tatlım!
öpüyorum seni, ay çok sevindim, ben bayağı fransızım bu ara burada olanlara, belki eski haberdir, ama ben yeni duyuyorum, napiyim:78: kaç hafta oldun canım?
Tatlılarım, naber, nasılsınız, çok çok özledim sizleri, merak da ettim, acaba kimler hamiş kaldı bu aralar diye. giremiyordum siteye, şimdi nasıl olduysa girebildim, ohh yaşasııııııın, bilenleriniz varsa, kısa özetle bu ara hamiş kalabilen arkadaşlarımızdan bahsedebilirmisiniz? bir kaç gün önce 2 dakikalık giriş yapabildim, onda da neşelikızımızın hamiş olduğunu okudum. Daha varmı? daha daha? Çoğalalım kızlar, hamişler çoğalsın ve göbüşler büyüsün inşallah!
Neşelikızım tatlım seni çoooooooooook tebrik ediyorum. ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına! hepimizin hepimizin
cnmmm nerelerdesin senn merak ettik seni... iyisin dimi calismalara devammi?
cnm bnm hamislik 63. gunumde belli oldu biliomsn? 50. gunumde kan testi yaptirmistim negatifti ve bende sinirden sokturucuyu icmistimm ama cok sukur bebegim benimleymiss
canım bnm yaa inş dediin gibidir ama inan hamile kalamamak dil sorunum hamile kalmak için bişi yapamamak. Aslında kendimede kızıorum millet sabah akşam saatine bakmadan yapıo ama biz karı koca üşengeciz işte ... üşenenin çocuu olmaz derleryainş hayırlısıyla olur valla ne bilim yaa kendimi hiç hamile hayal edemiorum bide şu sigarada canımı sıkıo ...
mucizedir seninki tatlım, sürpriz bebekALLAH önce göbüşünü, sonra bebişini büyütmeyi nasip etsin canım!
bende de çalışmalara devam, günü geçmek üzereyken yakaladık bakalım, inşallah yakalayabilmişizdir, 15. ve 16. gün arka arkaya aktivite, aslında ardarda günlerde olmaması gerekirdi ama biz biraz oluruna bıraktık, hep hayırlıysa olucak diyoruz, öylesine sallıyoruz işte. ya tutarsa. ama bu ay tutma ihtimali yüksek, tutmazsa hemen doktordayımmmmmgarip garip akıntılar gelmeye başladı bende. ya bir enfeksiyonum var yada bebişşşş, inşallah bebişim benimledir
cnmmm nerelerdesin senn merak ettik seni... iyisin dimi calismalara devammi?
cnm bnm hamislik 63. gunumde belli oldu biliomsn? 50. gunumde kan testi yaptirmistim negatifti ve bende sinirden sokturucuyu icmistimm ama cok sukur bebegim benimleymiss
Canım benim yaaa çok teşekkür ederim inşallah bu ay darısı başına
Bu arada biliyosun benim belirtiler çok çok erken başladı sende var mı belirtiler canım??
ne güzel yaa ben hala sigara içiorum ve hamile kaldığımdada nasıl bırakıcam bilmiorum... üstelik artık beni çok rahatsız edio ama genede bırakamıorum yaaa ... bırakmak zorunda olduğumu bilmek daa çok strese sokuo beni daa çok içiorumprofiterol içinse bakırköyde elit profiterol var gel orda ısmarliim sana süper yapıolar ... bende profiterole bayılırım bu arada
hiiiiiiiiiii profiterol..
agzımın kenarılarından sular ceneme dogru akmakta.. ne iğrencimmahanda bırden sekerım dustu.. sımdı nerden bulayım ben profıterolü..
kocama dıyemde getırsınn.. ay bayılacamm sekerım dustu....
tatlım, bu ilaç progesteron seviyesi düşüklüğünde verilir, yani progesteron seviyesini artırarak olası düşüğü önlüyor. içmeye devam et. doktorun haklı. inşallah bu ay hamiş kalırsın, bat kaç?
idare ediyoz iste hulyacim cok saol ya:) sali gunu gidicem dr a hemen size kosucam tabii anlatmazsam catlarim ztn :) herseyimi once gelip size anlatiyorum zaten iyiki varsiniz
kuppecim ben cok iyiyim tatlim bi sorun yok cok sukur sadece cok halsizim ve uyumak istiyrum o kdr. sizlerin guzel haberlerini aldikca daha mutlu olucamm
amiin cnm bnm insallah... RAbbim insallah tez zmnda senin gobusunude doldurur:) sen elinden geleni yapmissin insallah gelir bebisin. Allahim ol de ve olur..: Akintinin olmasi iyi bisey belki bebis yerlesiyodurr ayy insallah
buarada meltem hna gidicem sali gunu
hayır gelmedi kuzuuuu yaa..sadece kremsi bi akıntı geliyo...sabah yine test yaptım yine negatiff..bugün gelir artıkkk..
cnmm bende sigara iciyodum ama test yaptigim guden 1 gun once fln zorla iciyodumm sonraa test yaptim yanlislik vardir diye yine icmeye devam ettim ama kan testini yaptirdigimda tamamen biraktimm... anliyacagin tadi bi kotu geliyor insana... insallah sanada oyle gelir hamisken tatlim. bazende o kotu tadi unutuyorum cnm cekiuo biri yanimda icince ama tutuyorum kendimi o kotu tafi aklima getiriyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?