- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.261
Himm anladim simdi peki ismi neydi bu ilacin ve adetin kacinci gunu basladin canim bilgim olsun benimde belki bir gun banada lazim olur:)evet bitanemm adet düzeni içinn ama içtiğim ilaca wifeofdemon cum da baktıı doktorda demişti iç bebeğer bi zararı yok tam tersi besler diye...ondan içiyorum canımm :))
screammmmm canımm düşünce gücüyle regeennii çağırdıkk geldişimdi sıraa silada hadi başlayalımmm ohmmmmmmmmmmmmm ohmmmmmmmmmmmmm ohmmmmmmmmmmm silaaaaaaaa silaaaaaaaaaaaaa gell hadiiiiiiiiiii seni bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Himm anladim simdi peki ismi neydi bu ilacin ve adetin kacinci gunu basladin canim bilgim olsun benimde belki bir gun banada lazim olur:)
ay Allahimyalniz ben bugün kalamam cünkü gözlerim bi acayip.. baktigim noktalari göremiyorum.. yazilari bile garip okuyorum.. böyle dalgalanma oluyo ne bileyim tam göremiyorum yakin mesefede.. tansiyondan galiba..
ayy tuğçecimm heveslenmekk istemiyorumm ama 1. çizgi kırmızı 2. çizgide pembe çıktıı...sabahtan b eri aptal gibiyim napcamı bilemedim yaaaaaaaa .....!
okuma regencimm okumaaaaa boşver :) evet test yaptım 2. çizgi silik çıktıı ne anlayım bundan bilmiyorum yaniiiiiii :S
nasil yani silik milik cizgi cizgidir tatlimayyyy cok sevindim yaa... kiz ne anlican iste daha erken de degil mi zaten... bir de gün icinde yaptin sonra sabah da yaparsin... ah canim yaa ne güzel bi haber verdin.. bugün güzel bir gün zaten
screammmmm canımm düşünce gücüyle regeennii çağırdıkk geldişimdi sıraa silada hadi başlayalımmm ohmmmmmmmmmmmmm ohmmmmmmmmmmmmm ohmmmmmmmmmmm silaaaaaaaa silaaaaaaaaaaaaa gell hadiiiiiiiiiii seni bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben geldim kkuzular... bugün burda tatil.. aksama kadar gezdim vallahi.. ooohhhhhhhhhhh ne güzel cilek tarlasina gittik oohhh mis gibi cilekler aldim... sonra arkadasla ve kizlariyla yemek yedik ooh ne güzel bi gün gecirdimsizler ne yaptiniz??? hamis var mi bugün????
Tatlımmmm umudunu kırmak ıstemem ama hatırlıyomusun ben bı kere cok sılık 2.cızgıyı görmüştüm sonra kan testınde negatıf cıkmıştı ? Meğersem o aralar yumurtluyormuşummm cunku o tarıh aralıgında hamiş kalmışım. Acaba sende yumurtluyor olabılırmısın ?Cunku testte cıkması ıcın cok erken gıbı geldı bana ? Ayy ınsallah dogrudurda bu cumlelerımı yedırırsın bana :) İnşallah hamişsindir tatlım...kızlarrr ben geldimm geçmişi okudum anca döndüm güncele....saolun hepinşz yazmışsınız...ama kesin değill tam 2 çizgi birden çıkmadı çünkü...birincisi çıktı 2. de pembemsi çıktı o yüzden kesin demiyorumm ve heveslenmiyorum...daha çok erken biliyorummm sırff merakımdan baktımm inşaqllahh gerçek olur 2 çizgi birden çıkarr inşallahh...ii dilekleriniz için çok saolunn kızlar....benim önümde tam 10 gün varr sonrasında olmazsam hemen kan testi yaptırcam....bakalımm hayırlısııı çok saolunnnnnnnnn canlarım....şimdi yemek vaktii kusura bakmayın ama döncemm size buralardasınızdır inşallahhh...o zamann konuya dahil olcam şu an sadece kendimle ilgili bilgi vermek için burdaydımm...ama kaçıyorummmmmm öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
tesekkurler azracimmm... Benim son 1 haftadir filan ara ara basim donuyor da... Bu onunla alakali olamaz o zaman... Umitlenmek icin sebep ariyorum...
Herhalde benim bas donmesi kansizliktan....:26:
az önce adaçayı içmeye niyetlenmiştim ki kadınlar kulübündeki başka bir forumda şu olayı okudum,içemedim
"kızlar bende tanık olduğum bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum bi arkadaşım var ağustos ayından beri bebek istiyolar en son ocak 18 de adet gördü ve bidaha görmedi şubat 18 den sonra 1 hafta bekledi idrar tahlili yaptı negatif çıktı sonra kan tahlili yaptırdı ordada negatif çıktı o zaman bizde stresten geciktiğini üşünüp beklemeye başladık artık bu salı doktora gidicektiki dün dayanamayıp idrar testi yapmış veeeeeeee kıpkırmızı çift çizgi o kadar mutlu olmuşlarki meğerse geç döllenme olmuş şimdi yarın kaç haftalık olduğunu öğrenmeye gidicekler doktora yani son adetinden tam 64 gün sonra gebe olduğunu öğrendi darısı bizlerin başına kızlar "
üff,kafayı yicem yaaa
çok uzun süre ben dayanamam şahsen 64 gün hemen beli etmesi lazım çünkü hamilelik hormonu geç döllenmede olsa salgılanır ve kanda çıkar onun yanlışı var
e gunaydin migicim, burda herkes sana tugceyi ornek gosteriyor, sen anlamadin herhalde...
tugce de 2 ay sonra anladi hamileligini...
ondan dolayi sana kan testi yaptir diyip duruyoruz... 2.9'dan artmissa hamilesindir, yok sifira yaklasmissa degilsindir... sonucta idrar testi farkli, kan testi farkli.... hormon ilk baska kanda belli oluyor, sonra idrarda....
gebelik şüphesi olsa ben de dayanamaz her gün test yaptırrıdım da,hiç beklentim yok canım yaa,4-5 haziranda 2 idrar testi yaptım,7 haziranda kan testi yaptım dün yine idrar testi yaptım,negatif olunca artık merak etmiyorum pek,bu haftaiçi de regl olmazsam sırf adaçayı vs gibi adet söktürücü bişiler içebileyim diye kan testi yaptırıcam,bu forumu okumasam çoktan adaçayını içmiştim zaten
inşallah hamilesindir canım benım dualarım senınleeee ayy kızlar batlarınız yaklaştıkca benı sankı kendım gıbı heycan basıyooo :)ayy tuğçecimm heveslenmekk istemiyorumm ama 1. çizgi kırmızı 2. çizgide pembe çıktıı...sabahtan b eri aptal gibiyim napcamı bilemedim yaaaaaaaa .....!
Tatlım sen söyleyınce aklıma geldı benım hamıle oldugumu oğrenmeden once 2 kez başım dönmüştü tabı hamılelık belırtısı olmaz dıye düşünüyodummm tansıyonumu ölçtüm düşük cıkmıştı... Wifeofdemon cugumunda ılk hamılelık belırtılerınden bırı tansıyon düşmesıydı sanırımmm.... Hadı ınsallah hamişsindir tatlım :)
ayy regentoşşş dur kızzzzzzz heveslenmek istemiyorumm dahaaaaa ne bilimmm yaa çok karmakarışığımmm
gercekten oyle olmusss hulyacimmmm.... ama regencimmm ben gelene kadar cikmis galiba.....:26:
silacimmm da gelir az sonra... biraz daha dusunelim....
oohoooo, regencimmmm, o kadar fazla tatil olmaz kiii, daha gecen gun tatildiniz... biz burda calisip calisip duruyoruz...
regenciiiiiiiiiim, tatlım, naber? ya tatlım sana bişey diyicem, şu fırtık'ın Azericesini bilmek istermisin? duyunca bi daha kimseye söylemek istemeyeceğinden eminim
gercekten oyle olmusss hulyacimmmm.... ama regencimmm ben gelene kadar cikmis galiba.....:26:
silacimmm da gelir az sonra... biraz daha dusunelim....
ayy canikomm regenn kaçtı dicektimm tamm baktım geri döndüüsilayıda çağıra çağıra bi hal oldumm ama hatlar yoğun herhalde ulaşamadım bi türlü : ohmmmmmm ohmmmmmmm ohmmmmmmm sılayıııııı çağrıyohmmmmm ::d D
oohoooo, regencimmmm, o kadar fazla tatil olmaz kiii, daha gecen gun tatildiniz... biz burda calisip calisip duruyoruz...
ben anlamam o zaman yarin birgün bir de sabah erkenden test yap o zaman haber ver firtigim... ben teyze olmak istiyorum... sizi de teyze yapmak icin elimden geleni yapiyorum
aaa gercektennn miiii... ben hemen tansiyonumu olceyimmm....
canımm yok ümidim falan kırılmıyor rahat ol bnde kendimi frenliyorum her ihtimale karşı ama yumurtlama falan olamaz benim çünküü geçen perşembe doktora gittiğimde hani kist görünenin yumurta olduğunu ve çatladığını rahim duvarının kalınlaştığını ve de batın içi sıvı olduğunu sölemişti doktor hatta wifeofdemoncum da doğruladı yaniiii yumurtlamam olmuşş benim canım ondan olamaz...benim bata da en fazla 10 gün varr çünkü 5 günlük ilacım var sonrasında en geçç 5 gün verdim adet için normal de3 de neyse...23 hazirana kadar beklicem sonra gidip bakcam işte hayırlısıylaaa :))
regenciiiiiiiiiim, tatlım, naber? ya tatlım sana bişey diyicem, şu fırtık'ın Azericesini bilmek istermisin? duyunca bi daha kimseye söylemek istemeyeceğinden eminim
yok o zaman ben simdiden demeyeyim ne ki acaba?? söylede kimse duymasin... :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?