2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

renewalcim, imrendim sana kısssssss, ben kaç senedir tel takma olayına giremedim gitti yani. hep istedim, hep de risk edemedim, ilk gittiğimde 22 yaşındaydım, doktorum tamamdır düzeltiriz dedi, 2 gün sonra haber yolladı ki, yaş itibariyle geç kalmışsın, yapamam ben. ondan sonra bi daha da risk edemedim, yaşım ilerliyor diye. :26::26::26::26::26:

bende yaa zaten 3 senedir tel kullanııorum ama genede istediim gibi olmicak çünkü dişlerim çok ufak keşke düzgün olsalardı

canim teli kac yasina kadar takiyorlar ki???? :26::26::26::26::26: ay ben de yaptirabilir miyim ki acep???? gerci hamilelikte olmaz sanirim...

ayy talim benim cok tsk ederimm :) bende senin gibi arkadasim olsun cook isterimm yaaa gercekten saka maka istanbuldaki kizlarla gorusucektik haniii :) ayarliyalim soleee bi keyif yapalimm

regencimmmmmmmmmmmmmmm, test mest ne zaman yappppcannnnn....?

kim ben?? ne nasil yani?? niye ki??? nolmus???

unuttum konu neydi???

ay canim carsambayi bekliycem ben biliyorsunki ayin 15ini.. ben de saliya geliyor saniyordum... megerse carsambaymis.. heyecan yapinca insan biraz önden gidiyor

canim teli kac yasina kadar takiyorlar ki???? :26::26::26::26::26: ay ben de yaptirabilir miyim ki acep???? gerci hamilelikte olmaz sanirim...

teli her yasta takarlar canimmmm... benim nerdeyse 30 yasinda tanidigim tel takiyordu...
hamilelikle ilgili degil bence.. yapabilirsin... takarken filan uyustururlarsa canin yanmasin diye... belki onla alakali problem olabilir...

kim ben?? ne nasil yani?? niye ki??? nolmus???

unuttum konu neydi???

ay canim carsambayi bekliycem ben biliyorsunki ayin 15ini.. ben de saliya geliyor saniyordum... megerse carsambaymis.. heyecan yapinca insan biraz önden gidiyor

aklimdan cikarmaya calisiyorum diyorsun yaniii... bence de iyi yapiyorsun canim... carsambadan yani batindan once yapma... insallah hamileyizdir regencim...

teli her yasta takarlar canimmmm... benim nerdeyse 30 yasinda tanidigim tel takiyordu...
hamilelikle ilgili degil bence.. yapabilirsin... takarken filan uyustururlarsa canin yanmasin diye... belki onla alakali problem olabilir...

ay cok istiyorum yaa... bir; dislerime tel taktirmayi istiyorum cünkü sinir ediyor beni, asiri bozukluk yok, o yönden sansliyim... iki; burnumu yaptirmayi accik biraccik ucu kalin biraz da tabiki kemikli.. üc; paten kaymayi coooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk istiyorum, gerci bu alakasiz oldu ama olsun... aaaaah ah burda da dedeler bile paten yapiyor coluk cocuk bazen ailece görüyorum cok istiyorum cok.. esim sagolsun alacakti ama ben dedim simdi hamis felan olurum basima is almayayim daha sonra insallah...

tabiii canimmm.. napcan paten filann simdi... bebegin olsun, sonra cocugunla beraber kayarsin...

edit: on kez duzelttim yaaaa.. tam yazma ozurluyum bugun... :))

Son düzenleme:
aklimdan cikarmaya calisiyorum diyorsun yaniii... bence de iyi yapiyorsun canim... carsambadan yani batindan once yapma... insallah hamileyizdir regencim...

insallah canim.. ama ben de hic belirti yokki... hem de hic... ne gögüslerde ne de bulanti... o yüzden oek emin degilim.. atesim de ayni seyrediyor maalesef... normalin altina düsmedi ama hic de cikmadi.. sana onu sorcaktim.. hafta boyunca 5te uyandim hep ama yataktan kalkmadan, geri uyuyana kadar yarim saat geciyordu ama.. bu etkiler mi atesi??? bir de cok uzun uyumadim cok uyuyunca iyi hissetmiyorum kendimi... bugün sadece 0,1 derece daha cok cikti ama o da normalden yarim saat daha gec ölctüm belki ondandir... ne dersin tatlim???????

bak ya kuzu kacti soruma cevap vermeen... kiisssssssssss atesten baska hic bi belirtim yok.. oda yükselise gecmedi meret... bi bak tabloma tatlimmmm...... please...

ates bir saat sonra 0.1 derece artiyormus... oyle okudum bugun bazi topiklerden... belki senin de ondan artmistir...:26:

5te kalkiyorsan, hep 5te olcsene regencimmm atesini... bence daha iyi olurdu....

bende de hicbir belirti yok, bulanti, hassasiyet... olsun biz yine de hamile olma hayali kuralim..

bak ya kuzu kacti soruma cevap vermeen... kiisssssssssss atesten baska hic bi belirtim yok.. oda yükselise gecmedi meret... bi bak tabloma tatlimmmm...... please...

kacmadimmmmm tatlimmm cevapladimmmm...

bu gece burdayim ben...

ayy bu arada tablo linkleri kacinci sayfadaydikiiiii...

Son düzenleme:

hassasiyet derken??? duygusal olarak diyorsan, bugün cok mutluydum.. dün mü ne oturup agliyordum... gecen haftam cok kötü gecti ya... depresyondayim diye düsündüm bi ara...

hassasiyet derken??? duygusal olarak diyorsan, bugün cok mutluydum.. dün mü ne oturup agliyordum... gecen haftam cok kötü gecti ya... depresyondayim diye düsündüm bi ara...

bu arada benimki cok umutlu bu ayy... haftasonu tartistik, bana sen bu kadar sacma birseye takiliyorsun, uzuluyorsun, kesin hamilesinnn diye tutturdu durdu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…