2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlim yine test yapabilmissin, ben artik ondan da korkuyorum ya... gercekten dengemiz degisti bu is yüzünden.. artik bütün hamilelik belirtilerini bilmem nesini biliyoruz, isin hic bi gizli yani kalmadi

günaydın kıızlaar..

belki benide merak etmişsinizdir duphanston bitti halaa adet olamadım beklemek kadar can sıkan bişey olmaz
üstelik hiç bir belirti yok ne gögüs hassasiyeti ne sancı hiç bişey sanırım 10 gün bekleme süresi dolmadan soluğu doktorda alıcam ve hormon testi istiycem.
gebelik süphem bile yok cunku bu ay stresten yımırtlayamadım sümüksü akıntı falan görmedim
oysa bir önceki ay herşey ne kadar normaldi stres dengemi mahvetti

harikaaa adet olmakta yeni bir başlangıc demek..
umarım bu ay hamiş olursun Kuppe

bende umarım adet olurum.. yeni döneme başlarım

slm kızlar ben geldim bi kaç gündür giremiyodum kusura bakmayın evde herşeyi yıkıyorum battaniye yorgan ne varsa işte:)))))) ama hep aklım burda offf daha oyumu bilr kullanmaya gidemedim yaa

kuppecim canım sakın üzülme bitanem yeni aya hepberaber başlayacağız yine ne güzel rabbim böyle nasip kılmış hepimiz bu kırmızlıardan nefret eder olduk ini bu ay peşimizi bırakırlar artık

slm kızlar ben geldim bi kaç gündür giremiyodum kusura bakmayın evde herşeyi yıkıyorum battaniye yorgan ne varsa işte:)))))) ama hep aklım burda offf daha oyumu bilr kullanmaya gidemedim yaa

hoşgeldin canım..bnde merak etmeye başlamıştım artık seni :)) bnde çoğu işimi bitirdim bitek mutfak dolapları ve yastıklar kaldı yıkanacakk :))

Merhaba canim hosqeldin. Yaz gelince oyledir. Ne kadar temiz olsada hersey yeniden elden gecer. ben bitirdim herseyi cok sukur. Kolay gelsin cnm sana. bende kullandim oyumu geldim. Hayirlisi olsun. umay - migi kizlar ins reglniz gelir de rahatlarsiniz.

hoşgeldin canım..bnde merak etmeye başlamıştım artık seni :)) bnde çoğu işimi bitirdim bitek mutfak dolapları ve yastıklar kaldı yıkanacakk :))

ayyyy canım benim bende sizleri çok merak ettim ama işte yapmadan da olmuyo kışlıkların kalkması gerek yıkanmadan da olmaz benim de mutfak daha var canım yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum offff çok yoruldum sağolsun kociş yardım ediyo da biraz olsun işler hafifliyo

sen ne yaptın canım ne var ne yok geçmişte gördüm de yazamamıştım işten güçten yumoşlar çatlamış senin de hadi kuzum hayılı olur inşşş

,aynen canım ya ben bi temizlik hastası olarak yapmadan asla duramıyorum kaç gündür adet sancısın dan geberiyorum ama yine de yapıyorum oturarak bitmiyo işler yazı ayrı iş kışın ayrı iş offf valla hiç bitmiyo bu işler oyunu da kullanmışsın canım vatana millete hayırlı uğurlu olsun ben daha gidemedim

valla ben onlarıı yapalı çok olduu Allah tann minicik kaldı işimm :) bi tane yumoş olmuş oda çatlamış şükürr e bizde o zamanları fulltime çalışıodukk..bakalımm hayırlısıyllaa önümde 10 gün varr inşallahhhhhhh kırmızılar gelmez dee hamişimdirrrrrrrrrrrrr:18::18::18::18::18:

ne güzel güle güle kirlen benim de az kaldı sonra bi tek mutfak kalıyo allah yardımcım olsun canım :18::18:

çok şükür canım yumoşun çatlamış inş bu ay tutturursunuz canım ya hamiş olursun sonra peşinde de biz geliriz bende klomene başladım ayın 20 de yumuşlara bakılcak inş benimkiler de büyüyüp çatlamışlardır rabbim bu kez hepimiz hamiş oluruz allahım duy sesimizi

benim halam çok güzel fal bakar dün bana baktı ve hamile gördüm senin dedi en yakın zamada haber vericelsin dedi ayyyy inş fal doğru çıkar :84::84::84:

tatlim yine test yapabilmissin, ben artik ondan da korkuyorum ya... gercekten dengemiz degisti bu is yüzünden.. artik bütün hamilelik belirtilerini bilmem nesini biliyoruz, isin hic bi gizli yani kalmadi

kesinlikle haklısın canım,ki bu ay benim ilk denememdi daha,doğru düzgün takip bile etmedim,demek bilinçaltını etkiliyo.Artık ilgilenmeyeceğim valla,bi regl olayım da hayrılısıyla artık...

kızlar ben kaçıyorum oy kulanmaya gideyim sonra yemek işleri fala bu akşam kociş eve gelicek sandık başın da görevde hepinizi çook öptüm kendinize cici bakın

valla vücudun dengesini bozuyoruz biz böyle yok yumurtlamaydı,BAt tı derken,hormon tahlili için de reglin 2-3. günü gel diyo doktorlar.Ben geçen ay rutin muayenede adetli olmadığım halde ısrarla hormon tahlili yaptırdım gerçi ama doktor adetliyken bakılsa daha iyi olur demişti.Öyle bi şey ki adetin başlamadan elin kolun bağlı oturuyosun mecburen.Kırmızılar geldi diye sinir oluyoruz ama inanın kızlar gelmemesi daha sinir bozucu. Ben zaten önümüzdeki ay istesem de takip edemem,benim bütün tarihler birbirine girdi ,artık takip de etmicem,sen de boşver bence.Olacağı varsa bir kere ilişkiye girersin,yumurtlamana denk gelir haberin olmaz,hamile kalırsın,olmayacaksa da her gün 1 ay boyunca tavşanlar gibi çalışırsın yine de olmaz,ben bunu anladım artık...

Son düzenleme:

ayy mümkünsee hemen kirlenmesinn valla anam ağladıı

inşallah tatlım inşallah...bu arada size bayadır sölicemm unuttum...bana klomenn alerji yaptı biliyor musunuz..böyle vücudumda göğsümde falann kırmızı kırmızı benekler oldu...doktora da söledimm 1 tane kalmıştıı içmem içinn son ilacı içme dedi görüncee...eğer bu ayy bişi olmazsa bana başka bişi vercek klomen değill yaaa

Merhaba güzel topiğimizin güzel hatunları

Yeni mesaj alanımız güzel olmuş:))) ne zaman değişti

Konuya balıklama atlıyorum ama saç boyamayla ilgili bi konu geçmiş.. bende yazayım dedim.. hazır yumurtlama başlamamışken, adet bitmişken fırsat bu fırsat deyip az önce boyadım saçlarımı:)) Hemde bedavaya Üye olduğum bi site yeni çıkan köpük boyadan göndermişti de :)) Çok hoşuma gitti. Piyasaya çıktı veya çıkmak üzeredir.. Henüz yumurtlama dönemine gelmeyen arkadaşlarıma duyurulur..

Selam Migicim sana sonuna kadar katılıyorum. Biz ilk istediğimiz ayda sadece yumurtlama gününü değerlendirebilmiştik ama tutmuştu. tabi ben bunu öğrenemeden düşük yapmıştım( Rabbim OL dediği zaman tek seferde bile oluyo. Ama olmayınca dediğin gibi 1 ay çalışsan yinede olmuyor

canim o köpük boya burda epeydir var ve cogu kadin cok iyi bi yapisi var diyor, yani yaymasi felan cok rahatmis.. hani diger boya biraz katiya özellikle tepe iyi oluyor gerileri kaliyor yani... sence daha mi iyi köpük boya?? bana ne tavsiye edersin tatlim???

Biz geriden geliyoruz güzelim yaaa. Daha çok yeni burda malesef:)) evet canım bence daha iyi. diğerine göre daha sıvı olduğu için boya heryere çabucak yayılıyor. Valla benim çok hoşuma gitti. sitede anket doldururken boya göndereceklerini bilmiyordum açık kahve yi işaretlemiştim. saçımda çok güzel durdu. Ama bilseydim çikolata kahve filan işaretler onu da denemiş olurdum. Kısmet. Sende esmersin bu renkler iyi gider sanada.

canim sen de bir daha doldurursun anketi bi dahakine cikolata kahve yaparsin ay türk aklim calisti yine... vallahi ben kizil istiyorum ya da en azinda kizil kahve... bi ünlüde gördüm ay cok tatli olmustu böyle kiz esmer sac koyu kizil... bilmiyorum artik denemk istiyorum hazir saclarim kisayken... sIkIlIrsam hepsini siyah yaparim, kökten zaten siyah cikiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…