- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.321
arzumcummmm konuyu sagdaki reklamlardannn esinlenerek buldun galiba....
kiz o sekilde unlu oldu o... begeniliyor yani... sen neden kucultcen....
Bende üst dudağımı kalınlaştırmak isterdim... Fotoğraflarda filan hiç gülemiyorum yaaaa. Güldüğüm an üst dudağımmm yok oluyo....hep ağzım kapalı gülümsüyorum... Doya doya gülemiyorum... Bi tek evlenirken 32 dişimi göstermişim... O da yüzümde duvak var diye Nasl olsa belli olmaz diye güldüm.. Ayna gibi çıkmış
anladim tatlim... yalniz bisi diyim... aklinda bulunsun diye..benim akintim bu ay ovulasyondan 2 gun once oldu... Yani tam zamaninda olmadi... Belkide sende de boyle bir durum vardir...:26:
tuğçecim, bende popomu büyütmek isterdim, aldırdığın parçaları bana postala, ben yapıştırtıveriyim
kızlar, keçiboynuzu pekmezi erkekler için iyidir, ama polen hem kadın hem erkekler için üreme açısından iyi gelicektir, yalnız, polen faydalı olduğu kadar da kilo aldıran bişeydir. bu sürede kullanın, sonra arada bir kullanırsınız, her sabah yerseniz, sonra eşinizle göbiş yarıştırırsınız, kızlarımızınki hamişlikten büyüyücek, kocişlerinki polenden
belkide cnm yaa ovulasyon testim de kalmadıki yapiim
ayy, ben de dişlerimi düzelttirmek isterdim, biraz düzensizler
tuğçecim, bende popomu büyütmek isterdim, aldırdığın parçaları bana postala, ben yapıştırtıveriyim
cnmm memleket ardahann komsuyuz :)
kızlar ben yatıorum ii geceler hepinize Allah rahatlık versin
ya şeyi sordum arı sütü bal polen aldım böle bi kavanz bala benzio tipi ... doğrumu aldım acaba ben tozdur die düşünüodum ... bnmki keçobynuzu pekmezini hiç yemedi ama bundan her sabah akşam bi kaşık alıo
yarin is var tabiiii... iyi geceler tatlimmmm... yarin gorusuruzzz... insallah guzel haberler veririm size yarin...
Bende üst dudağımı kalınlaştırmak isterdim... Fotoğraflarda filan hiç gülemiyorum yaaaa. Güldüğüm an üst dudağımmm yok oluyo....hep ağzım kapalı gülümsüyorum... Doya doya gülemiyorum... Bi tek evlenirken 32 dişimi göstermişim... O da yüzümde duvak var diye Nasl olsa belli olmaz diye güldüm.. Ayna gibi çıkmış
yarin is var tabiiii... iyi geceler tatlimmmm... yarin gorusuruzzz... insallah guzel haberler veririm size yarin...
ay canimcim sorma, ayni dert bende de var... benimde gülünce epeyce inceliyor... dis yapim da dar zaten.. cok bos bi gülümseme oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?