- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.921
Alla alla ne oldu acaba.. burdada yok merak ettim doğrusu. geçmişide okumadım ben epeydir girmediğim için...
neyse görünce cevaplar heraldeee
ay kuppecim ne güzel. gününde geçmiş. test yapmadınmı?? hemen umutsuz olma bellkide hamişsin niye hasta olasınki sen günü gününe hasta oluyordum yalnış bilmiyorsamm:26: ayy hadi inşallah mutlu haber gelir senden tatlım yaaa
test bugün yapmadım canım, dün yaptığım idrar testi negatifti..dediğin gibi günü gününe gelirdi benim..bazı durumlarda erken geldiği olurdu ama hiç bu kadar geç kaldığı olmamıştı..hayırlısı bakalım inşallah bir sorun yoktur da iyi bir nedenden dolayı böyle olmuştur..yarını bekliyorum sabırsızlıkla..
test bugün yapmadım canım, dün yaptığım idrar testi negatifti..dediğin gibi günü gününe gelirdi benim..bazı durumlarda erken geldiği olurdu ama hiç bu kadar geç kaldığı olmamıştı..hayırlısı bakalım inşallah bir sorun yoktur da iyi bir nedenden dolayı böyle olmuştur..yarını bekliyorum sabırsızlıkla..
kizlar benim simdilik cikmam lazimbiryere kadar gidiyoruz esimle ama ordada wireles var ordan baglanirim yarim saate kalmaz gelirim
kizlar benim simdilik cikmam lazimbiryere kadar gidiyoruz esimle ama ordada wireles var ordan baglanirim yarim saate kalmaz gelirim
daha yeni geldin kuzuu yaaa..hemen gel tamam mııı...bekliyozzz
tmm canımmm gel yine biz buralardayız... görüşürüzzz:79:
kandirdim kocisi bugun gitmiyoruz yarina erteledikama kimseler konusmuyo gecmisimi okuyolar acaba:26:
wifeofdemon+ menbeta+ regen+ kizlar hosgeldiniz napiyosunuz asagida:26:
hoşgeldinn canımmm
wifeofdemon hoşgeldin canım nasılsın? ateşin çok güzel ilerliyor demin baktımda
wifeofdemon tatlim hosgeldinuzun zamandir karsilasamiyorduk ozlettin kendini naslisin varmi belirtilerin
benim hamile arkadas da beni rüyasinda görmüs.. uzun elbise giyiyormusum.. o da diyormus ki kendi kendine, bu elbiseden ben de gidim felan diyormus.. gecen de ben kendimi görmüstüm hamis acaba diyorum hani, ay insallah
benim hamile arkadas da beni rüyasinda görmüs.. uzun elbise giyiyormusum.. o da diyormus ki kendi kendine, bu elbiseden ben de gidim felan diyormus.. gecen de ben kendimi görmüstüm hamis acaba diyorum hani, ay insallah
inşallah tatlım, inşallah, sende olucak gibi geliyor bana, neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?