2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inanki canim benimde ayni belirtilerim var. bat 23haziran ve benim bide sabahlari migdem bulaniyor ama ben bunu folik asit aldigimdan beri böyleyim. folik asit yaparmi. idrara cikiyorum sIk, gazim var, cok yemek yiyorum ama yani önceden tikanirdim simdi sanki migdem genislemis gibi ooohh tika basa yerim. hafif bel ve jkasik agrilarim var sanki adetlenecekmisim gibi. bide göbek bagladim sisti inmiyor.
ama bunlar tabi hicbirseyin belirtiside olabilir. bu konuda hazirlikliyim

Son düzenleme:
screamcım aslında 18 hazirandan sonraa 5 gün içinde her an benim batım olabilir..çünkü son beş ilacım 5 günden sonrada en fazlaaaaa 5 günde adet oluyorumm hatta 3te de 5 diyorum...yaniii en fazla bat 23 benim..

sen ilaci her ay icmiyorsun ki hulyacimmm...:26: ilk defa bu ay icmiyormusun adet sokturucuyu?:26::26:
ayyy kafam karisti benim...

senin satin ne zamandi...?:26::26:

bide benimde karnımm şiş yani normalde kottan sarkmaz karnımm ama 1 haftadır falan karnımşiş ve içime çeksem de fayda etmiyor ayy ne bilimm bi hevesleniyorum bi kendimi olmaza alıştırıyorum falan..şaştım valla hayırlısı olsun napalım :)

sen ilaci her ay icmiyorsun ki hulyacimmm...:26: ilk defa bu ay icmiyormusun adet sokturucuyu?:26::26:
ayyy kafam karisti benim...

senin satin ne zamandi...?:26::26:

screMCIm ben kaç aydır içiyorum canım bunu adetim düsensiz çünkü..o yüzden normal döngüde olsun diye içiyorum...satım 26 mayıs canım..batım da en geç 23 haziran...şimdi gitti mi karışıklık

ok, canim... daha netlesti simdi...
o zaman ben seni listede 23'e alimmm... yaniltici olmasin hem diger kizlara...

10 gun onceden cift cizgi gormussun yani.... kan testi yaptircakmisin? Ben senin yerinde olsam hemen yarin yaptirirdim... hemen netlestirirsin durumunu boolece...

Seni listede hamileye cekim mi? Yoksa kan testini mi bekleyelim tatlim?

canım senle sat aynı... Bende 21 gibi tahmin ediyorum batı erken yumurtladımmm galiba... 8 gün filan var benimde...

al canım evtt yanıltıcı olmasın kızlarada :)) ama daha dur tatlımm hamiş demem için erken..ortada kesin bişi yokki.. kan testini de ilaç bitince yani 5 gün sonra yaptırabilirimm yada beklerim batıı ayy bilmiyorumm aptal gibiyim bugün ya napcamı şaşırdımm valla:18::18::18::18::18:

slmm kızlarrr nasılsınız ?
Bgn ben gelemedım bı arkadaşımın babası vefat etmişti adamcağız 41 yaşındaymışşş cok üzüldüm butun gun cenaze evındeydım ıstee ancak gelebıldımmm ... gecmısı okuyıyım hemencık neler kacırdım acepp
hulyacım erken gebelık testı yapmış ılk onu gordum hemen devamına bakıyımmm acep hamişmi cıktı :) ayy ıns...

canim naptin test yaptin mi?? valla okumucam gecmisi zaman yetmiyor...

screammmmm canımm düşünce gücüyle regeennii çağırdıkk geldi şimdi sıraa silada hadi başlayalımmm ohmmmmmmmmmmmmm ohmmmmmmmmmmmmm ohmmmmmmmmmmm silaaaaaaaa silaaaaaaaaaaaaa gell hadiiiiiiiiiii seni bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evet canım bnde yazılarını falan görmedim hiç..acaba işlerimiş varrrr :

silayla, regen nerdeeee... ben bugun hic gormedim onlari....

ben geldim kkuzular... bugün burda tatil.. aksama kadar gezdim vallahi.. ooohhhhhhhhhhh ne güzel cilek tarlasina gittik oohhh mis gibi cilekler aldim... sonra arkadasla ve kizlariyla yemek yedik ooh ne güzel bi gün gecirdim sizler ne yaptiniz??? hamis var mi bugün????

ayy tuğçecimm heveslenmekk istemiyorumm ama 1. çizgi kırmızı 2. çizgide pembe çıktıı...sabahtan b eri aptal gibiyim napcamı bilemedim yaaaaaaaa .....!

canim naptin test yaptin mi?? valla okumucam gecmisi zaman yetmiyor...

okuma regencimm okumaaaaa boşver :) evet test yaptım 2. çizgi silik çıktıı ne anlayım bundan bilmiyorum yaniiiiiii :S

Hlycim sokyurucu adetini duzenlesin diye dimi ya test dogruysa ya bebisin varsa sokturucu tutunmasina engel olmazmi hic icmedim icin soruyorum tatlim

Hlycim sokyurucu adetini duzenlesin diye dimi ya test dogruysa ya bebisin varsa sokturucu tutunmasina engel olmazmi hic icmedim icin soruyorum tatlim

evet bitanemm adet düzeni içinn ama içtiğim ilaca wifeofdemon cum da baktıı doktorda demişti iç bebeğer bi zararı yok tam tersi besler diye...ondan içiyorum canımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…