- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #13.941
inşallahh canım inşallahhh.....beni de bi arkadaşım rüyasında görmüş sabah beni aradı hemen seni rüyamda gördüm dedi.hayrolsun dedim.sen hamile misin dedi bana.hayır daha değil dedim.rüyasında doğum yapıyomuşum erkek çocuğum oluyomuşş....
ayyy inşallahhh hepimizin başınaaa.....
canım niye öyle düşünüyorsun yaaa..teselli edecek bir durum yok daha ortada..benimde adetim bugün itibari ile 3 gün geçti..bende meraktan ölüyorummm..yarın da gelmezse pazartesi günü kan testine gitcem..gögüslerim acıyor ama adet sancısı çekiyorum üç gündür..gelcek diye korkuyorumilerliyor bakalım düşecekmi, aynen devam edecekmi. göğüs uçlarımda hiç hassasiyet olmadığı için belirtim yok diyorum, herkeste olucak diye bişey yok ama bu ay olmadı diyorum kendi kendime, eşime de dedim, o da olsun, bir sonraki ay olur, üzme kendini falan diye teselli ediyor.
hoşbulduk tatlım, evet karşılaşamadık, ben zaten uzun zaman sonra dün ilk kez giriş yapabildim.
belirtiler neredeyse yok denecek kadar az. ben artık bu ay olmadı diyorum. bakalım, hayırlısı. senın de ateşin iyi ilerliyor, bizim senle batlar yakın, belirtin varmı?
benim hamile arkadas da beni rüyasinda görmüs.. uzun elbise giyiyormusum.. o da diyormus ki kendi kendine, bu elbiseden ben de gidim felan diyormus.. gecen de ben kendimi görmüstüm hamis acaba diyorum hani, ay insallah
erkek cocugu iyi haberdir derler canim... insallah güzel haberler veririz birbirimize.. teker teker listeden silinir adimiz... aslinda screamawayciiime söyleyelim de zamani gelince yeni liste yapsin.. anne listesi ayyyyyyyyy ne güzel olur insallah...
canım niye öyle düşünüyorsun yaaa..teselli edecek bir durum yok daha ortada..benimde adetim bugün itibari ile 3 gün geçti..bende meraktan ölüyorummm..yarın da gelmezse pazartesi günü kan testine gitcem..gögüslerim acıyor ama adet sancısı çekiyorum üç gündür..gelcek diye korkuyorum
canım beni de rüyasında hamile görenler artmış..malum mu oluyor nedir bizim durumumuz insanlara
kızlar ben cok mu kafama takıyorum acaba..her bebek gördüğümde öyle bir iç geçiriyorum ki bir yandanda korkuyorum bebeciğe nazar değdireğim diye..çok zor ya kimselerde anlamıyo..çok kafana takıyosun diyo..eşim bile sıkıldı sürekli bebekten bahsetmemden..
iyi akşamlarrrrrrrr
bende anne olmak istiyorum artıkk allah nasip ederse bu ay ilk deneme ama bakalım inşallah çok bekletmez bizi
ayyyyyyyyyy azzindan bal damlamiyor akiyor resmen...bana sorarsan bu ay hamis patlamasi yasicaz gibi geliyordu bana da.. gerci epeyce cikti ama olsun daha cok daha, cok olsun... ben de ümtiliyim bu aydan ama yine de ümitlenip öylece de kalakalmak cok kötü oluyor..
canım niye öyle düşünüyorsun yaaa..teselli edecek bir durum yok daha ortada..benimde adetim bugün itibari ile 3 gün geçti..bende meraktan ölüyorummm..yarın da gelmezse pazartesi günü kan testine gitcem..gögüslerim acıyor ama adet sancısı çekiyorum üç gündür..gelcek diye korkuyorum
inşallah canım hiçbirimize uğramaz inşallahinşallah bu ay hamiş patlamasş yaşarız, ben de ümitliyim kızlarımızdan bu ay
inşallah kırmızılar sana uğramaz 9 ay 10 gün.tatlım, senin resimlerini gördükten sonra nerde kızıl saçlı birini görsem sen zannediyorum aa, bizim kuppeyimi gördüm yoksa diyorum))))
görüşürüz eylucümmm..kızlar ben çıkıyorum eşim geldi...
inşallah canım hiçbirimize uğramaz inşallahkızıl kafalı birini görünce rahat olabilirsin tatlım çünkü ben bebek uğruna o güzell saç rengimden vazgeçmek zorunda kaldımmmm..şuan kestane rengi saçlarımmmmm.. çok üzüldüm boyatırken ama bebiş için herşeye değer
neyse o zmn migicim sen bosuna hic test yapma nasil olsa 9 ay sonr belli olur hamile olup olmadigin
kizlar yaaa site gitti bi ara korktum vallahi size ulasamayacagim diye.. hatta su anda garip bi ekranda yaziyorum ama olsun girebilsim ya o yeter bana
evet, mesaj atma ekranımız değişti, ben de yine bende sorun var sandım, korkmuştum, sonra baktım ki, düzeliyor, ohh dedim vallaha:44:
canım ıns gec dollenmedır.. ve o yuzden boyle cıkmıstır..
aklima ilk sen geldin zaten tatlim vallahi bak... dedim simdi anliyorum arkadasimi diyeama henüz tam oturmamis galiba :44::44::44::44::44::44:
iyi etmişsin tatlım, bebişlerimiz için değer gerçekten, benimkiler de sarıydı, kahverengine boyattım bebişim uğruna. ama kızıl sana güzel yakışıyor, bebişi emzirme döneminden çıktıktan hemen sonra yine kızıl edersin.
öyle yapcamm canım çok seviorum o rengi.. çok teşekkür ederimmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?