- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.801
inşallah tatlım, ay bugün kasıklarımda değişik sancılar girip çıkıyor, belirtimidir yoksa psikolojikmidir bilmiyorum artık, bugün biraz sinirlendim, stres yapıncamı sancılar başladı bilmiyorum ki. inşallah hayıra işarettir.
kızlar,kaç gündür içinizi baydım regl olmadım diye ama hala olmadım, haftasonu geçsin de ben bi test daha yapayım bari yaa,hala gelen giden yok,haftasonu regl olurum belki,anlamadım gitti:26:
ben sana dıyorummm gıt bı ıdrar testı al sen ısrarla almıyosunnnnnnnnnnnnnn aaaaa
yaa negatif çıkıcak yine,hamile olmam çook zor bi olasılık, bari pazartesi olsun,regl olmazsam söz test yapıcammmm,umutlanmak istemiyorum,2.9 bhcg ile hamile kalmış olan var mı ki
yaa negatif çıkıcak yine,hamile olmam çook zor bi olasılık, bari pazartesi olsun,regl olmazsam söz test yapıcammmm,umutlanmak istemiyorum,2.9 bhcg ile hamile kalmış olan var mı ki
inşallah tatlım yaa :) Bebiş yerleşiyorda olabılır... kii inşallah oyledırrrrrrrrrr
tatlım o değer yükselebilir. ne zaman yaptırdın o testi?kaç gün geçti?
tuğcecim, eşine nasıl söyledin hamiş olduğunu? anlatsana. ailene kayınvalidenlere annenlere nasıl söyledin, anlatsana hadi
cnmm daha yeni gordum yazini kusura bakmaesime idrar testinde ciktigini telde solemistim ama 10 gn oncede silik cikip kanda negatif ciktigi icin ikimizde onemsememistik... snra bi kac kez daha yaptim gun icersinde, idrarimi bekletmeden hepsinde hemen 2. cizgi cikti cok sasirdim snra esimle kan testine gittik ama sonuc normalde 1 saatte cikiyorya biz 3 saat sonra falan almaya gittik:) esim arabada bekliodu ben sonucu aldim baktim pozitif hic caktirmadi. hatta suratimi astim negatif sansin diyee, buarada esimde gozumun icine bakiyo arabadan :) neyse arabaya bindim ne cikti dedi pozitiff dedim gulmeye basladim :) esim elimden kagidi aldi rakamlari sesli bi sekilde tek tek okudu sonra sarildik iste :) darisi tez zmnda sizlere kizlarrr
kizlaaaaaaaarrrrrrrrr hiiiiccc konusmamissiniz... yarinda haftasonu kocisle gezmeler tozmalar...
screamcimm neyapti acaba is durumunu????
hayir kizin bissuru isigucuvar bide... evdi fayansti... tr ydi..................???
tatlım o değer yükselebilir. ne zaman yaptırdın o testi?kaç gün geçti?
inşallah tatlım,
cnm bnm ben daha once kımyasal gebelık gecırdım ve ılk kan testım 1,69 cıkmıştı. Dr um bu deger artabılır 2 gun sonra tekrarlat demıstı ve 2 gun sonra degerım 12,01 cıkmıstı.Ya kımysal gebelık yada gec dollenme dedı ki kımyasal gebelıkmıs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?