2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hlycim sokyurucu adetini duzenlesin diye dimi ya test dogruysa ya bebisin varsa sokturucu tutunmasina engel olmazmi hic icmedim icin soruyorum tatlim
hlycım bu soruya cevap vermiş azracım ama, hlycim sen şimdi çift çizgiyi gördüğünü doktoruna söyledin mi peki..tamam sen söktürücüyü içiyorsun, ihtimal dahilinde bebeğe bir zararı dokunmayacağı için vermiş doktor ama senin artık hamile olma ihtimalin çokkkk yüksek..bence bu durumu doktora söylemelisin Allah korusun bir zararı dokunur sonra çok üzülürsün..doktorunu hemen haberdar etmelisin bence..

canım çok üzüldümmmmm ya..bu insanları anlamıyorum nasıl bir cana kıyabiliyorlar..savunmasız, küçücükk şeyler onlar ya..Allah ellerini kırsın inşallah..çok kötü acısı çıkar bunun onlardan Allah yanlarına bırakmaz..ben hayvanları çok severimmm..benim eşim köpek eğitmeni..çok seviyoruzzz tüm hayvanları..çok üzüldümm yaaa

ya şeyi sordum arı sütü bal polen aldım böle bi kavanz bala benzio tipi ... doğrumu aldım acaba ben tozdur die düşünüodum ... bnmki keçobynuzu pekmezini hiç yemedi ama bundan her sabah akşam bi kaşık alıo

doğru canımmm toz değil bal kavanozu şeklinde... hatta rengi beyaz olması lazım...

tatlim benim hic bi fikrim yok ya bizde keciboynuzu pekmezi kullanmistikk hergun kahvaltida yiyodu esimm

yok canım yaa beyaz diil rengi balın daa koyusu ... aktardan aldım vala inş işe yarar bu ay yumurtlamayı boş geçirdik ama önümüzdeki aya inş bişi olur bu arada bnm kasıklarımda artık nerde bilmiorum ama sol tarafa devamlı bi btma oluo yaa

senin yumurtalama zamaninin gectigine emin misin canim? Belkide gecmedi daha... Ve o yuzden bu agri...:26:

kızlarrrr ben bi konu açmaya çalıştımmmm.... Ya görmediniz.... ya da cvp hakkınızı saklıyorsunuz.....

arzumcummmm konuyu sagdaki reklamlardannn esinlenerek buldun galiba....

valla ben popomu küçültürdüm .. kendisi maşallah jennifer lopezinkiyle yarışıo

kiz o sekilde unlu oldu o... begeniliyor yani... sen neden kucultcen....

Bende üst dudağımı kalınlaştırmak isterdim... Fotoğraflarda filan hiç gülemiyorum yaaaa. Güldüğüm an üst dudağımmm yok oluyo.... hep ağzım kapalı gülümsüyorum... Doya doya gülemiyorum... Bi tek evlenirken 32 dişimi göstermişim... O da yüzümde duvak var diye Nasl olsa belli olmaz diye güldüm.. Ayna gibi çıkmış

geçti heralde canım yaa çünkü akıntım vardı o bitti cuma günü.. zaten normal adet zamanım 24 haziran 10 gün fln kaldı yani ,yumurtlama kalmaz artık bu zamana

anladim tatlim... yalniz bisi diyim... aklinda bulunsun diye.. benim akintim bu ay ovulasyondan 2 gun once oldu... Yani tam zamaninda olmadi... Belkide sende de boyle bir durum vardir...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…