2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

silacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
menbetacımmmmmmmmmmmmmmmm
migicimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eeee sesiniz çıkmıyor hiçç napıyorsunuzz ne var ne yokk

hly ya hak verıyorum.. onun gıbı dusunuyorum bende... 9 gunun gecmıs. heran cıkabılır gıbıme gelıyor..

ama sen nasıl ıstıyorsan oyle yap... inş cizgileri cifter cifter gorursun...

pAZArtesi kan testi yaptırmmaış olsam ben de şüphelenicem hamileyim diye de ,pazartesi 2.9 çıkınca hiç ümitlenmiyorum,adet öncesi kan testlerinde bile 10 lu 20 li değerler çıkıyo,bi şey olsa kanda çıkardı bence.

kızlarr yaaaaaaaaaaaaaa yarın yüksek ihtimalle burda kimse olmazz...malum seçimlerr...hiç değilsee bugününn tadını çıkaralım...ama kimsenin konuştuğu falan yok gelipp okuyup bakıp gidiolarr yanii nazar değdi valla topiğimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95::95::95:

Son düzenleme:

canım ıns gec dollenmedır.. ve o yuzden boyle cıkmıstır..

neyse o zmn migicim sen bosuna hic test yapma nasil olsa 9 ay sonr belli olur hamile olup olmadigin

geçen gün regencim yapmıştıı aynısını şimdiii sıra bndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

eee hly cimm nasılsın canımm ne var ne yokk????

geçen gün regencim yapmıştıı aynısını şimdiii sıra bndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

eee hly cimm nasılsın canımm ne var ne yokk????

iiyim canımmm nolsunn iştee...geldimm topiğimee kimsecikler yokkk :95::95::95::95::95::95:
bnde nöbetteyimmm

eee sen nasılsınnnnn???

iiyim canımmm nolsunn iştee...geldimm topiğimee kimsecikler yokkk :95::95::95::95::95::95:
bnde nöbetteyimmm

eee sen nasılsınnnnn???

alla allaa nolduu bugünn topiğimizee kii gerçekten kimseciklerr yokk bi benn bide yine benn..
daha doğrusu arada uğruyorlarr kaçıyorlarrrrrr

ayy bnde iiyim nolsunnn birazz kafayıı sıyırdımm ama neyseeee

eee neler yaptın bugünnnn

hulyacimm bnde burdayim :) arada gelip gidiyorummm:)
bu arada vapurdayim evime gidiyorum suannn

ayyyollll burdasınn daaa okuyup kaçıosunnnn...sonunda evine kavuşuosun demek ne güzel canım..nysee sonunda sesime ses verdinnn
ayyy bnde vapurda olmak isterdim bu aradaaa çok severim çünküüü :) tuğçecim siz yalova çınarcıkta mısınızz??

Allah iyiliğini versin hly

ayoll menbetaacımm valla sıyırdımm burda aaaaaaaaaa bakıyorumm gelen var ama bişi yazmadan gidiyo aaa yeter dedimm bnde isyan bayrağını çektimm artık napiim

ayoll menbetaacımm valla sıyırdımm burda aaaaaaaaaa bakıyorumm gelen var ama bişi yazmadan gidiyo aaa yeter dedimm bnde isyan bayrağını çektimm artık napiim

işe yaradı bak eee napıyorsun bakalım ?? yalnızmısın sende evde ?? benımkıde soru dımı kocan olsa pc de mı olursun sen

tugce cık neguzel evıne donuyorsun.. pztesi tekrar mı gitcen ?? hamile hamile kadın yollarda ya..

Son düzenleme:

:) yoldayiz ya bazen net gidip gelio o yuzden topigin tadida damagimda kaliyo
biz yalova merkezdeyiz cnm sahilde yuruyus alaninin orda evimizzz gelirseniz beklerim valla:)
bende biran once evime gitmek istiyorummm cok ozledim evimi 1 haftadir yalovadaydkk
senin kac gun kaldi bata? 25. inde test yapicaksin dimi?

ayy napiim evde iş güç yaptımm geliyorum gidiytorumm bakıyorum bi arpa boyu ilerlememiş topik yanlızım evde evett de ama aşk olsunn kocamm evdeykenn de satıyorumm onu yine gliyorumm valla topiğeee kopamıyorumm sizden napiimmmm eee sen naspıosun canım???

ayy bu arada tuğçeciğe bnde üzülüorumm valla caımm ya yazıkk yollarda git gell valla zor işi:26::26::26:

ayy sormaa. tatlim ya insan evine gittigine sevinirmi :) ben cok mutluyumm :) p tesi gelmiycez tekrarr, bundan snra esimde arada kontrole gelicek yalovaya gunubirlik gelip doner artkk. hamile hamile geziyom valla cocugu marmara denizine dusurmeden dogururum insallah :))

oyyy uzulme hulyacim donuyorum yuvama artk bu kadar sik gelmeyizz ayda bir belki gelirizz

aynen bende canım benım..kopamıyoruz burdan..
canım napim bende evdeyım. bırazdan kocam gelıcek. bana yemek hazırlıcak

ayy canmm ben tahmin edemedimm :))) canımm bnde çınarcığıı avucumun içi gibi bilirimm severim yalovayı benn benim bat şöylee söktürücü 18 haziranda bitiyorr en geç ilaç bittikten sonra 3. gününde oluyorumm eğer olmazsamm 25 hazirana kadar beklicemm en fazlaa sonra hemen doktoraaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh haberi alırım veririmm hayırlısıylaa

aaaa bak goruyon mu bende ıst-yalova arası gıde gele gıde gele gobegını o arada buyutup vapurdada dogurursun dıye korkuyordum.. tobe tobe... aman ıyı bari sevındım.. evınde dınlenırsın artık.. yorulmazsın hamıle hamıle yollarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…