2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy kızlarr kusura bakmayınn bakamadımm sayfa açık ama annemler gelcek yemeğe onlarla uğraşıodumm..nysee çok az kaldı onuda gelmelerine yakın yapıcam... ayy bugün varyaaa bırakınn vücudumuu kafamıı taşıyamıyorumm...sürekli yatasım varr bugün çok halsizim....havada bugünn çoko bunaltıcıı...

bende de belirtiler var ama kuşum, hamilelik belirtileri ile adet belirtileri ikiz kardeş gibiler..anlayamadım gitti
Kuppecım sen gel bıde onu bana sorr tam 2 ay muallakta kaldım :) İnşallah sen bu kadar uzun sure beklemezsınde akmı karamı hemen bellı olur yaaa
ay inşallahh tuğçecimm yaaa..çok sabırsızlanıyorummm..gelsin ikisinden biriii..gerçi daha bir gün geçti..bakalımmmm ne kadar sürcekk

Son düzenleme:

ee, doktorun haklı, yani aklımıza kötü şeyleri getirerek negatifleri kendimize doğru çağırıyoruz resmen. pozitif enerjiyle dolmalıyız, olumlu düşünmeliyiz ki, olumlu şeyler de bizi bulsun. olumlama tekniğiymiş bu.
evet, hamiş kaldıktan sonra da farklı istekler sıralanıyor, ama hepsi çok heyecanverici istekler ve tatlı telaşe kısacası. ALLAHım hepimize tattırsın inşallah!

kızlarr sımdı farkettem benım yumurta akı gıbı uzzayan sumuksu bı akıtım varr yumurtam catladımı sızce yoksaa catlıcakmıı ??

tatlım bugün yumurtladın demekdir. çalışmalara devam. hadi hayırlısı

ay iste cok sinir bozucu bir sey... gögüsse ikisinde de belirti veriyor, ne biliyim batmalar felan.. oooooo neyse zaten takip etmicem bana nee

Kızlarrr, screamawaycim sılacım, geçmişimi okuyorsunuz?
yokb guzelim gecmisim birikmiyr su aralar 7/24 nerdeyse burdayim.... sayfa acik da ben is guc gelip bakiyorum... buralardayim yaniii
aaaaaa ruh ikizim de burdaymis??? silaaa nasilsin??????

ben heeep burdayim canikommm...

Allaha sukur iyiyim yaa... ters gidenbisey yok sukur... bi yavru daha geleydi ooohhh degmeyin keyfimeee... sen daha iicemisinnn??

bu çizelgeye göre wifeofdemon hamiş gibi mi gözüküyo..ben yoksa yine mi anlamadım

ayrıca screamawaycimmm seninkine bakamıyorummm..açılmıyo..

ayy ağzından bal damlıyor senin kıııııısss, inşallah öyledir ama bu tablo benim sadece döngümün yolunda gittiğini gösteriyor, maşallah subhanallah, regl günüme yakın ayın 20sine yakın ateşim düşmezse aynı devam ederse, işte o zaman hamiş kaldım diyebiliriz. ayy dermiyiz ki bu ay???düşükten sonra ilk denemem sayılır. düşük yaptığım zaman da ilk denememdi. hemen kalmıştım, bu ay da kalırmıyım ki?:26::26::26:

evet canim coooook daha iyice evet su yavrular geleydi... Allah bize de vereydi insallah...

hayirlisi bitanem biiznillah niye kalamayasin ki??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…