2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bende Haziranda bekleyenler listesini yollimmm...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
|||

Mart, Nisan Mayis hamile listemiz birinci sayfada....

gercekten wifeofdeman atesinin masallahi var insallah hic dusmez bu ay tablomuzun hamislerinden olursun

evet canım güzel gidiyor ateşi.. geçen ay bugün düşüş yaşamış. bu 1-2 günü atlatırsa bence hamile wifeofdemon

evet bende baktim simdi baya iyi gidiyor atesi... masallah wifeofdemoncummm.. hic dusmesin insallah...

Azracimmm, bu sabahki olcumlerden hangisini girmemi tavsiye edersin... Benim kafam karisik... 5:30dakini mi yoksa 7:00dekini mi? Aralarinda 0.3 derece fark var...
Yoksa ortalama alip mi gireyim...:26::26:

hoşbulduk canım. senle uzun süredir karşılaşamadık nasılsın... nasıl gidiyor,heyecanlımısın. bugün batınmış

Selam tatlicadicimmm,
Haftasonu yogundum pek giremedim...

Bat bugun evet... Bir durgunluk var uzerimde.. Cokkkk istiyorummm ama az biraz da umitsizim sanki.... Gecen aylarin etkisi var sanirim....

Sen heyecanlimisin diye sorunca, sanirim gercekten heyecani biran icin hissettim...

Beklemelerdeyim... Gelecekse gelsin kirmizilar da ben de umitlenmeyeyim bos yere...

slm seni çok iyi anlıyorum bende bu ay dr isteğiyle aynı durumdaydım sadece banamı diye düşünürken forumda sizin yazınızı okudum ,neden böyle oluyor neden aklımızdan çıkartamıyoruz çocuk düşüncesini inan kendimi çok zorluyorum kafamdan atmak için ama yapışmış durumda çok kötü bi durum bide aksilik ya o dönem hep işime takıyorum kızıcak bişey muhakkak buluyorum snr dönüp yatıyorum tabi kendime çok kızıyorum.neyse bugün bizim evlilik yıdönümümüz :) umarım bu akşam muzurluk çıkarmam.peki senin sonuç nedir hamilemisin ?

WifeOfDemoncummm, dedigin gibi tickerimi guncelledim... Ama bugun testing gun yazmiyor... Cunku dongunun son gunu testing day yaziyor o tickerlarda.. Yani dun yaziyor olmasi gerekiyordu... Cunku bugun benim batim.. Yani yeni dongu baslangicim...:26:

Azracimmm, bu sabahki olcumlerden hangisini girmemi tavsiye edersin... Benim kafam karisik... 5:30dakini mi yoksa 7:00dekini mi? Aralarinda 0.3 derece fark var...
Yoksa ortalama alip mi gireyim...:26::26:

5.30 dan sonra uyudunmu canım. Simdi soyle aciklamislardi bana ates olcme topiginde her saat 0.1 derece artarmis ates 36.4 ciktiysa 3 saat sonra 36.7 olurmus ona gore hesap yapip yazmaliymisiz seninde 0.1 derce eklemen yada 0.2 derece eklemen kafidir derim. 7 de olctugun işi bozmus olur onu yazma bence.

azracim tesekkurler..
5:30da olctukten sonra uyudum yine 7ye kadar... Taktim yani illa uyuyup 7de olccem ya..
O zaman 0.1 derece ekliyip, 6:30 filan yazim saati de, noktayi bos cikarmasin...

sanırım kimse beni görmedi

breshkacimmm, hosgeldin...

azracim tesekkurler..
5:30da olctukten sonra uyudum yine 7ye kadar... Taktim yani illa uyuyup 7de olccem ya..
O zaman 0.1 derece ekliyip, 6:30 filan yazim saati de, noktayi bos cikarmasin...

breshkacimmm, hosgeldin...

Hoşbuldum canım biraz okumaya çalıştım geçmişi baya yazmışsınız .. bugün batın mış inşallah gelmez o kırmızılar hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…