2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

migi senın yerınde olsam hıc duramazdım.. simdiye kadar 5 kere kan testti yaptırırdım. ben cok sabırsızım.. nasıl dayanıyorsun sen ? anlayamıyorum canım..

sen adetım gelmıyor dıye meraktasın.. onu merak etme. gelecekse zaten gelir. ha bugun ha 1 hafta sonra. sen kan testı yaptırmaya bak. ins hamilesindir..

hamilelik testı için ac olmak gerekmıyor dıye bılıyorum. bı alakası yok sonucta.. yarın ogle arasında olur belki bir boslukta olur.. git kan ver canım..

sonuc ıster olumlu ıster olumsuz olsun. en azından bir nevi rahatlamıs olursun...

Son düzenleme:

hayirlisi canim. batina az kalmis.güzel haberler verirsin bizlere umarim.

gebelik şüphesi olsa ben de dayanamaz her gün test yaptırrıdım da,hiç beklentim yok canım yaa,4-5 haziranda 2 idrar testi yaptım,7 haziranda kan testi yaptım dün yine idrar testi yaptım,negatif olunca artık merak etmiyorum pek,bu haftaiçi de regl olmazsam sırf adaçayı vs gibi adet söktürücü bişiler içebileyim diye kan testi yaptırıcam,bu forumu okumasam çoktan adaçayını içmiştim zaten

pembe çizgi silik çizgi demek zaten canımmm..muhtemelen hamilesin o zaman..kan testi yaptırsana..

ayy canımm yaa ne biliim valla şaştım dondum kaldım valla...önümde en fazla 10 gün varyaa bekliim diorum 10 günden bişi olmaz...kan testi için olmazsam direk doktora da giderim hemm ...ayy bakalımm hayırlsııı inşallahh ama beklicem kan testi için...

o zaman sen bilirsin canımm... inş hamilesindir.. hıc beklenmedık zamanlarda bebişler gelirmişya.... senınde umudun yokkk.. ınsallah gelirde utandırır senı..

aah benim kaderdaşım ben de soğan kabuğu suyu ve çörekotu bal tarcın formülünü yapmamak için zooor tutuyorum kendimi cumayı bekliyorum zaten okullarda kapanıyo sonra rahatca doktora giderim.. buarada 64.gun öğrenmiş ya bosa umutlanmak istemiyorum ama benim sattan bu yana elliye yakın gün oldu
belirtim yok ona uyuz oluyorum bidee ooofff!!

canımmmm senin bat 26 haziran görünüyooo. Sen batını geç mi yazdırdın yoksa daha var mı?

Şimcik bende heycanladım bu kadar erken çıkar mı ki???:44::44::44:

o zaman sen bilirsin canımm... inş hamilesindir.. hıc beklenmedık zamanlarda bebişler gelirmişya.... senınde umudun yokkk.. ınsallah gelirde utandırır senı..

valla hamile çıkarsam hayatımın şoku olur heralde 10 gündür hamile miyim değil miyim diye iki rada bir derede olmaktan serseme döndüm zaten,tam negatif diyorum ama adet olmuyorum, arkadaşlarım belki daha çıkmamıştır diyo hadi baştan aynı git geller,yani o kadar sıkıldım ki bu kısırdöngüden,regl olayım da rahatlayayım istiyorum.

canımmmm senin bat 26 haziran görünüyooo. Sen batını geç mi yazdırdın yoksa daha var mı?

Şimcik bende heycanladım bu kadar erken çıkar mı ki???:44::44::44:

canım batı geç yazdırmıştım tahmini olarakk..ama şimdi söktürücü içiyorum 6 gün daha içicemm 4günde olma zamanı 10 gün var önümde olmazsam kan testi yaptırcam...bakalım hayırlsıı..

ne güzel darısı başıma inş. Benimde sınavıma az kaldı... 2 Temmuz da... Eğer hamiş olursam daha erken öğreneceğim.... Ve kuzumla beraber gireceğiz sınava inş...

evet ayni kaderi gecen ay paylasiyorduk seninle. benim batim 27mayisdi sinavimda 31mayisdi. hamile oldugumu ögrenipte bebisimle sinava girmeyi cok istiyordum. nasip böyleymis. hayirlisi. Insaallah sen istedigin sekilde girer sinava kzucugunla basariya adim atarsin

hly7 senin bat 23 haziranmi.benim 23haziran. suan herhangi belirti varmi peki

hly7 senin bat 23 haziranmi.benim 23haziran. suan herhangi belirti varmi peki

evet canım öyle gözüküyor da inşallahh olmaz

yani belirti olarak söyleyipde kendimi heveslendirmek istemiorum ama...çok halsizimm çok yatasım varr(havalardan da olabilir) sürekli idrara çıkıyorumm (çok sıvı tükettiğim içinde olabilir.) yanii bunlar var ama kendimi kaptırmak istemiyorum yaaa...hayırlsı inşalalhh :))

sende ne var ne yok?

Hulyacimmm, sen braz gec yazdirmistin... Ama senin normal bat ne zamandi ki... Yani kac gun gec yazdirdin? Merak ettimm...:26:

screamaway canımmmmm sen de beklemedesin galiba.... İçime bu ay bebişinnnn var gibi geliyo....

Hadi hayırlısı canımmmm... İnş güzel haber veririsin bize.............

Evet canim.. Bugun batim, ve beklemedeyim....:18::18::18:

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran| bekliyoruz
regen| 23 | 15 Haziran| bekliyoruz
hakem | 28 | 15 Haziran| bekliyoruz
leplepi | 21 | 17 Haziran| bekliyoruz
azra3434| 30 | 18 Haziran| bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran| bekliyoruz
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
hly7 | 23 | 23 Haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
pollyannaa | 27 | 2 Temmuz
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
KuPPe | 27 | 9 Temmuz
aysunsedat | ?? | 9 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
menbeta | 23 | 10 Temmuz
nihanca| 25 | 16 Temmuz
derya78_40 | 29 | ??
|||

Mart, Nisan, Mayis hamilelerimiz birinci sayfada....

Son düzenleme:
Hulyacimmm, sen braz gec yazdirmistin... Ama senin normal bat ne zamandi ki... Yani kac gun gec yazdirdin? Merak ettimm...:26:

Evet canim.. Bugun batim, ve beklemedeyim....:18::18::18:

screamcım aslında 18 hazirandan sonraa 5 gün içinde her an benim batım olabilir..çünkü son beş ilacım 5 günden sonrada en fazlaaaaa 5 günde adet oluyorumm hatta 3te de 5 diyorum...yaniii en fazla bat 23 benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…