2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy inşallah kuzuu yaa..atcaz dimi çığlıkkkk vallahiiii tek tek hepinizi telefonda arayıp çığlıklaşabilirim öyle bir durumda
canım bi tek duaların içinden benimmm ki boş çıktı..ama belki de çıkmadıı belki gelecek ay için tutcak bana dimii
kuppecimm canım geç oldu ama yeni evinizz şimdiden hayırlı olsun canım...sağlıkla mutlulukla ve bebişle oturmayı nasip etsin Allah... :)
canım daha evimizi almadıkkk ama beğendiğimiz bir ev var onu almayı düşünüyoruzzz, oturduğumuz evi satabilmemiz çok iyi oldu..içim bi rahat bi rahat şuan anlatamammmm..çok sağolllll..

SCREAMAWAY canııııımm topik senin hamiş haberini bekliyormuş valla.. Maşşallah berekete bak.. HAdi akaynatın kızlar kim tutar sizi be heeeyyyttttt ...

Az önce bi baktım 20 kullanıcı okuyordu..

kuppe o zaman bende soyle dıyeyım.. sattıgınız evınız alana hayırlı olsun... inş istediğiniz evi alırsınız.. bu da size hayırlı olsun...

tugce cabuk git gel cicim.. Hayırlısıyla inş

pooff yaa kizlar benimm akintim coook artiiiii... beyazimsi keremimsi gibi.. bu ay takmayim die ovu testi yapmamistim... bugunde 28.gundeyim dunde ovulasyon testi yaptim dedimya olur mu olur die ancak yuz gulmedi bana....;((

kafam pekbir karisti acikcasi.... hamilede degilim anlicaniz... cunkugebelik olsa ovulasyon testide poeitif oluyor.. birr cok kisinin ole olmustu diger topiclerde...

screamcimmmm
ovulasyon testin kaldiysa bitane yapabilirmisin canim reaksiyonu merak ediyoruumm... hemikinci gebeligine kadar tarihi gecer onunnnn!!!!

ayy, kızlar, bi de derler ya erkek anneyi güzelleştirir, kız çirkinleştirir diye. Dün eşim bana dedi ki, galiba oğlumuz olucak, daha bi güzelleşmişsin sanki daha bebek yok ortada, biz cinsiyet belirliyoruz

:)) yok canım inanma bunlara. Rabbim inşallah mucizesini senin göbüşününe kondurmuştur...bizde tam aksi oldu.. Yengem hamileyken çirkinleşti oğlu oldu, ben güzelleştim kızım oldu :))

migicimmm, tesekkur ederim canim... Insallah sen de guzel sonuclar alirsinnn....

tatlim akintinin olmasi guzel bisi aslinda... benim tam ovulasyondan once artmisti akinti...
Ovulasyon testlerim daha var silacimmm.. bu gece yapimmm o zaman ben ovulasyon testini senin icin...

heralde canım senin için bnm için ne zaman hayırlıysa o zaman gelcek bebişlerimiz ama bizimkilerde yakındır .... bide 3 müzde ev istiomuşusz gerçi scream almış sende alıomuşsun demekki çocuk hayırlı gelio insana bak sende temmuza hem evli hem çocuklu girersin inş bende tabi

Tugcecimmmm, insallah guzel haberlerle donersin doktordan canimmmm..

Kizlarrr burda doktor meselesini arastirdim biraz...
Ilk seferde gidip hamileyim diye haber verebiliyorsun, ve belki sana kan testi yapiyorlar.. (bu kan verme kismindan henuz emin olamadim, biraz daha arastircammm...)
Ama ilk ciddi muayene 2. veya 3. ay civarinda oluyormus... Aciklamasinda da su yaziyor... Cunku bebeklerin 1/3u ilk 3 ayda dusuyor... Yani bunun icin gec yapiyorlar muayeneyiii..

renewal canım arı sutu bal polen karısımını sen mı almıstın cıcım ???????

Ayy sılaaaa sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün..
aminnn guzeliiimm... hepbirlikte gulelim insallahhhhh....

evet canim da hani1 haftadir yogun bi sekilde devam ediyuorrrr onceki aylar yoktum boyleeee.... kismettttne bakalimm

evet bi sazanlık yapayım, kardaiz aldı diye hatırlıyorum. aman dikkat kilo yapar.. birde sabah aç karnına ve metal kaşık değdirilmeden yenmesi gerek.

ay bende hatırlayamadım canım kım aldı dıye... bendede var kullanıyorum bırkacgundurde.. benımkı acaba arı sutu bal polen mı bılemedım.. annem yolladı bunu bana.. ama ustunde gunde 5-6 kasık yenecek dıyorrr ve ne oldugunu yazmıyor..

tarif edebılır mısınız dıcektım nasıl birsey oldugunu??????

renewal canım arı sutu bal polen karısımını sen mı almıstın cıcım ???????

ben aldım canım veee evet renewal da aldı bir soru sormuştu. sen neye takıldın hayatım

evet bi sazanlık yapayım, kardaiz aldı diye hatırlıyorum. aman dikkat kilo yapar.. birde sabah aç karnına ve metal kaşık değdirilmeden yenmesi gerek.

senin sazanlığını yerim kızzzzzz.. varsın senden gelsin

bu kürleri deneyerek hamile kalan var mı soğan kürü incir kürü polen kürü falan ona göre bende başlıycam da yada önerebileceğiniz şeyler var mı??

canımm yaa orda yaşamak da zormuşş yaniii...nasıl beklicen 2.3. aya kadar yaaa...ayrıca açıklamalarıda çok saçmaaaaaaaa...çünküü eğer öylr bir ihtimal varsa bunun önlemini alırsın..yani normal şartlarda doktor demek bu demek eğer bi tehlike varsa onu önlemekk ayy hayret bişi yaa çok sinirlendim bu laflarına....senn buraya gel canımm burda doktorada git güzelce inşallahh....hatta bi hafta sonra tekrar gelcekmişsin yaa bnce dönmeeeeee

günde 5-6 kaşıksa arısütü bal polen karışımı değildir canım. çünkü ağır bi besin. 1 çay kaşığı veya en fazla 1 tatlı kaşığı yenebilir. aynı bal gibi ama daha yoğun kıvamlı. ilk açtığında üzeri sarı görünüyor polenler karışmadığı için. hergün bi alt üst edip öyle yiyosun.
Ben bunu kızıma kullanıyorum iştah ve bağışıklığını güçlendirsin diye, ordan biliyorum yani.

ben aldım canım veee evet renewal da aldı bir soru sormuştu. sen neye takıldın hayatım

yediysen acıp baktıysan tarıf edıver canım bakayım aynısı mı

5-6 kaşık mıııııı çay kaşığımı acaba ama o bile çok olur yaaaa
canım baldan daha koyu renkte oluyo bide daha yoğun. tadı pekde hoş sayılmaz ama çok kuvvetlidir diye bilirim.
bide evet çelik, demir kaşıkla yenmiyor mümkünse plastik veya tahta ufak kaşıklar var onunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…