2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

insallah dedigin gibidir scream ama gecen ayda 25.i gun geldi ovulasyon sonrasi 10. gun yani o da bugun surekli kahverengi lekeler geliyo kesin benim bugun basliyo gecen ayin aynisini yaiyorum ben yine

bosver takma kafana o zaman testini ne zaman yapcaksin zaten az kaldi batina sanirim dimi

batim bugun benim azracim.... yani bugun benim icin cokkk uzun bir gun olacak.. bakalim ne olacak...
testi bugun yapmayi dusunmuyordum zaten.. bugun gelmezse kirmizilar yarin yaparim diye dusunuyordum.. ama simdi fikrimi degistirebilirim.. belki yarin da beklerim.. bilemiyorum...
sende kahverengilere uzulme sakin... kahverengiler birseyi aciklamiyor cunku.. atesin dusmedi sonucta degil mi?

36.5 da ama gecen ayda yuksek atesle regl oldum hesaplar karman corman anliycagin. Allahtan hepimiz icin hayırlısını diliyorum artik

selam ben geldimmmm
cocamla öğlen yemeği yedik beni işe bıraktı gitti.
ilacın bitmesine bir gün kaldı. sabrettim ve inşallah mutlu sona gideceğim.
screamaway canım sabrına hayranım canım ama bende senin gibi düşünüyorum. bat dan 1-2 gün geçtikten sonra test yapıcam

azra3434 inşallah yerleşme lekelenmesidir. moralinin düzgün olduğuna sevindim....

regen bugün gelmedi mi hala :44:

screamawayciim, azracııım, depresif falan olmak yok. bu ay burdan çok hamişimiz çıkacak inşallah, sizler onlardan biri olucaksınız inşallah. azracım, kahverengiler yerleşme de olabilir. takma onları kafana. screamaway sen de yarın test yap derim ben, ama tabi sabredebileceksen bir gün sonra yaparsın. Bir de ki, tatlım, şu ticketi yeniden yapsana, ticket senin adet olduğunu falan gösteriyor, kışkışla gitsin, kırmızı mırmızı gelmesin be... yeni tickete de adet döngü gününü doğru girersen bugün sende test günüdür diye yazı çıkarır. hayırlısı bacişkolarım, inşallah hamiş kalmışızdır, ayyy inşallah, ben de yarın sabah erken testi yaparım büyük ihtimalle...

kardaizcimmmm, sen de baya sabirlisin.. ilacinin bitmesi icin bekliyorsun... insallah ovulasyonun gecikir bu ay da, denemeye sansin olur canim...

scream senin batınmı bugün.... ay hadi inşallah olmassın şööle 3 5 gün flnda seviniriz burda

evet renewalcimmm, bugun batim... beklemelerdeyim... az once kontrole gittim, bisi yok henuz...
insallah bu ay benim icin de halay cekebiliriz...

wifeofdemoncummm, test konusunu bilemiyorum... eger kirmizilari gormezsem bugun, yarin sabahki moduma gore belli olur.. ama bir daha tek cizgi gormek istemiyorum.. ondan geciktiriyorum...:26:

ayy hadi inşallah çıkar çift çizgi..
benim de ilaç bitiyo, ovulasyon da yarın başlıyo eşimde 2 günlüğüne şehirdışına çıkıcak. tutarda şu stresten kurtulurum inaşallah.

selam kizlar nasilsiniz??? ben bu aralar cok yorgunum cokta uykum geliyor. halsizlikte var. ama batima daha 10 gün var bunlar belirti olabilirmiki???:26::26::26:

Son düzenleme:
inş canım yaa senden tatlıcadıdan kardaizden şuan aklıma gelmeyen diğerleri ve kendimden de bekliorum inşşşşşşşşallah ama hiç ümidim yok bnm bakalım hayırlısı olsun

kizlar sanki folik asit migde bulandiriyor bende. ayni seyi yasayan varmi??folik asit kullandigimdan beri migdem bulaniyor sabahlari

screamawaycimm, haklısın, seni çok iyi anlıyorum. bi kere negatifi gördünmü hep negatif çıkacak gibi gelir, ama sana bişey söyleyeyim, ben daha çocuk istemediğim dönemlerde evde muhakkak test bulundururdum, olası kazaya karşı ertesi gün hapı kullanabilmek için. ve zaten korunduğumuz için her seferinde negatif çıkardı, ilk denememizde ocak ayında yine negatif olucak gibi geliyordu, çünkü gözüm alışmıştı o görüntüye, testi yaptım, yüzüne bile bakmadım, elimi falan yıkadım, banyodan tam çıkıyordum şöyle testi önemsemeden,... tesadüfen gözüm takıldı, bi baktım pozitif.ondan sonra uçtum havalara tabi. yani senin de başına böyle bişey gelebilir. ümidini yitirmek yok.

kardaizcim, hadi inşallah sen de hamiş kalıcaksın bu ay, inşallah!ay smile kullanamıyorum, deliricem, sanki hisslerimi ifade edemiyorum gibi geliyor yaaa(((((((((

nartanem, tatlım, belirti sayılabilir, ama sayılmayadabilir, sen bundan sonraki günlere bak, belirtiler ufak ufak artmalı. hayırlısı olsun, canım. inşallah tutturmuşsundur bu ay.

tatlim insallah:78: ama ben depresif değilimkiiii sorulani cvpladim sadece size oylemi yansittim üzüldüm simdi:26:

ayyy insallah canimmm yaaa insallahhh.. ben de aynisindannn istiyorummm....

tatlim insallah:78: ama ben depresif değilimkiiii sorulani cvpladim sadece size oylemi yansittim üzüldüm simdi:26:

azracimmm, depresifiz diye ben yazmistim en basta.. kusura bakma.. herkes ondan dolayi boyle dedi galiba... depresiflik agir bir ifade olmuss aslinda... dogruyu soylemek gerekirse, bende depresifim diyemem... moralim bozuk diil... ama cokk durgunum bugun... firtina oncesi sessizlikmidir nedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…