2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

evet regencimmmm test pozitif ciktiii....

screamaway hamile

screamaway hamile

screamaway hamile

screamaway hamile

screamaway hamile

kkkiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssss sabah sabah ay ne güzel oldu bu haber.... bütün en güzel dualarim seninle tatlim..........

aannaaaaammmmmmmmmmmmmmmm teyze oldum

Bugun testi pozitif gordukten sonra romantik kocam ilk ne dedi biliyormusunuz? 'Demek senin rahmin tersmis' dedi... Yaniiii, benim hic aklima gelmemisti bu o zaman, ben hamileyim diye seviniyorummm, o isin teknik kisminda...

romantik eniste saskinligindan yine iki cift laf edebilmis iste ne güzel

yaaaaa tanıyı koymuş enişte.... ne romantik ama
ama bakarmısın gitme diyooooo

ay ben halen saskinim..... eniste napsin soka ugramistir resmen

kisss screamaway

bak simdi beni de umutlandirdin.... dün ne demistin??? belirtisiz hamile... tersrahimdasim benim... vallahi ben de yüzüstü yatmistim hep yarin da benim batim test yapsammi ki????

inş hülyacım da kesin hamile çıkıcak 4 lenicek ayımız... İstediğiniz dua olsun kızlar hepimiz birbirimize edioruz zaten Rabbim hepimiz için doğru zamanı bilio i,,o zaman verio işte aslında boşuna üzülüyoruz bugün tam bayram günü ,hülya kız senin daa batına var ama sende yaptır şu kan testinide kesin olsun hadiiii tam bayram yapalım ... screamaway sende gitmeden dktorla konuş sakıncası varsa iptal et gerçi 3 saat yolculuk ama nolur nolmaz

heyecandan bayildi mi screamaway napti teze hamis??? kisss orda misin??? seni bekliyorum cikmam lazi benim maalesef

regen seninde mi batın geldi :) inş sende hamile çıkarsın

canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmmmmmmmmmm günün en güzel haberi bu tatlim allah tamamina erdirsin canımcim

kkkiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssss sabah sabah ay ne güzel oldu bu haber.... bütün en güzel dualarim seninle tatlim..........
aannaaaaammmmmmmmmmmmmmmm teyze oldum

ayy, regencimmm cok tesekkur ederim... darisi basina tatlimmmmm, hem de 2 gune insallahhhhh....

romantik eniste saskinligindan yine iki cift laf edebilmis iste ne güzel

yaaaaa tanıyı koymuş enişte.... ne romantik ama
ama bakarmısın gitme diyooooo
tıızzzzzz allah almasın senin sayfan 1439

Valla ilk laf oydu... Hamile oldugumu ogrendikten sonraki ilk laf...
Simdi ise gitti, yolda beni arayip arayip neler yemem gerektigini soyluyor...
Ucak konusunu arastirmam gerekkk, kardesimin dugununu kaciramammmmm...:26::26:

Bence benim gibi batini gecir bir gun, oyle test yap regencimmmm, Ama sabirsizlaniyorsan yarin da yapabilirsin... Varsa cikar zaten... Benim testlerde baya belirgin cikti... Isterseniz resmini gonderirim...

ayyy canımm çok saoll inşallahh...yanii yaptırmak istiyorum bi yandan ama bi yandan da şu ankii screamcığımınn mutluluğuu kaçarsa kötü bi haberle diye vazgeçtimmm....ayy biraz daha beklicemm ya sonraki hayal kırıklığını düşünerekkk ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhh bnde kesin hamişimdirrrrrrrrrr...ya bide göğüslerim dün başladı ağırmaya dün belim de çok ağrıdı..bide bikaç gündür akıntım varr..ayy ne biliiimm yaaa çok karmakarışığımmm:26::26::26::26::26::26:

Renewalcimmmm, dogru diyorsun ama bu dugunu kaciramammmm.. Topu topu bir kardesim var zaten...:26: Yolculuk 3.5 - 4 saat arasinda suruyor...
Cuma yolcuyum.... Gittigimde doktorla konusmayi planliyorum insallahhh....
Ya kizlarrr, kac haftayken kalp atislarini duyuyorlardiii... Benim sat'tan beri 4 hafta 3 gun oldu... Tr'deyken kalp atisi duymaya gitsem erken mi olur kiii....:26::26::26:

heyecandan bayildi mi screamaway napti teze hamis??? kisss orda misin??? seni bekliyorum cikmam lazi benim maalesef

tatlimmm cevapladimmmmm... sen neden bu kadar erken cikiyorsun kiii.. sen ise daha gec gidiyorsun diye biliyordum ben...:26:

canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok sevindimmmmmmmmmmmmm günün en güzel haberi bu tatlim allah tamamina erdirsin canımcim

azracimmmm, cok tesekkurlerrr.. Darisi basinaa insallahhhh canimmmm....
Bu arada grafigimi dun duzenlemistim... Duzgun cikti mi sende de?:26:

hee bu arada Kuppecimmmm, anneme hemen soolemicemmm..
Yuzyuze soylemek istiyorum zaten.. Telefonda diil... tr'ye gidimmm ben, su dugunu atlatalimmmm... ondan sonra soolicem...
evet evett bencede öyle yap canımm..Ayy annişin ne kadar mutlu olcakkkkkkk..çook güzel yaaa..

fotoyuuu eklesene kuzuuuuuuuuuuuuuuuu

Hulyacimmmm, sen doktoruna telefon acip sorsan, boyle cikti testte ne dusunuyorsunuz diye? O sana gel kan testi yapalim derse, gidip hemen yaptirirsin...

evet evett bencede öyle yap canımm..Ayy annişin ne kadar mutlu olcakkkkkkk..çook güzel yaaa..
fotoyuuu eklesene kuzuuuuuuuuuuuuuuuu

hemennnn geliyor Kuppecimmmm.....

gönder gönder de bebisimizi begenelim

5 haftalikken duyulabiliyo kalp atislari tatlim öyle okumustum biyerde.. ben ise gitmicem boya bakmaya gitcez benimkiyle.. salonumu tekrar dekore etmek istiyorum tabiki cok tutmazsa... tatlim senin grafigini görmek istiyorum please...

5 haftalikken duyulabiliyorsa tr'deyken duyabiliyorum demek...

gonderdimmmm test sonuclariniii, bakin bakalimmm...

aman da amannnn...çift çizgilere bakk maşallahhhhhh...screamcımm 1. resimdeki nasıl bir test adı falan ne sadece yurtdışında mı varr bilgilendirirmisinnn :)

5 haftalikken duyulabiliyorsa tr'deyken duyabiliyorum demek...

gonderdimmmm test sonuclariniii, bakin bakalimmm...

tatlim sana zahmet bana bir de atesinden bahset ben kacicam bitte bitte.... yaaa bak daha dün aksam duygusal degisiklikten bahsederken gülüyordun bana... kis hakketen hic belirti olmadi di mi?? ebnim de normaldfe bugün gögüs ve bel agrim olmali cünkü yarin batim... ama onlar da yok.. canim tatli da istemiyor.. ama atesten dolayi pek ümitlenemiyorum maalesef hep ayni ne iniyor ne cikiyor meret....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…