2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydınn canımm :))) bişi dicemm benn :26::26::26:

şimdii ben erkenn gebelik testi yaptımm az önce....yani kendimi heveslendirmek istemiyorum ama 2. çizgi sanki silik çıktı gibii:18::18::18:

canım ne güzel ikinci çizgiyi silikte olsa görmüşsün inş devamı da gelir ama yalnış hatırlamıyosam daha batına da var kuzum inş seni yanıltmaz bekleyip gereceğiz bakalım :18::18::18:

azracim, nasilsin?

benim tablo sapitmis.. Gecende kurcalarken bir configurasyonu bozdum herhalde... Bakmaya da firsatim olmadi yogunluktan... Ama bu gece buralarda olcam insallah bakarim...

canım merhaba bizim diğer topik ne oldu hazirn ayında hamile kalmak istiyenler umutdeniz ne yaptı?bide konu kapatılmıştır diyor hayırdır?

umutdeniz ve derin tartışmaya girdi derinin iş muhabbeti sudan sebepler derin yalan mı söylüymuş neymiş umutdenizde açığını yakaladı sonrada umutdenizi banlatmışlar heralde konuda kapanmış öyle işde:2::2:

Hulyacimmmm ikinci cizgiyi mi gormussss... Tebriklerrr Hulyacimmmm...
Kan testi yaptirsana hemen... Idrarda ciktiysa kanda kesin cikar....

Darisi basimiza.....

tünaydın tatlılarımmmmm, nasılsınız?

hly7 tatlım, erken gebelik testi bu kadar erken gösteriyorsa, yaşasın, ben yarın yapacağım, batıma 6 gün kala. İnşallah hamiş kalmişsindır tatlım, öyle, öyle, kalmişsin gibi geliyor

evet canım geçmişi okudum öyle bi tartışma olmuş yaaa ama çok üzüldüm nsl bilicez şimdi ordaki kızlara ne oldu misal umutdenizin batı bugündü üzüldüm yani

azracim, nasilsin?

benim tablo sapitmis.. Gecende kurcalarken bir configurasyonu bozdum herhalde... Bakmaya da firsatim olmadi yogunluktan... Ama bu gece buralarda olcam insallah bakarim...
iyiyim canim sen nasilsin naptin bugun test yapicaktin butun haftasonu kedi fare oynadik senlen ben buldum sen kactin atesin nasi gidiyo peki benim lekelenmem geldi karnimda agri var adetim geliyo anliycagin umutlarim obur aya kaydi

banlanmış ya geri gelir umarım bilmiyorum ki artık yine toparlanırmıyız 2 ye ayrıldı artık herkes
hosgeldin tatlim aramiza

ayy hly cim iknci cizgiyi gormus.. silikte olsa bu da cok ıyı.. canım kan testı yaptırsana hemen..

hazırda gorumceyle gezmeye cıkmıs ugrasa bır hastaneye kan verse hemen...

ay Allah ım bızede nasip et..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Nasılsınız?Benim midem çok kötü çok şiş yine ve hamilelik kabızlık yaptı bende çok fazla.
hly canım silik çıktıysa var demektir ama çok erken çıkmış o gerçekten şaşırtıcı.

iyiyim canim sen nasilsin naptin bugun test yapicaktin butun haftasonu kedi fare oynadik senlen ben buldum sen kactin atesin nasi gidiyo peki benim lekelenmem geldi karnimda agri var adetim geliyo anliycagin umutlarim obur aya kaydi

azracimmm, haftasonu giremedim ben pek... dun gece baktim biraz.. cok detayli da okuyamadim yazilanlari... kacirmis olabilirim bisi yazdiysan.. senin bat'a daha var diye biliyordum ben... bir hafta filan yokmu? karistiriyor olabilirim... ama dur bakalim daha adetin de baslamamis... insallah baslamaz... karin agrisi sirf onunla alakali olmak zorunda diil.. usutmussundur filan belki...

Bence benim ates degerlerimi cokda yoramayiz bence artik.. hersey birbirine girdi... Benim yuzumden oldu ama... Cunku ayni saatlerde olcemiyorum.. Deliksiz 7ye kadar uyuyup, ates olcen ben, simdi erkenden kalkiyorum... Uykum kaciyor.. Ev stresi bindi uzerine, ondan da olsa gerek... Atesimi 6:30 civarlarinda olcuyordum son birkac gundur... Mecburen, oyle uyandigim icin.. Mesela bu sabah 5:30da olctum... Yattim sonra uyudum, 7'de olctum yine... Ikisinin arasinda 0.3 derece fark var... Cok farkli yani... Hangisini girecegimi sasirdim ff'e... Bende biraktim girmedim bugun...

acaip istiyorum bu ay hamile cikmak... ama icimde bir huzursuzluk var bugun... aynen gecen aylarda oldugu gibi yine kirmizilari gorecekmisim gibi geliyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…