- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.841
hosgeldin kuppecimmm nasilsin?
buarada diger arkadaslarda gelmiss hosgeldiniz hepiniz:)
tünaydın tünaydın kızlar...yenı kalktım ve gene uykum var..
hepinize guzel haftasonları diliyorum... kocişlerle ıyı gezın tozun bakem..
kardaizcim cok gecmıs olsun canımm.. kızın tez zamanda ıyıleessın ınsAllah..
migi sende test yap ve kocana sonucu soylemeden hemen buraya yaz tamam mı
olabilir... hani bi laf daha vardi... cok da fifionun gibi oldu bu da... ama daha orjinal...
günaydınnnnnnnnn
gelir gelmez biraz geçmişi okudum ve işe koyuldum kızlar...
malüm dün yoktum çünkü kızım rahatsızlandı ve sabaha karşı 5 te geldik eve bu yüzden dün işe gelmedim.
herkese hayırlı hafta sonları..
ben geldimmmm..herkeseee güzell bir gün geçirmesiniiiiii temenni ediyorummm ..
nasılsınız fıstıklarımmmm
geçmiş olsun kuşummmm..umarım iyidir şimdi..
eczaneden gebelik testi aldım yoğun ısrar üzerinetesti yarın sabah yapayım diyorum,sabah idrarıyla,siz ne dersiniz?çok su içen bi tip olduğum için şimdi yaparsam en fazla 1 saatlik idrarla olucak.Testte pozitif çıkarsa da kan testi yaptırayım.üfff yaaa
selammm kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm
regencimm o fifi lafıı benimdii hatırlarsann canımmm...seninkide süpermiş de...benimkide orjinaldii yaniii lüffen
kardaiz canımm geçmiş olsunn...bir an önce kara bulutların dağılmasını temmeni ediyorum canımm inşallahh
kuppecimm hoşgeldin sendee bendeeesenin kırmızılar hala gelmemişşş inşallahh bugünde gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ve hamişsindirrrrrr
ayyy migicimm çatladımm yanii burda meraktann geçmişi okuyodumm ayy son sayfaya zor geldimm belki test yapmışsındır diye ama yokk
eczaneden gebelik testi aldım yoğun ısrar üzerinetesti yarın sabah yapayım diyorum,sabah idrarıyla,siz ne dersiniz?çok su içen bi tip olduğum için şimdi yaparsam en fazla 1 saatlik idrarla olucak.Testte pozitif çıkarsa da kan testi yaptırayım.üfff yaaa
canım eğer ki tek testin varsa hiç riske sokma kendini..yarın ilk idrarınla yaparsın..bugün çıkmazsa moralin bozulurr..kaç gün geçti adetin canımm..
evett herkes hoşgelmiş..iyiyimm bennnn tuqcecimm ara ara kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oluyo ama halen daha adetim gelmedi..umarım bir problem yoktur..keşke hamiş olsam.. bugündee gelmezsee eğer şüphelenmeye başlıycam ama muhtemelen bugün gelcek..
BAt ım 2 hazirandı,geçen cumartesi idrar testi yaptım negatif çıktı,griptim kesin öğrenneyim diye pazartesi kan test yaptırdım 2.9 çıktı bhcg.Hastanede çalışan arkadaşım aklında olsun 0-1 arası çıkmadı,olmazsan tekrar test yaparsın dedi,pazartesiden beri regl olmayı bekliyorum,gelen giden yok,regl olucakmışım gibi bi belirti de yok.Geçen ay rutin muayene olmasam kist falan var diye şüphelenicem ama temiz,bilmiyorum yaaa.2.9 zaten negatif değil mi?geç döllenme olma olasılığı olabilir dedi arkadaşım ama ben sanmıyorum
haklısın canım yaa,ben de sinirden çatlıcam şimdi,bi türlü regl olamadım diye,habire trst yapmakm istemediğimden sabrediyorum canım yaaa,sen ebeydin di mi?2.9 düşük bir değer değil mi canım?Hiç böyle düşük bir kan değeriyle gebelik yaşayan oldu mu senin bildiğin?Ben 5 in altı negatif diye ısrarla regl olucam diye bekledim hafta boyu,boş yere ümitlenmeyeyim diye,ama artık test yapıcam ,sence ne zaman yapayım?Sabah idrarı daha iyi sonuç verir im farketmez mi diyosun?
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım ama bugünn artık gelir yaa..çünkü adet ağrısı gibi bi ağrım var ara ara vuruyoo ahaaaanda şimdi adet olcam diyorum bakıyorum hiçç birşey yok, bi de arada kremsi bi akıntı geliyo..onu da adet oluyorum sanıyorum bi bakıyorum diiilayy kuppeocim insqllah gelmez kirmizilarinn hep beraber halay cekerizzzz
bnce bgnde glmezse yrn bi test daha yap :)
BAt ım 2 hazirandı,geçen cumartesi idrar testi yaptım negatif çıktı,griptim kesin öğrenneyim diye pazartesi kan test yaptırdım 2.9 çıktı bhcg.Hastanede çalışan arkadaşım aklında olsun 0-1 arası çıkmadı,olmazsan tekrar test yaparsın dedi,pazartesiden beri regl olmayı bekliyorum,gelen giden yok,regl olucakmışım gibi bi belirti de yok.Geçen ay rutin muayene olmasam kist falan var diye şüphelenicem ama temiz,bilmiyorum yaaa.2.9 zaten negatif değil mi?geç döllenme olma olasılığı olabilir dedi arkadaşım ama ben sanmıyorum
migicim bencedr yrn sabah yap testi . insallah senide hamis cikaricazz:)
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım ama bugünn artık gelir yaa..çünkü adet ağrısı gibi bi ağrım var ara ara vuruyoo ahaaaanda şimdi adet olcam diyorum bakıyorum hiçç birşey yok, bi de arada kremsi bi akıntı geliyo..onu da adet oluyorum sanıyorum bi bakıyorum diiilbugünde olmazsa senin dediğin gbii yarın idrar testi sonrasında da kan testi yaptırırım pazartesi..herşey bugüne bağlı
canım bayağı bi gecikmmen olmuş, ama arkadaşının dediği gibi geç döllenme olmuş olabilir, senin şimdi en mantıklı yapacağın şey..yarın ilk önce idrar testini yapmak ilk halükarda, o testin sonucu negatifte çıksa, pozitifte çıksa mutlaka ama mutlaka kan testini tekrarlamalısın canımm..pazartesi kan testi mutlaka yapılmalı diye düşünüyorum ben..umarım hamilesindir canımm..
idrar negatif çıkarsa kan testini de tekrarla demişsin?Bi şey varsa zaten idrarda kendini göstermez mi?
göstermediği çok olmuş canımmm..zaten düşünsene negatif çıktığını her halükarda bi doktora gitmen gerekecek çünkü adetin gelmiyor..doktorda muhtemelen ilk kan testi yaptıracak sana..idrarda çıkmayıpta kanda çıkan çok gebelik var..
ben geldiiiimmm
canımm ebe değilimm benn karıştırdın herhldeeama değerinn konusunda falan bişi diyemem bilgim yok maleseff.. valla bnce sabah öğlen akşam farketmez..ne zaman bi hamile arkadaşım olsa öğlen ve sonrasında yaptılar çıktı...yani bnce gerek yok sabahı beklemene yap gitsinn eğer olduda çıkmadıı bnce p.tesi hemen doktora git derimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?