2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screamaway
tatlıcadı
renewal

kızlar iyiyim, düşüncelerime 6 günlük mola verdim, bebek falan düşünmiyicem, hayatta düşünülecek o kadar çok şey var ki. mesela bu ara doğru dürüst beslenemiyorum, kilo almaya başladım, ara öğünleri yemeyi unutuyorum, tam hamişlik öncesi kilo almak olmaz, dikkat etmem gerek, bak şimdi aldım elime sütümü küçücük bir parça kekle içicem, ilk ara öğünüm işte. guya bebek falan düşünmiyicektim, söylediklerime bakın, hamişlik öncesi kilo alamazmışım, bu bebeği düşünmediğim halim, bi de düşünsem neapıcam acaba?

tatlimmmm renewalcimmmm, burda erken soylemiyorlar cinsiyeti... sonra kurtaj filan olmasin diye... ama ben erkek istiyorummm kiiii... oyle de dua et...

ben cift cizgiyi gordum ama az once butunnn bu gunu ruya goruyor olabilirmiiyim diye dusunuyordum... sabahtan beri 2 kez kirmizilar gelmismi kontrolune gittim..

canım tebrik ederimmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çok güzel ya çok mutlu oldum bennnn

canım çok tebrik ederim.
allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin.
hadi bakalım çoğaldı hamileler...
:81:

Tatlicadicimmmm, lindocummmm, cok tesekkur ederimmm kizlarrrr...
Allah isteyen herkese cok bekletmeden versin insallahhhhhhhh

kızlarrrr nörüyonuzzzzzzzzzz ?
Ayyyy screeamaway hamılemıymıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss yasasın dogru okudum dımı tam geçmısı okuyamadımda :)

Tugcecimmmm, cift cizgi gordumm, hatta onceki sayfalarda resmini bile ekledim..

silacımmm hoşgeldinn tatlımmmm :))

kuppecimm canım geç oldu ama yeni evinizz şimdiden hayırlı olsun canım...sağlıkla mutlulukla ve bebişle oturmayı nasip etsin Allah... :)

wifeofdemon canımm aynıyım şu an senle bebek düşünmicem diyorumm diyorumkii şu evden bi taşınayımm.. ne alaka diceksin...de de...çünkü bu evde çocuk odası yapacak yerim yok...yaaa buda benimm en az düşünüyor halimm işte...halimiz içler acısı valla....

silacimmmmm, tesekkur ederim... Darisi basinizaaa tatlimmm.. Tabiki dua edicemmm size... Sende bu ay hamile cikarsin insallahhhh canimmm... Merakla bekliyorum...

Siz de bir problem olmamasi icin dua edinnnn... Hem de 1 ayda 2 kez tr'ye gidip gelcemmm...:26:

screamaway,

her istediğin gibi olur inşallah.
allah sonunda istediğine kavuşturdu.
beklemek çok kötü.inşallah isteyen ve bekleyen herkes en kısa zamanda bebişine kavuşur.
bi de ikizin oluyomuş.aklıma şimdi geldi.:81:
eşim bana hep ikiz ikiz diyodu.tek olduğunu öğrendik..şimdi sana yazarken aklıma geldi.belki senin ikiz olur inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin.
çalışıyormusun bilmiyorum ama, evde bile olsan daha rahat olursun inşallah.

Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

Tugcecimmmm, cift cizgi gordumm, hatta onceki sayfalarda resmini bile ekledim..

Canım yaaa cooook sevındımmmmmmmmmmmmmmmmm , ayy valla kalbım pır pır carpıyooo :) Allahım sağsalım kucagına almayı nasıp etsın... Başın döndüğünü soyleyınce ben cokk şüphelenmiştim ama ya yoksa kızı üzermiyim düşüncesıyle sadece benımde döndüğünü söyleyebıldım o kadar :)
Veee bence senın hamılelıgın tam zamanında oldu tatlım... İnan bekledıgıne değdi cunku evınızı aldınız veee kardesının dugunu oldugunu hep soyluyodunnn dar bı elbısede almıştınn ıcıne gıremıyebılırdın :) Veeee annenlerin telde degılde yüzlerine karşı soylıycennn

ya kızlar yaa ben hakkaten kendimi hiç öle hamile gibi düşünemiorum yaa Allahım bende hamile kalabilcekmiyim acaba :) scream hülya hepinize görev akşam bol bol dua edin bnm içn :)

Cnm ben hala hamıle degılmısım gıbı gelıyoo :) Renevalcım yaa senınle kendımı cok benzetıyorumm cogu yazdıklarında heh bencede öyle dıye dusunuyorum :) Vee fotolarını gördüğümdede oyle hıssettım sankı gıyım tarzımız falan benzıyooo :)

cnm benım kıyamam sana benn... senı cok ıyı anlıyorummmmm ama bak ben ve neşelı kız bırdaha kımyasal gebelık yaşamadık ve ınsallah sende yaşamıyacaksın... Allahım bırdaha gostermesın sana bunu, ben ınanıyorum saglıklı bır gebelıgın olacak vee sende sakın umudunu kaybetme.. Hem zaten sen benden daha ıyı bılırsın ama kımyasal gebelıgın bır sebebı yok sadece vucuda tutunamıyooo ve bebek saglıksız olur derler... Bence sen şu erken gebelık testınede takılmaa ınsallah hamişsindir tatlım

screamawaycim, uçak yolculuğuyla ilgili 1-2 bildiğimi paylaşayım: ilk 10-12 haftalık süreç bebişlerimizin organlarının oluştuğu dönem olduğu için ö dönemde uçak yolculuğu yapılmaması tavsiye edilir. ama doktoruna danişirsan senin durumuna göre uçabilirsin derse, uçarsın, tatlım. ben de Az-na gidicem yazın. ama şimdi hamiş kalırsam 10. haftayı tamamlamadan gitmemeyi düşünüyorum. 10-26. haftalar arası, doktorun aksini söylemiyorsa, uçuş serbesttir. 26. haftadan sonra hem ayağın bacağın şişer saatlerce oturmaktan, hem erken doğum ihtimali artar. 10. haftaya kadar ise ALLAH korusun, düşük ihtimali varsa, doktorun uçuşu yasaklayabilir. öyle bir ihtimal yoksa da, ki inşallah olmaz, kanda gebelik testi yaptır ve yanında bulundur, biliyorsun, orada x-raylerden geçmemen gerekicek. ispat olarak belge isteyecekler senden.

AYY bende kız istiorum ama herkes erkek dio bana yaaa...hatta fal bakanlar direk oğlun fln die giriolar lafa o yüzden olursa erkek olcam die hazırladım kendimi,kız olursa süpriz olsun şaka bi yna sağlıklı olsunda gerisi çok önemli değil ama kız olursa da sevinirim yaniii

hosbulduuk cicimmm... seninde haberlerini okudumm bitanemm insallahh dogrulanir 9guncuk kaldi canim...
sagolasin canim dualarin icin hayirlisiyla insallah ogunlerde gelecek..

sende sorunsuz gecirirsin canim yaaa insallah .. sImSiKI sarilir sana kuzucuunnn.. Allah gonlune gore versin buarada... saglikli hayirli olsun da once...

ayy, kızlar, bi de derler ya erkek anneyi güzelleştirir, kız çirkinleştirir diye. Dün eşim bana dedi ki, galiba oğlumuz olucak, daha bi güzelleşmişsin sanki daha bebek yok ortada, biz cinsiyet belirliyoruz

1. menbeta
2. wifeofdemon+
3. xtuqcex+
4. migi
5. renewal+
6. tatlicadi1+
7. tirilaylom
8. screamaway+
9. lindo
10. sila38+
11. kardaiz81+
12. parpalm
13. neşelikız+
14. hly7+

ohhh maşallah.... ne kaynatıyonuz kızlarrr..... hemen okuyamda gelem...

slm kızlar naber? sreamaway cim tebrik ederim canım,çoook sevindim

kızlar benim durum hala aynı değişen bişi yok,bu hafta geçsin de direk doktora gideyim diyorum,kan testi istrse de o istesin,böyle bölük pörçük uğraşamıcam artık yaaa,nasıksa bu hafta okullar tatile giriyo,haftaya rahat rahat giderim doktora...

Calisiyorum canim... Hatta su an isyerindeyim. Cokk tesekkur ederimmmm... Saglikli sihhatli olsun bebeklerimiz insallahhhh.. Gerisi cok da onemli diil...

Tugcecimmm, cok dogru diyorsunnn canim.. En iyi zamanda oldu... Elbiseyi bir hafta sonra giycem.. Bir haftada kilo filan almam herhalde zaten.. Ordayken doktora kontrole de gidebilcemmm.. Burdakilere cok guvenmiyorummm.. Turk doktorlari en iyisi...

Canım benimmmmm çok sevindim bu habere,hamileymişsin,çok tebrik ederim canım,inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin

Neselikizzzcimmm cok tesekkurler canimmmmmm....

:18::18::18: yaaa cok tehlikeli benim ucmam o zaman... ama baska carem yokki.... bakim burda ne zaman doktora gidilebiliyor, en iyisi doktora gidip sormak dedigin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…