- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.881
oyyy uzulme hulyacim donuyorum yuvama artk bu kadar sik gelmeyizz ayda bir belki gelirizz
aynen bende canım benım..kopamıyoruz burdan..
canım napim bende evdeyım. bırazdan kocam gelıcek. bana yemek hazırlıcak
ayy canmm ben tahmin edemedimm :))) canımm bnde çınarcığıı avucumun içi gibi bilirimm severim yalovayı bennbenim bat şöylee söktürücü 18 haziranda bitiyorr en geç ilaç bittikten sonra 3. gününde oluyorumm eğer olmazsamm 25 hazirana kadar beklicemm en fazlaa sonra hemen doktoraaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh haberi alırım veririmm hayırlısıylaa
ayyy canımm yaa valla üzülmüştüm senin içinn valla içime dert olmuştun haa..ohh çok sevindimm şimdii şükür kavuşturana o zamann
kocan gelcekk ve yemek yapcak sana vay beeeeeeeeeeeeeeeeee helallllllllllllllllbenim kocamda yolda 45dk ya gelir bnde ona yemek yapcamm şimdiii...bizde biraz işler karışmışş dicemm ama valla anormal olan sizinkiiiiiiiii
aaaa bak goruyon mu bende ıst-yalova arası gıde gele gıde gele gobegını o arada buyutup vapurdada dogurursun dıye korkuyordum..tobe tobe... aman ıyı bari sevındım.. evınde dınlenırsın artık.. yorulmazsın hamıle hamıle yollarda..
insallah hulyacim yaa dualarim sizinle :) normalde duzensizligin varmiydi senin? sokturucu icmis biri olarak baskalarinin icmesini hic istemiyom yaw :)) ben ettim siz etmeyin :) ayyy 25 ine kdr bekleyemezsin bnce gor bakk insallah hamissindir cnm
ask olsun canım hıc sormuyorsun ama neden kocan sana yemek hazırlıcak dıyebelım agrıyorda bırkac gundur dınlenıyorum.. kocam ıs yapma dedı.. yemegım var zaten.. gelsın ısıtıcam o kadar
aman istemem yalovayi fln evimde buyuturup gobegide her yerimide :)))
evimde dinlenicem ins. valla sizde dinlenin sirf bana demeyinn sonucta potansiyel anne adayisiniz :) bebisinizi yormayinda kolay yerlessin:) buarada mutfak dolaplarimi silmem gerek ama esim yapmiycaksin diyoo , bnde yapmak istemiyorum ama cok batmiss temizlemek zorundayim
ayy tatlım ya kusura bakmaaa geçmiş olsun canım benim...hayırdır neden ağrıyor belinn???
kıyamam sana.. yok mu sana yardım edecek bırı.. kendımı zorlama sakın.. dah yenısın. dikkat et..
ayyy tuğçeeeeeeeeeee inanmıyorum sana derdin bumu yanii mutfakkk dolabı pismişmişşşşşşhayret bişisinn senin kendini yormamann lazımmm ayy kaçmıyor ya dolaplarr silinir elbettt ama şu sıralar değilllllllll
canım saol.. ağır hasta değilim ama kocam koru kendını dedi.. arada bır olur.. evlendıkten sonra basladı.. senede 1 yada 2 defa olur.
sanırım cereyanda da kaldım sırtım felan etkılendı.. dınlenıyorum anlayacagınn.. 2 gundur evı sılıp süpüremedım canım darlandı.. dun ben kıpırdamayayım dıye kocam süpürdü evicanım cok sevooooo benı yaaa...
canım saol.. ağır hasta değilim ama kocam koru kendını dedi.. arada bır olur.. evlendıkten sonra basladı.. senede 1 yada 2 defa olur.
sanırım cereyanda da kaldım sırtım felan etkılendı.. dınlenıyorum anlayacagınn.. 2 gundur evı sılıp süpüremedım canım darlandı.. dun ben kıpırdamayayım dıye kocam süpürdü evicanım cok sevooooo benı yaaa...
kizlarr ben cikiyorum ... sonra yine ugrarim hepinizi cok optumm:76:
cok gecmis olsun cnm dikkat et koru kendini esininde dedigi gibi...
geçmişş olsunn canım benimm...bnde iltihaplı eklem romatizması hastasıyımm bnimde ağrım falan olduğu zamn kocişimm solsuun yardımcı olurr....şükürr etmek lazım böle kocalarımız var diyee
bu arada rotarlı cvplar bnden ama malumm yemek yapıomm
Canlarim cok saolun. Hly cim gercekten cok sukur ki boyle kocalarimz var. Tugcecm dkkat et kendne. Yorulma.. Bende laptop u fise taktm. Tlfndn devam ediyorum. Benden de rotarli msjlar.
merhabe bende bebek istiyorum..8 ay önce düşük yaptım..şimdi hala bekliyorum yok bişey..benden sonra evlenenler hamile kaldı bende hala tık yok..onları kıskanmıyorum Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin ama çok imreniyorum..
merhabe bende bebek istiyorum..8 ay önce düşük yaptım..şimdi hala bekliyorum yok bişey..benden sonra evlenenler hamile kaldı bende hala tık yok..onları kıskanmıyorum Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin ama çok imreniyorum..
selamm canım aramıza hoşgeldinn :)) burdakii herkesinn amacıı sağlıklı sıhhatli bir şekilde gebe kalmakk ve aynı şekilde kucağına almak...geçmiş olsun canım....bizde çok hamileler görüp de çok imreniyoruz sende bizdensin canımm ama kıskanma sakınn Allah hayırlısıyla bizede nasipp edicekk neticede sadece biraz sabırr..bak biz burda her şeyimizi paylaşıyoruz..snde burda hem kafanı dağıtır hemde bu sürecii yanlız geçirmemiş olursunn
Canim hosgeldin. Allah in izniyle hamile kalmissin, yazik ki dusuk yapmissin. uzuldum. Ama bide iyi tarafindan bak hamile kalablyorsun. Eminim yakindada hamile kalirsin. Imrenme bendede var canim. Arkdslarimin neredyse hepsi hamile yada dogurdu. ins allah bizede nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?