- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.101
azracimmm, haftasonu giremedim ben pek... dun gece baktim biraz.. cok detayli da okuyamadim yazilanlari... kacirmis olabilirim bisi yazdiysan.. senin bat'a daha var diye biliyordum ben... bir hafta filan yokmu? karistiriyor olabilirim... ama dur bakalim daha adetin de baslamamis... insallah baslamaz... karin agrisi sirf onunla alakali olmak zorunda diil.. usutmussundur filan belki...
Bence benim ates degerlerimi cokda yoramayiz bence artik.. hersey birbirine girdi... Benim yuzumden oldu ama... Cunku ayni saatlerde olcemiyorum.. Deliksiz 7ye kadar uyuyup, ates olcen ben, simdi erkenden kalkiyorum... Uykum kaciyor.. Ev stresi bindi uzerine, ondan da olsa gerek... Atesimi 6:30 civarlarinda olcuyordum son birkac gundur... Mecburen, oyle uyandigim icin.. Mesela bu sabah 5:30da olctum... Yattim sonra uyudum, 7'de olctum yine... Ikisinin arasinda 0.3 derece fark var... Cok farkli yani... Hangisini girecegimi sasirdim ff'e... Bende biraktim girmedim bugun...
acaip istiyorum bu ay hamile cikmak... ama icimde bir huzursuzluk var bugun... aynen gecen aylarda oldugu gibi yine kirmizilari gorecekmisim gibi geliyor...
insallah dedigin gibidir scream ama gecen ayda 25.i gun geldi ovulasyon sonrasi 10. gun yani o da bugun surekli kahverengi lekeler geliyo kesin benim bugun basliyo gecen ayin aynisini yaiyorum ben yine
bosver takma kafana o zaman testini ne zaman yapcaksin zaten az kaldi batina sanirim dimi
36.5 da ama gecen ayda yuksek atesle regl oldum hesaplar karman corman anliycagin. Allahtan hepimiz icin hayırlısını diliyorum artikbatim bugun benim azracim.... yani bugun benim icin cokkk uzun bir gun olacak.. bakalim ne olacak...
testi bugun yapmayi dusunmuyordum zaten.. bugun gelmezse kirmizilar yarin yaparim diye dusunuyordum.. ama simdi fikrimi degistirebilirim.. belki yarin da beklerim.. bilemiyorum...
sende kahverengilere uzulme sakin... kahverengiler birseyi aciklamiyor cunku.. atesin dusmedi sonucta degil mi?
36.5 da ama gecen ayda yuksek atesle regl oldum hesaplar karman corman anliycagin. Allahtan hepimiz icin hayırlısını diliyorum artik
aynen... hesaplar karman corman..
biz bugun biraz depresifiz sanki... kizlar gelse de bizi acsa...
aynen... hesaplar karman corman..
biz bugun biraz depresifiz sanki... kizlar gelse de bizi acsa...[/QUOTEben geldimmm kısslar slm ben açayım sizi hiççç üzülmeyin hep neşeli kalın canlarım
selam ben geldimmmm
cocamla öğlen yemeği yedik beni işe bıraktı gitti.
ilacın bitmesine bir gün kaldı. sabrettim ve inşallah mutlu sona gideceğim.
screamaway canım sabrına hayranım canım ama bende senin gibi düşünüyorum. bat dan 1-2 gün geçtikten sonra test yapıcam
scream senin batınmı bugün.... ay hadi inşallah olmassın şööle 3 5 gün flnda seviniriz burda
screamawayciim, azracııım, depresif falan olmak yok. bu ay burdan çok hamişimiz çıkacak inşallah, sizler onlardan biri olucaksınız inşallah. azracım, kahverengiler yerleşme de olabilir. takma onları kafana. screamaway sen de yarın test yap derim ben, ama tabi sabredebileceksen bir gün sonra yaparsın. Bir de ki, tatlım, şu ticketi yeniden yapsana, ticket senin adet olduğunu falan gösteriyor, kışkışla gitsin, kırmızı mırmızı gelmesin be... yeni tickete de adet döngü gününü doğru girersen bugün sende test günüdür diye yazı çıkarır. hayırlısı bacişkolarım, inşallah hamiş kalmışızdır, ayyy inşallah, ben de yarın sabah erken testi yaparım büyük ihtimalle...
screamawayciim, azracııım, depresif falan olmak yok. bu ay burdan çok hamişimiz çıkacak inşallah, sizler onlardan biri olucaksınız inşallah. azracım, kahverengiler yerleşme de olabilir. takma onları kafana. screamaway sen de yarın test yap derim ben, ama tabi sabredebileceksen bir gün sonra yaparsın. Bir de ki, tatlım, şu ticketi yeniden yapsana, ticket senin adet olduğunu falan gösteriyor, kışkışla gitsin, kırmızı mırmızı gelmesin be... yeni tickete de adet döngü gününü doğru girersen bugün sende test günüdür diye yazı çıkarır. hayırlısı bacişkolarım, inşallah hamiş kalmışızdır, ayyy inşallah, ben de yarın sabah erken testi yaparım büyük ihtimalle...
kizlar sanki folik asit migde bulandiriyor bende. ayni seyi yasayan varmi??folik asit kullandigimdan beri migdem bulaniyor sabahlari
screamawaycimm, haklısın, seni çok iyi anlıyorum. bi kere negatifi gördünmü hep negatif çıkacak gibi gelir, ama sana bişey söyleyeyim, ben daha çocuk istemediğim dönemlerde evde muhakkak test bulundururdum, olası kazaya karşı ertesi gün hapı kullanabilmek için. ve zaten korunduğumuz için her seferinde negatif çıkardı, ilk denememizde ocak ayında yine negatif olucak gibi geliyordu, çünkü gözüm alışmıştı o görüntüye, testi yaptım, yüzüne bile bakmadım, elimi falan yıkadım, banyodan tam çıkıyordum şöyle testi önemsemeden,... tesadüfen gözüm takıldı, bi baktım pozitif.ondan sonra uçtum havalara tabi. yani senin de başına böyle bişey gelebilir. ümidini yitirmek yok.
tatlim insallah:78: ama ben depresif değilimkiiii sorulani cvpladim sadece size oylemi yansittim üzüldüm simdi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?