2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

erkek cocugu iyi haberdir derler canim... insallah güzel haberler veririz birbirimize.. teker teker listeden silinir adimiz... aslinda screamawayciiime söyleyelim de zamani gelince yeni liste yapsin.. anne listesi ayyyyyyyyy ne güzel olur insallah...

canım niye öyle düşünüyorsun yaaa..teselli edecek bir durum yok daha ortada..benimde adetim bugün itibari ile 3 gün geçti..bende meraktan ölüyorummm..yarın da gelmezse pazartesi günü kan testine gitcem..gögüslerim acıyor ama adet sancısı çekiyorum üç gündür..gelcek diye korkuyorum
benim hamile arkadas da beni rüyasinda görmüs.. uzun elbise giyiyormusum.. o da diyormus ki kendi kendine, bu elbiseden ben de gidim felan diyormus.. gecen de ben kendimi görmüstüm hamis acaba diyorum hani, ay insallah

canım beni de rüyasında hamile görenler artmış..malum mu oluyor nedir bizim durumumuz insanlara

evet erkek çocuğu iyi haber demek miş...biz zaten 3gündür çalışıyoruzzz...
emar konusunu araştırdım sordum soruşturdum bi tehlikesi yokmuş..inşallah tutacak bu aralar yumurtluyorum da yakında da gorka basarım inşallahhhh.....

sanirim dünyaya enerji yolluyoruz ve onlar da hissediyorlar neyi istedigimizi... vay beee :44::44::44::44::44::44:

iyi akşamlarrrrrrrr
bende anne olmak istiyorum artıkk allah nasip ederse bu ay ilk deneme ama bakalım inşallah çok bekletmez bizi

sende benim gibisin desene bende çok kafama takıyorumm..elimde olan bişi değil...gördüğüm bebeği sevesim geliyo...aslında çok kafaya takmamak gerekiyo ama yapcak bişi yokkk...

Son düzenleme:

inşallah bu ay hamiş patlamasş yaşarız, ben de ümitliyim kızlarımızdan bu ay

inşallah kırmızılar sana uğramaz 9 ay 10 gün. tatlım, senin resimlerini gördükten sonra nerde kızıl saçlı birini görsem sen zannediyorum aa, bizim kuppeyimi gördüm yoksa diyorum))))

selam kızlar hormon testi istemişti doktor geçen gün gittiğimde progestoron kaç olmalı 18.75 çıktı benim ki gayet iyi yumurtlaman falan dedi sizce nasıl 21.gün gitmiştim tahlile

inşallah canım hiçbirimize uğramaz inşallah kızıl kafalı birini görünce rahat olabilirsin tatlım çünkü ben bebek uğruna o güzell saç rengimden vazgeçmek zorunda kaldımmmm..şuan kestane rengi saçlarımmmmm.. çok üzüldüm boyatırken ama bebiş için herşeye değer
kızlar ben çıkıyorum eşim geldi...
görüşürüz eylucümmm..

iyi etmişsin tatlım, bebişlerimiz için değer gerçekten, benimkiler de sarıydı, kahverengine boyattım bebişim uğruna. ama kızıl sana güzel yakışıyor, bebişi emzirme döneminden çıktıktan hemen sonra yine kızıl edersin.

kizlar yaaa site gitti bi ara korktum vallahi size ulasamayacagim diye.. hatta su anda garip bi ekranda yaziyorum ama olsun girebilsim ya o yeter bana

evet, mesaj atma ekranımız değişti, ben de yine bende sorun var sandım, korkmuştum, sonra baktım ki, düzeliyor, ohh dedim vallaha:44:

aklima ilk sen geldin zaten tatlim vallahi bak... dedim simdi anliyorum arkadasimi diye ama henüz tam oturmamis galiba :44::44::44::44::44::44:

canım ıns gec dollenmedır.. ve o yuzden boyle cıkmıstır..

zaten eğer hamile falan çıkarsam hem burdaki arkadaşlar hem de okuldaki arkadaşlar topa tutacaklar beni,kaç gündür ısrarla hamileyim değilim diye ortalıkta dolaştığım için,tırsıyorum azcık:1::18:

öyle yapcamm canım çok seviorum o rengi.. çok teşekkür ederimmmm..

öyle yapcamm canım çok seviorum o rengi.. çok teşekkür ederimmmm..

ben de koyu kizil yapmak sitiyorum bi kizda gördüm o da benim gibi esmerdi ama cok güzel durmustu.. olmazsa tatli bi kahve yaparim ya da ikisinin ortasi kizilkahve boyanin bebege bi zarari yokmus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…