- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.781
evet canim coooook daha iyiceevet su yavrular geleydi... Allah bize de vereydi insallah...
ayy ağzından bal damlıyor senin kıııııısss, inşallah öyledir ama bu tablo benim sadece döngümün yolunda gittiğini gösteriyor, maşallah subhanallah, regl günüme yakın ayın 20sine yakın ateşim düşmezse aynı devam ederse, işte o zaman hamiş kaldım diyebiliriz. ayy dermiyiz ki bu ay???düşükten sonra ilk denemem sayılır. düşük yaptığım zaman da ilk denememdi. hemen kalmıştım, bu ay da kalırmıyım ki?:26::26::26:
super ozaman.... sen ii olmayinca benide etkiliyo hakkaten ruh iste napalimmmmm!!!!!
insallah bu ay cokdaha bi cabuk geti sanki.. hamis siramiz geliyor gibii
merhaba firtik hosgeldin..
hoşgeldin canımmmmm
hosgeldin, güle güle, deee nereye???
Kızlarrr, screamawaycim sılacım, geçmişimi okuyorsunuz?
amma guldum su firtik'a............
hayirlisi bitanem biiznillah niye kalamayasin ki??????
ay canım inşallah hamilesindirrbenim hamile olabilirsin dediklerim hamile çıkıyoo vallahi neşelikız da düşükten sonra hamile kaldı diye biliyorum tatlımmm..mümkün tabii ki niye olmasın..ALLAH inşallah hakkında hayırlı olanı versinn
noldu kizlar birden sustunuz????
fırtıka gülüyoruz halaondan kendimize gelemedik daha, ay bundan sonra herkese fırtık diyesim var tatlım, çok hoşuma gitti gerçekten. ayyy süper yaa
olabilir... hani bi laf daha vardi... cok da fifionun gibi oldu bu da... ama daha orjinal...
ben ne zaman aksama kadar topikte olsam, kimseler konusmaz... ama ne zaman iste olsam da aksama anca gelsem, oooooooooo o zaman oku oku bitmez sayfalar
ay canım inşallah hamilesindirrbenim hamile olabilirsin dediklerim hamile çıkıyoo vallahi neşelikız da düşükten sonra hamile kaldı diye biliyorum tatlımmm..mümkün tabii ki niye olmasın..ALLAH inşallah hakkında hayırlı olanı versinn
cnm kuppecım dogru soyluyooo .. Bende şubatta düşük yapmıştımmm martta cok dıkkat etmemıstım ama dusukten sonrakı ılk denememızde hamiş kaldım... Hadı ınsallah sıra sende tatlmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?