2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar ben cok mu kafama takıyorum acaba..her bebek gördüğümde öyle bir iç geçiriyorum ki bir yandanda korkuyorum bebeciğe nazar değdireğim diye..çok zor ya kimselerde anlamıyo..çok kafana takıyosun diyo..eşim bile sıkıldı sürekli bebekten bahsetmemden..

kızlar bugün bende ateşimi ölçtümmm..onu size mi vercem toplu olarak vercem yoksa..ben tablo falan anlamam ha..size güveniyorum

canım sağolasın...

eee screamaway grafiğini silmişşş:26: noldu ölçmüyormu dahaaa:26:
seninde ateş bu ay yükselememiş tatlım ya inşallah birden artışa geçerrr:44:

screamaway artik olcmuyormu? bize verdigi linkde kullanici yok gozukuyo evden bakicakti ama noldu acaba:44:

screamaway artik olcmuyormu? bize verdigi linkde kullanici yok gozukuyo evden bakicakti ama noldu acaba:44:

Alla alla ne oldu acaba.. burdada yok merak ettim doğrusu. geçmişide okumadım ben epeydir girmediğim için...
neyse görünce cevaplar heraldeee

kızlar ben daha hasta olmadımmmmm..bugün üçüncü gün..yarında olmazsam açmanıza gerek kalmaz yarını bekleyelim en iyisi

ay kuppecim ne güzel. gününde geçmiş. test yapmadınmı?? hemen umutsuz olma bellkide hamişsin niye hasta olasınki sen günü gününe hasta oluyordum yalnış bilmiyorsamm:26: ayy hadi inşallah mutlu haber gelir senden tatlım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…