2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kardaizcim, hülyacım, ketenhelvacım, kuppecimmmm

sağolun kızlar teselli etdiyiniz için, sizin yazılarınızı okudukça da gözyaşlarım iniyor şıpır şıpır , çok duygusallaştım, düzelirim, merak etmeyin, kendimi toparlarım, sağolun destekleriniz için.

screamcim, sevinçli gününde moralleri bozmak istemiyorum, konuyu kısaca kapatıyorum, hiç paylaşmayacaktım aslında, ama dayanamadım, 1-2 kelime teselliye ihtiyacım varmış demekki

kuppecim, inşallah tatlım, o gün gelicek, hamişim diye çığlıklar atıcaz burda, hamile kaldıktan sonra da o bebeği sağlıklı büyütmek ve doğurmak var, ALLAHIM hepsinin hayırlısını ve en sağlıklısını nasip eder inşallah!

renewallciiim, benim için de dua et tatlım, olurmu?

haydaaaaaaaa hyl canım sende mi.... ya kızlar bu bebeği çok istiyosunuz tamam, senin için söylemesi kolay senin bi tane var nasıl olsa diyebilirsiniz de ama inanın halimi görüyosunuz, sizden farkım yok valla ben bile şaşıyorum kendime. size tavsiyem şu gebelik tahlillerinizi bat dan bir gün sonraya yapmanız. bence hemen yapıldığında ya negatif görünüp sonradan hamile çıkıyor örnek tuğçe, yada hemen test yapıldığın hamile çıkıyo ama adet olunca da kimyasal gebelik deniyo. ya sonra hayal kırıklıkları, stres ve moral bozukluğu. kaldı ki sağlığımız yerinde sadece doğru zamanı bekliyoruz. biz bunun için kendimizden çok ödün veriyoruz mutlaka mükafatını alıcaz. üzülmeyin ne olur.

Canım üzme kendini senin batına daha var insan kendini çok fazla dinlediğinde gerçekten belirti varmı yokmu onu bile karıştırıyo biraz kafandan atmaya çalış Allahın izniyle bidaha öyle bişey yaşamazsın inşallah .. Moralini yüksek tut güzel şeyler düşün ki güzel şeylerle karşılaş

canım bnm saol herkesin dua ederken dikkatli olması lazım çünkü dua kapılarının ne zaman açılcaa belli olmaz :) bakalım wife of demon tatlı cadı kardaiz bide bende bide sıla vardı bide bershka hatırladıklarım hepimiz hamile kalırsak dicem ewt gerçekten dualarım tutmuş :)
ewt yaaa 3 ay sonra cinsiyetini örennce zevkle döşemeye başlarsın ama en güzel kısmı bebek kıyafetleri almak özellikle kızsa

canım bnm üzülme yaa üzülüncede bişi olmuoki.... bende mesela gerçekten diorum kendimi hiç hamile düşünemiorum hiç böle çift çizgiyi görürmüşüm gibi gelmio ama elbet bigün nasip olucak Allahın izniyle.... seninkide doğru zamanı beklio hatta belkide gelmiştir kim bilir

kardaizcim, sağol tatlım, haklısın, aslında adet günü gelinceye kadar kendimizi dinlemememiz gerek ve test falan yapmamamız gerek. yoksa böyle moral bozukluğu oluyor. ama anne olma isteği insanı bu hale sokuyor, bu konuları düşünmemek gerek, oluruna bırakmamız gerek, ama sorun şu ki, bunların hepsini ben kızlarımıza söylüyorum ama kendim yapabiliyormuyum? onu bir sor bana. yapamıyorum. söylemesi kolay, yapması zor. Ama ben artık ne yapacağımı biliyorum, böyle bir huyum var, o huyumu çok seviyorum, kendimi çok fazla üzüntüye vermem, verdiğim zaman beynim hemencicik korumaya geçer ve ilgimi çekecek eğlenceli şeyler buluverir bana ve derdimi unutturur. bu defa da bulur, eminim, BATıma kadarki 5-6 günü düşünmeden geçirmemi sağlayacak bişeyler bulur şimdi eşim bu huyumu " sen daha çocuksun" diye nitelendirir ay bak gülmeye bile başladım:)))

canımm şaka bi yana demeyin böle ... hepimizin duaları kabul oldu hepimiz şurda kaç aydır birlikteyiz devamlı birbirimize ,kendimize dualar ediyoruz sırf bnm duamla olsa ohooo hergün ediiim istediğiniz dua olsun kuşum ama sizde edin bnm için ,bakın kendime hala tutmadı dualarım ben zaten her kendime ettiğimde ogün aklıma gelen herkesi tek tek sayıyorum zaten mübarek aylardayız şuan bol bol dua edin Allah hayırlı olanlarını geri çevirmez...Çeviriosa da şimdi gelmesi hayırlı diil demektir o yüzden üzülmein... Ne diorum her zaman bebek olduğunda yapamadığınız herşeyi sanki az zamanınız kalmış gibi yapın onların tadını çıkarın

renewalcim, sağol tatlım, gelmiş ve gitmek üzeredir diye korkuyorum, inşallah yanılıyorum, yoksa soluğu doktorda alıcam, düşüğü engellemek için ne gerekiyorsa yapsın diye.
Dualarını eksik etme tatlım, olurmu?

bi de bunu oku screamawaycimmm

Gebelikte Uak Yolculuu

Kuppeccimmm, bunlari yeni okudum canimmm... Genelde son aylarda yolculuktan bahsediyor.. Ama bakalim bisi olmaz insallah...

ayyy wifeofdemonnncummmm, yeni goruyorummm bu yazini... 6 gun erkenden test yaptin ve negatif cikti... Bundan normal ne olabilir ki? Sen benden iyi bilirsin... 6 gun onceden cikma ihtimali cokkkk dusuk... Resmini gondermedigim testlerden birinde benim cokkk silik cikti.. Yani 6 gun onceden yapmis olsaydim benimde buyuk ihtimal negatif cikardi...
Sen bekle tatlimmm daha.. Atesin de iyi gidiyor... Insallah cikcaksin hamile... Simdiden uzulmeee...

Tatlimmm burda herseyi yasicazzz, tabiki paylascaksin.. Hayatta sevinmek de uzulmek de var... Sevincimizi de, huznumuzu de paylasalimmm...

Hehhh, iste en iyisi buuu, renewalcimaaa dua ettir, Duasi tutuyor onunnn.

canım stres yokkkk... bir kere oldu diye bir daha olacak diye birşey yok. korkma. sakin ol. hele şu 6 gün bi geçsin bakalım. ben senden umutluyum bu ay bakalım olmasada üzülmek yok,çalışmaya devam tamammı canım biraz çiçek gönderimde neşen yerine gelsin

tatlım senide tebrik ederim ama sen testi çok erken yapmışsınnn.
hemen kan testi yaptırmalısın canım tamammı

olur bitanem sende hep iyiyi düşün ama tamammı ,olumsuz düşünmek yok hem öle bile olsa sağlıksız bi bebek gelmesindense düşmesi daa iidir... inş hepimizin sağlıklı güzel akıllı ahlaklı :) bütün güzel özelliklere sahip bebekleri olucak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşallah

yaaaaaaaa kızlar aşkolsun ben kimimki ,sizin dualarınız tuttu kesin... bnmki tutsa şimdiye hamile kalmıştım bide ev sahibi olmuştm hala olmadı ikiside

işte bu harika bu huyunu bende svedim çocuk
şimdi napıyoruzzzzzzzz seninle beraber önümüzdeki 6 günü bekliyoruzzzzzzz
bende artçılarla sarsılcam hakkımızda hayırlısı ...

kızlarrrr nörüyonuzzzzzzzzzz ?
Ayyyy screeamaway hamılemıymıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss yasasın dogru okudum dımı tam geçmısı okuyamadımda :)

yaaaaaaaaa inanamiyorum gercekten canimmm benimmm ne diyebilirim ki!!!!!! inanin kalbim carpti cok super yaaa... Allah'im bugunleri de gorduk... cok sukurrr...

nasip kismet buzamanaymis bitanemmm... saglikla gecirirsin insallah hamileligini... bol bol calismanin meyvesi de diye bilirmiyiz canimmm???

biliyosun degil mi canim dualarina ihtiyacimiz oldugunu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…