2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyy bende popomu kucultmek isterdimm :)

kızlar, keçiboynuzu pekmezi erkekler için iyidir, ama polen hem kadın hem erkekler için üreme açısından iyi gelicektir, yalnız, polen faydalı olduğu kadar da kilo aldıran bişeydir. bu sürede kullanın, sonra arada bir kullanırsınız, her sabah yerseniz, sonra eşinizle göbiş yarıştırırsınız, kızlarımızınki hamişlikten büyüyücek, kocişlerinki polenden

ben sadece kocişe yediriom zaten o alsın kiloları ben hamileyken aynı oluruz işte

tuğçecim, bende popomu büyütmek isterdim, aldırdığın parçaları bana postala, ben yapıştırtıveriyim

aaa ayip ediyosun ne kdr istersen seve seve tatlim :) 3 un 5.in lafini yapmam :))
buarada daha bgn anneme dedimki hep minyon tipli kizlar cok yosuma giderr cunku hayatimda hic bi zmn olamamisimdir :)

hiç yediniz mi güzelimm ??? tadı nasıl ?? ben kullanıyorum 4 gundur ıgrenc bırsey kusucam artık yerken.. karı koca tuketıyoruz. aktar oyle demiş.. ama benımkı arı sütü bal polen mi bilemem.. bak gene tadı aklıma geldı böğğğ....

ayy, tuğçecim, o zaman ben tam senin istediğin tipte biriyim, minyonum, kısa boylu ve zayıf (şimdilik), bebişten sonra kısa boylu, yusyuvarlak ve kilolu bi topa dönüşürmüyüm, bilmem ki

ama sen de çok şekersin, resimlerini gördüm, çok tatlısın ve senden pozitiflik akıyor, böyle bi arkadaşım olsun isterdim

Son düzenleme:

ay canimcim sorma, ayni dert bende de var... benimde gülünce epeyce inceliyor... dis yapim da dar zaten.. cok bos bi gülümseme oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…