- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.041
yumurtlama günün felan yakaladik bu ay canim... kac aydir her defasinda bi bahanem oluyordu.. yani günü tutturamadik fealan diye... zaten bu ay da olmazsa korkucam artik neden diye.. dr'a gittim zaten bi senedir deniyruz olmuyo dedim halbuki yalan... 3-4 ay oldu dahao da tatlil istedi ama iste onu da adetli iken yapiyorlarmis, hormon testi... insallah diyorum gerek kalmaz da, olan verdigim paraya olur... gerci ben bi düsük yasadim o konuda da korkmama gerek yokmus o zaman dr'um öyle demisti...
regentoşummmmmmmmmmmmm nasılsınnn bitanemmmmm:124::124::124::124::124::124::124::124:
iyiyim firtik nolsunsenden ne haber???? ben sali bekliyorum... bakalim sali sallanacak ama nasil?? mutluluktan mi yoksa kirmizilardan mi??? insallah mutluluktan olur...
ilahi.:!!!inşallah gerek kalmaz..ama düşün sebebini araştırsaydın..bnm 5 düşüğüm var...kanımda pıhtılaşma var çünkü...kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..buna rağmen iki bebişim gitti..hayırlısı umutla bekliyoruz.
bnden de iyiliikk firtikkkkk: D: bekle bakalımm bekleyen derviş muradına eremiş inşallahh canımm seninde bekleyişinn boşa çıkmayackkk
ay umarim firtigim yaaa.... bu aydan ben de pek bi ümitliydim ama iste ates düsük, gögüslerde de hic bi agri yok.. o yüzden pek heyecan yapmak istemiyorum... firtik sen simdi ne zamani bekliyorsun???
firtiğğimm bence belirti arama...hiç belli olmaz o..herkesin farklıdır..ben de taş çatlasa 25 haziranı beklicemm o bile çok da nyseee :)
Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum
Merhabalar
Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim. (alıntı)
limon testinin gerçekliğini merak ediyorum
merhabalar
hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.
şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
Limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim. (alıntı)
iyi akşamlar fıstıklar (fırtıklar demeyeyim bari))))) naber, nasılsınız, ben yine siteye antin kuntin yöntemlerle giriyorum))))) ne bu dert anlamadım gitti yani. smile bile kullanamıyorum artık(((((((
kızlarrrr, ben büyük ihtimalle tutturdum gibi geliyor, göğüs hassiyetim artıyor yavaş yavaş ve geçen hamişliğimde olduğu gibi sadece uçları hassas))))ve geçen hamişliğimde olduğu gibi battan 8-9 gün önce başladı. normalde bata 2-3 gün kala başlardı, ne diyorsunuz kızlar hamişmiyim ki?
regencim nasılsın tatlım, nereye gitttttttiiiiiiiiiiiiin? gitmeeeeeee(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?