2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

migicim ne güzel söylemişsin valla olacağı varsa bir kere de bile oluyor..
ama iş işten geçtikten sonra kafayı taşlara vuruyorum şimdi ne gerek vardı bu kadar strese diye..
benimde ilk ayımdı ama şimdi 2.ayımı haziran ayını bekleyişle geçiriyorum. ben okuldan kimseye söylemedim cünkü bizim okuldakiler dertlesebilecek özel şeyler paylaşabilinecek tarzda arkadaslar degil.. annem biliyor sadece ona anlatıyorum bide size.
cumaya kadar olmazsam gidicem doktora. Biliyorum hormon ölçmek istemiyorlar. ama bu durumda kesin hormonlarımda bişey var ısrar etcem bende en azından prolaktin baksın. cunku daha önce başıma gelmişti Bu hormon stresten çok etkileniyor haberinz olsun arkadaslar.

ben geçen ay muayeneye gittiğimde hormonlara da bakmıştı,normal dedi,ama adetli değildim,acaba adetli olup olmamak çok ciddi farkeder mi?Yani o zaman hormon değerleri normalken adetliyken anormallikler ortaya çıkar mı?Ben de bir daha gitsem mi acaba yaa?Hiç de istemiyorum kan ver vs..

kız okuyor musun sen ???

Adetliyken olan değerleri potansiyelimizi gösteriyor yani döneme başlarken nasılız nasıl başlıyoruz normal değerlerle başlamak sonucun olumlu olma olasılığı yüksek diye düşünülüyor o nedenle önemli. ama sonuna doğru çeşitli nedenlerden dolayı değerler oynayabiliyor başta stres tabi.. başıma geldi ondan biliyorum adetliyken normal çıkan prolaktin, gelecek adetim gecikmişti ozaman ölçüldüğünde epey artmıştı. önce dostnxle düşürdüler sonra farlutal verdiler. şimdi benim sökülmezse yine bu olayı örnek vericem. istersen sende cumaya kadar sabret yoksa zaten söktürücü almak için gitmek gerekecek ozaman ısrarla tahlil iste bence..

şunuda belirtiyim adet gecikince ölçmesi gereken hormonlar en baştan 3.günde ölçtüklerinin tamamen aynısı olmuyor. örn lh estradiol falan bakmadı

Son düzenleme:

tatlım, adetin 3. günü ölçülen hormonlarla adet olmadığı zaman döngünün 21. günde ölçülen hormonlar farklıdır, yani eğer 6 aydan fazla korunmasız ilişkiden sonra hala gebe kalınamıyorsa, o zaman tüm hormon testleri yapılmalıdır, ama buna yine doktorun karar vermeli, hepsimi yapılacak bir kaçımı, buna doktorun karar verecektir tatlım.

yok canım okutuyorum.. öğretmenim ben

ayyyy ne guzel canımmm... bende ısterdım ogretmen olmak ama kısmet olmadı..

ögretmen misin diye de soracaktım. arkadaslarının dertlesebılecek tarzda olamadıgını soyleyınce herhalde okuyor dıye dusundumm..

sağol arkadaşım .. inş. senin de kızın öğretmen olur))

manevi açıdan çok tatmin edici bir meslek o duygu herşeye değiyor çalışma ortamı -yani arkadaşlarla diyalog anlamında- çok önemli bir önceki okulumu mumla arıyorum..

iyki bu topiği buldum

Son düzenleme:

ahh canımm sende kızın dedin bugunlerde herkesın agzında senın kızın olacak lafı var... dilin mi öttü nedir ???

ah ahh keşke olsada hıc farketmez... anası gıbı kokos yapacam onu

arkadaşlar herkese iyi akşamlar uzun zamandır giremiyordumneden derseniz resmen sürünüyorum çünkü inanın o kadar zormuş ki psikolojim bozuldu
bu bulantılar istifralar mahvetti beni hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim..bende bir zamanlar sizler gibi hamile kalmak için çabalıyodum ama hamile kalmakla iş bitmiyor arkadaslarım annelik gerçekten çok zormus su an ki halinizin kıymetini bilin rabbim izin verirse hepiniz hamiş kalıcaksınız inşallah umarim sizler rahat gecirirsinizözlemiştim sizleri girip sohbet edeyim istedim listeyi göremedim var mı hamilemiz?

hosgeldn. Canim benim allah kolaylik versn sana. Dikkat et. Dinlenmeye calis. Tugcemiz ve neselikizmz hamile.

hosgeldn. Canim benim allah kolaylik versn sana. Dikkat et. Dinlenmeye calis. Tugcemiz ve neselikizmz hamile.

aaaaaaa çok sevindimmmmm ikisinide tebrik ediyorum çook,ne güzel iyi ki girmişim topike güzel haberler aldım:)sağol cnm sende iyi dileklerin için
sizlerede nasip olsun inşallah ama rahat bi hamilelik:)

Tatlim hosgeldin allah yardimcin olsun insallah guzelim dualarini eksik etme bizlerden

Kimsecikler kalmamisKuppecim tatlim kirmizilar gelmis seninde rabbimden hayirlisini diliyorum senin ve hepimiz icin tatlim ates olcmeye basliyormusun senden haber bekliyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…