- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.281
ayy regentoşş bnde istiyorumm hmde deli gibi ama yine hüsran olursaa zor atlatıyorumm bekliim 23üne kadar olmazsa hemen kan testi ve doktor napiim yaa çok zor o sıkıntıyı atlatmakkkk
kızlarrr bızım memlekette sümüğe fırtık derler :))) Laf açılmışken söylıyım barı ıcımde patlıycak :)
aaa bak dogru soluyosun ben dr a gıttını unutmuştummmmmm :) O zmnnnn ben sımdıden yedım laflarımı hulyacım :) Ayyy hadı ınsallah hamişsindirrr
tuğçecim, memleket neresi? Azerice de de aynı anlamı taşıyor da
kızlar iyi akşamlar, tatlılarım, naber? neler döktürmüşsünüz ben yokken?
screamaway, tatlım, sen anlat dedin kedilerin hikayesini, ben de acele çıkmak zorunda kaldım. şimdi anlatayım, gelince okursun,
bizim iş yerimizin önüne bir kedi geliyordu devamlı, ona kedi maması veriyorduk, yiyip gidiyordu, bir kere geldi, yanında yavrusuyla, bir de nasıl tıslıyordu bize, yavrusunu koruyordu bizden, hem verdiğimiz mamayı yavrusuna yediriyor hem tıslıyordu tipsiz.))) neyse, o yavru biraz büyüdü ve annesi ortadan yok oldu. öldü her halde yazık. o yavru da çok yüzsüzdü, iş yerimizin diğer kedilere yasakladığımız yerlerinde gidip gidip yatıyordu, neyse, alıştık buna. Daha küçüktü, 6 aylık falandı, bir gün iş yerimizde bir boş kutu bulmuş, içine girmiş, bi baktık, yavruluyor, (karnı falan da belli olmuyordu, hamilelikte kilo almayanlardandı her halde)))) neyse 4 yavru doğdu, biri ölü, diğer 3ü sağlıklıydı. Biraz büyüyünceye kadar o kutuda yaşadılar, sonra dışarı çıkmaya başladılar, yavrular daha el kadarlardı, bir tanesi de sarılı beyazlı tüyleri vardı, masmavi gözlüydü, çoooooook güzeldi, ALLAH kendisi için yaratmış derler ya, işte o kadar güzel. kısacası bunlar dışarıda küçük depo gibi bir yer vardı 1 gece orda kaldılar, ve o sabah, o kötü sabah geldi çattı..... geldik, annelerini ağzı burnu kan içinde bulduk, diğer 2 yavru korkudan ağızlarından salya akıyor, sarı güzel yavru ise kayıp. annelerini veterinere götürdük, kurtaramadık, öldü. birisi hayvanca dövmüş, kendini insan zanneden birisi!!!!! üzerinden 4 gün geçti, baktık ki, o depodan iğrenç kokular geliyor, altını üstüne getirdik, ve o sarı yavruyu bulduk, kafası patlamış vaziyyetteydi, kafasını patlatmışlar hayvancağızın, kanlar içinde sürüne sürüne gitmiş saklanmış, ve saklandığı yerde de ölmüş.... onu bulduğumuzda ne hale geldiğimizi tahmin edebiliyorsunuzdur.... dünyamız başımıza yıkıldı, kim yaptı bunu diye, her yerde eli sopalı çocuk aramaya başladık, aklımıza başka bişey gelmedi ki, aklı başında biri bunu yaparmı??? diğer korkudan ağzından salyalar akan, en ufak tıkırtı duyunca korkudan zıplayan o diğer iki yavruyu da eve aldık. iş yerimiz onlar için artık güvenli değildi çünkü. böylece bizim bir kızımız ve bir oğlumuz oldu. büyüttük onları, şimdi 3 yaşındalar. onlardan birine bişey olursa, ben deliririm her halde diyorum. canlarım onlar benim...!
ölç tatlım :) Özellıkle başın döndüğünde hemen ölç eğer müsait olursan :)
kızlarrr bızım memlekette sümüğe fırtık derler :))) Laf açılmışken söylıyım barı ıcımde patlıycak :)
tuğçecim, memleket neresi? Azerice de de aynı anlamı taşıyor da
hadi hayirlisi migicim insallah hamilesindirr insani belirsizlik mahfediyoo en azindan kirmizilar gelsin istiyor senicok iui anliuorumxtuqcex canım senin hikayeni anlattı biraz kızlar,o nedenle haftaiçi regl olmazsam son defa bi kan testi daha yaptırıp öyle adaçayı falan içmeye başlıcam bakalım...:44:
simdi pek kotu diilim ama olctummm.. ve gayet normal cikti tansiyonum...
# _arzum_
# wifeofdemon
# xtuqcex
# KuPPe
# renewal
# azra3434
# hly7
sesss biiirrrr kiiii......:80::80:
ya bana hala cvp vermediniz ama küstüm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?