- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.521
ayy inşallah kuzuu yaa..atcaz dimi çığlıkkkk vallahiiii tek tek hepinizi telefonda arayıp çığlıklaşabilirim öyle bir durumdakuppecim, inşallah tatlım, o gün gelicek, hamişim diye çığlıklar atıcaz burda, hamile kaldıktan sonra da o bebeği sağlıklı büyütmek ve doğurmak var, ALLAHIM hepsinin hayırlısını ve en sağlıklısını nasip eder inşallah!
renewallciiim, benim için de dua et tatlım, olurmu?
canım bi tek duaların içinden benimmm ki boş çıktı..ama belki de çıkmadıı belki gelecek ay için tutcak bana dimiicanım bnm saol herkesin dua ederken dikkatli olması lazım çünkü dua kapılarının ne zaman açılcaa belli olmaz :) bakalım wife of demon tatlı cadı kardaiz bide bende bide sıla vardı bide bershka hatırladıklarım hepimiz hamile kalırsak dicem ewt gerçekten dualarım tutmuş :)
ewt yaaa 3 ay sonra cinsiyetini örennce zevkle döşemeye başlarsın ama en güzel kısmı bebek kıyafetleri almak özellikle kızsa
canım daha evimizi almadıkkk ama beğendiğimiz bir ev var onu almayı düşünüyoruzzz, oturduğumuz evi satabilmemiz çok iyi oldu..içim bi rahat bi rahat şuan anlatamammmm..kuppecimm canım geç oldu ama yeni evinizz şimdiden hayırlı olsun canım...sağlıkla mutlulukla ve bebişle oturmayı nasip etsin Allah... :)
ayy, kızlar, bi de derler ya erkek anneyi güzelleştirir, kız çirkinleştirir diye. Dün eşim bana dedi ki, galiba oğlumuz olucak, daha bi güzelleşmişsin sankidaha bebek yok ortada, biz cinsiyet belirliyoruz
screamcimmmm ovulasyon testin kaldiysa bitane yapabilirmisin canim reaksiyonu merak ediyoruumm... hemikinci gebeligine kadar tarihi gecer onunnnn!!!!
slm kızlar naber? sreamaway cim tebrik ederim canım,çoook sevindim
kızlar benim durum hala aynı değişen bişi yok,bu hafta geçsin de direk doktora gideyim diyorum,kan testi istrse de o istesin,böyle bölük pörçük uğraşamıcam artık yaaa,nasıksa bu hafta okullar tatile giriyo,haftaya rahat rahat giderim doktora...
pooff yaa kizlar benimm akintim coook artiiiii... beyazimsi keremimsi gibi.. bu ay takmayim die ovu testi yapmamistim... bugunde 28.gundeyim dunde ovulasyon testi yaptim dedimya olur mu olur die ancak yuz gulmedi bana....;((
kafam pekbir karisti acikcasi.... hamilede degilim anlicaniz... cunkugebelik olsa ovulasyon testide poeitif oluyor.. birr cok kisinin ole olmustu diger topiclerde...
screamcimmmm ovulasyon testin kaldiysa bitane yapabilirmisin canim reaksiyonu merak ediyoruumm... hemikinci gebeligine kadar tarihi gecer onunnnn!!!!
ayy inşallah kuzuu yaa..atcaz dimi çığlıkkkk vallahiiii tek tek hepinizi telefonda arayıp çığlıklaşabilirim öyle bir durumda
canım bi tek duaların içinden benimmm ki boş çıktı..ama belki de çıkmadıı belki gelecek ay için tutcak bana dimii
canım daha evimizi almadıkkk ama beğendiğimiz bir ev var onu almayı düşünüyoruzzz, oturduğumuz evi satabilmemiz çok iyi oldu..içim bi rahat bi rahat şuan anlatamammmm..çok sağolllll..
renewal canım arı sutu bal polen karısımını sen mı almıstın cıcım ???????
aminnn guzeliiimm... hepbirlikte gulelim insallahhhhh....Ayy sılaaaa sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün..
migicimmm, tesekkur ederim canim... Insallah sen de guzel sonuclar alirsinnn....
tatlim akintinin olmasi guzel bisi aslinda... benim tam ovulasyondan once artmisti akinti...
Ovulasyon testlerim daha var silacimmm.. bu gece yapimmm o zaman ben ovulasyon testini senin icin...
evet bi sazanlık yapayım, kardaiz aldı diye hatırlıyorum. aman dikkat kilo yapar.. birde sabah aç karnına ve metal kaşık değdirilmeden yenmesi gerek.
renewal canım arı sutu bal polen karısımını sen mı almıstın cıcım ???????
evet bi sazanlık yapayım, kardaiz aldı diye hatırlıyorum. aman dikkat kilo yapar.. birde sabah aç karnına ve metal kaşık değdirilmeden yenmesi gerek.
Tugcecimmmm, insallah guzel haberlerle donersin doktordan canimmmm..
Kizlarrr burda doktor meselesini arastirdim biraz...
Ilk seferde gidip hamileyim diye haber verebiliyorsun, ve belki sana kan testi yapiyorlar.. (bu kan verme kismindan henuz emin olamadim, biraz daha arastircammm...)
Ama ilk ciddi muayene 2. veya 3. ay civarinda oluyormus... Aciklamasinda da su yaziyor... Cunku bebeklerin 1/3u ilk 3 ayda dusuyor... Yani bunun icin gec yapiyorlar muayeneyiii..
ay bende hatırlayamadım canım kım aldı dıye... bendede var kullanıyorum bırkacgundurde.. benımkı acaba arı sutu bal polen mı bılemedım.. annem yolladı bunu bana.. ama ustunde gunde 5-6 kasık yenecek dıyorrr ve ne oldugunu yazmıyor..
tarif edebılır mısınız dıcektım nasıl birsey oldugunu??????
ben aldım canım veee evet renewal da aldı bir soru sormuştu. sen neye takıldın hayatım
ay bende hatırlayamadım canım kım aldı dıye... bendede var kullanıyorum bırkacgundurde.. benımkı acaba arı sutu bal polen mı bılemedım.. annem yolladı bunu bana.. ama ustunde gunde 5-6 kasık yenecek dıyorrr ve ne oldugunu yazmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?