2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy regentoşş bnde istiyorumm hmde deli gibi ama yine hüsran olursaa zor atlatıyorumm bekliim 23üne kadar olmazsa hemen kan testi ve doktor napiim yaa çok zor o sıkıntıyı atlatmakkkk

23ünü de epeyce varmis canimcim ya... neyse sen bildigin yap tatlim en iyisi o olur...

kızlarrr bızım memlekette sümüğe fırtık derler :))) Laf açılmışken söylıyım barı ıcımde patlıycak :)

ayyy tuğçeeee sölemesene eeeeeeeeeee ::

aaa bak dogru soluyosun ben dr a gıttını unutmuştummmmmm :) O zmnnnn ben sımdıden yedım laflarımı hulyacım :) Ayyy hadı ınsallah hamişsindirrr

yaaa unuttunn demekk ama ben senin yarınn kontrolunun olduğunu hiç unutmadımmmmmmm

yok canımm sen yinede yeme de bekleyimm güzell haber veririmm inşallahhhhhhh

xtuqcex canım senin hikayeni anlattı biraz kızlar,o nedenle haftaiçi regl olmazsam son defa bi kan testi daha yaptırıp öyle adaçayı falan içmeye başlıcam bakalım...:44:

senin ardindan herkes anlat anlat dedi wifeofdemoncummm, ama sen gormeden ciktin galiba...
hikaye dedigin gibi cok uzucu... kim yaptigini bulamadiniz herhalde... Hem de yavru kediye nasil oyle yaparlar.. Araba filan mi carpip oyle oldu ki? Bir insanin sopayla yaptigini dusunmek bile istemiyorum...

ölç tatlım :) Özellıkle başın döndüğünde hemen ölç eğer müsait olursan :)

simdi pek kotu diilim ama olctummm.. ve gayet normal cikti tansiyonum...

kızlarrr bızım memlekette sümüğe fırtık derler :))) Laf açılmışken söylıyım barı ıcımde patlıycak :)

xtuqcex canım senin hikayeni anlattı biraz kızlar,o nedenle haftaiçi regl olmazsam son defa bi kan testi daha yaptırıp öyle adaçayı falan içmeye başlıcam bakalım...:44:
hadi hayirlisi migicim insallah hamilesindirr insani belirsizlik mahfediyoo en azindan kirmizilar gelsin istiyor senicok iui anliuorum
simdi pek kotu diilim ama olctummm.. ve gayet normal cikti tansiyonum...

cnmm bas donmen olursa hemen olc bakalim :)

kızlarrr üzülerekkk ben çıkıyorummm..yarınn görüşürüzz..kociş isyan bayrağını çekmek üzeree nyse öpüyorumm sizi ii gecelerr bol muhabbetlerrrrrrrrrrrr :)))

Slm kizlar ben geldimmmmmWifeofdemoncum o katliami yapanlar insan olamazlar ya okurken tuylerim diken diken oldu... aLlah katinda ha bir insana yapilmis ha bir kediye somucta allahin verdigi cana kitilmis cok uzuldum cok

azracım, maalesef bunu yapanlar insan, aslında insan denmez böylelerine, hayvan dersek, hayvanlara hakaret etmiş oluruz, o hayvanın tırnağı bile olamazlar, yaratıklarrrrr!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…