2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydın kardaizciiim umutlu bekleyişin bugün bitiomu inşallah

evet hayatım bugün bitiyo çalışmamız lazım amaaaaa ben eşimi akşam kandırdım biraz da zamanımız vardı eve gittik veee depremmmmmmm kullanmadım son ilacı.
zaten sağlıklı bir sperm 48 saatte oluyomuş sanırım, o yüzden eşim bu gece gelicek yani hesabıma göre bişey kaybetmiş olmıcam. hep beraber bu ay tuttururuz inşallah...
sen nasılsın canım, naptın ..

ay hadi inşallah canım yaa inş bu ay hemencecik tutarda düşünmek zorunda kalmazsınız... ben napim valla tahmini yumurtlamamı boş geçirdim bu ay pek çalışamadık bundan sora da çalışma olmaz zaten adetime 9 gün kaldı... ama hiç olcaanı sanmıorum zaten olması garip gelio hiçbi zaman olmicak gibi bakalım hayırlısı

screamaway günaydın cnm hoşgeldin varmı gelen giden ?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr....nasılsınız bakalım....kardaiz canım inşallahh çalışmalarıın sonucunu verir....screammmmmmmmmmm hayatımmm nolduu gelen giden varmı merak ettim çokkkkkkkkk

Günaydıııınnnnn

İnşallah KARDAİZcimin yumoşları misafirleri içeri alır ve hiiiç bırakmaz

RENEVAlcimin umudu olmadığı bu ay mucizesi gerçekleşir,

Ben şuanki ovulasyon günlerimi iyi geçiririm inşallah

SCREAMAWAYcım POZİTİFFFFFF diye haykırır inşallah

MİGİcimin de mucizesi onunladır ve inşallah adet olmaz bu kadar gecikmeyle

Hamiş arkadaşlar rahat bi hamilelik geçirir inşallah ve bat bekleyen bizlerin 9 ay batları gelmez inşallah

AMİİİİİNNNN

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr....nasılsınız bakalım....kardaiz canım inşallahh çalışmalarıın sonucunu verir....screammmmmmmmmmm hayatımmm nolduu gelen giden varmı merak ettim çokkkkkkkkk

günaydın canım hoşgeldin sen naılsın... kız heyecanlı diilmisin azda olsa çift çizgi gördün git test mest bişi yaptır sanada günaydın polyannacım güzel dileklerin için teşekkürler

günaydın canım günaydın...
hly canım batın bitimine kadar bence tahlil falan yapıp kafanı karıştırma. kimyasal gebelik yaşamandan korkuyorum. çok istiyosun açıkcası üzülmeni istemiyorum.
inşallah hamile kalırsın en büyük dileğimiz bu tabiki ...

pollyannaa cımla da battaşız bakalım hadi hayırlısı. dileklerimiz gerçek olur inş.

renewal kırmızılar gelmedikçe umut var demektir. inşallah gelmezde hamilesindir belli mi olur...

Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

ALLAAAAAAAHHHH ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİM... CANIIIIMMMMMMM çok çok çok tebrik ederim..

Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Ayyyyy nasıl heyecanlandım anlatamam

Ayyy kurban olduğum Allah'ım içime doğan bi kez daha gerçekleşti. Çok şükür.

Bi önceki mesajımda senin için ne yazmıştım bak... Oyyy bu heyecan beni çok fena gaza getirecek

Şimdiden başla SCREAMAWAYCIM bizlere dua etmeye olurmu...

SENİ SEVİYORUZ.... VE BİR KEZ DAHA TEYZE OLUYORUZ...

Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

kızzzzzzz cocana söledin mi????
maşallah canım sana yaaa...
sabrın sonu selamet. inşallah bizde tuttururuz yaaa allahım yardım et...ay gözlerim yaşardı kör olma emi...

Son düzenleme:

ayyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnnn
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm

ALLAAAAAAAHHHH ÇOK ŞÜKÜR YA RABBİM... CANIIIIMMMMMMM çok çok çok tebrik ederim..
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
Ayyyyy nasıl heyecanlandım anlatamam

kızzzzzzz cocana söledin mi????
maşallah canım sana yaaa...
sabrın sonu selamet. inşallah bizde tuttururuz yaaa allahım yardım et...

Kizlar darisi basiniza...

Kardaizcimmm, benimkini oyle uyandirdim az once... Elimde testle...
Polyannacimmmm, tesekkurlerrr, Allah hicbirinizi bekletmesin cok, biran once bebeklerinizi versin insallahhhh....

Ben daha cok algilamis diilim sanirim... 3 tane test yaptim... Ilki pozitif cikinca digerlerini de yaptim... Ilkini yaparken cok rahattim... Onda cift cizgi gorunce digerlerini yaparken elim titriyordu.. Strese girdim...

Clearblue 2-3 haftalik dedi bu arada...

Renewalcimmm, sen kandilde dua etmistin... Allah razi olsun canim...

Son düzenleme:
aaaaaaaaaayyyyyyyy çokkkkkkkkkk sevindimmmmmmm..şoklardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..günün en güzel haberi buuuu

SCREAMAWAY
MAŞALLAH
SCREAMAWAY
MAŞALLAH
SCREAMAWAY
MAŞALLAH

Kuppecimmmmmmm, darisi basina tatlimmmmm.... Temmuz son olur insallah senin icinde...
Cokkkk guzel yazmissin postunu bu arada... Cokkk begendimmmm....

screamawaycimmm, kaç gün çalıştığını, hangi günler çalıştığını, yöntemlerini hemen anlatıyosun kuzu...hayatta bırakmam aay hala inanamıyorumm çok güzel bir haber buuuu..

Tamam o zaman KUPPEm bende istiyorum, Hamiş kalırsam (Ayy inşallah Allah'ın izniyle) Banane, banane istiyorum işte

screamawaycimmm, kaç gün çalıştığını, hangi günler çalıştığını, yöntemlerini hemen anlatıyosun kuzu...hayatta bırakmam aay hala inanamıyorumm çok güzel bir haber buuuu..

Tatlimmmm, tabiki anlatimmm... Benim ovulasyon bundan 2 hafta once pazar gunuydu... Bende sadece ctesi ve pazar calistim... ayyy utandim...

Ama bu ay yaptigim degisiklik, hep ayaklarimi kaldirip sirt ustu yatarken bu sefer yuzustu yattim, kalcami kaldirip.. Doktora gittigimde tr'de.. oyle demisti... Sanirim benim rahim ters, burdaki kizlar rahim ters olunca oyle oneriliyor demislerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…