- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.161
Breshkacim, sabahtan mideme agrilar giriyordu... Simdi kasiklarim agrimaya basladi az biraz... Gelecegi varsa gelsin biran once.. Bende bosuna umitlenmeyeyim.... Yine hayal kirikligi olacak sanirim bu ayim.... Kismet artik... ne diyeyim...
Benimkine de uzuluyorum... O da bu aydan cok umitliydi...
Canım benim ya inşallah olmaz biran çektiğim sıkıntılar aklıma geldi :26: valla ben bu ay hiç öyle çalışma yapayım falan demedim zaten yasak var çok sık birlikte olmayın dedi doktor bu ay o yüzden rahatım sende sıkma kendini eşine de hayırlı haberler verirsin inşallah..
amannn saldim bugun... batimda bugun zaten.. konsantre olamiyorum...
ov. testini eczanelerden bulabilirsin... en az 4 saat tutup idrarini yapcaksin... cok su icmeyeceksin tam o ara... sabah idrariyla yapma.. en iyi sonucu 11-8 arasi veriyormus..
ve 2. cizgi ilk cizgi kadar koyu cikarsa ov. o gunlerde gerceklesiyor demek... silik cikmasinin ise bir onemi yok...
hımmm, tahlil sonucu çıktımı peki? doktora gösterdiniz mi? inşallah hayırlı haberler getirirsin bize. üzülme sen nasıl olsa çaresi var sadece sabır gerektiriyo.
hay bin velvekil .... inaşallah gelmezler yaaaaaaa....... öff karamsar olma canım belkide gelmez.
merhaba, hoşgeldin
Kızlar, size bir konu açayım, kedilerim var 2 tane, evimiz pirelenmiş, piereden kurtuluş operasyonu gerçekleştiriyoruz bugün. kedileri ilaçladık ilaçladık, baktık, değişen bişey yok, meğer onları soktuğum odamdaki shaggy halı pire yuvası olmuş, meğer temizlenen kedilerim o odaya girdikçe yeniden pireleniyorlarmış, bugün o odanın altını üstüne getirdik, birazdan da eşim gelecek, büyük halıyı kaldırıp silkeliyicez, üzerine buhar makinası falan.... kısacası çok işim var bugün.
eşim de bende kedi hastasıyız, iş yerinde 4 tane, evde 2 tane var. evdekiler zaten ikimizin kızı ve oğlu. o kadar bağlandık ki, anlatamam, bir de onları nasıl evlat edindiğimizin hikayesini alnatsam var ya, kızlar, dayanamaz, ağlarsınız. anlatayımmı, istemisiniz?
iyi yaptın boşver sal gitsin bugün işi
canım yaa 11-8 arası dedin yaa sabah 11 ile akşam 8 arasındaki zzaman diliminden mi bahsettin. gün içinde yani ????
bide silik çıkmasının hiç bir önemi yok illa koyu mu olması gerekiyo..valla cahalım bu konuda kusura bakma
yok canım ya sonuçlar öteki hafta verilecek bir testi daha var çünkü ikisini beraber değerlendireceklermiş.. ama başka hastanede ayın 15inde kesinleştirecek konuyu ona daha erken gitmiştik. Ya çok araştırdım ameliyattan başka tedavisi yok ultrasonla da kesinleşti hayırlısıyla biran önce ameliyat olsaydı onu bekliyorum artık napayım
ayy yavrum kıyamam ya benimde 5 tane kedim vardı evlendikten sonra eşim istemediği için yanıma alamadım maalesef bir kısmı annemde kaldı bir kısmını da dağıtmak zorunda kaldım ama 1 yıl sürekli ağladım hala aklıma gelince ağlıyorum ..
evet kardaizcimmm... gun icinde yapman gerekiyor.. biryerde oyle okumustum...
illa koyu olmasi gerekiyor.. simdi soyle... LH hormonu olcuyor zaten o testler.. LH vucudunda her daim bir miktar var.. Yani surekli silik cikabilir.. Bunun bir onemi yok... Ama LH'in tavan yaptigi zamanlar ovulasyon oluyor, yumurta catliyor.. Onun icin koyulugunun diger cizgi gibi olmasi gerekiyor..
Aslinda biliyormusun, Clearblue digital olanlarindan kullaniyorum ben.. Onlardan alsan biraz fiyatli ama, cok daha kolay.. cizgi koyuluklarini karsilastirmana bile gerek yok.. gulen yuz goruyorsan ovulasyonun gerceklesiyor, bos bir daire gorursen ovulasyon zamaninda diilsin demek daha...
Kuppecimmmm, gecmis bitmedi mi hala...?Hadi sen de yaz bisilerrr...
canım inşallah eşin bir an önce beklenenden çabuk iyileşirde sağlına kavuşur.
bizde seninle burdayız taa ki güzel haberlerini alana kadar
peki ben eczaneden alım deniyim bakim. ne zaman yaparsam daha sağlıklı olur.
yarın ovus. günüm başlıyo mesela ????
İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin ... Zaten siz olmasanız daha da sıkılır artık bunalıma girerdim heralde teşekkür ederim hepinize
Aaa en son sende eşini almaya gidecektin geldi dimi ?
5 tanemiiiiiiii
hay maşallahe buda hem zevk hemde sabır işi
canim biran once basla bence... ben ov. 2 gun once filan basliyordum genelde... cizginin gitgide koyulastigini goruyordum hem de...
cizgi isi karisik geliyorsa, bence clearblue digital olanlarindan al... icinde 7 tane olan paket var... ondan alirsin.. her gun ayni saatte yaparsin... bu da onemli...
geldi geldi kızzzzz aldım cocamı çok şükür sağsalim geldi deeee
daha 1-2 sefer şapabildik. adetimin bitmesini bekle ilacın bitmesini bekle valla çatlıcam yarın yumurtayla beraber ama cocam yine yokk şehir dışına çıkıcak çarşamba akşamı başlıcam çalışmalara..
Kuppecimmmm, gecmis bitmedi mi hala...?Hadi sen de yaz bisilerrr...
Başta bir taneydi sonra bir arkadaşım y.dışına çıkarken kedisini bize bıraktı (benimki dişiydi ) aşı zamanına vardı daha aşısı yapılmadan onlar aralarında anlaşmışlar 4 tane yavrusu oldu ...
hele doğum hikayesini anlatsam ağlarsınız kesin hatırladım gene içim bi tuhaf oldu
Kızlar, size bir konu açayım, kedilerim var 2 tane, evimiz pirelenmiş, piereden kurtuluş operasyonu gerçekleştiriyoruz bugün. kedileri ilaçladık ilaçladık, baktık, değişen bişey yok, meğer onları soktuğum odamdaki shaggy halı pire yuvası olmuş, meğer temizlenen kedilerim o odaya girdikçe yeniden pireleniyorlarmış, bugün o odanın altını üstüne getirdik, birazdan da eşim gelecek, büyük halıyı kaldırıp silkeliyicez, üzerine buhar makinası falan.... kısacası çok işim var bugün.
eşim de bende kedi hastasıyız, iş yerinde 4 tane, evde 2 tane var. evdekiler zaten ikimizin kızı ve oğlu. o kadar bağlandık ki, anlatamam, bir de onları nasıl evlat edindiğimizin hikayesini alnatsam var ya, kızlar, dayanamaz, ağlarsınız. anlatayımmı, istemisiniz?
ayy yavrum kıyamam ya benimde 5 tane kedim vardı evlendikten sonra eşim istemediği için yanıma alamadım maalesef bir kısmı annemde kaldı bir kısmını da dağıtmak zorunda kaldım ama 1 yıl sürekli ağladım hala aklıma gelince ağlıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?