2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kizlar selam...

Buralar sessizmis sanirim haftasonu... Ben de hic ugrayamadim...
Mesaj ekranimiz degismis.. Guzel olmus..

Kuppecim, kirmizilari gormus... Uzuldum... Insallah temmuz son ayin olur Kuppecim...

Benim yarin batim... Herhalde Kuppecime katilirim temmuz ayi icin... Hic bir belirti yok...

WifeofDemoncum, sende baya belirti varmis... Insallah hamilesindir... Bir hafta filan kaldi sanirim batina...

Iyi geceler kizlar...
Yarin gorusuruz....

Bu da listemiz... Kacirdigim birsey varsa soylersiniz kizlar....

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
|||

regencim, hemen öyle kestirip atma tatlım, herkeste aynı belirti olucak diye bişey yok, hiç belirtisi olmadan hamiş kalan bir sürü arkadaşım var. o yüzden bat günün bekle, bat ne zaman?

ay ay ay bat dedin de canim kalbim acayip carmaya basladi.. 15i canim benim batim... insallah dedigin gibidir ...bi belirti olmasa da olur yani kabulum

Evet atesini saatinden erken olcersen dusuk cikiyor regencim tablolara simdi ulasamiyorum yarin is yerinden yollarim tatlimScreammmmmmmm nerdesin burdaysan ses ver Bu arada smilelara ne olduuuuu benimkiler kaybolmussssss

Evet atesini saatinden erken olcersen dusuk cikiyor regencim tablolara simdi ulasamiyorum yarin is yerinden yollarim tatlimScreammmmmmmm nerdesin burdaysan ses ver Bu arada smilelara ne olduuuuu benimkiler kaybolmussssss

scream gitti tatlim...ben cok erken ölcmüyorum ama uykum bölünmüstü 5te uyanip yarim saat icinde anca uyuyorum sonra 7.30da ölcüyordum.. neysee ya gün gelecek görecegiz

günaydınn canımm :))) bişi dicemm benn :26::26::26:

şimdii ben erkenn gebelik testi yaptımm az önce....yani kendimi heveslendirmek istemiyorum ama 2. çizgi sanki silik çıktı gibii:18::18::18:

bildiğim kadarıyla silik çıkması bişi değiştirmiyo. sonuçta idrarda betahcg var ki 2. çizgi çıkmış. çok ümitlenmemek de gerekir tabi ama hayırlı olsun cnm bu arada batına kaç gün vardı?

günaydınn canımm :))) bişi dicemm benn :26::26::26:

şimdii ben erkenn gebelik testi yaptımm az önce....yani kendimi heveslendirmek istemiyorum ama 2. çizgi sanki silik çıktı gibii:18::18::18:

günaydın canım
nası yani test yaptın mı kızzzz e daha erken hly.... e hadi hayırlısı inşallah tutunmuştur bebeğin hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum çok üzülüyosun çünkü, kıyamam...

ay kızlar yazmadan çıkamadımm ama çok acil çıkmam lazımm...teşekkür ederimm...şimdi erken gebelik testi vardı elimde deneyeyim dedim...daha benim bata çok var23 haziran ama erken testi olunca ne bilim yaptım işte...inşallahh ii haberler alırım ve veririm...yok yok kardaizcimm üzülmicem artık meraklanma canımm benimm...

şimdii kaçıyorumm kusura bakmayın öptümmmmmm

peki canım hadi çık gez bakalım, kafanı dağıtırsın hem. dikkat et kendine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…