2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay canım inşallah hamilesindirr benim hamile olabilirsin dediklerim hamile çıkıyoo vallahi neşelikız da düşükten sonra hamile kaldı diye biliyorum tatlımmm..mümkün tabii ki niye olmasın..ALLAH inşallah hakkında hayırlı olanı versinn

super ozaman.... sen ii olmayinca benide etkiliyo hakkaten ruh iste napalimmmmm!!!!!

insallah bu ay cokdaha bi cabuk geti sanki.. hamis siramiz geliyor gibii

ayyy agzini yerim senin ikizim... insallah öyledir... son günleri beklemesi daha bi zor...

hayirlisi bitanem biiznillah niye kalamayasin ki??????

ay inşallah tatlım, inşallah hepimiz sırayla patır patır hamiş kalırız. patır patır nasıl oluyorsa artık

inşallah hayatım, ALLAH hepimiz için hayırlısı nasılsa, öyle versin!
senden de umutluyum tatlım, inşallah sen de hamilesindir.

ben ne zaman aksama kadar topikte olsam, kimseler konusmaz... ama ne zaman iste olsam da aksama anca gelsem, oooooooooo o zaman oku oku bitmez sayfalar

cnm kuppecım dogru soyluyooo .. Bende şubatta düşük yapmıştımmm martta cok dıkkat etmemıstım ama dusukten sonrakı ılk denememızde hamiş kaldım... Hadı ınsallah sıra sende tatlmm

cnm kuppecım dogru soyluyooo .. Bende şubatta düşük yapmıştımmm martta cok dıkkat etmemıstım ama dusukten sonrakı ılk denememızde hamiş kaldım... Hadı ınsallah sıra sende tatlmm

inşallah tatlım, ay bugün kasıklarımda değişik sancılar girip çıkıyor, belirtimidir yoksa psikolojikmidir bilmiyorum artık, bugün biraz sinirlendim, stres yapıncamı sancılar başladı bilmiyorum ki. inşallah hayıra işarettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…