2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

biraz daha bekliim de bari,regl olmazsam doktora gideyim,adet söktürücü falan da almak hiç istemiyorum,umarım bir kaç güne regl olurum:44:

Kimsecikler kalmamisKuppecim tatlim kirmizilar gelmis seninde rabbimden hayirlisini diliyorum senin ve hepimiz icin tatlim ates olcmeye basliyormusun senden haber bekliyorum bitanem

tatlim ben burdayim arada bi bakiyorum ama bugün gelen giden pek olmadi maalesef... yarin sorarim ama ben

Ben burdayim screamawayle karsilasamadik icin bilgisi olan varmi kizlar tablosuna ulasamiyorum vazmigecti acaba?

ay azracim benim ateste hic yükselme yok yaa... baksana bi, sen anlarsin... gerci dogru dürüst uyuyamirum mutlaka ölcme saatinden önce uyaniyorum.. esim de gectigimiz hafta boyunca sabahlari 5te gitti... hani uyanmanin bi etkisi olur mu ates üzerinde?? screamaway sanirim öyle demisti... cok sinir oluyorum yaaa normalde cikmasi lazim di mi??

ben bugün çift cizgiyi gördüm çok şükür..... üçgün önce lekem geldi adet oldum sandm.... derken leke kesildi...:26: ha bugün ha yarın derken gelmedi. göğüsler de müthiş bi ağrı. dokunamıyorm..şüphelendm. sabah test aldım... bi baktım çift çizgi...çok şaşrıdm rabbim olmayanlaara da versn inşllh..

hayirli olsun güzelim... kucagina aldigin günleri de paylasirsin insallah kac gün gecmisti adetin??? belirtileri bizimle de paylasir misin? mesela gögüs agrisi ne zaman basaldi??? yani adet gecikmesinden önce mi sonra mi???

hayirli olsun güzelim... kucagina aldigin günleri de paylasirsin insallah kac gün gecmisti adetin??? belirtileri bizimle de paylasir misin? mesela gögüs agrisi ne zaman basaldi??? yani adet gecikmesinden önce mi sonra mi???

sağol cnm bnm...adetim geçmeden göğüslerim ağrımaya baslamıştıçççok hassas olmuştu..uçları ayrı kendisi ayrı ağrıyordu... adetime üç gün kala lekem geldi...erken oldum diye de hayret ettim.çünkü hiç erken olmam.hatta geç olurum.hep günüm geçer...adet olacakmışım gibi de kasıklarım ağrıyodu..bu ay da olmadı dedim kendi kendime... lekem devam etmeyince de pek şüphelenmedim.tutukluk falan dedim...ama değilmiş.en çok göğüs ağrımdan dolayı şüphelendim...rabbim tüm isteyenlere yasatsın bu duyguyu inşallah...

canımm tebrik ederimm..Allahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :)) nasıl öğrendinn kaç gün geçti vs. anlatır mısın??

ayyy canim ne güzel yaa, olsun onu da bir kere yasayacaksin, agri aci hepsi biter gider kucagina alinca.... ben de bekliyorum ama benim gögüs agrim yookkk... saliya da pis kirmizilar gelir heralde.. neyse az kaldi bakalim... oooff of insallah diyorum baska da bir sey diyemiyorum...

canımm tebrik ederimm..Allahh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh :)) nasıl öğrendinn kaç gün geçti vs. anlatır mısın??

lekem günümden üç gün önce geldi..bi gün sürdü...adetim bi gün geçince test yaptım çıktı..:)

bekle bakalım cnm ya...herkes aynı olacak diye bişiy yok..herkes aynı şeyleri aynı anda hissetmeyebiliyo...takılma bunlara..öncelik kafa rahatlığı ve uygun günleri takip...yani yumurtlama..gerisi takdir-i ilahi...stres olma..ne zamansa o zaman olsun de...bu hamile kalmamanın sebeplerinden biri cnm

tatlim ne merakliyiz di mi??? simdi diyorsundur nerden de dedim bi dünya soru sordular diye... iste biz böyleyiz.. merakli melahatlar

estağfirullah....bunun ne demek olduğunu benden daha iyi kimse bilemez....umarım sorularınız cevabını buluyordur..

yumurtlama günün felan yakaladik bu ay canim... kac aydir her defasinda bi bahanem oluyordu.. yani günü tutturamadik fealan diye... zaten bu ay da olmazsa korkucam artik neden diye.. dr'a gittim zaten bi senedir deniyruz olmuyo dedim halbuki yalan... 3-4 ay oldu daha o da tatlil istedi ama iste onu da adetli iken yapiyorlarmis, hormon testi... insallah diyorum gerek kalmaz da, olan verdigim paraya olur... gerci ben bi düsük yasadim o konuda da korkmama gerek yokmus o zaman dr'um öyle demisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…