- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.201
nasıl yapıyosun canım?Kaynatarak çay gibi mi içiyosun yoksa çiğ mi yiyosun?
Kizlarrrrrrr, bas donmesi hamileligin kacinci haftalarinda baslar... Bilen var mi?:26:
Sadece saplarini kaynatiyosun suyunu suzup iciyosun tatlim miktar bilemiyorum ama bende bunu bi arkadasimdan duymustum onunda gecikmisti yapti geldi. Netten bi arastir istersen miktari icin.. Ama kan testini yenilemeden yapma yine sen bence:44: allah korusun ya hamileysen gec olusuyosa ne bilim korkarim ben simdi sana tavsiye ediyorum bisey olursa cok üzülürüm
6. hafta sonrasi olusurmus oda kandaki betahcg hormanunun yukselmesi yuzunden olurmus zaten herkestede olmuyormus canım
tesekkurler azracimmm... Benim son 1 haftadir filan ara ara basim donuyor da... Bu onunla alakali olamaz o zaman... Umitlenmek icin sebep ariyorum...
Herhalde benim bas donmesi kansizliktan....:26:
kızlarrr ben geldimm geçmişi okudum anca döndüm güncele....saolun hepinşz yazmışsınız...ama kesin değill tam 2 çizgi birden çıkmadı çünkü...birincisi çıktı 2. de pembemsi çıktı o yüzden kesin demiyorumm ve heveslenmiyorum...daha çok erken biliyorummm sırff merakımdan baktımm inşaqllahh gerçek olur 2 çizgi birden çıkarr inşallahh...ii dilekleriniz için çok saolunn kızlar....benim önümde tam 10 gün varr sonrasında olmazsam hemen kan testi yaptırcam....bakalımm hayırlısııı çok saolunnnnnnnnn canlarım....şimdi yemek vaktii kusura bakmayın ama döncemm size buralardasınızdır inşallahhh...o zamann konuya dahil olcam şu an sadece kendimle ilgili bilgi vermek için burdaydımm...ama kaçıyorummmmmm öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
aynen bende sebeb ariyorum. ben bu aralar cok tuvalete cikiyorum, sabahlari migdem bulaniyor, cok yiyorum, karnim sis ama hepsi öyleymis gibime gelyior.
benim bata daha 10 gün var halbuki cok erken.
olsun yinede güzel duygular, bi hos oluyor insanzannedipte
ben de cok yiyordum gectigimiz haftalarda...
senin varmis daha canim... benim batim bugun...
belirtilere cok takilmamak gerek, yaniltici olabiliyor... insallah hamile cikariz bu ay....
Insaallah canim Insaallah bu ay tutturmusuzdur. senin ne gibi belirtilerin var
bende oyle cok ciddi belirti filan yok canim.... bebek yok herhalde, ondan...
burda hep derler ya goguslerde hassaslik filan... yok oyle bisi yani....
basim donuyor 1 haftadir, ondan sorduydum... o da 6. haftada baslarmis zaten... o zaman o da sayilmaz belirti olarak ve kansizliktan oluyor demek bende...
az önce adaçayı içmeye niyetlenmiştim ki kadınlar kulübündeki başka bir forumda şu olayı okudum,içemedim
"kızlar bende tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum bi arkadaşım var ağustos ayından beri bebek istiyolar en son ocak 18 de adet gördü ve bidaha görmedi şubat 18 den sonra 1 hafta bekledi idrar tahlili yaptı negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdı ordada negatif çıktı o zaman bizde stresten geciktiğini üşünüp beklemeye başladık artık bu salı doktora gidicektiki dün dayanamayıp idrar testi yapmış veeeeeeee kıpkırmızı çift çizgi o kadar mutlu olmuşlarki meğerse geç döllenme olmuş şimdi yarın kaç haftalık olduğunu öğrenmeye gidicekler doktora yani son adetinden tam 64 gün sonra gebe olduğunu öğrendi darısı bizlerin başına kızlar "
üff,kafayı yicem yaaa
e gunaydin migicim, burda herkes sana tugceyi ornek gosteriyor, sen anlamadin herhalde...
tugce de 2 ay sonra anladi hamileligini...
ondan dolayi sana kan testi yaptir diyip duruyoruz... 2.9'dan artmissa hamilesindir, yok sifira yaklasmissa degilsindir... sonucta idrar testi farkli, kan testi farkli.... hormon ilk baska kanda belli oluyor, sonra idrarda....
az önce adaçayı içmeye niyetlenmiştim ki kadınlar kulübündeki başka bir forumda şu olayı okudum,içemedim
"kızlar bende tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum bi arkadaşım var ağustos ayından beri bebek istiyolar en son ocak 18 de adet gördü ve bidaha görmedi şubat 18 den sonra 1 hafta bekledi idrar tahlili yaptı negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdı ordada negatif çıktı o zaman bizde stresten geciktiğini üşünüp beklemeye başladık artık bu salı doktora gidicektiki dün dayanamayıp idrar testi yapmış veeeeeeee kıpkırmızı çift çizgi o kadar mutlu olmuşlarki meğerse geç döllenme olmuş şimdi yarın kaç haftalık olduğunu öğrenmeye gidicekler doktora yani son adetinden tam 64 gün sonra gebe olduğunu öğrendi darısı bizlerin başına kızlar "
üff,kafayı yicem yaaa
slm kızlarrrrrrrr ben geldimmmm........
Canım biraza daha bekle.... Bunun en canlı örneği tuğçe... Kaç gün bekledi kızcağız...
Ve ben ilk hamileliğimde adet olacağım gün test yaptım negatif çıktı... Çok üzülmüştüm o zaman... 1 Hafta sonra dr gittim... Dr bişey yok dedi. Kan testi yapalım dedim. Kızdım yaptırmadım. Olsa çıkardı dedim...
15 gün oldu... Hala bişey yok tekrar test yaptım yine çıkmadı... Sonra doktora gittim bişey yok dedi... Ama ben biraz şüpelendim... kan tahlili yapalım dedi. 2 reçete verdi elime... Eğer bişey yoksa adet söktürücüğüyü iç yoksa folik asidi iç dedi.... 1 saat sonra sonucu alacaktımmm.... Ve sonuç hamileymişimmmmm
Yani çıkmayabiliyo....
slm kızlarrrrrrrr ben geldimmmm........
Canım biraza daha bekle.... Bunun en canlı örneği tuğçe... Kaç gün bekledi kızcağız...
Ve ben ilk hamileliğimde adet olacağım gün test yaptım negatif çıktı... Çok üzülmüştüm o zaman... 1 Hafta sonra dr gittim... Dr bişey yok dedi. Kan testi yapalım dedim. Kızdım yaptırmadım. Olsa çıkardı dedim...
15 gün oldu... Hala bişey yok tekrar test yaptım yine çıkmadı... Sonra doktora gittim bişey yok dedi... Ama ben biraz şüpelendim... kan tahlili yapalım dedi. 2 reçete verdi elime... Eğer bişey yoksa adet söktürücüğüyü iç yoksa folik asidi iç dedi.... 1 saat sonra sonucu alacaktımmm.... Ve sonuç hamileymişimmmmm
Yani çıkmayabiliyo....
selam batcagizim nasilsin bakalim
senin batda 23 haziran dimi:26::26:
herangi belirtilerin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?