- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.741
ayy Allah yardımcın olsun tatlım... Benım eski iş yerıme benzıyoo... Her aksam aglıyodum eşim çık işten dıye zorluyodu benı, bıde mıdemde reflü başlamıştı o slk yerden cıktıgımdan berı mıdem tık demedi :)
oyy kıyamam sana sende gurbetcısın o yuzdenn oglunun olması senın ıcınde cok ıyı ınsallah rabbım sana bı arkadas daha yollarrr vee koca bı aıle olursunuz....
Sılacım benım cok saol valla bnm hıc bı yere gıdesım yook kovsanızda gıtmemmm... Sizi almadan hıc bı yere gıtmemmm :))
evet cnm randevu aldımmm ... Bakalım nasıl gecıcek ılk randevumuz :)
hosgeldin tatlimmmm... seni gorduk ii olduk sukur.. insallahtekrar sorun olusmazsda sen bizsiz bizde sensiz olmayizzzzz......
yok tatlim yapmicam... benim ovulasyon gecikti bu ay.. ptesi batim... tickerdaki pek dogru degil yani... ptesi kirmizilar gelmezse herhalde saliya filan yaparim...:26:
yok canim daha bekliyorum iste... insallah vardir diyorum... esimle sorunluyuz bu günlerde... bebisin olmasi da yeni bi baslangic icin cok iyi bi neden olurdu.. sorunlarin üstünü kapatmak birikmesine ve daha da büyümesine sebep oluyormus.. mayalanmis hamur gibien iyisi konusup halletmekmis... yapamadik biz bunu, simdi de her aksilik durumu tetikliyor... bakalim 15 hazirani bekliyorum nolcak acaba... gecen sordum kizlara wifeofdemoncum girmiyor hic diye.. düsündüm caba hamis mi diye.. hamis olanlarin cogu daha az giriyor cünkü tugce haric
ne güzel yaa ben hala sigara içiorum ve hamile kaldığımdada nasıl bırakıcam bilmiorum... üstelik artık beni çok rahatsız edio ama genede bırakamıorum yaaa ... bırakmak zorunda olduğumu bilmek daa çok strese sokuo beni daa çok içiorumprofiterol içinse bakırköyde elit profiterol var gel orda ısmarliim sana süper yapıolar ... bende profiterole bayılırım bu arada
amin canim insallah buyuruz aile olarak... tum gurbetcilerin arkadasi olsun tez zamanda insallahhhh..(bunu ozellestirdim birazzz kizmayinn) ve digerlerininde....
ha soyle canimmm gitmeee ol kaldigin yerdeee...gelcez insalla cokk az kaldii
inşallah güzel haberlerle dönersin, 6. haftayı tamamladıysan kalp atışını da duyarsın, tamamlamadıysan da bir hafta sonra yine çağırır seni. Hadi hayırlısı bakalım, heyecanlıyım çok senin adına
off off bende bırakamıyorum sigarayı yaa..eşim çok kızıyo kendisi kullanmıyoda..bende hamile kaldığımı öğrendiğim gün bırakırım diyorum..ama yine de öle yani bi hamile kalayım kesinlikle içmem...
ewt bnmkide kullanmıo ve bana kızıo cnm.. seninle aynı durumdayız... hamile kalıncada kesinlikle içemessin dio valla bilmiom napcam bakalım ,zaten bende bebişime zarar vermek istemem ama insan dayanamayıp strese grince bebee da çok zarar verir dimiuff yaa keşke hişç başlamasaydm şimdi sigarasız yaşamak bana imkansız gelio hatta insanlar sigara içmeden bütün günü nasıl geçiriolar die düşünüp tahmin yapmaya çalışıorum
ewt bnmkide kullanmıo ve bana kızıo cnm.. seninle aynı durumdayız... hamile kalıncada kesinlikle içemessin dio valla bilmiom napcam bakalım ,zaten bende bebişime zarar vermek istemem ama insan dayanamayıp strese grince bebee da çok zarar verir dimiuff yaa keşke hişç başlamasaydm şimdi sigarasız yaşamak bana imkansız gelio hatta insanlar sigara içmeden bütün günü nasıl geçiriolar die düşünüp tahmin yapmaya çalışıorum
eee tatlim bugün ayin 10u ama... senin gecti.. ya anlamiyorum nasil bünyelerimiz var.. bebek beklemezken birak gününü saati sasmazdi.. simdi ise hiiiccc tenezzül bile etmiyorlar..
evett tatlımm yaa..geçti amaaa hala bişi yokk..ağrım hala var..test negatifbenim normalde dediğim gün gelirdiiiii..ama artık öyle olmuyor, stresten falan olabilir diye düşünüyorum..
muallakta kalmak ne kötü birşeymişş yaaa..:18:
evet, yanne dediğin gibi, eşinle ilişkilerde hiçbi konuyu ertelememek lazım, sonra o konu büyüyerek önüne gelecek çünkü. inşallah bebişin gelir taçlandırır evliliğinizi de, bi daha sorun morun kalmaz aranızda. ayy ağzından da bal damlıyor, inşallah hamiş kalırım ama sizi bırakmam, wifeofdemon yoksa, bilin ki o gün yine giremedi siteye. başka türlü bu siteye girmeme şansım yok, çok bağlandım sizlere, ben böyle hepimizin göbüşlü göbüşlü buluşmasını bile hayal ediyorum hep. o gün gelir inşallah. 15ine ne kaldı ki, sayılı günler, benim bat 20si. yani daha çok ama dayanamiyicam, erken gebelik testi aldı eşim, 13-14ü o testi yapacağım bakalım ne çıkıyor. inşallah hepimiz bu ay o g,zel haberi veririz birbirmize.
Kuppecım sen gel bıde onu bana sorr tam 2 ay muallakta kaldım :) İnşallah sen bu kadar uzun sure beklemezsınde akmı karamı hemen bellı olur yaaa
tatlişkolar ben çıkıorum bu akşamda olmicam misafirlie gidicem :80::80: hepinizi kocaman öpüroum görüşürüz
hakkaten tatlim yaa... senin bebis dünyaya gelince popisine iki tane yapistir, iki ay muallakta biraktigi icin
Cnm normalde sat'ıma göre 9 haftalık falan oluyoo ama benım gec dollenme oldugu ıcın ne kadarlık bılemıyorum4 hazıranda kan degerım 216,70 cıkmıştı . Yalovada bı dr a gıttım 2,3 haftalık sanırım dedı ama kesın sonucu soyleyebılmek ıcın ultrasonla kesenın boyutuna bakmam lazım dedı . Pazartesı gunu gel görelım flan dedı ama salı gunu ben meltem hn a gıdıcem :) Buarada sana bısey sorucam cnm 4 hazıranda beta hcg 216 dı ya ? ben dr a gıttıgımde testın uzerınden 10 gun gecmıs olucak ve 2 ye 2 gunde bır ıkıye katladıgına göre kesem ve hatta kalp atışı duyulur dımı ?
eğer günaşırı 2ye katlıyorsa ayın 13ü beta hcg'nin 2000 küsürlerde olması lazım tatlım, yani kese görünür. kesenin görünmesi için beta HCG'nin 500-1000 arası değere ulaşması lazım. heyecandan ölürdüm senin yerinde olsam ayyyyyyyy, inşallah sağlıklı ilerliyordur hamişliğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?