- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.361
cokkk tatlisinnnn canimmmm yaa...
bosverelim biz belirtileriiii.. biz senle belirtisiz hamile kalanlardan olcazzz...
ayyy insallah o daha iyi vallahiaci yok sizi yok... ama wifeofdemoncum da dedi öyle tanidiklarim var diye.. ama en azindan gögüslerin hassalasmasi lazim adet icin, bakalim yarin olmasi lazim en azindan bata birgün kala normalde daha erken baslardi... sen de ne gibi belirtiler var ya da yok canim????????
iyi geceler hatunlar, diycem ama kimse de yokki(
ben de kaçıyorum, kızlar, iyi geceler şekerler
polyannacimmm canim ben buralardayim... kk'da turluyordum...hosgeldin...
iyi geceler tatlim...
Hoşbulduk canım.. Yine senin bat heyecanı sardı beni. Bi bakayım dedim ama test yapma taraftarı değilsin henüz anladığım kadarıyla. Hakkında hayırlısı olsun canım. Sabretmek en iyisi...
KKda paylaşmamıştım galiba, ben geçen ay ateşim düşmeden önceki gece test yapmıştım ve gölge gibi silik çizgi çıkmıştı. ama ertesi günü ateş tepe takla olunca hayallerim yıkıldı.düşük yaptığım ay ise negatif çıkmıştı ki aksine bebişim benimleymiş.. o yüzden artık günüm geçmeden test mest yapmak istemiyorum.
Screamawaycımmm Canım benim içime iyi şeyler doğuyo ya hadi hayırlısı.. Sen yarını da bi atlat istersen. Benim fikrim tabi. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Diyorum veiyi geceler diliyorum
Gözlerim kapanıyooooooo.... kapandııı .
scream canım kk yı kolluyonuykum kactı kalktım geldım. ama sımdı gene uykum gelıyor..
sen napıyorsun cicim ???? kocan yok mu yavrum, yarın tatil mi ??? niye uyumuyorsun ?????
ben bekciyim bu gece tatlimmm... topigimize bisi olmasin diye nobet tutuyorum....
benim de uykum geldi, ama benimkini bekliyorum, esim arkadaslarinla... yarin is varrrr canim malesef tatil diil.... ve burda daha saat 12 olmadi kiiii....iki saat farkimiz var tr ile...
bos gecmedi bu gece topik... gelen giden oluyor hep....
abooooooooooo sen bizi 2 saat geriden takip ediyonn yanii.. ohh ne guzel..ewet canım bende ara ara hep girdim. konusmalar oldu..
estetik yaptırma konusunda, bende ısteklerımı soyleyecektim.. baktım komple vucudumun değişmesi lazım.. sustummm
aman ayyyy.. gideyimde yatayım.. :85::85::85::85::85:
iyi geceler canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?