- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.441
kızlarrrrr
ben lavoboya gittim az önce kendimi dinlemeye başladım resmen...
böle şeffaf ve uzayan baya bi akıntı geldi.... bu neeee ?????:78:
kızlarrrrr
kızlarrrrr
canımm yimirtlayınca öle oluorr benim bildiğimmm:26:
yumurtluyosuuuuunnn, kaçırma bu günleri güzelim
kız diyodunya zaten ovulasyonum ayın 14ü die bugünü sakın kaçırma ama çok düşünmede akışına bırak... ilişkiden öncede 10 kere el mütekebbir de belki işe yarar
tatlim sana zahmet bana bir de atesinden bahset ben kacicam bitte bitte.... yaaa bak daha dün aksam duygusal degisiklikten bahsederken gülüyordun bana... kis hakketen hic belirti olmadi di mi?? ebnim de normaldfe bugün gögüs ve bel agrim olmali cünkü yarin batim... ama onlar da yok.. canim tatli da istemiyor.. ama atesten dolayi pek ümitlenemiyorum maalesefhep ayni ne iniyor ne cikiyor meret....
kızlarrrrr
screaaaaaaaamciiiiiimmm
çok mutlu oldum senin adına, teyze oluyoruz yaşasııııııııııııııııınnnnn
TEBRİK EDEİRM tatlım, ALLAH sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah.bu çiçekler sana, canım benim
ya kızlar yaa ben hakkaten kendimi hiç öle hamile gibi düşünemiorum yaa Allahım bende hamile kalabilcekmiyim acaba :) scream hülya hepinize görev akşam bol bol dua edin bnm içn :)
canım kaç gün sürer bu günler 1 hafta dimii :78::78:
kardaizcim, bugün gelen akıntı yumurta akı kıvamındaysa, bugün şansın %90, yarın şansın %30. o akıntı gelene kadar sıkı çalışmanız gerekirdi, yani bu son 2 günde çalıştıysanız tamamdır, bugünü de kaçırma, sonra BAT bekleyişine geçebilirsin, tatlım
aman da amannnn...çift çizgilere bakk maşallahhhhhh...screamcımm 1. resimdeki nasıl bir test adı falan ne sadece yurtdışında mı varr bilgilendirirmisinnn :)
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
evet canım aynı yumurta akı gibiydi. dün akşam hiki benimkini kandırıp eve atmışım.
ama dün akşamdan öncede zaten gün aşırı beraberlik olmuştu. aradan 1 gün geçmedi benim yol yorgunu olur bu gece dönicekti şansımı yine denesem mi kiiii :26::26:
Canimmmm, bu gece donuyorsa mutlaka calisinnnn bu gece....
Hulyacimmm, 1. test Clearblue'nin digital hamilelik testi... Icinden 2 tane cikmisti... Digerini 3 ay once kullanmistim, hamile degil yazisini gormustum... :26:
Bunda sukur hamile yazisini gordum...
Hem de kac haftalik oldugunu da soyluyor.. O 2-3 yazan yer hafta sayisi.. Ama farki dollenmeden itibaren hesapliyor hafta sayisini, yani sat'dan itibaren degil... Onun icin doktorun soyledigi hafta ile biraz farkli olabilir...
Uzerinde testte 2-3 yaziyorsa, doktorunuz 4-5 diyecektir yaziyor...
yok almadım
ama deki niye almadın ben 7 de çıkıyorum zıkkım kapatmışlar. napim ben şimdi :26:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm valla inanamzsın o kadar çok sevindim ki..........
Benim içime doğmuştu zaten...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?