- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.961
ben de koyu kizil yapmak sitiyorum bi kizda gördüm o da benim gibi esmerdi ama cok güzel durmustu.. olmazsa tatli bi kahve yaparim ya da ikisinin ortasi kizilkahveboyanin bebege bi zarari yokmus...
mesela benım adetım yenı bıttı. ben 2-3 gun sonra sac boyatsam ne olur ???? yani oldu ki bebek bu sefer oldu.. bır zarar olur mu ?_??
tatlım döllenmenin gerçekleşeceği güne kadar boyayabilirsin, ama verimli günlerin geldikten sonra geç kalmış sayılırsın, adetin yeni bittiyse önündeki 5 gün içinde boyaman en iyisi olucak, hayatım.
Tesekkur ederim bitanem. Sende olmasan merak ettiklerimizi kime sorucaz biz. Saol canim
rica ederim bitanem, ay bu arada bir an önce paylaşmazsam patlarım, kaç gündür belirtim yok diye ümitsizliğe kapılmıştım, bugün göğüs hassasiyeti başladı bende yaanormalde bende bu dönemde göğüüs hassasiyeti olmazdı, regle 2-3 gün kala başlardı, ayyyy tutturduk mu yoksa ??????
rica ederim bitanem, ay bu arada bir an önce paylaşmazsam patlarım, kaç gündür belirtim yok diye ümitsizliğe kapılmıştım, bugün göğüs hassasiyeti başladı bende yaanormalde bende bu dönemde göğüüs hassasiyeti olmazdı, regle 2-3 gün kala başlardı, ayyyy tutturduk mu yoksa ??????
Ay insallah canim. Cok sevinirim hamileysen. Kuppede hamileymis qibime qeliyor. Ins oyledir. migi de test yapmadi daha. 3 hamile birden cikarcaz ins.
Ay insallah canim. Cok sevinirim hamileysen. Kuppede hamileymis qibime qeliyor. Ins oyledir. migi de test yapmadi daha. 3 hamile birden cikarcaz ins.
valla bende kuppenınde hamıle olabılecegını dusunuyorumm :) Ayy hadı ınsallah sıraylaaaa gelın kızlarrrrrrrrrrr :)
ffıstıklarrr malesef bir ümitli bekleyişin daha sonuna geldikkk..kırmızı renginden nefret eder oldum.. yine gelecek aya kaldı ümitler.. üzgün değilimm beni merak etmeyinnnscreamawaycimm beni 9 temmuza atar mısın
ffıstıklarrr malesef bir ümitli bekleyişin daha sonuna geldikkk..kırmızı renginden nefret eder oldum.. yine gelecek aya kaldı ümitler.. üzgün değilimm beni merak etmeyinnnscreamawaycimm beni 9 temmuza atar mısın
bu arada gunaydinlar kizlar.Yagmurlu bir secim gunune uyanmis buluyorum. Yataktan kalkmadim daha. Kocami uyandiramaynca hemen tlfna sarldim.
tatlım, saç boyasının bebeğe zararıyla ilgili bir araştırma yapılmamış, ve negatif etkisinin olup olmadığı kanıtlanmamıştır. bu yüzden negatif etkisinin olma ihtimali olmama ihtimaliyle aynı orandadır. bu yüzden ben bebeğimi %1 bile ihtimali olan riske sokmamak için elimden geleni yaparım. sen de öylesindir, eminim, hepimiz bebek sahibi olmak için gün sayıyoruz, o yüzden kızlar, hepinizin o kıymetli varlıklarımızı olası kimyasal etkilerden koruyacağınızdan eminim.
canım kendi kendini teselli etmene bayılıyorum ve takdir ediyorum seni...inşallah ümitleriniz ( niz diyorum malumm benim belli değill belki hamişsemm) bi dahaki aya kaldı...hayırlısı olsun inşalahhh...öptümm seni güzel yanacığındannnnkuppecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?