- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.761
kızlarr sımdı farkettem benım yumurta akı gıbı uzzayan sumuksu bı akıtım varr yumurtam catladımı sızce yoksaa catlıcakmıı ??
öyle oldugu zaman yumurtan catlıyormus canım sen calısmalara devam et :)
bende de belirtiler var ama kuşum, hamilelik belirtileri ile adet belirtileri ikiz kardeş gibiler..anlayamadım gittitatlim belki stres felan ama bu bebek istemeye basladigimdan beri gecikmeler oluyo ben biliyorum kendimi yaniiidr pco dan dolayi da olabilir gecikme dedi ama yillardir olmuyor da surda 3 aydir mi oluyor yani??? benim cok büyük degilmis.. tr'de teee kücükken de demisti dr'um.. ilac vermemislerdi mesela... ya inanir misin hamilelik belirtileri vardi ilk denemde.. gecikme oldu gögüs hassasiyeti felan.. simdi ayni seyler olunca itibar edemiyorum iste..
ay inşallahh tuğçecimm yaaa..çok sabırsızlanıyorummm..gelsin ikisinden biriii..gerçi daha bir gün geçti..bakalımmmm ne kadar sürcekkKuppecım sen gel bıde onu bana sorr tam 2 ay muallakta kaldım :) İnşallah sen bu kadar uzun sure beklemezsınde akmı karamı hemen bellı olur yaaa
sorma tatlım cok merak edıyorum... İş sadece hamiş kalmakla bıtmıyomuş iştee sürekli bişeylerı düşünüyoruz işte... Hamıle kalayım, kalp atışlarını duyayım, sağlıklı olsun , kolay dogsun, vs vs bıtmıyor dert tasa :) Ama bunlar guzel heycanlarr hayırlısıyla hepımız tadıcaz...
Ben yalovada bı dr a gıttım vaj.ultrasonla bısey gördü hatta resmınıde verdı , dış gebelık fln degıl dımı dedım yok cnm nerden getırıyosunuz aklınıza boyle seyler yaa dedı... Salı olaa hayır olaaaa
kızlarr sımdı farkettem benım yumurta akı gıbı uzzayan sumuksu bı akıtım varr yumurtam catladımı sızce yoksaa catlıcakmıı ??
bende de belirtiler var ama kuşum, hamilelik belirtileri ile adet belirtileri ikiz kardeş gibiler..anlayamadım gitti
ay inşallahh tuğçecimm yaaa..çok sabırsızlanıyorummm..gelsin ikisinden biriii..gerçi daha bir gün geçti..bakalımmmm ne kadar sürcekk
scream, geldi... okudu.... gitti......
yokb guzelim gecmisim birikmiyr su aralar 7/24 nerdeyse burdayim.... sayfa acik da ben is guc gelip bakiyorum... buralardayim yaniiiKızlarrr, screamawaycim sılacım, geçmişimi okuyorsunuz?
aaaaaa ruh ikizim de burdaymis??? silaaa nasilsin??????
Herkese merhaba ben geldim. İnternetim yine girmedi foruma alistim artik bakim neler kaynatmissiniz
bu çizelgeye göre wifeofdemon hamiş gibi mi gözüküyo..ben yoksa yine mi anlamadım
ayrıca screamawaycimmm seninkine bakamıyorummm..açılmıyo..
yokb guzelim gecmisim birikmiyr su aralar 7/24 nerdeyse burdayim.... sayfa acik da ben is guc gelip bakiyorum... buralardayim yaniii
ben heeep burdayim canikommm...
Allaha sukur iyiyim yaa... ters gidenbisey yok sukur... bi yavru daha geleydi ooohhh degmeyin keyfimeee... sen daha iicemisinnn??
ayy ağzından bal damlıyor senin kıııııısss, inşallah öyledir ama bu tablo benim sadece döngümün yolunda gittiğini gösteriyor, maşallah subhanallah, regl günüme yakın ayın 20sine yakın ateşim düşmezse aynı devam ederse, işte o zaman hamiş kaldım diyebiliriz. ayy dermiyiz ki bu ay???düşükten sonra ilk denemem sayılır. düşük yaptığım zaman da ilk denememdi. hemen kalmıştım, bu ay da kalırmıyım ki?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?