2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aaaa canim benimmm... iste canli ornek dahaaa... stresin ilk vurdugu yerlerden biriii mideeee...
neyseki simdi rahatsinnnn

screamaway canim sen bize lazimmsin kendini yipratma tatliimmmm....

amin canim insallah buyuruz aile olarak... tum gurbetcilerin arkadasi olsun tez zamanda insallahhhh..(bunu ozellestirdim birazzz kizmayinn) ve digerlerininde....

ha soyle canimmm gitmeee ol kaldigin yerdeee...gelcez insalla cokk az kaldii

evet cnm randevu aldımmm ... Bakalım nasıl gecıcek ılk randevumuz :)

inşallah güzel haberlerle dönersin, 6. haftayı tamamladıysan kalp atışını da duyarsın, tamamlamadıysan da bir hafta sonra yine çağırır seni. Hadi hayırlısı bakalım, heyecanlıyım çok senin adına

hosgeldin tatlimmmm... seni gorduk ii olduk sukur.. insallahtekrar sorun olusmazsda sen bizsiz bizde sensiz olmayizzzzz......

hoşbulduk bitanem, ben de vallaha, öyle mutuluyum ki, girebildiğime çoook sevindim, çok özlemiştim hepinizi. canlarımsınız kıısssss

yok tatlim yapmicam... benim ovulasyon gecikti bu ay.. ptesi batim... tickerdaki pek dogru degil yani... ptesi kirmizilar gelmezse herhalde saliya filan yaparim...:26:

ok canım, salı günü yaparsın testini, ben de salı veya çarşamba erken testi yapacaiğım bakalım parayı boşunamı vermişiz yoksa değmişmi

evet, yanne dediğin gibi, eşinle ilişkilerde hiçbi konuyu ertelememek lazım, sonra o konu büyüyerek önüne gelecek çünkü. inşallah bebişin gelir taçlandırır evliliğinizi de, bi daha sorun morun kalmaz aranızda. ayy ağzından da bal damlıyor, inşallah hamiş kalırım ama sizi bırakmam, wifeofdemon yoksa, bilin ki o gün yine giremedi siteye. başka türlü bu siteye girmeme şansım yok, çok bağlandım sizlere, ben böyle hepimizin göbüşlü göbüşlü buluşmasını bile hayal ediyorum hep. o gün gelir inşallah. 15ine ne kaldı ki, sayılı günler, benim bat 20si. yani daha çok ama dayanamiyicam, erken gebelik testi aldı eşim, 13-14ü o testi yapacağım bakalım ne çıkıyor. inşallah hepimiz bu ay o g,zel haberi veririz birbirmize.

kızlar bu arada tercüme geldi, yarım saat yokum

off off bende bırakamıyorum sigarayı yaa..eşim çok kızıyo kendisi kullanmıyoda..bende hamile kaldığımı öğrendiğim gün bırakırım diyorum..ama yine de öle yani bi hamile kalayım kesinlikle içmem...

amin canim insallah buyuruz aile olarak... tum gurbetcilerin arkadasi olsun tez zamanda insallahhhh..(bunu ozellestirdim birazzz kizmayinn) ve digerlerininde....

ha soyle canimmm gitmeee ol kaldigin yerdeee...gelcez insalla cokk az kaldii

Sabırsızlıkla beklıyorum sılacımmm ve en yakın zmnda gelıcegınızı bılıorum:)

Cnm normalde sat'ıma göre 9 haftalık falan oluyoo ama benım gec dollenme oldugu ıcın ne kadarlık bılemıyorum 4 hazıranda kan degerım 216,70 cıkmıştı . Yalovada bı dr a gıttım 2,3 haftalık sanırım dedı ama kesın sonucu soyleyebılmek ıcın ultrasonla kesenın boyutuna bakmam lazım dedı . Pazartesı gunu gel görelım flan dedı ama salı gunu ben meltem hn a gıdıcem :) Buarada sana bısey sorucam cnm 4 hazıranda beta hcg 216 dı ya ? ben dr a gıttıgımde testın uzerınden 10 gun gecmıs olucak ve 2 ye 2 gunde bır ıkıye katladıgına göre kesem ve hatta kalp atışı duyulur dımı ?

ewt bnmkide kullanmıo ve bana kızıo cnm.. seninle aynı durumdayız... hamile kalıncada kesinlikle içemessin dio valla bilmiom napcam bakalım ,zaten bende bebişime zarar vermek istemem ama insan dayanamayıp strese grince bebee da çok zarar verir dimi uff yaa keşke hişç başlamasaydm şimdi sigarasız yaşamak bana imkansız gelio hatta insanlar sigara içmeden bütün günü nasıl geçiriolar die düşünüp tahmin yapmaya çalışıorum

ayy ben bide kaçak içiyorum gizli gizli eşim eve gelmeden yarım saat önce bi duş alıyorum
sonra parfümler kokular kokmayayım diye....
ayrıca ne bulduysam yiyorumm bazen kokulu sakız felan atıyorum ağzıma.
benim ki daha vafim...gerçi arada bi içmeme izin veriyo......bana demişti evlenmeden önce sigarayı bırakacaksın diye bende sen başla sigaraya falan demiştim... daha bırakamadım ama inşallah bebiş geldiği gün bırakcammm...

evet zaten hamile kalınca sigarayı kesinlikle aklına getirme başka bişiler düşün yada ne bilim sakız çiğne.ne bulursan at ağzına.....belki tam tersi olur hani bazı hamileler sigaradan tiksini yo ya öle de olabilir...ayyy inşallah bi hamile kalalım da allahın izniyne bırakırız sigarayı....

eee tatlim bugün ayin 10u ama... senin gecti.. ya anlamiyorum nasil bünyelerimiz var.. bebek beklemezken birak gününü saati sasmazdi.. simdi ise hiiiccc tenezzül bile etmiyorlar..

evett tatlımm yaa..geçti amaaa hala bişi yokk..ağrım hala var..test negatif benim normalde dediğim gün gelirdiiiii..ama artık öyle olmuyor, stresten falan olabilir diye düşünüyorum..

evett tatlımm yaa..geçti amaaa hala bişi yokk..ağrım hala var..test negatif benim normalde dediğim gün gelirdiiiii..ama artık öyle olmuyor, stresten falan olabilir diye düşünüyorum..

tatlim belki stres felan ama bu bebek istemeye basladigimdan beri gecikmeler oluyo ben biliyorum kendimi yaniii dr pco dan dolayi da olabilir gecikme dedi ama yillardir olmuyor da surda 3 aydir mi oluyor yani??? benim cok büyük degilmis.. tr'de teee kücükken de demisti dr'um.. ilac vermemislerdi mesela... ya inanir misin hamilelik belirtileri vardi ilk denemde.. gecikme oldu gögüs hassasiyeti felan.. simdi ayni seyler olunca itibar edemiyorum iste..

ay insallah canim ya o zaman gercek bi aile olucaz... cekirdek aile... yaa 5 koca gün var.. nasil gecer ki ama henüz tatli krizim baslamadi, ona cok seviniyorum pazartesi felan da gögüslerin agrilarin belirti vermesi lazim eger adet olacaksam...

Kuppecım sen gel bıde onu bana sorr tam 2 ay muallakta kaldım :) İnşallah sen bu kadar uzun sure beklemezsınde akmı karamı hemen bellı olur yaaa

hakkaten tatlim yaa... senin bebis dünyaya gelince popisine iki tane yapistir, iki ay muallakta biraktigi icin

eğer günaşırı 2ye katlıyorsa ayın 13ü beta hcg'nin 2000 küsürlerde olması lazım tatlım, yani kese görünür. kesenin görünmesi için beta HCG'nin 500-1000 arası değere ulaşması lazım. heyecandan ölürdüm senin yerinde olsam ayyyyyyyy, inşallah sağlıklı ilerliyordur hamişliğin.

sorma tatlım cok merak edıyorum... İş sadece hamiş kalmakla bıtmıyomuş iştee sürekli bişeylerı düşünüyoruz işte... Hamıle kalayım, kalp atışlarını duyayım, sağlıklı olsun , kolay dogsun, vs vs bıtmıyor dert tasa :) Ama bunlar guzel heycanlarr hayırlısıyla hepımız tadıcaz...
Ben yalovada bı dr a gıttım vaj.ultrasonla bısey gördü hatta resmınıde verdı , dış gebelık fln degıl dımı dedım yok cnm nerden getırıyosunuz aklınıza boyle seyler yaa dedı... Salı olaa hayır olaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…