- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.241
evet canım öyle gözüküyor da inşallahh olmaz
yani belirti olarak söyleyipde kendimi heveslendirmek istemiorum ama...çok halsizimm çok yatasım varr(havalardan da olabilir) sürekli idrara çıkıyorumm (çok sıvı tükettiğim içinde olabilir.) yanii bunlar var ama kendimi kaptırmak istemiyorum yaaa...hayırlsı inşalalhh :))
sende ne var ne yok?
screamcım aslında 18 hazirandan sonraa 5 gün içinde her an benim batım olabilir..çünkü son beş ilacım 5 günden sonrada en fazlaaaaa 5 günde adet oluyorumm hatta 3te de 5 diyorum...yaniii en fazla bat 23 benim..
inanki canim benimde ayni belirtilerim var. bat 23haziran ve benim bide sabahlari migdem bulaniyor ama ben bunu folik asit aldigimdan beri böyleyim. folik asit yaparmi. idrara cikiyorum sIk, gazim var, cok yemek yiyorum ama yani önceden tikanirdim simdi sanki migdem genislemis gibi ooohh tika basa yerim. hafif bel ve jkasik agrilarim var sanki adetlenecekmisim gibi. bide göbek bagladim sisti inmiyor.
ama bunlar tabi hicbirseyin belirtiside olabilir. bu konuda hazirlikliyim
sen ilaci her ay icmiyorsun ki hulyacimmm...:26: ilk defa bu ay icmiyormusun adet sokturucuyu?:26::26:
ayyy kafam karisti benim...
senin satin ne zamandi...?:26::26:
screMCIm ben kaç aydır içiyorum canım bunu adetim düsensiz çünkü..o yüzden normal döngüde olsun diye içiyorum...satım 26 mayıs canım..batım da en geç 23 haziran...şimdi gitti mi karışıklık
bide benimde karnımm şiş yani normalde kottan sarkmaz karnımm ama 1 haftadır falan karnımşiş ve içime çeksem de fayda etmiyorayy ne bilimm bi hevesleniyorum bi kendimi olmaza alıştırıyorum falan..şaştım valla hayırlısı olsun napalım :)
screMCIm ben kaç aydır içiyorum canım bunu adetim düsensiz çünkü..o yüzden normal döngüde olsun diye içiyorum...satım 26 mayıs canım..batım da en geç 23 haziran...şimdi gitti mi karışıklık
ok, canim... daha netlesti simdi...
o zaman ben seni listede 23'e alimmm... yaniltici olmasin hem diger kizlara...
10 gun onceden cift cizgi gormussun yani....kan testi yaptircakmisin? Ben senin yerinde olsam hemen yarin yaptirirdim... hemen netlestirirsin durumunu boolece...
Seni listede hamileye cekim mi? Yoksa kan testini mi bekleyelim tatlim?
canım senle sat aynı... Bende 21 gibi tahmin ediyorum batı erken yumurtladımmm galiba... 8 gün filan var benimde...
silayla, regen nerdeeee... ben bugun hic gormedim onlari....
evet canım bnde yazılarını falan görmedim hiç..acaba işlerimiş varrrr:
hmmmm, hemen kontrol edimmmm, batlarini o zaman...
regencimin isi olamaz... 15i bati... artik beklemede o...
silaciminnn isi olabilir belkiiii... 23mus bat....
ay kızlar yazmadan çıkamadımm ama çok acil çıkmam lazımm...teşekkür ederimm...şimdi erken gebelik testi vardı elimde deneyeyim dedim...daha benim bata çok var23 haziran ama erken testi olunca ne bilim yaptım işte...inşallahh ii haberler alırım ve veririm...yok yok kardaizcimm üzülmicem artık meraklanma canımm benimm...
şimdii kaçıyorumm kusura bakmayın öptümmmmmm
evet canım bnde yazılarını falan görmedim hiç..acaba işlerimiş varrrr:
silayla, regen nerdeeee... ben bugun hic gormedim onlari....
slmm kızlarrr nasılsınız ?
Bgn ben gelemedım bı arkadaşımın babası vefat etmişti adamcağız 41 yaşındaymışşş cok üzüldümbutun gun cenaze evındeydım ıstee ancak gelebıldımmm ... gecmısı okuyıyım hemencık neler kacırdım acepp
hulyacım erken gebelık testı yapmış ılk onu gordum hemen devamına bakıyımmm acep hamişmi cıktı :) ayy ıns...
canim naptin test yaptin mi?? valla okumucam gecmisizaman yetmiyor...
Hlycim sokyurucu adetini duzenlesin diye dimi ya test dogruysa ya bebisin varsa sokturucu tutunmasina engel olmazmi hic icmedim icin soruyorum tatlimcanım batı geç yazdırmıştım tahmini olarakk..ama şimdi söktürücü içiyorum 6 gün daha içicemm 4günde olma zamanı 10 gün var önümde olmazsam kan testi yaptırcam...bakalım hayırlsıı..
Hlycim sokyurucu adetini duzenlesin diye dimi ya test dogruysa ya bebisin varsa sokturucu tutunmasina engel olmazmi hic icmedim icin soruyorum tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?