2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

wifeofdemon tatlim hosgeldin uzun zamandir karsilasamiyorduk ozlettin kendini naslisin varmi belirtilerin

test bugün yapmadım canım, dün yaptığım idrar testi negatifti..dediğin gibi günü gününe gelirdi benim..bazı durumlarda erken geldiği olurdu ama hiç bu kadar geç kaldığı olmamıştı..hayırlısı bakalım inşallah bir sorun yoktur da iyi bir nedenden dolayı böyle olmuştur..yarını bekliyorum sabırsızlıkla..

inşallah canım inşalahhh, bakalım ne olacak. umarım sevindirirsin biziiiii

İnsallah tatlim yoktur ama ben senden cok umutluyum bu ay supriz yapcan bize

kizlar benim simdilik cikmam lazim biryere kadar gidiyoruz esimle ama ordada wireles var ordan baglanirim yarim saate kalmaz gelirim

iştee cazibeee azracımmmmm .. kandırabiliyorsunn ne mutlu

ahhhhhhhhhhhhhh içim bi garip benim bugün yaaa..bölee bi hüzünlü, bi güzelll..kuzenimdeee doğum yaptı zatennn..oyyy mis kokuyodur o şimdi

wifeofdemon+ menbeta+ regen+ kizlar hosgeldiniz napiyosunuz asagida:26:

hosbulduk canim ya.. bi takildim kocise, devam edemedim gecmisi okuyordum aslinda... iyilik güzellik.. bugün arkadasim geldi bebegiyleeeeeeeee ay cok güzeldi.. ben de istiyorum artikin yahu

benim hamile arkadas da beni rüyasinda görmüs.. uzun elbise giyiyormusum.. o da diyormus ki kendi kendine, bu elbiseden ben de gidim felan diyormus.. gecen de ben kendimi görmüstüm hamis acaba diyorum hani, ay insallah

hoşgeldinn canımmm

hoşbulduk diyicem ayıp olucak vallaha çok olmuş sen bunu yazalı, tatlım, kusura bakma, bugün kayınpederimin doğum günüydü de, kutlama vardı, bilgisayarın başında pek oturamadım. İlgin beni mutlu etti, ALLAH da seni sevindirsin bu ay inşallah!

wifeofdemon+ menbeta+ regen+ kizlar hosgeldiniz napiyosunuz asagida:26:

doğum günü kutluyoruz

wifeofdemon hoşgeldin canım nasılsın? ateşin çok güzel ilerliyor demin baktımda

ilerliyor bakalım düşecekmi, aynen devam edecekmi. göğüs uçlarımda hiç hassasiyet olmadığı için belirtim yok diyorum, herkeste olucak diye bişey yok ama bu ay olmadı diyorum kendi kendime, eşime de dedim, o da olsun, bir sonraki ay olur, üzme kendini falan diye teselli ediyor.

wifeofdemon tatlim hosgeldin uzun zamandir karsilasamiyorduk ozlettin kendini naslisin varmi belirtilerin

hoşbulduk tatlım, evet karşılaşamadık, ben zaten uzun zaman sonra dün ilk kez giriş yapabildim.
belirtiler neredeyse yok denecek kadar az. ben artık bu ay olmadı diyorum. bakalım, hayırlısı. senın de ateşin iyi ilerliyor, bizim senle batlar yakın, belirtin varmı?

benim hamile arkadas da beni rüyasinda görmüs.. uzun elbise giyiyormusum.. o da diyormus ki kendi kendine, bu elbiseden ben de gidim felan diyormus.. gecen de ben kendimi görmüstüm hamis acaba diyorum hani, ay insallah

inşallah tatlım, inşallah, sende olucak gibi geliyor bana, neden bilmiyorum

inşallahh canım inşallahhh.....beni de bi arkadaşım rüyasında görmüş sabah beni aradı hemen seni rüyamda gördüm dedi.hayrolsun dedim.sen hamile misin dedi bana.hayır daha değil dedim.rüyasında doğum yapıyomuşum erkek çocuğum oluyomuşş....
ayyy inşallahhh hepimizin başınaaa.....

inşallah tatlım, inşallah, sende olucak gibi geliyor bana, neden bilmiyorum

ayyyyyyyyyy azzindan bal damlamiyor akiyor resmen...bana sorarsan bu ay hamis patlamasi yasicaz gibi geliyordu bana da.. gerci epeyce cikti ama olsun daha cok daha, cok olsun... ben de ümtiliyim bu aydan ama yine de ümitlenip öylece de kalakalmak cok kötü oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…