- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.121
selam kızlar...
azracım liste kaçıncı sayfada.. seninkini ve wifeofdemon ateşini merak ediyorum çok güzeldi en son gördüğümde
hosgeldin tatlim benim hemen yolluyim birdaha
Grafikler
tatlicadi1 grafik azra3434 grafik screamaway grafik wifeofdemon grafik pollyannaa grafik regen grafik bikere_sevdim grafik
gercekten wifeofdeman atesinin masallahi var insallah hic dusmez bu ay tablomuzun hamislerinden olursun
gercekten wifeofdeman atesinin masallahi var insallah hic dusmez bu ay tablomuzun hamislerinden olursun
evet canım güzel gidiyor ateşi.. geçen ay bugün düşüş yaşamış. bu 1-2 günü atlatırsa bence hamile wifeofdemon
Tatlicadicimmm, hosgeldin...
hoşbulduk canım. senle uzun süredir karşılaşamadık nasılsın... nasıl gidiyor,heyecanlımısın. bugün batınmış
benim bat 23 haziran. bu son iki günüm cok önemli ama rahat degiliz. sanki calisma olarak görüyoruz yani mecburmusuz gibi. böyle rahat olamiyoruz bir türlü
ilk hamiligimde cok rahattim hatta bukadar cabk ilk seferde tutacagini tahmin etmedim. simdi ise bilmiyorum esim rahat degil. konsantre olamiyor. aklimizda hep cocuk hep cocuk hep cocuk var
kardaizcimmmm, sen de baya sabirlisin..ilacinin bitmesi icin bekliyorsun... insallah ovulasyonun gecikir bu ay da, denemeye sansin olur canim...
canımcım 9 ay kocayı sabret, koca geldi 3 gün adeti sabret, adet bitti 6 gün ilacı sabret, şimdi şehir dışına çıkıcak 2 gün de onu sabrederim. bi de kızım 2 sefer hastanelik oldu.
taş olsa ikiye ayrılmıştı yemin ederim.
egerki hamile kalırsam 15 eylül 2010 tarihinden 5 temmuz 2011 e kadar yaşadığım stresin üstüne öle halay çekerim ki
kaldı ki bu ay pek umudum yok yine biyerden bişey çıkıcak diye ödüm kopuyo. :95::95::95:
Azracimmm, bu sabahki olcumlerden hangisini girmemi tavsiye edersin... Benim kafam karisik... 5:30dakini mi yoksa 7:00dekini mi? Aralarinda 0.3 derece fark var...
Yoksa ortalama alip mi gireyim...:26::26:
5.30 dan sonra uyudunmu canım. Simdi soyle aciklamislardi bana ates olcme topiginde her saat 0.1 derece artarmis ates 36.4 ciktiysa 3 saat sonra 36.7 olurmus ona gore hesap yapip yazmaliymisiz seninde 0.1 derce eklemen yada 0.2 derece eklemen kafidir derim. 7 de olctugun işi bozmus olur onu yazma bence.
sanırım kimse beni görmedi
Hoşbuldum canımhosgeldin canim nasilsin
azracim tesekkurler..
5:30da olctukten sonra uyudum yine 7ye kadar... Taktim yani illa uyuyup 7de olccem ya..
O zaman 0.1 derece ekliyip, 6:30 filan yazim saati de, noktayi bos cikarmasin...
breshkacimmm, hosgeldin...
sanırım kimse beni görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?