- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.501
yaaaaaaaa kızlar aşkolsun ben kimimki ,sizin dualarınız tuttu kesin... bnmki tutsa şimdiye hamile kalmıştım bide ev sahibi olmuştm hala olmadı ikiside
canım bnm saol herkesin dua ederken dikkatli olması lazım çünkü dua kapılarının ne zaman açılcaa belli olmaz :) bakalım wife of demon tatlı cadı kardaiz bide bende bide sıla vardı bide bershka hatırladıklarım hepimiz hamile kalırsak dicem ewt gerçekten dualarım tutmuş :)
ewt yaaa 3 ay sonra cinsiyetini örennce zevkle döşemeye başlarsın ama en güzel kısmı bebek kıyafetleri almak özellikle kızsa
canım bnm üzülme yaa üzülüncede bişi olmuoki.... bende mesela gerçekten diorum kendimi hiç hamile düşünemiorum hiç böle çift çizgiyi görürmüşüm gibi gelmio ama elbet bigün nasip olucak Allahın izniyle.... seninkide doğru zamanı beklio hatta belkide gelmiştir kim bilir
canım tebrik ederimmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çok güzel ya çok mutlu oldum bennnn
canım çok tebrik ederim.
allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin.
hadi bakalım çoğaldı hamileler...
:81:
kızlarrrr nörüyonuzzzzzzzzzz ?
Ayyyy screeamaway hamılemıymıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss yasasın dogru okudum dımı tam geçmısı okuyamadımda :)
yaaaaaaaaa inanamiyorum gercekten canimmm benimmm ne diyebilirim ki!!!!!! inanin kalbim carpti cok super yaaa... Allah'im bugunleri de gorduk... cok sukurrr...
nasip kismet buzamanaymis bitanemmm... saglikla gecirirsin insallah hamileligini... bol bol calismanin meyvesi de diye bilirmiyiz canimmm???
biliyosun degil mi canim dualarina ihtiyacimiz oldugunu???
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
Tugcecimmmm, cift cizgi gordumm, hatta onceki sayfalarda resmini bile ekledim..
ya kızlar yaa ben hakkaten kendimi hiç öle hamile gibi düşünemiorum yaa Allahım bende hamile kalabilcekmiyim acaba :) scream hülya hepinize görev akşam bol bol dua edin bnm içn :)
Kuppecim, Screamcim, kızlar bugün test yaptım, erken gebelik testini, sonuç negatifffffffffffff! hadi onu sallasam, erken testler doğru çıkmıyor desem yeridir ama başka bir sorunum daha var, göğüs hassasiyetim çooook azaldı, yok olmak üzere nerdeyse. anlıyormusunuz beni? eğer adet öncesi hassasiyet olsaydı battan 2-3 gün önce başlardı, (batıma daha 6 gün var, hassasiyet 2 gün önce başladı), hassasiyet gidince de hemen adet olurdum, bu yaşadığımsa hiç normal değil, sanki gebelik oluşmuş ama tutunamamış gibi, hormon değerlerim önce yükselmiş sonra inişe geçmiş gibi.... ya kızlar, çok korkuyorum, bir daha kimyasal yaşamak istemiyorummmmmmmmm
kardaizcim, hülyacım, ketenhelvacım, kuppecimmmm
sağolun kızlar teselli etdiyiniz için, sizin yazılarınızı okudukça da gözyaşlarım iniyor şıpır şıpır, çok duygusallaştım, düzelirim, merak etmeyin, kendimi toparlarım, sağolun destekleriniz için.
screamcim, sevinçli gününde moralleri bozmak istemiyorum, konuyu kısaca kapatıyorum, hiç paylaşmayacaktım aslında, ama dayanamadım, 1-2 kelime teselliye ihtiyacım varmış demekki
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
hosbulduuk cicimmm... seninde haberlerini okudumm bitanemm insallahh dogrulanir 9guncuk kaldi canim...silacımmm hoşgeldinn tatlımmmm :))
kuppecimm canım geç oldu ama yeni evinizz şimdiden hayırlı olsun canım...sağlıkla mutlulukla ve bebişle oturmayı nasip etsin Allah... :)
wifeofdemon canımm aynıyım şu an senle bebek düşünmicem diyorumm diyorumkii şu evden bi taşınayımm.. ne alaka diceksin...de de...çünkü bu evde çocuk odası yapacak yerim yok...yaaa buda benimm en az düşünüyor halimm işte...halimiz içler acısı valla....
sagolasin canim dualarin icin hayirlisiyla insallah ogunlerde gelecek..silacimmmmm, tesekkur ederim... Darisi basinizaaa tatlimmm.. Tabiki dua edicemmm size... Sende bu ay hamile cikarsin insallahhhh canimmm... Merakla bekliyorum...
Siz de bir problem olmamasi icin dua edinnnn... Hem de 1 ayda 2 kez tr'ye gidip gelcemmm...:26:
kızlarrr ben dr a gıdıyorummm dua edın hersey yolunda olsun :) hepınızı coook opuyorummm dönünce hemen gelırımm
screamaway,
her istediğin gibi olur inşallah.
allah sonunda istediğine kavuşturdu.
beklemek çok kötü.inşallah isteyen ve bekleyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur.
bi de ikizin oluyomuş.aklıma şimdi geldi.:81:
eşim bana hep ikiz ikiz diyodu.tek olduğunu öğrendik..şimdi sana yazarken aklıma geldi.belki senin ikiz olurinşallah rahat bi hamilelik geçirirsin.
çalışıyormusun bilmiyorum ama, evde bile olsan daha rahat olursun inşallah.
Canım yaaa cooook sevındımmmmmmmmmmmmmmmmm , ayy valla kalbım pır pır carpıyooo :) Allahım sağsalım kucagına almayı nasıp etsın... Başın döndüğünü soyleyınce ben cokk şüphelenmiştim ama ya yoksa kızı üzermiyim düşüncesıyle sadece benımde döndüğünü söyleyebıldım o kadar :)
Veee bence senın hamılelıgın tam zamanında oldu tatlım... İnan bekledıgıne değdi cunku evınızı aldınız veee kardesının dugunu oldugunu hep soyluyodunnn dar bı elbısede almıştınn ıcıne gıremıyebılırdın :) Veeee annenlerin telde degılde yüzlerine karşı soylıycennn
Canım benimmmmm çok sevindim bu habere,hamileymişsin,çok tebrik ederim canım,inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin
screamawaycim, uçak yolculuğuyla ilgili 1-2 bildiğimi paylaşayım: ilk 10-12 haftalık süreç bebişlerimizin organlarının oluştuğu dönem olduğu için ö dönemde uçak yolculuğu yapılmaması tavsiye edilir. ama doktoruna danişirsan senin durumuna göre uçabilirsin derse, uçarsın, tatlım. ben de Az-na gidicem yazın. ama şimdi hamiş kalırsam 10. haftayı tamamlamadan gitmemeyi düşünüyorum. 10-26. haftalar arası, doktorun aksini söylemiyorsa, uçuş serbesttir. 26. haftadan sonra hem ayağın bacağın şişer saatlerce oturmaktan, hem erken doğum ihtimali artar. 10. haftaya kadar ise ALLAH korusun, düşük ihtimali varsa, doktorun uçuşu yasaklayabilir. öyle bir ihtimal yoksa da, ki inşallah olmaz, kanda gebelik testi yaptır ve yanında bulundur, biliyorsun, orada x-raylerden geçmemen gerekicek. ispat olarak belge isteyecekler senden.
kızlarrr ben dr a gıdıyorummm dua edın hersey yolunda olsun :) hepınızı coook opuyorummm dönünce hemen gelırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?