- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.481
canımmm aslında bnimde dünden berii canım çok sıkkın biraz ailevi mevzular canımı sıktı...bide varmı yokmu gerçek mi doğru mu yalan mı bebek varmı..vs.. karmakarışığımm gerçektenn ne düşüneyim ne hissedeyim bilmiyorum ve sabahtan beri bnde ağlıyorum yaa çok duygusalımm...bnde bu konuları duymak hem istemiyorum hmde yapamıyorummm
Kuppecim, Screamcim, kızlar bugün test yaptım, erken gebelik testini, sonuç negatifffffffffffff! hadi onu sallasam, erken testler doğru çıkmıyor desem yeridir ama başka bir sorunum daha var, göğüs hassasiyetim çooook azaldı, yok olmak üzere nerdeyse. anlıyormusunuz beni? eğer adet öncesi hassasiyet olsaydı battan 2-3 gün önce başlardı, (batıma daha 6 gün var, hassasiyet 2 gün önce başladı), hassasiyet gidince de hemen adet olurdum, bu yaşadığımsa hiç normal değil, sanki gebelik oluşmuş ama tutunamamış gibi, hormon değerlerim önce yükselmiş sonra inişe geçmiş gibi.... ya kızlar, çok korkuyorum, bir daha kimyasal yaşamak istemiyorummmmmmmmm
napsamm ki bilemedim.. ben dusuneyim biraz bunu...
renewalcimmm, senin dualar tutuyor, nasil dua ettigine dikkat et...insallahhh seninde ikiside olur ayni anda.. sonra rahat rahat yeni evinde hamile hamile oturursunnn....
ayyy simdi renewala yazarken aklima geldi kizlarrrr, benim evimin bebek odasi da kullanima geccek o zaman insallahhh...
kızlar ben bugün çooooooooooooook kötüyüm, moralim sıfırlarda, iyi ki screamcimin iyi haberini duydum, biraz kendime geldim, yoksa var ya, resmen bunalıma girmek üzereyim, artık bebek hamilelik gebelik mebelik, bu konularla ilgili hiçbişey duymak istemiyorum.
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
kuppecim, inşallah tatlım, o gün gelicek, hamişim diye çığlıklar atıcaz burda, hamile kaldıktan sonra da o bebeği sağlıklı büyütmek ve doğurmak var, ALLAHIM hepsinin hayırlısını ve en sağlıklısını nasip eder inşallah!
renewallciiim, benim için de dua et tatlım, olurmu?
screamaway canımm oku bunuuu Hamilelikte uak yolculuu-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
Kuppecim, Screamcim, kızlar bugün test yaptım, erken gebelik testini, sonuç negatifffffffffffff! hadi onu sallasam, erken testler doğru çıkmıyor desem yeridir ama başka bir sorunum daha var, göğüs hassasiyetim çooook azaldı, yok olmak üzere nerdeyse. anlıyormusunuz beni? eğer adet öncesi hassasiyet olsaydı battan 2-3 gün önce başlardı, (batıma daha 6 gün var, hassasiyet 2 gün önce başladı), hassasiyet gidince de hemen adet olurdum, bu yaşadığımsa hiç normal değil, sanki gebelik oluşmuş ama tutunamamış gibi, hormon değerlerim önce yükselmiş sonra inişe geçmiş gibi.... ya kızlar, çok korkuyorum, bir daha kimyasal yaşamak istemiyorummmmmmmmm
kardaizcim, hülyacım, ketenhelvacım, kuppecimmmm
sağolun kızlar teselli etdiyiniz için, sizin yazılarınızı okudukça da gözyaşlarım iniyor şıpır şıpır, çok duygusallaştım, düzelirim, merak etmeyin, kendimi toparlarım, sağolun destekleriniz için.
screamcim, sevinçli gününde moralleri bozmak istemiyorum, konuyu kısaca kapatıyorum, hiç paylaşmayacaktım aslında, ama dayanamadım, 1-2 kelime teselliye ihtiyacım varmış demekki
kuppecim, inşallah tatlım, o gün gelicek, hamişim diye çığlıklar atıcaz burda, hamile kaldıktan sonra da o bebeği sağlıklı büyütmek ve doğurmak var, ALLAHIM hepsinin hayırlısını ve en sağlıklısını nasip eder inşallah!
renewallciiim, benim için de dua et tatlım, olurmu?
canımmm aslında bnimde dünden berii canım çok sıkkın biraz ailevi mevzular canımı sıktı...bide varmı yokmu gerçek mi doğru mu yalan mı bebek varmı..vs.. karmakarışığımm gerçektenn ne düşüneyim ne hissedeyim bilmiyorum ve sabahtan beri bnde ağlıyorum yaa çok duygusalımm...bnde bu konuları duymak hem istemiyorum hmde yapamıyorummm
renewalcim, sağol tatlım, gelmiş ve gitmek üzeredir diye korkuyorum, inşallah yanılıyorum, yoksa soluğu doktorda alıcam, düşüğü engellemek için ne gerekiyorsa yapsın diye.
Dualarını eksik etme tatlım, olurmu?
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
Kuppeccimmm, bunlari yeni okudum canimmm... Genelde son aylarda yolculuktan bahsediyor.. Ama bakalim bisi olmaz insallah...
ayyy wifeofdemonnncummmm, yeni goruyorummm bu yazini... 6 gun erkenden test yaptin ve negatif cikti... Bundan normal ne olabilir ki? Sen benden iyi bilirsin... 6 gun onceden cikma ihtimali cokkkk dusuk... Resmini gondermedigim testlerden birinde benim cokkk silik cikti.. Yani 6 gun onceden yapmis olsaydim benimde buyuk ihtimal negatif cikardi...
Sen bekle tatlimmm daha.. Atesin de iyi gidiyor... Insallah cikcaksin hamile... Simdiden uzulmeee...
Tatlimmm burda herseyi yasicazzz, tabiki paylascaksin.. Hayatta sevinmek de uzulmek de var... Sevincimizi de, huznumuzu de paylasalimmm...
Hehhh, iste en iyisi buuu, renewalcimaaa dua ettir, Duasi tutuyor onunnn.
kardaizcim, sağol tatlım, haklısın, aslında adet günü gelinceye kadar kendimizi dinlemememiz gerek ve test falan yapmamamız gerek. yoksa böyle moral bozukluğu oluyor. ama anne olma isteği insanı bu hale sokuyor, bu konuları düşünmemek gerek, oluruna bırakmamız gerek, ama sorun şu ki, bunların hepsini ben kızlarımıza söylüyorum ama kendim yapabiliyormuyum? onu bir sor bana. yapamıyorum. söylemesi kolay, yapması zor. Ama ben artık ne yapacağımı biliyorum, böyle bir huyum var, o huyumu çok seviyorum, kendimi çok fazla üzüntüye vermem, verdiğim zaman beynim hemencicik korumaya geçer ve ilgimi çekecek eğlenceli şeyler buluverir bana ve derdimi unutturur. bu defa da bulur, eminim, BATıma kadarki 5-6 günü düşünmeden geçirmemi sağlayacak bişeyler bulur şimdieşim bu huyumu " sen daha çocuksun" diye nitelendirir ay bak gülmeye bile başladım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?