- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.221
slm canımmmm.... Ben bu galiba erken yumurtladımm... 21 Hazirana filan denk gelicek galiba bakalım....
Benim belirtimmm yok gibi.... Akıntım iki gündür çok fazla ve su gibi... Bugünde boğazıma kadar dolu gibiyimmm. Çok fazla gazım var... Bugün kendimi çok kötü istiyorum bu gaz problemi yüzünden...
Kısmet artık....Bekliyip göreceğiz....
hayirlisi canim. batina az kalmis.güzel haberler verirsin bizlere umarim.
migi senın yerınde olsam hıc duramazdım.. simdiye kadar 5 kere kan testti yaptırırdım. ben cok sabırsızım.. nasıl dayanıyorsun sen ? anlayamıyorum canım..
sen adetım gelmıyor dıye meraktasın.. onu merak etme. gelecekse zaten gelir. ha bugun ha 1 hafta sonra. sen kan testı yaptırmaya bak. ins hamilesindir..
hamilelik testı için ac olmak gerekmıyor dıye bılıyorum. bı alakası yok sonucta.. yarın ogle arasında olur belki bir boslukta olur.. git kan ver canım..
sonuc ıster olumlu ıster olumsuz olsun. en azından bir nevi rahatlamıs olursun...
pembe çizgi silik çizgi demek zaten canımmm..muhtemelen hamilesin o zaman..kan testi yaptırsana..
gebelik şüphesi olsa ben de dayanamaz her gün test yaptırrıdım da,hiç beklentim yok canım yaa,4-5 haziranda 2 idrar testi yaptım,7 haziranda kan testi yaptım dün yine idrar testi yaptım,negatif olunca artık merak etmiyorum pek,bu haftaiçi de regl olmazsam sırf adaçayı vs gibi adet söktürücü bişiler içebileyim diye kan testi yaptırıcam,bu forumu okumasam çoktan adaçayını içmiştim zaten
az önce adaçayı içmeye niyetlenmiştim ki kadınlar kulübündeki başka bir forumda şu olayı okudum,içemedim
"kızlar bende tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum bi arkadaşım var ağustos ayından beri bebek istiyolar en son ocak 18 de adet gördü ve bidaha görmedi şubat 18 den sonra 1 hafta bekledi idrar tahlili yaptı negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdı ordada negatif çıktı o zaman bizde stresten geciktiğini üşünüp beklemeye başladık artık bu salı doktora gidicektiki dün dayanamayıp idrar testi yapmış veeeeeeee kıpkırmızı çift çizgi o kadar mutlu olmuşlarki meğerse geç döllenme olmuş şimdi yarın kaç haftalık olduğunu öğrenmeye gidicekler doktora yani son adetinden tam 64 gün sonra gebe olduğunu öğrendi darısı bizlerin başına kızlar "
üff,kafayı yicem yaaa
ayy canımm yaa ne biliim valla şaştım dondum kaldım valla...önümde en fazla 10 gün varyaa bekliim diorum 10 günden bişi olmaz...kan testi için olmazsam direk doktora da giderim hemm ...ayy bakalımm hayırlsııı inşallahh ama beklicem kan testi için...
o zaman sen bilirsin canımm... inş hamilesindir.. hıc beklenmedık zamanlarda bebişler gelirmişya.... senınde umudun yokkk.. ınsallah gelirde utandırır senı..
inş canım sen nasılsın... Ne var ne yok...
bende iyim cok sükür canim. sinvalarim bitti kazandim. simdi bebek icin test yapacagim yakinda
canımmmm senin bat 26 haziran görünüyooo. Sen batını geç mi yazdırdın yoksa daha var mı?
Şimcik bende heycanladım bu kadar erken çıkar mı ki???:44::44::44:
ne güzel darısı başıma inş. Benimde sınavıma az kaldı... 2 Temmuz da... Eğer hamiş olursam daha erken öğreneceğim.... Ve kuzumla beraber gireceğiz sınava inş...
canım batı geç yazdırmıştım tahmini olarakk..ama şimdi söktürücü içiyorum 6 gün daha içicemm 4günde olma zamanı 10 gün var önümde olmazsam kan testi yaptırcam...bakalım hayırlsıı..
hly7 senin bat 23 haziranmi.benim 23haziran. suan herhangi belirti varmi peki
ayy canımm yaa ne biliim valla şaştım dondum kaldım valla...önümde en fazla 10 gün varyaa bekliim diorum 10 günden bişi olmaz...kan testi için olmazsam direk doktora da giderim hemm ...ayy bakalımm hayırlsııı inşallahh ama beklicem kan testi için...
canım batı geç yazdırmıştım tahmini olarakk..ama şimdi söktürücü içiyorum 6 gün daha içicemm 4günde olma zamanı 10 gün var önümde olmazsam kan testi yaptırcam...bakalım hayırlsıı..
screamaway canımmmmm sen de beklemedesin galiba.... İçime bu ay bebişinnnn var gibi geliyo....
Hadi hayırlısı canımmmm... İnş güzel haber veririsin bize.............
Hulyacimmm, sen braz gec yazdirmistin... Ama senin normal bat ne zamandi ki... Yani kac gun gec yazdirdin? Merak ettimm...:26:
Evet canim.. Bugun batim, ve beklemedeyim....:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?