2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bu kürleri deneyerek hamile kalan var mı soğan kürü incir kürü polen kürü falan ona göre bende başlıycam da yada önerebileceğiniz şeyler var mı??

topiğimizde ben hatırlamıyorum ama KK da çok var.. okumuştum yazıları.. KK da Bi arkadaşım soğan kürü yaptı ve akıntısının bayağı yoğun geldiğini söylemişti. yumurtalıkları temizlemek için birebirmiş

canım benımkide dediğine benziyor.. kahverengi bal. cok koyu kıvanlı.. ıcınde envai çeşit birşeyler var.. bende ters duz edıyorum.. oyle yazıyor ustunde..

benımkıne ılaveten 2 bitkisel cay var..

canım ben hamile iken uçak yolculuğu yaptım. Normal arabadan bile daha konforlu sonuçda... Ulaşım araçları bakımından en iyisi... Hiç bir sorun olmuyor... Wifefdemoncumunnn dediği gibi ileri haftalardaki gebeliklerde sorun oluyoooor...

Kapılardaki x-raylere gelince ben İtalyada hamile olduğumu söyedim oradaki polislere ve hatta bitanesi çok sevindi ne güzel filan dedi. Beni kapıdan geçirmediler sadece üzerimi aradılar... Ki İtalya için tavizsiz derler... Belge filan da istemediler... Türkiye de hiçbir sorun olmadı...

Hamile olmanın bence en güzel yanı alışveriş merkezlerinde filan kapılardan geçmeden kenardan sıvışmak... Çok hoşuma gidiyodu

ewet canım aynen dedıgın gıbı benımkıde.. corba kasıgı yazıyor.. 1 kiloluk kocamn şişe.. karı koca kullanıyoruz.. çaylarımızıda ıcıyoruzz... balın tadı cok kotu.. ılk baslarda bırsey anlamadım ama her yeyişimde 1 bardak su içiyorum peşine. böğğğ.. çok kotu...

haftaya 5. haftami bitirmis olcam Hulyacimmmm insallah Allah nasip ederse.. Doktoruma da gitcem ordayken...

Valla ben her zaman soolerim, tr'de saglik sistemi super kizlar... Kiymetini bilinnn...

Burda 3 ayda sagliksiz bebekler gitsin, 8.-12. hafta arasi geri kalana biz bakalim mantigindalar...

bilmiyorum başlasam mı ya kararsız kaldım bi de diyorum ki Allah verecek olduktan sonra öylede verir böylede dimi ama

vallahi canım ben eşime 2 kaşık kaçiboynuzu pekmezi veriyorum sabahları aç karnına bir bardak su içiyo. arkadan 1 tatlı kaşığı öle dolu dolu değil yani çay kaşığından biraz fazlaca arısütü polen bal karışımı veriyorum. siz çok alıyormuşsunuz. valla şaştım kaldım. fazlası da zarar canım, bide annen göndermiş kim bilir o belkide hasıdır. ben aktarcıdan aldım.

arzumcummm, kanit istediler mi hamile oldugunu soyleyince... Elinde belge filan olmasi gerekiyor mu?:26:

birde ben az once bir sitede kapidaki dedektorlerden gecmek zararsiz diye okumustum...:26::26:

kızlarrrrrrrr eşimin yarın değil perşembe günüymüşş doğum günü
ben bu akşam hazır eşimde yokken gidip güzel bi çamaşır alsam utanmadan sıkılmadan hediye olsam nasıl olur ????
inşallah rezil olmam işte o zaman büyük bir fiyasko olur. ne yapabilirimmmm.:97::97:

Son düzenleme:

inan bana bundan daha iyi bir hediye olamaz.... bir numarasın..... hiçbirşey onu bu kadar mutlu edemez..

bende mi aynısını yapsam.. ha ha ha hi hi hi ho ho ho 1 haftacık kaldı...

bence cokkkk guzel fikir kardaizcimmmmm.... Kendine guzel bir camasirrr alirsin... persembe de gosterirsinnn nasil durdugunu...

Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

aşkım ya hamileymişsin. nasıl sevindim anlatamam inan. mutluluğun daim olsun. inşallah. rabbim seni de miniğini de korusun. umarım ben diğer bebek isteyen arkadaşlarım da bu güzelliğe kavuşuruz.

aşkım ya hamileymişsin. nasıl sevindim anlatamam inan. mutluluğun daim olsun. inşallah. rabbim seni de miniğini de korusun. umarım ben diğer bebek isteyen arkadaşlarım da bu güzelliğe kavuşuruz.

Canimmm benimmm, Deryacimm, cok tesekkurler... Aminnn canimm.. Allah insallah en kisa zamanda sana da nasip etsinnn, tedavin bitince....

bence cokkkk guzel fikir kardaizcimmmmm.... Kendine guzel bir camasirrr alirsin... persembe de gosterirsinnn nasil durdugunu...

eger olurda alırsam ilk defa öle bişey giycem benimkinin kalbine inmez inşallah. bide acemilik yapıp bişey olur da rezil olurum diye korkuyorum ama cesaretimi topladım yapcam öle bişey... mum falan da alim bari

ben bankaya çıkıyorum 15 dk sona gelirim ...

Son düzenleme:
arzumcummm, kanit istediler mi hamile oldugunu soyleyince... Elinde belge filan olmasi gerekiyor mu?:26:

birde ben az once bir sitede kapidaki dedektorlerden gecmek zararsiz diye okumustum...:26::26:

Yok Canım.. Hatta ben ingilizce bilmediğim için sadece "I am pregnant" dedim.. yurtdışna çıktığımda 5 haftalık hamileydim. Yani karnım filan da yoktu. Ona rağmen belge filan istemediler....

CANIMM REzil olmassın merak etme...bende senin gibi o konularda utangaçım ama giy kıyafetini ışıklarını perdelerini kapat yak iki üç mum karanlıkta fazla gözükmessinde zaten üstündeki şeyde çok uzun süre sende kalmaz eminim ama yap yani yazık kocana 9 ay hasret adam sana oralarda ,hakedio bence

haklısın valla yapıyım bakim nasıl olcak...
kızlar az önce de eşim aradı dedim ki < sen gelince bizim bişey yapmamız lazım > dedim.
o da < ne oldu ne yapıcaz ki > dedi
bende < yaa anlasana söleyemem ben öle > dedim sanki beni tanımıyoooo
o da < heee e sölesene karıcım açık açık, tamam yaparız > dedi

Bende almıştım canım ama ben eşim için almıştım feryal_efe önermişti ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…