- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.861
hly ya hak verıyorum.. onun gıbı dusunuyorum bende... 9 gunun gecmıs. heran cıkabılır gıbıme gelıyor..
ama sen nasıl ıstıyorsan oyle yap... inş cizgileri cifter cifter gorursun...
pAZArtesi kan testi yaptırmmaış olsam ben de şüphelenicem hamileyim diye de ,pazartesi 2.9 çıkınca hiç ümitlenmiyorum,adet öncesi kan testlerinde bile 10 lu 20 li değerler çıkıyo,bi şey olsa kanda çıkardı bence.
pAZArtesi kan testi yaptırmmaış olsam ben de şüphelenicem hamileyim diye de ,pazartesi 2.9 çıkınca hiç ümitlenmiyorum,adet öncesi kan testlerinde bile 10 lu 20 li değerler çıkıyo,bi şey olsa kanda çıkardı bence.
geçen gün regencim yapmıştıı aynısını şimdiii sıra bndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
eee hly cimm nasılsın canımm ne var ne yokk????
geçen gün regencim yapmıştıı aynısını şimdiii sıra bndeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
eee hly cimm nasılsın canımm ne var ne yokk????
iiyim canımmm nolsunn iştee...geldimm topiğimee kimsecikler yokkk :95::95::95::95::95::95:
bnde nöbetteyimmm
eee sen nasılsınnnnn???
hulyacimm bnde burdayim :) arada gelip gidiyorummm:)
bu arada vapurdayim evime gidiyorum suannn
Allah iyiliğini versin hly
ayoll menbetaacımm valla sıyırdımm burda aaaaaaaaaa bakıyorumm gelen var ama bişi yazmadan gidiyo aaa yeter dedimm bnde isyan bayrağını çektimm artık napiim
ayyyollll burdasınn daaa okuyup kaçıosunnnn...sonunda evine kavuşuosun demek ne güzel canım..nysee sonunda sesime ses verdinnn
ayyy bnde vapurda olmak isterdim bu aradaaa çok severim çünküüü :) tuğçecim siz yalova çınarcıkta mısınızz??
ayoll menbetaacımm valla sıyırdımm burda aaaaaaaaaa bakıyorumm gelen var ama bişi yazmadan gidiyo aaa yeter dedimm bnde isyan bayrağını çektimm artık napiim
işe yaradı bakeee napıyorsun bakalım ?? yalnızmısın sende evde ?? benımkıde soru dımı kocan olsa pc de mı olursun sen
tugce cık neguzel evıne donuyorsun.. pztesi tekrar mı gitcen ?? hamile hamile kadın yollarda ya..
işe yaradı bakeee napıyorsun bakalım ?? yalnızmısın sende evde ?? benımkıde soru dımı kocan olsa pc de mı olursun sen
tugce cık neguzel evıne donuyorsun.. pztesi tekrar mı gitcen ?? hamile hamile kadın yollarda ya..
ayy napiim evde iş güç yaptımm geliyorum gidiytorumm bakıyorum bi arpa boyu ilerlememiş topikyanlızım evde evett de ama aşk olsunn kocamm evdeykenn de satıyorumm onu yine gliyorumm valla topiğeee kopamıyorumm sizden napiimmmm eee sen naspıosun canım???
ayy bu arada tuğçeciğe bnde üzülüorumm valla caımm ya yazıkk yollarda git gell valla zor işi:26::26::26:
ayy napiim evde iş güç yaptımm geliyorum gidiytorumm bakıyorum bi arpa boyu ilerlememiş topikyanlızım evde evett de ama aşk olsunn kocamm evdeykenn de satıyorumm onu yine gliyorumm valla topiğeee kopamıyorumm sizden napiimmmm eee sen naspıosun canım???
ayy bu arada tuğçeciğe bnde üzülüorumm valla caımm ya yazıkk yollarda git gell valla zor işi:26::26::26:
:) yoldayiz ya bazen net gidip gelio o yuzden topigin tadida damagimda kaliyo
biz yalova merkezdeyiz cnm sahilde yuruyus alaninin orda evimizzz gelirseniz beklerim valla:)
bende biran once evime gitmek istiyorummm cok ozledim evimi 1 haftadir yalovadaydkk
senin kac gun kaldi bata? 25. inde test yapicaksin dimi?
ayy sormaa. tatlim ya insan evine gittigine sevinirmi :) ben cok mutluyumm :) p tesi gelmiycez tekrarr, bundan snra esimde arada kontrole gelicek yalovaya gunubirlik gelip doner artkk. hamile hamile geziyom valla cocugu marmara denizine dusurmeden dogururum insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?