2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet bitanemm adet düzeni içinn ama içtiğim ilaca wifeofdemon cum da baktıı doktorda demişti iç bebeğer bi zararı yok tam tersi besler diye...ondan içiyorum canımm :))
Himm anladim simdi peki ismi neydi bu ilacin ve adetin kacinci gunu basladin canim bilgim olsun benimde belki bir gun banada lazim olur:)

ay Allahim yalniz ben bugün kalamam cünkü gözlerim bi acayip.. baktigim noktalari göremiyorum.. yazilari bile garip okuyorum.. böyle dalgalanma oluyo ne bileyim tam göremiyorum yakin mesefede.. tansiyondan galiba..

Himm anladim simdi peki ismi neydi bu ilacin ve adetin kacinci gunu basladin canim bilgim olsun benimde belki bir gun banada lazim olur:)

duphaston canım...adetin 10-12. günü başlıyorum...ama sen doktor konntrolü olmadan içmee

ay Allahim yalniz ben bugün kalamam cünkü gözlerim bi acayip.. baktigim noktalari göremiyorum.. yazilari bile garip okuyorum.. böyle dalgalanma oluyo ne bileyim tam göremiyorum yakin mesefede.. tansiyondan galiba..

ayy tabii sen bütün gün gezincee tansiyon mansiyon kalmamıştırr regentoşşşşşşş

nasil yani silik milik cizgi cizgidir tatlim ayyyy cok sevindim yaa... kiz ne anlican iste daha erken de degil mi zaten... bir de gün icinde yaptin sonra sabah da yaparsin... ah canim yaa ne güzel bi haber verdin.. bugün güzel bir gün zaten

ayy regentoşşş dur kızzzzzzz heveslenmek istemiyorumm dahaaaaa ne bilimmm yaa çok karmakarışığımmm

gercekten oyle olmusss hulyacimmmm.... ama regencimmm ben gelene kadar cikmis galiba.....:26:
silacimmm da gelir az sonra... biraz daha dusunelim....

oohoooo, regencimmmm, o kadar fazla tatil olmaz kiii, daha gecen gun tatildiniz... biz burda calisip calisip duruyoruz...

kızlarrr hadi bi konu konuşalımmmm....

bugün burdayımmmm. bi kaç gün gelemeceğimmmm hazır buradaykennnn güzel bi konu bulup konuşalımmm....

Tatlımmmm umudunu kırmak ıstemem ama hatırlıyomusun ben bı kere cok sılık 2.cızgıyı görmüştüm sonra kan testınde negatıf cıkmıştı ? Meğersem o aralar yumurtluyormuşummm cunku o tarıh aralıgında hamiş kalmışım. Acaba sende yumurtluyor olabılırmısın ?Cunku testte cıkması ıcın cok erken gıbı geldı bana ? Ayy ınsallah dogrudurda bu cumlelerımı yedırırsın bana :) İnşallah hamişsindir tatlım...
tesekkurler azracimmm... Benim son 1 haftadir filan ara ara basim donuyor da... Bu onunla alakali olamaz o zaman... Umitlenmek icin sebep ariyorum...
Herhalde benim bas donmesi kansizliktan....:26:

Tatlım sen söyleyınce aklıma geldı benım hamıle oldugumu oğrenmeden once 2 kez başım dönmüştü tabı hamılelık belırtısı olmaz dıye düşünüyodummm tansıyonumu ölçtüm düşük cıkmıştı... Wifeofdemon cugumunda ılk hamılelık belırtılerınden bırı tansıyon düşmesıydı sanırımmm.... Hadı ınsallah hamişsindir tatlım :)

çok uzun süre ben dayanamam şahsen 64 gün hemen beli etmesi lazım çünkü hamilelik hormonu geç döllenmede olsa salgılanır ve kanda çıkar onun yanlışı var

Migicimm kendımı tekrar anlatmıycamm,, kızlarda bende benım hamılelıgımı ogrenme öykümü anlatmaktan dilimizde tüy bitti... Sen söktürücüde içmiyosun bıdee ben o kadar negatıften sonra söktürücü içtimmm düşün...

ayy tuğçecimm heveslenmekk istemiyorumm ama 1. çizgi kırmızı 2. çizgide pembe çıktıı...sabahtan b eri aptal gibiyim napcamı bilemedim yaaaaaaaa .....!
inşallah hamilesindir canım benım dualarım senınleeee ayy kızlar batlarınız yaklaştıkca benı sankı kendım gıbı heycan basıyooo :)

aaa gercektennn miiii... ben hemen tansiyonumu olceyimmm....

canımm yok ümidim falan kırılmıyor rahat ol bnde kendimi frenliyorum her ihtimale karşı ama yumurtlama falan olamaz benim çünküü geçen perşembe doktora gittiğimde hani kist görünenin yumurta olduğunu ve çatladığını rahim duvarının kalınlaştığını ve de batın içi sıvı olduğunu sölemişti doktor hatta wifeofdemoncum da doğruladı yaniiii yumurtlamam olmuşş benim canım ondan olamaz...benim bata da en fazla 10 gün varr çünkü 5 günlük ilacım var sonrasında en geçç 5 gün verdim adet için normal de3 de neyse...23 hazirana kadar beklicem sonra gidip bakcam işte hayırlısıylaaa :))

ayy regentoşşş dur kızzzzzzz heveslenmek istemiyorumm dahaaaaa ne bilimmm yaa çok karmakarışığımmm

ben anlamam o zaman yarin birgün bir de sabah erkenden test yap o zaman haber ver firtigim... ben teyze olmak istiyorum... sizi de teyze yapmak icin elimden geleni yapiyorum

kızlar iyi akşamlar, tatlılarım, naber? neler döktürmüşsünüz ben yokken?

screamaway, tatlım, sen anlat dedin kedilerin hikayesini, ben de acele çıkmak zorunda kaldım. şimdi anlatayım, gelince okursun,

bizim iş yerimizin önüne bir kedi geliyordu devamlı, ona kedi maması veriyorduk, yiyip gidiyordu, bir kere geldi, yanında yavrusuyla, bir de nasıl tıslıyordu bize, yavrusunu koruyordu bizden, hem verdiğimiz mamayı yavrusuna yediriyor hem tıslıyordu tipsiz.))) neyse, o yavru biraz büyüdü ve annesi ortadan yok oldu. öldü her halde yazık. o yavru da çok yüzsüzdü, iş yerimizin diğer kedilere yasakladığımız yerlerinde gidip gidip yatıyordu, neyse, alıştık buna. Daha küçüktü, 6 aylık falandı, bir gün iş yerimizde bir boş kutu bulmuş, içine girmiş, bi baktık, yavruluyor, (karnı falan da belli olmuyordu, hamilelikte kilo almayanlardandı her halde)))) neyse 4 yavru doğdu, biri ölü, diğer 3ü sağlıklıydı. Biraz büyüyünceye kadar o kutuda yaşadılar, sonra dışarı çıkmaya başladılar, yavrular daha el kadarlardı, bir tanesi de sarılı beyazlı tüyleri vardı, masmavi gözlüydü, çoooooook güzeldi, ALLAH kendisi için yaratmış derler ya, işte o kadar güzel. kısacası bunlar dışarıda küçük depo gibi bir yer vardı 1 gece orda kaldılar, ve o sabah, o kötü sabah geldi çattı..... geldik, annelerini ağzı burnu kan içinde bulduk, diğer 2 yavru korkudan ağızlarından salya akıyor, sarı güzel yavru ise kayıp. annelerini veterinere götürdük, kurtaramadık, öldü. birisi hayvanca dövmüş, kendini insan zanneden birisi!!!!! üzerinden 4 gün geçti, baktık ki, o depodan iğrenç kokular geliyor, altını üstüne getirdik, ve o sarı yavruyu bulduk, kafası patlamış vaziyyetteydi, kafasını patlatmışlar hayvancağızın, kanlar içinde sürüne sürüne gitmiş saklanmış, ve saklandığı yerde de ölmüş.... onu bulduğumuzda ne hale geldiğimizi tahmin edebiliyorsunuzdur.... dünyamız başımıza yıkıldı, kim yaptı bunu diye, her yerde eli sopalı çocuk aramaya başladık, aklımıza başka bişey gelmedi ki, aklı başında biri bunu yaparmı??? diğer korkudan ağzından salyalar akan, en ufak tıkırtı duyunca korkudan zıplayan o diğer iki yavruyu da eve aldık. iş yerimiz onlar için artık güvenli değildi çünkü. böylece bizim bir kızımız ve bir oğlumuz oldu. büyüttük onları, şimdi 3 yaşındalar. onlardan birine bişey olursa, ben deliririm her halde diyorum. canlarım onlar benim...!

canim dogru diyorsun, bize haftaya persembe de tatil gerci benim isime gelmiyor ama ben calistigim kadar kazaniyorum calismazsam para yok..

regenciiiiiiiiiim, tatlım, naber? ya tatlım sana bişey diyicem, şu fırtık'ın Azericesini bilmek istermisin? duyunca bi daha kimseye söylemek istemeyeceğinden eminim

regenciiiiiiiiiim, tatlım, naber? ya tatlım sana bişey diyicem, şu fırtık'ın Azericesini bilmek istermisin? duyunca bi daha kimseye söylemek istemeyeceğinden eminim

yok o zaman ben simdiden demeyeyim ne ki acaba?? söylede kimse duymasin... :26::26::26::26::26:

ben anlamam o zaman yarin birgün bir de sabah erkenden test yap o zaman haber ver firtigim... ben teyze olmak istiyorum... sizi de teyze yapmak icin elimden geleni yapiyorum

ayy regentoşş bnde istiyorumm hmde deli gibi ama yine hüsran olursaa zor atlatıyorumm bekliim 23üne kadar olmazsa hemen kan testi ve doktor napiim yaa çok zor o sıkıntıyı atlatmakkkk

aaa gercektennn miiii... ben hemen tansiyonumu olceyimmm....

ölç tatlım :) Özellıkle başın döndüğünde hemen ölç eğer müsait olursan :)

aaa bak dogru soluyosun ben dr a gıttını unutmuştummmmmm :) O zmnnnn ben sımdıden yedım laflarımı hulyacım :) Ayyy hadı ınsallah hamişsindirrr

selam kızlaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiim ya bişi sorcam dün aktardan şu arı sütü polen bal karışımı şeyden aldım aynı bala benzio doğru aldım dimi

yok o zaman ben simdiden demeyeyim ne ki acaba?? söylede kimse duymasin... :26::26::26::26::26:

regentoşşşşşşşşşşşş ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben öğrendim nolduğunuuuuuuuuuuu böğkkkkkkkkk sakın bi daha demeeeeeeeeeeeeeeeeee ayy kusucammmmmmmmmmmmmmm börkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…