2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

şeker hoşgeldin canım, naber nasılsın, son durumun nedir ?
hayırdır neden moralin bozuktu...

Hoşbuldum canım belirsizliklerden çok sıkılmıştım artık bide eşimin sorunlarını yazmıştım daha önce onlarla ilgili moralim bozuktu bi süre uzak kalayım bebek konusundan diye düşünüyordum ama bugün eşimin tahlil günü dayanamadım sizlerle biraz sohbet edeim dedim gene stres yaptım valla sıkıntıdan mideme ağrılar girdi ...

screamawaycim, neyse, bence dursun şimdilik ticket, bakalım hamişmisin, hamişsen artık zaten yeni ticket yapman gerekicek, pregnancylerden hadi hayırlısı, sabırsızlanıyorum senin adına, tatlım

screamawaycimmm
tatlıcadıcıııımmm
azracımmm

kızlar ağzınızdan bal damlıyor vallaha, ay mutluluktan uçucaaam gibi...)))) inşallah dediğiniz gibidir, inşallah

aaaaaaaaaa gelmesinler
Sıkma kendini canım düşünmemeye çalış geleceği varsada stresten gelmiyor meret ... Gelse de sağlık olsun de ama inşallah gelir kırmızı yerine

Breshkacim, sabahtan mideme agrilar giriyordu... Simdi kasiklarim agrimaya basladi az biraz... Gelecegi varsa gelsin biran once.. Bende bosuna umitlenmeyeyim.... Yine hayal kirikligi olacak sanirim bu ayim.... Kismet artik... ne diyeyim...

Benimkine de uzuluyorum... O da bu aydan cok umitliydi...

hımmm, tahlil sonucu çıktımı peki? doktora gösterdiniz mi? inşallah hayırlı haberler getirirsin bize. üzülme sen nasıl olsa çaresi var sadece sabır gerektiriyo.

Kasiklarim agrimaya basladi kizlar... Herhalde kirmizilar tesrif ederler az sonra...

hay bin velvekil .... inaşallah gelmezler yaaaaaaa....... öff karamsar olma canım belkide gelmez.

merhaba kızlar :79:

merhaba, hoşgeldin

ya kızlar ben işte olduğum için devaml katılamıorum kusura bakmayın :) kardaizcim yarın yumurtlaman diilmi senin değerlendirmicenmi yksa bırak ilacı milacı boşver ilaçsızda düzelio herşey

Kızlar, size bir konu açayım, kedilerim var 2 tane, evimiz pirelenmiş, piereden kurtuluş operasyonu gerçekleştiriyoruz bugün. kedileri ilaçladık ilaçladık, baktık, değişen bişey yok, meğer onları soktuğum odamdaki shaggy halı pire yuvası olmuş, meğer temizlenen kedilerim o odaya girdikçe yeniden pireleniyorlarmış, bugün o odanın altını üstüne getirdik, birazdan da eşim gelecek, büyük halıyı kaldırıp silkeliyicez, üzerine buhar makinası falan.... kısacası çok işim var bugün.

eşim de bende kedi hastasıyız, iş yerinde 4 tane, evde 2 tane var. evdekiler zaten ikimizin kızı ve oğlu. o kadar bağlandık ki, anlatamam, bir de onları nasıl evlat edindiğimizin hikayesini alnatsam var ya, kızlar, dayanamaz, ağlarsınız. anlatayımmı, istemisiniz?

Son düzenleme:
insallah canimm...:26:

yaa regencimm olsaydi da, konuyu karistirsaydikkk, baska bisilerden konussaydikkkk... hem de biraz hareketli olsaydikkk.. cok sakiniz yine...:26:

calisanlar burda anca...

doğru sölüyosun valla hly, regen, eylu ve diğerleri yoklar bugün sakin gidiyo. bizden de bi hayır yok yani...

ya kızlar ben işte olduğum için devaml katılamıorum kusura bakmayın :) kardaizcim yarın yumurtlaman diilmi senin değerlendirmicenmi yksa bırak ilacı milacı boşver ilaçsızda düzelio herşey

evet canımcım yarın yumurtluyorum ama nerde bende o şans talih eşim ayvalığa gidecek 15i akşamı çarşamba günü gelicek.... valla bu akşam sondu ilaç yapmasam mı:26:

anlat canimmmm, ben duymak isterim bu hikayeyi..
ama pire hikayesi korkuttu beni... :26::26: bende kedi alsam mi diye dusunuyordum... ama hiccc pireyle filan ugrasamam...:26::26:

hımmmmmmmmmm ilginç .....
ama canım yaa ne bilim ben pek evde etrafa tüğ bırakan hayvanlardan pek hoşlanmıyorum. aslında seviyorum hayvanları kedileride çok severimde ....
ama senin hikayeni merak ettim aslında

bizden is yok kardaizcimmm... arada f5 cekiyoruz sayfaya iste...

ama bugun ben yine iyiyim.. isi saldim... buraya yaziyorum... belli oluyor di mi?

Bu arada tatlim sen ov. testi alsana.. Belki gec yumurtlayacaksin... En azindan onu tespit edersin... Ona gore 15inden sonra da calisirsiniz...

valla bi tuşa çok basarsında o böle gözüne akça pakça gözükür parlarya F5 aynen öle gözüküyo gözüme ...

evet sen bukadar iş saati takılmazdın baya kaldın belli belli canım...
nerden alırım canım ben o testi. hiç anlamıyorum öle şeylerden...
(ifadelere basıyom çıkmıyo ala ala)

Son düzenleme:

amannn saldim bugun... batimda bugun zaten.. konsantre olamiyorum...

ov. testini eczanelerden bulabilirsin... en az 4 saat tutup idrarini yapcaksin... cok su icmeyeceksin tam o ara... sabah idrariyla yapma.. en iyi sonucu 11-8 arasi veriyormus..
ve 2. cizgi ilk cizgi kadar koyu cikarsa ov. o gunlerde gerceklesiyor demek... silik cikmasinin ise bir onemi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…