2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ewt pek çalışmadım mayıs 31de bitti adet o zamandan bu zamana 4 kere oldu sadece bi hemen adet sorası bide yumurtlama sorası

screamaway canım benım cok tebrık ederım. cok sevındım. Allah ım hayırlısıyla gelişmesinii, sag salimde kucagına almayı nasip etsin..

ben sayfaların birinde sana demiştim hamile kalman yakındır gibisinden.. cunku tanıdıklarımın bır cogu 5-6. ayında hamile kalıyor, seninde 5. denemendi sanırsam.. hayırlı olsun canımmm..

canımm bizede dua et ne olursun..

ayy bugünnnn çok güzel bir gün yaaa, evimizi sattıkkkkk..yeni ev alıyoruzzzzz yuppiii..yarım saat önce pazarlık bittii..ev hemen satıldıııı çooook mutluyummm..screamawaycimdee hamişş oldu artıkkkk..çok güzel başladı bugünn yaaaa..çooooook..

Kardaizcimmm, valla ben gun asiri filan calismadim haberin olsun... Ardarda calistim.. Ayni gunde birden fazla calistigim oldu...

hımmm bnde alayım ondan o zamn canımm...saol..

Al canim.. Hem senin durumlar boyle karisikken belki netlestirir haftayi...

screamaway bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. anlıyosun dimiii beniiiiiii

Insallah canimmm, Kuppecimmmm.... Senin de gunler yakin bence...

Menbetacimmm, cok tesekkurlerrr... Darisi basiniza... Dua ediyorum hep size.. Insallah Allah size de en kisa surede hamilelik nasip etsinnnn.. Saglikli sihhatli...

screamawaycim geldin bitti özlemim diye değiştirir misinnn canımm yazını

dogru dedinnn unutmusummm.. hemen degistireyimmm... ne koysammm kiii...:26:

Hayirli olsun yeni eviniz Kuppecimmm...
Bende hamilelik ev alindiktan 1 ay sonra geldi... Sende de aynisi insallah Kuppecimmm...

dogru dedinnn unutmusummm.. hemen degistireyimmm... ne koysammm kiii...:26:

Hayirli olsun yeni eviniz Kuppecimmm...
Bende hamilelik ev alindiktan 1 ay sonra geldi... Sende de aynisi insallah Kuppecimmm...
güzel biişiii yappp..
bizim ev bugün satıldı muhtemelen 10-15 güne alırız yeni evimiziii..benimde belki o sırada kafam dağılırda bebek gelir canımmmm..çk teşekkür ederimmmmmmm

Son düzenleme:
hayırlı olsun kızlar evleriniz Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah :) bende hep dualarımda bebek haberiyle ev aynı zamanda olsun die sölüorum ama bakalım Rabbim kabul edicekmi... bizde ev arıoruz şuan kiradayız kendi evimizi alalım dioruz ama oturduum yer bize göre pahalı o yüzden bi türlü bulamıyoruz

güzel biişiii yappp..
bizim ev bugün satıldı muhtemelen 10-15 güne alırız yeni evimiziii..benimde belki o sırada kafam dağılırda bebek gelir canımmmm..çk teşekkür ederimmmmmmm

napsamm ki bilemedim.. ben dusuneyim biraz bunu...

renewalcimmm, senin dualar tutuyor, nasil dua ettigine dikkat et... insallahhh seninde ikiside olur ayni anda.. sonra rahat rahat yeni evinde hamile hamile oturursunnn....

ayyy simdi renewala yazarken aklima geldi kizlarrrr, benim evimin bebek odasi da kullanima geccek o zaman insallahhh...

kızlar ben bugün çooooooooooooook kötüyüm, moralim sıfırlarda, iyi ki screamcimin iyi haberini duydum, biraz kendime geldim, yoksa var ya, resmen bunalıma girmek üzereyim, artık bebek hamilelik gebelik mebelik, bu konularla ilgili hiçbişey duymak istemiyorum.

ne oldu fıstığımmmm yaaa..

senin atesin iyiye gidiyordu diye hatirliyorummm canim bennn.. neden uzuluyorsunn ki...
bende haftasonu cok bunalmis durumdaydimmm... bence cok uzme kendinii, cok takma.. ya bebek varsaa, bak onu da etkileyeceksin...

azracimmm yok muuu bu arada.. grafikleri gondersin bakalimm biii...

Kuppecim, Screamcim, kızlar bugün test yaptım, erken gebelik testini, sonuç negatifffffffffffff! hadi onu sallasam, erken testler doğru çıkmıyor desem yeridir ama başka bir sorunum daha var, göğüs hassasiyetim çooook azaldı, yok olmak üzere nerdeyse. anlıyormusunuz beni? eğer adet öncesi hassasiyet olsaydı battan 2-3 gün önce başlardı, (batıma daha 6 gün var, hassasiyet 2 gün önce başladı), hassasiyet gidince de hemen adet olurdum, bu yaşadığımsa hiç normal değil, sanki gebelik oluşmuş ama tutunamamış gibi, hormon değerlerim önce yükselmiş sonra inişe geçmiş gibi.... ya kızlar, çok korkuyorum, bir daha kimyasal yaşamak istemiyorummmmmmmmm

Son düzenleme:

canımmm aslında bnimde dünden berii canım çok sıkkın biraz ailevi mevzular canımı sıktı...bide varmı yokmu gerçek mi doğru mu yalan mı bebek varmı..vs.. karmakarışığımm gerçektenn ne düşüneyim ne hissedeyim bilmiyorum ve sabahtan beri bnde ağlıyorum yaa çok duygusalımm...bnde bu konuları duymak hem istemiyorum hmde yapamıyorummm

canım bence kendini bu kadar çok kasma oluruna bırak içini ferah tut.o bebiş gelicek görüceksinnnnayrıca bana sorarsan batın geçene kadar bekle derim en doğru sonucu o zaman alırsın çünkü

moralimiz yüksek olmazsa nası olcak bu iş tatlımmm..bak screamawayle ben önceki topikten berii birlikteyiz, neler yaşadık birlikte, o da ne sıkıntılar çektiii, çoğu zaman karamsarlığa düştüğümüz oldu kaç ay geçti aradan ama bak bugün hamile..bizim mutlu günümüzün ne zaman geleceği bilinmez ama moral çok önemli..lütfen bu şekildeee yapma ve toparlannn..daha hiç birşey kesin değil belki test hatalı, hadi diyelim ki negatif Allaha şükür doğurganlığın olduğunu biliyorsun canım hamile kalabiiliyorsunnn senn..ben daha hamile bile kalamadım Ama biliyorum bi gün bende burdan yazacağım hamişimm diye, ve biliyorum bi gün sende yazacaksınn HAMİŞİMM diyee..lütfen üzme kendini..siz böyle yapınca benim moralim de bozuluyo biz hep yanındayızzz yeterli moralin yerinde olsun kuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…