2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım benim ya inşallah olmaz biran çektiğim sıkıntılar aklıma geldi :26: valla ben bu ay hiç öyle çalışma yapayım falan demedim zaten yasak var çok sık birlikte olmayın dedi doktor bu ay o yüzden rahatım sende sıkma kendini eşine de hayırlı haberler verirsin inşallah..

insallah canim...

iyi yaptın boşver sal gitsin bugün işi
canım yaa 11-8 arası dedin yaa sabah 11 ile akşam 8 arasındaki zzaman diliminden mi bahsettin. gün içinde yani ????
bide silik çıkmasının hiç bir önemi yok illa koyu mu olması gerekiyo..valla cahalım bu konuda kusura bakma

yok canım ya sonuçlar öteki hafta verilecek bir testi daha var çünkü ikisini beraber değerlendireceklermiş.. ama başka hastanede ayın 15inde kesinleştirecek konuyu ona daha erken gitmiştik. Ya çok araştırdım ameliyattan başka tedavisi yok ultrasonla da kesinleşti hayırlısıyla biran önce ameliyat olsaydı onu bekliyorum artık napayım

ayy yavrum kıyamam ya benimde 5 tane kedim vardı evlendikten sonra eşim istemediği için yanıma alamadım maalesef bir kısmı annemde kaldı bir kısmını da dağıtmak zorunda kaldım ama 1 yıl sürekli ağladım hala aklıma gelince ağlıyorum ..

evet kardaizcimmm... gun icinde yapman gerekiyor.. biryerde oyle okumustum...
illa koyu olmasi gerekiyor.. simdi soyle... LH hormonu olcuyor zaten o testler.. LH vucudunda her daim bir miktar var.. Yani surekli silik cikabilir.. Bunun bir onemi yok... Ama LH'in tavan yaptigi zamanlar ovulasyon oluyor, yumurta catliyor.. Onun icin koyulugunun diger cizgi gibi olmasi gerekiyor..

Aslinda biliyormusun, Clearblue digital olanlarindan kullaniyorum ben.. Onlardan alsan biraz fiyatli ama, cok daha kolay.. cizgi koyuluklarini karsilastirmana bile gerek yok.. gulen yuz goruyorsan ovulasyonun gerceklesiyor, bos bir daire gorursen ovulasyon zamaninda diilsin demek daha...

canım inşallah eşin bir an önce beklenenden çabuk iyileşirde sağlına kavuşur.
bizde seninle burdayız taa ki güzel haberlerini alana kadar

5 tanemiiiiiiii
hay maşallah e buda hem zevk hemde sabır işi

peki ben eczaneden alım deniyim bakim. ne zaman yaparsam daha sağlıklı olur.
yarın ovus. günüm başlıyo mesela ????

canım inşallah eşin bir an önce beklenenden çabuk iyileşirde sağlına kavuşur.
bizde seninle burdayız taa ki güzel haberlerini alana kadar

İnşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin ... Zaten siz olmasanız daha da sıkılır artık bunalıma girerdim heralde teşekkür ederim hepinize

Aaa en son sende eşini almaya gidecektin geldi dimi ?

peki ben eczaneden alım deniyim bakim. ne zaman yaparsam daha sağlıklı olur.
yarın ovus. günüm başlıyo mesela ????

canim biran once basla bence... ben ov. 2 gun once filan basliyordum genelde... cizginin gitgide koyulastigini goruyordum hem de...

cizgi isi karisik geliyorsa, bence clearblue digital olanlarindan al... icinde 7 tane olan paket var... ondan alirsin.. her gun ayni saatte yaparsin... bu da onemli...

geldi geldi kızzzzz aldım cocamı çok şükür sağsalim geldi deeee
daha 1-2 sefer şapabildik. adetimin bitmesini bekle ilacın bitmesini bekle valla çatlıcam yarın yumurtayla beraber ama cocam yine yokk şehir dışına çıkıcak çarşamba akşamı başlıcam çalışmalara..

5 tanemiiiiiiii
hay maşallah e buda hem zevk hemde sabır işi

Başta bir taneydi sonra bir arkadaşım y.dışına çıkarken kedisini bize bıraktı (benimki dişiydi ) aşı zamanına vardı daha aşısı yapılmadan onlar aralarında anlaşmışlar 4 tane yavrusu oldu ...

hele doğum hikayesini anlatsam ağlarsınız kesin hatırladım gene içim bi tuhaf oldu

hımmmmmm...
benim çalılştığım yerin yan tarafta komşu eczacı kız var arkadaş. ona danışırım artık alıyım ben bu akşam onu. deniyim bakim.
çok saol canım bişey daha öğrendim. şu zaman kısıtlığım varya içim daralıyo valla :97::97::97:

sende git onunla yarın yumurtlama gününse olmaz mı bu arada bende ovulasyon testi kullandım gerçi ben sayarakda buluyordum ama gerçekten işe yarıyo etrafımda ben kullanmaya başladıktan sonra kullandığını öğrendiğim ve hamile kalan arkadaşlar da buldum

Kuppecimmmm, gecmis bitmedi mi hala...? Hadi sen de yaz bisilerrr...

anca bitti screamawaycimm..
tatlicadimın yardımı ile şu derece muhabbeti için siteye üye oldumm..iflahım söküldüü..çok teferruhatlı geldi bana..bayılcaktım nerdeyse..

bu arada bende ovulasyon testi aldımmm bu ay..abarttım biraz galiba..hem o çubuk şeklinde olanlardan aldım hemde clearbluenun digital olanlarından aldımmm..değişik bir taktik uygulamayı düşünüyorum..iyice emin olmak için

hly çift çizgiyi gördüğünü söylemiş kızlarr..var mı bi haberr..ben okurken göremedimmm atladım mı acaba..on gün önceden çift çizgiyi görmesiii güzell..hamilelik muhtemeldir o zamann..ama neden kan testi yapmadı ki bu kızz..görümceyle gezeceğine kan testine koşması gerekirdi bence

bak sen zilliye tek seferde 4 tane heeee
küçücük yavru kedilerde çok tatlı oluyo yaaaa

canım pire evde yaşamaz derler. o halını balkona at bi süre kedilerle muhattap olmasın,kurtulursun.. sizide yerler dikkat et. halıyı yıkayabilirsen daha iyi olur tabi ama çok yormana gerek yok o kadar bi süre kaldırıp dışarda durursa zaten gider hepsi.. benimde kedim var belki duymuşundurrr... çok güzel bişey. hikayenide dinlemek isterim hemde çokkkk

ben benimkini kandırdım. o yoksa bende yokum dedim. zaten sevdiği için hayvanları çok zorlanmadım. ki kızım yanımda olmasaydı çok kötü olurdu benim içinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…