2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben de koyu kizil yapmak sitiyorum bi kizda gördüm o da benim gibi esmerdi ama cok güzel durmustu.. olmazsa tatli bi kahve yaparim ya da ikisinin ortasi kizilkahve boyanin bebege bi zarari yokmus...

tatlım, saç boyasının bebeğe zararıyla ilgili bir araştırma yapılmamış, ve negatif etkisinin olup olmadığı kanıtlanmamıştır. bu yüzden negatif etkisinin olma ihtimali olmama ihtimaliyle aynı orandadır. bu yüzden ben bebeğimi %1 bile ihtimali olan riske sokmamak için elimden geleni yaparım. sen de öylesindir, eminim, hepimiz bebek sahibi olmak için gün sayıyoruz, o yüzden kızlar, hepinizin o kıymetli varlıklarımızı olası kimyasal etkilerden koruyacağınızdan eminim.

mesela benım adetım yenı bıttı. ben 2-3 gun sonra sac boyatsam ne olur ???? yani oldu ki bebek bu sefer oldu.. bır zarar olur mu ?_??

mesela benım adetım yenı bıttı. ben 2-3 gun sonra sac boyatsam ne olur ???? yani oldu ki bebek bu sefer oldu.. bır zarar olur mu ?_??

tatlım döllenmenin gerçekleşeceği güne kadar boyayabilirsin, ama verimli günlerin geldikten sonra geç kalmış sayılırsın, adetin yeni bittiyse önündeki 5 gün içinde boyaman en iyisi olucak, hayatım.

Tesekkur ederim bitanem. Sende olmasan merak ettiklerimizi kime sorucaz biz. Saol canim

Tesekkur ederim bitanem. Sende olmasan merak ettiklerimizi kime sorucaz biz. Saol canim

rica ederim bitanem, ay bu arada bir an önce paylaşmazsam patlarım, kaç gündür belirtim yok diye ümitsizliğe kapılmıştım, bugün göğüs hassasiyeti başladı bende yaa normalde bende bu dönemde göğüüs hassasiyeti olmazdı, regle 2-3 gün kala başlardı, ayyyy tutturduk mu yoksa ??????

Ay insallah canim. Cok sevinirim hamileysen. Kuppede hamileymis qibime qeliyor. Ins oyledir. migi de test yapmadi daha. 3 hamile birden cikarcaz ins.

ayyy yaşasın demek hassasıyet baslamıs :) Valla tutturmuş olabılırsınız cnmmm :) Gün içersinde sureklı kontrol et eger sureklı dokununca acıyorsa tamamdır test yapmaya gerek yok hamişsin :)

Ay insallah canim. Cok sevinirim hamileysen. Kuppede hamileymis qibime qeliyor. Ins oyledir. migi de test yapmadi daha. 3 hamile birden cikarcaz ins.

valla bende kuppenınde hamıle olabılecegını dusunuyorumm :) Ayy hadı ınsallah sıraylaaaa gelın kızlarrrrrrrrrrr :)

ffıstıklarrr malesef bir ümitli bekleyişin daha sonuna geldikkk..kırmızı renginden nefret eder oldum.. yine gelecek aya kaldı ümitler.. üzgün değilimm beni merak etmeyinnn screamawaycimm beni 9 temmuza atar mısın

offf yaaa gecenin busaati uyku tutmadi topige bakiyim dedim gelmez olaydi. bu haberi alicakmisim demekki saglik olsun kuppecim sen uzulme yeter... insallah 9 temmuzda kirmizilarin gelmezzzz hatta 9 ay boyunca gelmezzz insallah :)

Canim hayirlisi ne ise o olsun. Bebeklerimiz gelmek icin hayirli zamani bekliyorlar. boyle dusunelim. ins gelecek aya icinde tutunur bebisin.

bu arada gunaydinlar kizlar. Yagmurlu bir secim gunune uyanmis buluyorum. Yataktan kalkmadim daha. Kocami uyandiramaynca hemen tlfna sarldim.

günaydin kizlar... Kuppecim üzülme diyecektim tatlim ama sen önce davranmissin hep böyle olalim canimcim.... sanirim bende de hic bir sey yok.. cünkü atesim ayni devam ediyor, normalde cikmasi lazimmis, azracim anlatmisti. aman ya of bu aydan da pek bi ümitliydim nedense.. gelecekse bu kirmizilar bi an önce gelse bari

vallahi tatlim öyle okumustum internette.. zaten muhtemelen de hamis olmadigim icin sakincasi yoktur heralde..

günaydınnnn tontişlerimmm :)))

geldim sabah sabah geçmişi okudum ve gidiyorum...
canım kendi kendini teselli etmene bayılıyorum ve takdir ediyorum seni...inşallah ümitleriniz ( niz diyorum malumm benim belli değill belki hamişsemm) bi dahaki aya kaldı...hayırlısı olsun inşalahhh...öptümm seni güzel yanacığındannnn

kendinize ii bakın kızlarr görüşmek üzere hoşçakalıınnnnnnnnnnnn

ay hadi gelin artik.. moralim bozuk, atesim cikmiyooo... karnim da agriyo... umutlari yine ertelemenin zamani geldi galiba

kızlar az önce test yaptım beklediğim gibi negatif çıktı,artık paşa paşa kırmızıların gelmesini beklicem,bu ay da gecikeceği tuttu işte.:44: doktora gitsem adet söktürücü vercek,ben ilacı içmicem nasılsa,elbet regl olacağım ,sabırla bekliyorum.... Artık geç döllenme olasılığı da ortadan kalktı,çünkü ilişki gününden 10 gün sonrasını çoktaaan geçtim,silik milik bişiler çıkardı testtte,haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…