2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Keşke benimkide sevse hem sevmiyor hemde alerjisi var mecbur kaldım başta sen istiyorsan tamam falan dedi ama birkaç kez bir araya getirdim adam çatlayacaktı Alışması çok zor oluyor ama çok özlüyorum yavrularımı

çalışıyorum gülüm yaaa izin alamam.
bakalım o testide denicem ne olacak sonum..

alerjisi varsa iyi yapmışın vazgeçmekle. olsun üzülme sokaktakilere bakarsın sende

Kuppecimmm, sen de bana benzedin gitgide... Ben de 2 ayri test kullaniyordum, Atesimi de giriyordum.. Abartmistim iyicene bu ay...

Insallah Temmuz ayin son olur Kuppecimmm....

alerjisi varsa iyi yapmışın vazgeçmekle. olsun üzülme sokaktakilere bakarsın sende

öyle yapıyorum mecburen . Oturduğumuz sitede bahçenin bi köşesinde beslediğim iki tane kedi var o kadar akıllı hayvanlarki anlatamam bide kedilere nankör derler kesinlikle değil. Hiç unutmam evdeki kedim ben hastalandığımda yastığıma yatar ağlardı yavrum benim yaa

batına daha çok var ama erken gebelik testinde çıkmış. inşallah hamiledir tabi. yok canım hala gezmede bizimde bi haberimizyok gelmedi daha...
bende alıyım diyorum ovus. testinden bakalım. hamile kalmak için her yolu deniyoruz, hakkımızda hayırlısı

kızlar adaçayı adet söktürür mü?ben hala regl olmadım şimdi doktora git diceksiniz de ben 1.5 ay önce gebelik planım var diye rutin muayeneye gittim zaten,ultrasondu,smear ,tahlil vs hepsini yaptırdım ,normal çıktı,şimdi gitsem adet söktürücü vericek,ilaç almak istemiyorum.Adet söktürücü kullanıp hala adeti gelmeyenler bile oluyo,sonuçta hormon dengesini bozacak bir ilaç.Doktor bana dedi ki o zaman ,ben sormuştum ilaçları ona,hormon ilaçları masum ilaçlar değildir,sürekli bir adet düzensizliği yoksa hemen ilk seferde ilaç vermeyi doğru bulmuyorum ben dedi.adet olursam adetin 2. günü hormon tahlilini bi daha isterim belki,kist vs olmadığına eminim çünkü.Ama önce benim regl olmam lazım yaaa vallahi testler negatif çıkmasa hamileyim diye havaya giricem,o derece

bu belirsizlikte zor valla...
benimde geçen ay günüm geçmişti doktorun verdiği söktürücüyü içmedim kendiliğinden 3 gün sonra geldi. mevsim değişikliğinden kaynaklanıyormuş.
peki sen kan testi yaptırdın mı???

kan testini geçen pazartesi yaptırdım,2.9 çıktı,negatif sayılıyor,dün de belki geç döllenme vs olabilir dedi arkadaşım,idrar testi yaptım,o da negatif çıktı.Gebelik olsa silik çizgi falan çıkardı bence.Ben zaten gebelik beklemiyorum,çünkü hiç bir belirti yok,adet olucakmışım gibi bir belirti de yok.Ben 10 gündür adet olmayı bekliyorum valla,gelen giden yok,çok sinir bozucu gerçekten...

Son düzenleme:

kuppecim tam teskilatlisin bu ay harikaaaaa linkini aldinizmi tatlicadicimla aldiysaniz bana yollarmisiniz ekliyim senide listemize

canım ben maydonoz sapini biliyorum hemen sokuyo adeti

canim benim sonuc daha belli degil. yani 23haziran kirmizilari görmezsem hamile olduguma süphelenecegim INSAALLAH. benim ya 1-2gün erken veya gecikmeli gelir. eger o tarihlerde adet olmazsam 27-28haziran test yaparim. sen hamilemisin canim?nezaman adetleneceksin bu ay?

bence yinede kanda baktır benimde ilk kanda 3 küsur çıkmıştı doktor olabilir diye testi yeniletti yükselmişti ama tutunamadan gitti garibim idrarda bakmamıştım onun için bir şey diyemiyeceğim ama 9 ay hamilelik boyunca idrarda belli olmayanı bu forumda okudum.

kuppecim tam teskilatlisin bu ay harikaaaaa linkini aldinizmi tatlicadicimla aldiysaniz bana yollarmisiniz ekliyim senide listemize

canım ben maydonoz sapini biliyorum hemen sokuyo adeti

nasıl yapıyosun canım?Kaynatarak çay gibi mi içiyosun yoksa çiğ mi yiyosun?

gerçekten de sinir bozucu olur tabi. ama sen şu kan testini yineleseydin ne bilim belki bi umut. herkeste aynı olcak diye bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…