- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.461
regencimmmmm, ciktin galiba... ama ben sana yine de yazimmm, gelince okursun...
Benim atesim son zamanlarda yuksekti ortalamamdan... Azracimmm, grafikleri gonderirse gorursun hem....
Goguslerimde hassasiyet yok.. gercekten... Tatli filan da canim istemedi.. Tatli istemesi belirti mi bilmiyorum ama...
Basim donuyor hala az az... Bugunde farkettim... Ama yurumeyecek kadar degil...
Bunun disinda bundan bir hafta filan once cokkk yedigimden sikayet ediyordumm, hem acikmisim hissi vardi... Ama su an o kadar degil...:26:
Kardaizcimmmm, tatlimmm ovulasyonun oluyor olabilirr.. Test aldin mi dun?
wifeofdemonnnnncummm cok tesekkur ederim canimmm.. Darisi basiniza insallahhhh...
Renewalcimmm, dualarim sizlerle.... Insallah siz de en kisa surede hamile kalacaksinizz.. Tabiii bunun icin biraz calisman gerekiyor..Sen bu ay pek calismadin bildigim kadariyla..
hani sağlıklı bi sperm 48 saatte oluşuyomuş yaaa emin değilim gerçi. doktorda gün aşırı demişti. dün akşam deprem oldu bu akşam da olsa sorun olur mu? yoksa yarını mı beklesek kafam karıştı :26::26::26::26:
gerçi ben keçi boynuzu polen arısütü bal takviyesi yapmıştım geldiğinden beri ...
hımmm bnde alayım ondan o zamn canımm...saol..
screamaway bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. anlıyosun dimiii beniiiiiii
screamaway canım benım cok tebrık ederım. cok sevındım. Allah ım hayırlısıyla gelişmesinii, sag salimde kucagına almayı nasip etsin..
ben sayfaların birinde sana demiştim hamile kalman yakındır gibisinden.. cunku tanıdıklarımın bır cogu 5-6. ayında hamile kalıyor, seninde 5. denemendi sanırsam.. hayırlı olsun canımmm..
canımm bizede dua et ne olursun..
screamawaycim geldin bitti özlemim diye değiştirir misinnn canımm yazını
ayy bugünnnn çok güzel bir gün yaaa, evimizi sattıkkkkk..yeni ev alıyoruzzzzz yuppiii..yarım saat önce pazarlık bittii..ev hemen satıldıııı çooook mutluyummm..screamawaycimdee hamişş oldu artıkkkk..çok güzel başladı bugünn yaaaa..çooooook..
güzel biişiii yappp..dogru dedinnn unutmusummm.. hemen degistireyimmm... ne koysammm kiii...:26:
Hayirli olsun yeni eviniz Kuppecimmm...
Bende hamilelik ev alindiktan 1 ay sonra geldi... Sende de aynisi insallah Kuppecimmm...
güzel biişiii yappp..
bizim ev bugün satıldı muhtemelen 10-15 güne alırız yeni evimiziii..benimde belki o sırada kafam dağılırda bebek gelir canımmmm..çk teşekkür ederimmmmmmm
hayırlı olsun kızlar evleriniz Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah :) bende hep dualarımda bebek haberiyle ev aynı zamanda olsun die sölüorum ama bakalım Rabbim kabul edicekmi... bizde ev arıoruz şuan kiradayız kendi evimizi alalım dioruz ama oturduum yer bize göre pahalı o yüzden bi türlü bulamıyoruz
kızlar ben bugün çooooooooooooook kötüyüm, moralim sıfırlarda, iyi ki screamcimin iyi haberini duydum, biraz kendime geldim, yoksa var ya, resmen bunalıma girmek üzereyim, artık bebek hamilelik gebelik mebelik, bu konularla ilgili hiçbişey duymak istemiyorum.
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
kızlar ben bugün çooooooooooooook kötüyüm, moralim sıfırlarda, iyi ki screamcimin iyi haberini duydum, biraz kendime geldim, yoksa var ya, resmen bunalıma girmek üzereyim, artık bebek hamilelik gebelik mebelik, bu konularla ilgili hiçbişey duymak istemiyorum.
canım çoooooooooook tebrik edrimmmmmmmmm çok sevindim geçektenallah sağlıkl kucağına almayı nasip etsin inşşşşşş peşinden bizde gelirizz
Kardaizcimmm, valla ben gun asiri filan calismadim haberin olsun... Ardarda calistim.. Ayni gunde birden fazla calistigim oldu...
yok yaaa benim işi şansa bırakmamam lazım. hergün çalışıyım bari ... artçılarla geçiricez bu ayı
ayy bugünnnn çok güzel bir gün yaaa, evimizi sattıkkkkk..yeni ev alıyoruzzzzz yuppiii..yarım saat önce pazarlık bittii..ev hemen satıldıııı çooook mutluyummm..screamawaycimdee hamişş oldu artıkkkk..çok güzel başladı bugünn yaaaa..çooooook..
yeni eviniz hayırlı olsun canımmmmm.. belki yeni ev ugurlu gelir ne dersin
aslında haklı olabilirsin ama sen bizim en büyük destekçimizsin, bizi doğru yönlendirensin. bunu kendine yapma bozma moralini herşey olacağına varır.
canım bence kendini bu kadar çok kasma oluruna bırak içini ferah tut.o bebiş gelicek görüceksinnnnKuppecim, Screamcim, kızlar bugün test yaptım, erken gebelik testini, sonuç negatifffffffffffff! hadi onu sallasam, erken testler doğru çıkmıyor desem yeridir ama başka bir sorunum daha var, göğüs hassasiyetim çooook azaldı, yok olmak üzere nerdeyse. anlıyormusunuz beni? eğer adet öncesi hassasiyet olsaydı battan 2-3 gün önce başlardı, (batıma daha 6 gün var, hassasiyet 2 gün önce başladı), hassasiyet gidince de hemen adet olurdum, bu yaşadığımsa hiç normal değil, sanki gebelik oluşmuş ama tutunamamış gibi, hormon değerlerim önce yükselmiş sonra inişe geçmiş gibi.... ya kızlar, çok korkuyorum, bir daha kimyasal yaşamak istemiyorummmmmmmmm
Kuppecim, Screamcim, kızlar bugün test yaptım, erken gebelik testini, sonuç negatifffffffffffff! hadi onu sallasam, erken testler doğru çıkmıyor desem yeridir ama başka bir sorunum daha var, göğüs hassasiyetim çooook azaldı, yok olmak üzere nerdeyse. anlıyormusunuz beni? eğer adet öncesi hassasiyet olsaydı battan 2-3 gün önce başlardı, (batıma daha 6 gün var, hassasiyet 2 gün önce başladı), hassasiyet gidince de hemen adet olurdum, bu yaşadığımsa hiç normal değil, sanki gebelik oluşmuş ama tutunamamış gibi, hormon değerlerim önce yükselmiş sonra inişe geçmiş gibi.... ya kızlar, çok korkuyorum, bir daha kimyasal yaşamak istemiyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?