2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sana sözümmm vardıııı kuzuuu..geçen ayy demiştinnnn sen..hamiş olursam bende böyle istiyorum diye.. bi hamiş arkadaşa yapmıştım ya

Evet sana demistim bende istiyorum diye... Hatta az once seni gorunce asagida bakalim Kuppecim bana yapacak mi guzel post diye dusunmustum..

AAAAAAAAAAAA ciddimisin Allahım şoktayım :))))) inanmıyoruuuuuum yaa canım çok sevindim hiiiiiiiiiiiii

Renewalcimmmm, senin kandilde ettigin dualar birbir cikiyor sanki.. Darisi basina tatlimmmm.. Insallahhh...

Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

ayyyyyyyyyyy screeamcımmmmmmmmmmm çoooooookk sevindimm yeminn ederimm şu an gözlerimden yaş geliyorrrrrrrrrrr...tüylrtim diken dikennnnnnnnnnnn ayyyyyyyyyyyy çok harika bi haber buuuuuu yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn ayyy maşallahhhhhhhhhhhhhhh.....

aaayyy rahimi ters olan bir kaç arkadaş daha vardı, onlarda öyle yapsınn bariii..duydunuz muuuu kızlarr

Hulyacimmmmm, cok tesekkur ederimmm...
Darisi basina diyemiyorummmm, cunku zatennnn sen de hamilesinnnn... Insallah kan testinden de guzel sonuclar alirsin tatlimmmm....

aay canımmm yapmam mııı hiççç..çok mutlu oldummmmmm..biz buraya seninle başlamıştıkkkk..inşallah sana yetişirim bende bir ay geriden de olsa

bu arada kocişin de doğru tahmin ediyormuş dimiii, dün yazmıştın ya, buna kızdığına göre hamilesin demiş sana nekadar mutlu olmuştur kimbilirrr..ayyy çok hoşumm evde ağzım kulaklarımdaaa bakınıyorum öyle

canım yaaa inşallah inşallah 3 kişiye tuttu şimdiye kadar bende mucize gibi izliyorum valla Allahım inşallah hepimizinki tutar ama gözlerim doldu rsmen yaa screamaway canım çok sevindim inan kendim olmuş kadar sevindim :92::92::92::92::92::92:

inşallah hepimiz olucaz kızlar ben kandil dışında bide demiştim ya hazirandan çok umutluyum diye hakkaten içime doğmuş demekki ben olmasam bile bu kadar eskilerden hamile çıkardık o bile güzel

Hulyacimmmmm, cok tesekkur ederimmm...
Darisi basina diyemiyorummmm, cunku zatennnn sen de hamilesinnnn... Insallah kan testinden de guzel sonuclar alirsin tatlimmmm....

ayyyy inşallahhhhhhhh bnde kesinn olarakk hamişimdirrrrrrrrr.....deeee onun öncesinde hala gülüyorummmm şaşkınımmm çok sevinçliyimmm ve mutluyummmmmmmmmm screammmm canımmm keşke yanımda veya yanında olsamm sarılmaktan napardım sni bilmiyorumm o kadarr içim sevgi patlaması yaşıyorrr....ayyy hemenn listeyii güncelle ve yolla canımmmmmm :)=)

Aynen oyle Kuppecimmm tartistik haftasonu, ben olay cikardim daha dogrusu... Aaaa, bu kadar sacma seylere takiliyorsun dedi kizdi... Sonra dusundu, sen kesinnnn hamilesin buna takildigina gore dedi...

Renewalcimmm, valla senin dualarin tutuyor... Bundan sonra baska seyler icin yine sana dua ettirebilirim...

evet hayatım benimde ters böle yapıyorum bende
regende ters di yanlış hatırlamıyorsam. inşallah olur yaaa...
kızzzzzz işi gücü bıraktım sırıtıyom öleeeee hahayyyy

sen
cocan

hep mutlu olun inşallahh...

Kizlarrr cok tesekkurlerrrr... Ben cok algilayamiyorum herhalde durumu daha... Saf saf takiliyorum...

Bugun testi pozitif gordukten sonra romantik kocam ilk ne dedi biliyormusunuz? 'Demek senin rahmin tersmis' dedi... Yaniiii, benim hic aklima gelmemisti bu o zaman, ben hamileyim diye seviniyorummm, o isin teknik kisminda...

scremawayyy canımm, ben bir de şunu düşündüm şimdi, sen bu ay taşınma işleri ile uğraştığın için bebek üzerinde çok fazla düşünememişsindir de, yani kafaya çok fazla takmamışsındır da, bu sayede de hamile kalman kolaylaşmış olabilir diye düşünüyorummm tatlım..sence doğru mudur?

Listeyi gece guncelicem insallahhhh Hulyacimmmmm... ayy orda kendimi hamile diye guncellemek cok tedirgin ediyor beni... Hic hayal bile etmemistim kendi ismime hamile yazmayi daha once...

Benimkini bilemicem amaaa, ben rahattim o siralar... Yani tasinma isleri yuzunden konsantre olamiyordum... Bir de yaa zaten olmuyor diye salmistim... Nasil olsa yogunum tr'ye filan gidip gelcem, temmuz agustosta bakariz diye dusunuyordum...

Yaa kizlar, simdi cuma ben tr'ye ucuyorum... insallah bir sorun olmaz...:26:

screamcımmmm senin kocanda süpermişşşş yanii :: ayy bişi söleyimmii benim kocamda bana hamilesin dedii bnde onun üstüne test yaptım hattaaa ayy bnde aptal gibiyimm hiçbişi algılayamıyorumm...ama screamcığımınnn mutluluğuuu beniiii çoşturduuuuuuuu

kesinlikle kafanın rahat olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorummm canımmm..aaayy annen ne kadar sevincekktirrrr..ay ayyyy çok özendimmm benim kuzenimmm hamileliğinin ilk ayında uçağa binmişti bi sorun olmamıştı amaa, senin daha uzakkk bir yer canımm..doktorunla mutlaka konuş bu durumu..

günaydınnn kızlarr canım çok tebrik ederim darısı başımıza işşallahhrenevelcim banada dua et ne olur o temiz kalbinle sabah sabah ne güzel oldu valabu hamiş haberi

esler anliyor galiba hulyacimmm....

KUppecimmm, burda bu kadar erken doktora gidilmiyor sanirim... Ben yine de arastirayim...:26:
Ya simdi benimki aradi beni, ucak biletini almasaydik keske, gitme diyor... bunu arastirmam gerekcek...:26::26:

günaydınnn kızlarr canım çok tebrik ederim darısı başımıza işşallahhrenevelcim banada dua et ne olur o temiz kalbinle sabah sabah ne güzel oldu valabu hamiş haberi

tesekkur ederim canimmm, darisi basiniza insallahhh...

nnneeeeyyyyyyyyyyyyyyy hamile misin?

evet regencimmmm test pozitif ciktiii....

hee bu arada Kuppecimmmm, anneme hemen soolemicemmm..
Yuzyuze soylemek istiyorum zaten.. Telefonda diil... tr'ye gidimmm ben, su dugunu atlatalimmmm... ondan sonra soolicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…