2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inşallah tatlım yaa :) Bebiş yerleşiyorda olabılır... kii inşallah oyledırrrrrrrrrr

kızlar,kaç gündür içinizi baydım regl olmadım diye ama hala olmadım, haftasonu geçsin de ben bi test daha yapayım bari yaa,hala gelen giden yok,haftasonu regl olurum belki,anlamadım gitti:26:

kızlar,kaç gündür içinizi baydım regl olmadım diye ama hala olmadım, haftasonu geçsin de ben bi test daha yapayım bari yaa,hala gelen giden yok,haftasonu regl olurum belki,anlamadım gitti:26:

ben sana dıyorummm gıt bı ıdrar testı al sen ısrarla almıyosunnnnnnnnnnnnnn aaaaa

ben sana dıyorummm gıt bı ıdrar testı al sen ısrarla almıyosunnnnnnnnnnnnnn aaaaa

yaa negatif çıkıcak yine,hamile olmam çook zor bi olasılık , bari pazartesi olsun,regl olmazsam söz test yapıcammmm,umutlanmak istemiyorum,2.9 bhcg ile hamile kalmış olan var mı ki

yaa negatif çıkıcak yine,hamile olmam çook zor bi olasılık , bari pazartesi olsun,regl olmazsam söz test yapıcammmm,umutlanmak istemiyorum,2.9 bhcg ile hamile kalmış olan var mı ki

cnm bnm ben daha once kımyasal gebelık gecırdım ve ılk kan testım 1,69 cıkmıştı. Dr um bu deger artabılır 2 gun sonra tekrarlat demıstı ve 2 gun sonra degerım 12,01 cıkmıstı.Ya kımysal gebelık yada gec dollenme dedı ki kımyasal gebelıkmıs...

tatlım o değer yükselebilir. ne zaman yaptırdın o testi?kaç gün geçti?

inşallah tatlım yaa :) Bebiş yerleşiyorda olabılır... kii inşallah oyledırrrrrrrrrr

inşallah tatlım,

migicim, ya idrar testi ya kan testi birini yaptır da kesinleş tatlım, meraktan çatlamıyormusun? ben olsam şimdiye 10 tane idrar testi bitirmiştim. bir tanesinde silikimsi 2. çizgi görürsem hadi yalla kan testine giderdim. ya hadi kızzz, yarın idrar testi yap, sabah erkenden gidebiliyorsan git al bitane yap, varsa mutlu olur halay çekeriz, yoksa da kırmızıları bekleriz. en azından boşuna umitlenmeyiz değilmi?:82:

tuğcecim, eşine nasıl söyledin hamiş olduğunu? anlatsana. ailene kayınvalidenlere annenlere nasıl söyledin, anlatsana hadi

:26::26::26::26: vışşşşşşş kimsecıkler kalmamıs...

haftasonunun geldıgı nasılda belli....

tuğcecim, eşine nasıl söyledin hamiş olduğunu? anlatsana. ailene kayınvalidenlere annenlere nasıl söyledin, anlatsana hadi

cnmm daha yeni gordum yazini kusura bakma esime idrar testinde ciktigini telde solemistim ama 10 gn oncede silik cikip kanda negatif ciktigi icin ikimizde onemsememistik... snra bi kac kez daha yaptim gun icersinde, idrarimi bekletmeden hepsinde hemen 2. cizgi cikti cok sasirdim snra esimle kan testine gittik ama sonuc normalde 1 saatte cikiyorya biz 3 saat sonra falan almaya gittik:) esim arabada bekliodu ben sonucu aldim baktim pozitif hic caktirmadi. hatta suratimi astim negatif sansin diyee, buarada esimde gozumun icine bakiyo arabadan :) neyse arabaya bindim ne cikti dedi pozitiff dedim gulmeye basladim :) esim elimden kagidi aldi rakamlari sesli bi sekilde tek tek okudu sonra sarildik iste :) darisi tez zmnda sizlere kizlarrr

kizlaaaaaaaarrrrrrrrr hiiiiccc konusmamissiniz... yarinda haftasonu kocisle gezmeler tozmalar...

screamcimm neyapti acaba is durumunu????
hayir kizin bissuru isigucuvar bide... evdi fayansti... tr ydi..................???

ayy süper yaa, ALLAH mutluluğunuz tamamına erdirsin tatlım, darısı da isteyen herkesin başına olsun canım. ben de ilkinde eşime telefonda söyledim. o da sevinmiş durmuş iş yerinde. eve geldiğinde normal suratla girdi içeri. sevinmiyormusun falan dedim, iş yerimde 32 dişimi göstererek dolaştım dedi. zor kapatıyordum ağzımı dedi şimdi normale yeni döndüm ve eve geldim))) kısacası nasıl sevindiğini ben göremedim, zaten sevincimiz de kısa sürdü, bu defa hamiş kalırsam ilk defaki hatamı hallice düzeltmeyi düşünüyorum. ALLAH nasip ederse tabi.

kizlaaaaaaaarrrrrrrrr hiiiiccc konusmamissiniz... yarinda haftasonu kocisle gezmeler tozmalar...
screamcimm neyapti acaba is durumunu????
hayir kizin bissuru isigucuvar bide... evdi fayansti... tr ydi..................???

silaciminnnn aklina gelmisimmm...
isten cokkk gec ciktimmm....
benim patronun sag kolu bi tip var... onun islerini cogunlukla o hallediyor... cikmadan ona soyledim, bu arada haberin olsun malesef ben yarin gelemicem diye...
benim isleri de coktan bitirdim zaten, millete yardim ediyordum 3 gundur dedim... Bisi diyemedi... Tamam dedi....
Herkes orda olcak ama bu haftasonu is yokkkkkk bana....
Zaten bir hafta sonra tr yolcusuyum... Su evle alakali isleri biran once halletmem gerekiyorrr....

Dua bekliyorummmmmmm, islerim kolaycana hallolsunnn...

Son düzenleme:
tatlım o değer yükselebilir. ne zaman yaptırdın o testi?kaç gün geçti?

inşallah tatlım,

pazartesi kan testi yaptırdım 2.9 çıktı,yarın idrar testi yapıcam kızlar söz Hiç bi belirti falann yok ki ,ne kasık ağrısı ne bulantı vs,yarın da negatif çıkarsa artık ,reglim bu ay beni pas geçti demektir.

bende kimyasal gebelik olasılığın falan olmaz heralde,reglim 9 gün geçti,ya geç döllenme ya da adet gecikmesi çıkıcak sanırım

günaydınnnnnnnnn
gelir gelmez biraz geçmişi okudum ve işe koyuldum kızlar...
malüm dün yoktum çünkü kızım rahatsızlandı ve sabaha karşı 5 te geldik eve bu yüzden dün işe gelmedim.
herkese hayırlı hafta sonları..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…