- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.181
canım pire evde yaşamaz derler. o halını balkona at bi süre kedilerle muhattap olmasın,kurtulursun.. sizide yerler dikkat et. halıyı yıkayabilirsen daha iyi olur tabi ama çok yormana gerek yok o kadar bi süre kaldırıp dışarda durursa zaten gider hepsi.. benimde kedim var belki duymuşundurrr... çok güzel bişey. hikayenide dinlemek isterim hemde çokkkk
ben bimkini kandırdım. o yoksa bende yokum dedim. zaten sevdiği için hayvanları çok zorlanmadım. ki kızım yanımda olmasaydı çok kötü olurdu benim içinn
sende git onunla yarın yumurtlama gününse olmaz mıbu arada bende ovulasyon testi kullandım gerçi ben sayarakda buluyordum ama gerçekten işe yarıyo etrafımda ben kullanmaya başladıktan sonra kullandığını öğrendiğim ve hamile kalan arkadaşlar da buldum
Keşke benimkide sevse hem sevmiyor hemde alerjisi var mecbur kaldım başta sen istiyorsan tamam falan dedi ama birkaç kez bir araya getirdim adam çatlayacaktıAlışması çok zor oluyor ama çok özlüyorum yavrularımı
çalışıyorum gülüm yaaa izin alamam.
bakalım o testide denicem ne olacak sonum..
anca bitti screamawaycimm..
tatlicadimın yardımı ile şu derece muhabbeti için siteye üye oldumm..iflahım söküldüü..çok teferruhatlı geldi bana..bayılcaktım nerdeyse..
bu arada bende ovulasyon testi aldımmm bu ay..abarttım biraz galiba..hem o çubuk şeklinde olanlardan aldım hemde clearbluenun digital olanlarından aldımmm..değişik bir taktik uygulamayı düşünüyorum..iyice emin olmak için
hly çift çizgiyi gördüğünü söylemiş kızlarr..var mı bi haberr..ben okurken göremedimmm atladım mı acaba..on gün önceden çift çizgiyi görmesiii güzell..hamilelik muhtemeldir o zamann..ama neden kan testi yapmadı ki bu kızz..görümceyle gezeceğine kan testine koşması gerekirdi bence
alerjisi varsa iyi yapmışın vazgeçmekle. olsun üzülme sokaktakilere bakarsın sende
tatlicadimın yardımı ile şu derece muhabbeti için siteye üye oldumm..iflahım söküldüü..çok teferruhatlı geldi bana..bayılcaktım nerdeyse..
bu arada bende ovulasyon testi aldımmm bu ay..abarttım biraz galiba..hem o çubuk şeklinde olanlardan aldım hemde clearbluenun digital olanlarından aldımmm..değişik bir taktik uygulamayı düşünüyorum..iyice emin olmak için
hly çift çizgiyi gördüğünü söylemiş kızlarr..var mı bi haberr..ben okurken göremedimmm atladım mı acaba..on gün önceden çift çizgiyi görmesiii güzell..hamilelik muhtemeldir o zamann..ama neden kan testi yapmadı ki bu kızz..görümceyle gezeceğine kan testine koşması gerekirdi bence
kızlar benim çıkmam gerek şimdi kendinize iyi bakın
Kizlarrrrrrr, bas donmesi hamileligin kacinci haftalarinda baslar... Bilen var mi?:26:
kızlar adaçayı adet söktürür mü?ben hala regl olmadımşimdi doktora git diceksiniz de ben 1.5 ay önce gebelik planım var diye rutin muayeneye gittim zaten,ultrasondu,smear ,tahlil vs hepsini yaptırdım ,normal çıktı,şimdi gitsem adet söktürücü vericek,ilaç almak istemiyorum.Adet söktürücü kullanıp hala adeti gelmeyenler bile oluyo,sonuçta hormon dengesini bozacak bir ilaç.Doktor bana dedi ki o zaman ,ben sormuştum ilaçları ona,hormon ilaçları masum ilaçlar değildir,sürekli bir adet düzensizliği yoksa hemen ilk seferde ilaç vermeyi doğru bulmuyorum ben dedi.adet olursam adetin 2. günü hormon tahlilini bi daha isterim belki,kist vs olmadığına eminim çünkü.Ama önce benim regl olmam lazım yaaa vallahi testler negatif çıkmasa hamileyim diye havaya giricem,o derece
nartanesi, tatlım, hangi folik asit tableti kullanıyorsun? adı ne?
bu belirsizlikte zor valla...
benimde geçen ay günüm geçmişti doktorun verdiği söktürücüyü içmedim kendiliğinden 3 gün sonra geldi. mevsim değişikliğinden kaynaklanıyormuş.
peki sen kan testi yaptırdın mı???
kızlar adaçayı adet söktürür mü?ben hala regl olmadımşimdi doktora git diceksiniz de ben 1.5 ay önce gebelik planım var diye rutin muayeneye gittim zaten,ultrasondu,smear ,tahlil vs hepsini yaptırdım ,normal çıktı,şimdi gitsem adet söktürücü vericek,ilaç almak istemiyorum.Adet söktürücü kullanıp hala adeti gelmeyenler bile oluyo,sonuçta hormon dengesini bozacak bir ilaç.Doktor bana dedi ki o zaman ,ben sormuştum ilaçları ona,hormon ilaçları masum ilaçlar değildir,sürekli bir adet düzensizliği yoksa hemen ilk seferde ilaç vermeyi doğru bulmuyorum ben dedi.adet olursam adetin 2. günü hormon tahlilini bi daha isterim belki,kist vs olmadığına eminim çünkü.Ama önce benim regl olmam lazım yaaa vallahi testler negatif çıkmasa hamileyim diye havaya giricem,o derece
slm seni çok iyi anlıyorum bende bu ay dr isteğiyle aynı durumdaydım sadece banamı diye düşünürken forumda sizin yazınızı okudum ,neden böyle oluyor neden aklımızdan çıkartamıyoruz çocuk düşüncesini inan kendimi çok zorluyorum kafamdan atmak için ama yapışmış durumda çok kötü bi durum bide aksilik ya o dönem hep işime takıyorum kızıcak bişey muhakkak buluyorum snr dönüp yatıyorum tabi kendime çok kızıyorum.neyse bugün bizim evlilik yıdönümümüz :) umarım bu akşam muzurluk çıkarmam.peki senin sonuç nedir hamilemisin ?
kan testini geçen pazartesi yaptırdım,2.9 çıktı,negatif sayılıyor,dün de belki geç döllenme vs olabilir dedi arkadaşım,idrar testi yaptım,o da negatif çıktı.Gebelik olsa silik çizgi falan çıkardı bence.Ben zaten gebelik beklemiyorum,çünkü hiç bir belirti yok,adet olucakmışım gibi bir belirti de yok.Ben 10 gündür adet olmayı bekliyorum valla,gelen giden yok,çok sinir bozucu gerçekten...
kuppecim tam teskilatlisin bu ay harikaaaaalinkini aldinizmi tatlicadicimla aldiysaniz bana yollarmisiniz ekliyim senide listemize
canım ben maydonoz sapini biliyorum hemen sokuyo adeti
kan testini geçen pazartesi yaptırdım,2.9 çıktı,negatif sayılıyor,dün de belki geç döllenme vs olabilir dedi arkadaşım,idrar testi yaptım,o da negatif çıktı.Gebelik olsa silik çizgi falan çıkardı bence.Ben zaten gebelik beklemiyorum,çünkü hiç bir belirti yok,adet olucakmışım gibi bir belirti de yok.Ben 10 gündür adet olmayı bekliyorum valla,gelen giden yok,çok sinir bozucu gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?