2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

oyyy uzulme hulyacim donuyorum yuvama artk bu kadar sik gelmeyizz ayda bir belki gelirizz

ayyy canımm yaa valla üzülmüştüm senin içinn valla içime dert olmuştun haa..ohh çok sevindimm şimdii şükür kavuşturana o zamann

aynen bende canım benım..kopamıyoruz burdan..
canım napim bende evdeyım. bırazdan kocam gelıcek. bana yemek hazırlıcak

kocan gelcekk ve yemek yapcak sana vay beeeeeeeeeeeeeeeeee helallllllllllllllll benim kocamda yolda 45dk ya gelir bnde ona yemek yapcamm şimdiii...bizde biraz işler karışmışş dicemm ama valla anormal olan sizinkiiiiiiiii

insallah hulyacim yaa dualarim sizinle :) normalde duzensizligin varmiydi senin? sokturucu icmis biri olarak baskalarinin icmesini hic istemiyom yaw :)) ben ettim siz etmeyin :) ayyy 25 ine kdr bekleyemezsin bnce gor bakk insallah hamissindir cnm

ask olsun canım hıc sormuyorsun ama neden kocan sana yemek hazırlıcak dıye belım agrıyorda bırkac gundur dınlenıyorum.. kocam ıs yapma dedı.. yemegım var zaten.. gelsın ısıtıcam o kadar

aman istemem yalovayi fln evimde buyuturup gobegide her yerimide :)))
evimde dinlenicem ins. valla sizde dinlenin sirf bana demeyinn sonucta potansiyel anne adayisiniz :) bebisinizi yormayinda kolay yerlessin:) buarada mutfak dolaplarimi silmem gerek ama esim yapmiycaksin diyoo , bnde yapmak istemiyorum ama cok batmiss temizlemek zorundayim

kıyamam sana.. yok mu sana yardım edecek bırı.. kendımı zorlama sakın.. dah yenısın. dikkat et..

insallah hulyacim yaa dualarim sizinle :) normalde duzensizligin varmiydi senin? sokturucu icmis biri olarak baskalarinin icmesini hic istemiyom yaw :)) ben ettim siz etmeyin :) ayyy 25 ine kdr bekleyemezsin bnce gor bakk insallah hamissindir cnm

saoll tuğçecimmm bizim de dualarımız seninle ve bebeğinleee Allah korusun sizi evet canımm pko var çünkü bnde ama bneim içtiğim söktürücünün bebeğe bi zararı yok hatta bebeği besliyorr tam tersiii...ondan korkmuyorumm ama inşallahhh hamişimdir yaaaaaaaa

ask olsun canım hıc sormuyorsun ama neden kocan sana yemek hazırlıcak dıye belım agrıyorda bırkac gundur dınlenıyorum.. kocam ıs yapma dedı.. yemegım var zaten.. gelsın ısıtıcam o kadar

ayy tatlım ya kusura bakmaaa geçmiş olsun canım benim...hayırdır neden ağrıyor belinn???

ayyy tuğçeeeeeeeeeee inanmıyorum sana derdin bumu yanii mutfakkk dolabı pismişmişşşşşş hayret bişisinn senin kendini yormamann lazımmm ayy kaçmıyor ya dolaplarr silinir elbettt ama şu sıralar değilllllllll

ayy tatlım ya kusura bakmaaa geçmiş olsun canım benim...hayırdır neden ağrıyor belinn???

canım saol.. ağır hasta değilim ama kocam koru kendını dedi.. arada bır olur.. evlendıkten sonra basladı.. senede 1 yada 2 defa olur.

sanırım cereyanda da kaldım sırtım felan etkılendı.. dınlenıyorum anlayacagınn.. 2 gundur evı sılıp süpüremedım canım darlandı.. dun ben kıpırdamayayım dıye kocam süpürdü evi canım cok sevooooo benı yaaa...

kıyamam sana.. yok mu sana yardım edecek bırı.. kendımı zorlama sakın.. dah yenısın. dikkat et..

dahada agirlasirsam yapamam kizlar iyice mahfolur... ztn yaparsamda yavas yavas yaparimm. temizlikci alsamm mutfak temizletilmezki kim bilir nasil yapicakk. gecen hafta yatak odasini temizlemistim ama megersem hamileymisim isim bittikten 1 gun sonra ogrendim ama cok sukur bisey olmadi. her yeri temizledim bitek halilarla mutfak kaldi. halilari yikamaya vercem . mutfakta ellerimden opuyo

cok gecmis olsun cnm dikkat et koru kendini esininde dedigi gibi...

geçmişş olsunn canım benimm...bnde iltihaplı eklem romatizması hastasıyımm bnimde ağrım falan olduğu zamn kocişimm solsuun yardımcı olurr....şükürr etmek lazım böle kocalarımız var diyee

bu arada rotarlı cvplar bnden ama malumm yemek yapıomm

cok gecmis olsun cnm dikkat et koru kendini esininde dedigi gibi...

Canlarim cok saolun. Hly cim gercekten cok sukur ki boyle kocalarimz var. Tugcecm dkkat et kendne. Yorulma.. Bende laptop u fise taktm. Tlfndn devam ediyorum. Benden de rotarli msjlar.

merhabe bende bebek istiyorum..8 ay önce düşük yaptım..şimdi hala bekliyorum yok bişey..benden sonra evlenenler hamile kaldı bende hala tık yok..onları kıskanmıyorum Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin ama çok imreniyorum..

selamm canım aramıza hoşgeldinn :)) burdakii herkesinn amacıı sağlıklı sıhhatli bir şekilde gebe kalmakk ve aynı şekilde kucağına almak...geçmiş olsun canım....bizde çok hamileler görüp de çok imreniyoruz sende bizdensin canımm ama kıskanma sakınn Allah hayırlısıyla bizede nasipp edicekk neticede sadece biraz sabırr..bak biz burda her şeyimizi paylaşıyoruz..snde burda hem kafanı dağıtır hemde bu sürecii yanlız geçirmemiş olursunn

Canim hosgeldin. Allah in izniyle hamile kalmissin, yazik ki dusuk yapmissin. uzuldum. Ama bide iyi tarafindan bak hamile kalablyorsun. Eminim yakindada hamile kalirsin. Imrenme bendede var canim. Arkdslarimin neredyse hepsi hamile yada dogurdu. ins allah bizede nasip eder.

inş hayırlı zamanda Allah hepimize nasip eder...bundan sonra bende sizinleyim kızlar burda kimseyle paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşmak bana iyi gelecek gibi....

hoşbulduk canım..inş allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…