- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.081
günaydın tatlım. nasılsın.
Gunaydinnnnnnnnnn kizlarrrr....
Ben ise kaciyorum simdi... Insallah ordan girerim...
Gunaydinnnnnnnnnn kizlarrrr....
Ben ise kaciyorum simdi... Insallah ordan girerim...
kızlar herkese hayırlı sabahlar diliyorum.
günaydın hatunlar
günaydın fıstıklar
selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
günaydınn canımm :))) bişi dicemm benn :26::26::26:
şimdii ben erkenn gebelik testi yaptımm az önce....yani kendimi heveslendirmek istemiyorum ama 2. çizgi sanki silik çıktı gibii:18::18::18:
canım merhaba bizim diğer topik ne oldu hazirn ayında hamile kalmak istiyenler umutdeniz ne yaptı?bide konu kapatılmıştır diyor hayırdır?
evet canım geçmişi okudum öyle bi tartışma olmuş yaaa ama çok üzüldüm nsl bilicez şimdi ordaki kızlara ne oldu misal umutdenizin batı bugündü üzüldüm yaniumutdeniz ve derin tartışmaya girdi derinin iş muhabbeti sudan sebepler derin yalan mı söylüymuş neymiş umutdenizde açığını yakaladı sonrada umutdenizi banlatmışlar heralde konuda kapanmış öyle işde:2::2:
evet canım geçmişi okudum öyle bi tartışma olmuş yaaa ama çok üzüldüm nsl bilicez şimdi ordaki kızlara ne oldu misal umutdenizin batı bugündü üzüldüm yani
iyiyim canim sen nasilsin naptin bugun test yapicaktinazracim, nasilsin?
benim tablo sapitmis.. Gecende kurcalarken bir configurasyonu bozdum herhalde... Bakmaya da firsatim olmadi yogunluktan... Ama bu gece buralarda olcam insallah bakarim...
hosgeldin tatlim aramizabanlanmış ya geri gelir umarım bilmiyorum ki artık yine toparlanırmıyız 2 ye ayrıldı artık herkes
iyiyim canim sen nasilsin naptin bugun test yapicaktinbutun haftasonu kedi fare oynadik senlen ben buldum sen kactin atesin nasi gidiyo peki benim lekelenmem geldi karnimda agri var adetim geliyo anliycagin umutlarim obur aya kaydi
hosgeldin tatlim aramiza
iyiyim canim sen nasilsin naptin bugun test yapicaktinbutun haftasonu kedi fare oynadik senlen ben buldum sen kactin atesin nasi gidiyo peki benim lekelenmem geldi karnimda agri var adetim geliyo anliycagin umutlarim obur aya kaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?