- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.141
şeker hoşgeldin canım, naber nasılsın, son durumun nedir ?
hayırdır neden moralin bozuktu...
Hoşbuldum canımbiraz okumaya çalıştım geçmişi baya yazmışsınız .. bugün batın mış inşallah gelmez o kırmızılar hakkında hayırlısı olsun canım
Kasiklarim agrimaya basladi kizlar... Herhalde kirmizilar tesrif ederler az sonra...
aaaaaaaaaa gelmesinler
Sıkma kendini canım düşünmemeye çalış geleceği varsada stresten gelmiyor meret ... Gelse de sağlık olsun de ama inşallahgelir kırmızı yerine
Hoşbuldum canımbelirsizliklerden çok sıkılmıştım artık bide eşimin sorunlarını yazmıştım daha önce onlarla ilgili moralim bozuktu bi süre uzak kalayım bebek konusundan diye düşünüyordum ama bugün eşimin tahlil günü dayanamadım sizlerle biraz sohbet edeim dedim gene stres yaptım valla sıkıntıdan mideme ağrılar girdi ...
Kasiklarim agrimaya basladi kizlar... Herhalde kirmizilar tesrif ederler az sonra...
merhaba kızlar :79:
hay bin velvekil .... inaşallah gelmezler yaaaaaaa....... öff karamsar olma canım belkide gelmez.
insallah canimm...:26:
yaa regencimm olsaydi da, konuyu karistirsaydikkk, baska bisilerden konussaydikkkk... hem de biraz hareketli olsaydikkk.. cok sakiniz yine...:26:
calisanlar burda anca...
ya kızlar ben işte olduğum için devaml katılamıorum kusura bakmayın :) kardaizcim yarın yumurtlaman diilmi senin değerlendirmicenmi yksa bırak ilacı milacı boşver ilaçsızda düzelio herşey
Kızlar, size bir konu açayım, kedilerim var 2 tane, evimiz pirelenmiş, piereden kurtuluş operasyonu gerçekleştiriyoruz bugün. kedileri ilaçladık ilaçladık, baktık, değişen bişey yok, meğer onları soktuğum odamdaki shaggy halı pire yuvası olmuş, meğer temizlenen kedilerim o odaya girdikçe yeniden pireleniyorlarmış, bugün o odanın altını üstüne getirdik, birazdan da eşim gelecek, büyük halıyı kaldırıp silkeliyicez, üzerine buhar makinası falan.... kısacası çok işim var bugün.
eşim de bende kedi hastasıyız, iş yerinde 4 tane, evde 2 tane var. evdekiler zaten ikimizin kızı ve oğlu. o kadar bağlandık ki, anlatamam, bir de onları nasıl evlat edindiğimizin hikayesini alnatsam var ya, kızlar, dayanamaz, ağlarsınız. anlatayımmı, istemisiniz?
Kızlar, size bir konu açayım, kedilerim var 2 tane, evimiz pirelenmiş, piereden kurtuluş operasyonu gerçekleştiriyoruz bugün. kedileri ilaçladık ilaçladık, baktık, değişen bişey yok, meğer onları soktuğum odamdaki shaggy halı pire yuvası olmuş, meğer temizlenen kedilerim o odaya girdikçe yeniden pireleniyorlarmış, bugün o odanın altını üstüne getirdik, birazdan da eşim gelecek, büyük halıyı kaldırıp silkeliyicez, üzerine buhar makinası falan.... kısacası çok işim var bugün.
eşim de bende kedi hastasıyız, iş yerinde 4 tane, evde 2 tane var. evdekiler zaten ikimizin kızı ve oğlu. o kadar bağlandık ki, anlatamam, bir de onları nasıl evlat edindiğimizin hikayesini alnatsam var ya, kızlar, dayanamaz, ağlarsınız. anlatayımmı, istemisiniz?
doğru sölüyosun valla hly, regen, eylu ve diğerleri yoklar bugün sakin gidiyo. bizden de bi hayır yok yani...
evet canımcım yarın yumurtluyorum ama nerde bende o şans talih eşim ayvalığa gidecek 15i akşamı çarşamba günü gelicek.... valla bu akşam sondu ilaç yapmasam mı:26:
beni de listeye eklermisiniz 9 temmuz
bizden is yok kardaizcimmm... arada f5 cekiyoruz sayfaya iste...
ama bugun ben yine iyiyim.. isi saldim... buraya yaziyorum... belli oluyor di mi?
Bu arada tatlim sen ov. testi alsana.. Belki gec yumurtlayacaksin... En azindan onu tespit edersin... Ona gore 15inden sonra da calisirsiniz...
tabiki tatlim ekliyim... aramiza hosgeldin....
valla bi tuşa çok basarsında o böle gözüne akça pakça gözükür parlarya F5 aynen öle gözüküyo gözüme ...
evet sen bukadar iş saati takılmazdın baya kaldın belli belli canım...
nerden alırım canım ben o testi. hiç anlamıyorum öle şeylerden...
(ifadelere basıyom çıkmıyo ala ala)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?