- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.061
regencim, hemen öyle kestirip atma tatlım, herkeste aynı belirti olucak diye bişey yok, hiç belirtisi olmadan hamiş kalan bir sürü arkadaşım var. o yüzden bat günün bekle, bat ne zaman?
Evet atesini saatinden erken olcersen dusuk cikiyor regencim tablolara simdi ulasamiyorum yarin is yerinden yollarim tatlimScreammmmmmmm nerdesin burdaysan ses ver Bu arada smilelara ne olduuuuu benimkiler kaybolmussssssay azracim benim ateste hic yükselme yok yaa... baksana bi, sen anlarsin... gerci dogru dürüst uyuyamirum mutlaka ölcme saatinden önce uyaniyorum.. esim de gectigimiz hafta boyunca sabahlari 5te gitti... hani uyanmanin bi etkisi olur mu ates üzerinde?? screamaway sanirim öyle demisti... cok sinir oluyorum yaaanormalde cikmasi lazim di mi??
Evet atesini saatinden erken olcersen dusuk cikiyor regencim tablolara simdi ulasamiyorum yarin is yerinden yollarim tatlimScreammmmmmmm nerdesin burdaysan ses ver Bu arada smilelara ne olduuuuu benimkiler kaybolmussssss
Kimsecikler kalmamisKuppecim tatlim kirmizilar gelmis seninde rabbimden hayirlisini diliyorum senin ve hepimiz icin tatlim ates olcmeye basliyormusun senden haber bekliyorum bitanem
herkese hayırlı sabahlar......
günaydınn canımm :))) bişi dicemm benn :26::26::26:
şimdii ben erkenn gebelik testi yaptımm az önce....yani kendimi heveslendirmek istemiyorum ama 2. çizgi sanki silik çıktı gibii:18::18::18:
şimdii ben erkenn gebelik testi yaptımm az önce....yani kendimi heveslendirmek istemiyorum ama 2. çizgi sanki silik çıktı gibii:18::18::18:
ay kızlar yazmadan çıkamadımm ama çok acil çıkmam lazımm...teşekkür ederimm...şimdi erken gebelik testi vardı elimde deneyeyim dedim...daha benim bata çok var23 haziran ama erken testi olunca ne bilim yaptım işte...inşallahh ii haberler alırım ve veririm...yok yok kardaizcimm üzülmicem artık meraklanma canımm benimm...
şimdii kaçıyorumm kusura bakmayın öptümmmmmm
günaydın fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?