- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.021
Kimsecikler kalmamisKuppecim tatlim kirmizilar gelmis seninde rabbimden hayirlisini diliyorum senin ve hepimiz icin tatlim ates olcmeye basliyormusun senden haber bekliyorum bitanem
ben bugün çift cizgiyi gördüm çok şükür.....üçgün önce lekem geldi adet oldum sandm.... derken leke kesildi...:26: ha bugün ha yarın derken gelmedi. göğüsler de müthiş bi ağrı. dokunamıyorm..şüphelendm. sabah test aldım... bi baktım çift çizgi...çok şaşrıdm rabbim olmayanlaara da versn inşllh..
hayirli olsun güzelim... kucagina aldigin günleri de paylasirsin insallahkac gün gecmisti adetin??? belirtileri bizimle de paylasir misin? mesela gögüs agrisi ne zaman basaldi??? yani adet gecikmesinden önce mi sonra mi???
ben bugün çift cizgiyi gördüm çok şükür.....üçgün önce lekem geldi adet oldum sandm.... derken leke kesildi...:26: ha bugün ha yarın derken gelmedi. göğüsler de müthiş bi ağrı. dokunamıyorm..şüphelendm. sabah test aldım... bi baktım çift çizgi...çok şaşrıdm rabbim olmayanlaara da versn inşllh..
sağol cnm bnm...adetim geçmeden göğüslerim ağrımaya baslamıştıçççok hassas olmuştu..uçları ayrı kendisi ayrı ağrıyordu... adetime üç gün kala lekem geldi...erken oldum diye de hayret ettim.çünkü hiç erken olmam.hatta geç olurum.hep günüm geçer...adet olacakmışım gibi de kasıklarım ağrıyodu..bu ay da olmadı dedim kendi kendime...lekem devam etmeyince de pek şüphelenmedim.tutukluk falan dedim...ama değilmiş.en çok göğüs ağrımdan dolayı şüphelendim...rabbim tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu inşallah...
canımm tebrik ederimm..Allahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :)) nasıl öğrendinn kaç gün geçti vs. anlatır mısın??
ya nie hic bi topikte cvp verilmioo gercekten cok merak ediorummm
ayyy canim ne güzel yaa, olsun onu da bir kere yasayacaksin, agri aci hepsi biter gider kucagina alinca.... ben de bekliyorum ama benim gögüs agrim yookkk...saliya da pis kirmizilar gelir heralde.. neyse az kaldi bakalim... oooff of insallah diyorum baska da bir sey diyemiyorum...
lekem günümden üç gün önce geldi..bi gün sürdü...adetim bi gün geçince test yaptım çıktı..:)
canim bilen olsa cevap verir kizlar.. zaten herkes simdi burda degil yani kullanan kizlar felan.. ben de maalesef tam bilmiyorum tatlim, kusura bakma...
tatlim ne merakliyiz di mi??? simdi diyorsundur nerden de dedim bi dünya soru sordular diye... iste biz böyleyiz.. merakli melahatlar
bekle bakalım cnm ya...herkes aynı olacak diye bişiy yok..herkes aynı şeyleri aynı anda hissetmeyebiliyo...takılma bunlara..öncelik kafa rahatlığı ve uygun günleri takip...yani yumurtlama..gerisi takdir-i ilahi...stres olma..ne zamansa o zaman olsun de...bu hamile kalmamanın sebeplerinden biri cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?