- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.301
kuzucucummmm ben buradayımmm ama kızlarınnnn sesi çıkmıyo... Bi konu açıcammmm aklıma bişey gelmiyo....:44::44::44:
ya bana hala cvp vermediniz ama küstüm size
kızlaaaaaaar yaa bırakın fırtıı mırtııı burda ölüm kalım meselesi var
# _arzum_
# wifeofdemon
# xtuqcex
# KuPPe
# renewal
# azra3434
# hly7
sesss biiirrrr kiiii......:80::80:
hlycım bu soruya cevap vermiş azracım ama, hlycim sen şimdi çift çizgiyi gördüğünü doktoruna söyledin mi peki..tamam sen söktürücüyü içiyorsun, ihtimal dahilinde bebeğe bir zararı dokunmayacağı için vermiş doktor ama senin artık hamile olma ihtimalin çokkkk yüksek..bence bu durumu doktora söylemelisin Allah korusun bir zararı dokunur sonra çok üzülürsün..doktorunu hemen haberdar etmelisin bence..Hlycim sokyurucu adetini duzenlesin diye dimi ya test dogruysa ya bebisin varsa sokturucu tutunmasina engel olmazmi hic icmedim icin soruyorum tatlim
kızlar iyi akşamlar, tatlılarım, naber? neler döktürmüşsünüz ben yokken?
screamaway, tatlım, sen anlat dedin kedilerin hikayesini, ben de acele çıkmak zorunda kaldım. şimdi anlatayım, gelince okursun,
bizim iş yerimizin önüne bir kedi geliyordu devamlı, ona kedi maması veriyorduk, yiyip gidiyordu, bir kere geldi, yanında yavrusuyla, bir de nasıl tıslıyordu bize, yavrusunu koruyordu bizden, hem verdiğimiz mamayı yavrusuna yediriyor hem tıslıyordu tipsiz.))) neyse, o yavru biraz büyüdü ve annesi ortadan yok oldu. öldü her halde yazık. o yavru da çok yüzsüzdü, iş yerimizin diğer kedilere yasakladığımız yerlerinde gidip gidip yatıyordu, neyse, alıştık buna. Daha küçüktü, 6 aylık falandı, bir gün iş yerimizde bir boş kutu bulmuş, içine girmiş, bi baktık, yavruluyor, (karnı falan da belli olmuyordu, hamilelikte kilo almayanlardandı her halde)))) neyse 4 yavru doğdu, biri ölü, diğer 3ü sağlıklıydı. Biraz büyüyünceye kadar o kutuda yaşadılar, sonra dışarı çıkmaya başladılar, yavrular daha el kadarlardı, bir tanesi de sarılı beyazlı tüyleri vardı, masmavi gözlüydü, çoooooook güzeldi, ALLAH kendisi için yaratmış derler ya, işte o kadar güzel. kısacası bunlar dışarıda küçük depo gibi bir yer vardı 1 gece orda kaldılar, ve o sabah, o kötü sabah geldi çattı..... geldik, annelerini ağzı burnu kan içinde bulduk, diğer 2 yavru korkudan ağızlarından salya akıyor, sarı güzel yavru ise kayıp. annelerini veterinere götürdük, kurtaramadık, öldü. birisi hayvanca dövmüş, kendini insan zanneden birisi!!!!! üzerinden 4 gün geçti, baktık ki, o depodan iğrenç kokular geliyor, altını üstüne getirdik, ve o sarı yavruyu bulduk, kafası patlamış vaziyyetteydi, kafasını patlatmışlar hayvancağızın, kanlar içinde sürüne sürüne gitmiş saklanmış, ve saklandığı yerde de ölmüş.... onu bulduğumuzda ne hale geldiğimizi tahmin edebiliyorsunuzdur.... dünyamız başımıza yıkıldı, kim yaptı bunu diye, her yerde eli sopalı çocuk aramaya başladık, aklımıza başka bişey gelmedi ki, aklı başında biri bunu yaparmı??? diğer korkudan ağzından salyalar akan, en ufak tıkırtı duyunca korkudan zıplayan o diğer iki yavruyu da eve aldık. iş yerimiz onlar için artık güvenli değildi çünkü. böylece bizim bir kızımız ve bir oğlumuz oldu. büyüttük onları, şimdi 3 yaşındalar. onlardan birine bişey olursa, ben deliririm her halde diyorum. canlarım onlar benim...!
ya şeyi sordum arı sütü bal polen aldım böle bi kavanz bala benzio tipi ... doğrumu aldım acaba ben tozdur die düşünüodum ... bnmki keçobynuzu pekmezini hiç yemedi ama bundan her sabah akşam bi kaşık alıo
ya şeyi sordum arı sütü bal polen aldım böle bi kavanz bala benzio tipi ... doğrumu aldım acaba ben tozdur die düşünüodum ... bnmki keçobynuzu pekmezini hiç yemedi ama bundan her sabah akşam bi kaşık alıo
aklıma bişey geldi....
estetik ameliyat yaptırmak istedeydiniz... Ne ameliyatı yaptırırdınız...???
kızlarrrr ben bi konu açmaya çalıştımmmm.... Ya görmediniz.... ya da cvp hakkınızı saklıyorsunuz.....
yok canım yaa beyaz diil rengi balın daa koyusu ... aktardan aldım vala inş işe yararbu ay yumurtlamayı boş geçirdik ama önümüzdeki aya inş bişi olur bu arada bnm kasıklarımda artık nerde bilmiorum ama sol tarafa devamlı bi btma oluo yaa
valla ben popomu küçültürdüm .. kendisi maşallah jennifer lopezinkiyle yarışıo
kuzucummmm boşverrr küçültmeyi..... Daha ne istiyosunnnn... Süper işte...
kızlarrrr ben bi konu açmaya çalıştımmmm.... Ya görmediniz.... ya da cvp hakkınızı saklıyorsunuz.....
valla ben popomu küçültürdüm .. kendisi maşallah jennifer lopezinkiyle yarışıo
senin yumurtalama zamaninin gectigine emin misin canim? Belkide gecmedi daha... Ve o yuzden bu agri...:26:
arzumcummmm konuyu sagdaki reklamlardannn esinlenerek buldun galiba....
kiz o sekilde unlu oldu o... begeniliyor yani... sen neden kucultcen....
geçti heralde canım yaa çünkü akıntım vardı o bitti cuma günü.. zaten normal adet zamanım 24 haziran 10 gün fln kaldı yani ,yumurtlama kalmaz artık bu zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?