- Konu Sahibi screamaway
-
- #14.541
bu kürleri deneyerek hamile kalan var mı soğan kürü incir kürü polen kürü falan ona göre bende başlıycam da yada önerebileceğiniz şeyler var mı??
günde 5-6 kaşıksa arısütü bal polen karışımı değildir canım. çünkü ağır bi besin. 1 çay kaşığı veya en fazla 1 tatlı kaşığı yenebilir. aynı bal gibi ama daha yoğun kıvamlı. ilk açtığında üzeri sarı görünüyor polenler karışmadığı için. hergün bi alt üst edip öyle yiyosun.
Ben bunu kızıma kullanıyorum iştah ve bağışıklığını güçlendirsin diye, ordan biliyorum yani.
screamawaycim, uçak yolculuğuyla ilgili 1-2 bildiğimi paylaşayım: ilk 10-12 haftalık süreç bebişlerimizin organlarının oluştuğu dönem olduğu için ö dönemde uçak yolculuğu yapılmaması tavsiye edilir. ama doktoruna danişirsan senin durumuna göre uçabilirsin derse, uçarsın, tatlım. ben de Az-na gidicem yazın. ama şimdi hamiş kalırsam 10. haftayı tamamlamadan gitmemeyi düşünüyorum. 10-26. haftalar arası, doktorun aksini söylemiyorsa, uçuş serbesttir. 26. haftadan sonra hem ayağın bacağın şişer saatlerce oturmaktan, hem erken doğum ihtimali artar. 10. haftaya kadar ise ALLAH korusun, düşük ihtimali varsa, doktorun uçuşu yasaklayabilir. öyle bir ihtimal yoksa da, ki inşallah olmaz, kanda gebelik testi yaptır ve yanında bulundur, biliyorsun, orada x-raylerden geçmemen gerekicek. ispat olarak belge isteyecekler senden.
5-6 kaşık mııııııçay kaşığımı acaba ama o bile çok olur yaaaa
canım baldan daha koyu renkte oluyo bide daha yoğun. tadı pekde hoş sayılmaz ama çok kuvvetlidir diye bilirim.
bide evet çelik, demir kaşıkla yenmiyor mümkünse plastik veya tahta ufak kaşıklar var onunla...
canımm yaa orda yaşamak da zormuşş yaniii...nasıl beklicen 2.3. aya kadar yaaa...ayrıca açıklamalarıda çok saçmaaaaaaaa...çünküü eğer öylr bir ihtimal varsa bunun önlemini alırsın..yani normal şartlarda doktor demek bu demek eğer bi tehlike varsa onu önlemekk ayy hayret bişi yaa çok sinirlendim bu laflarına....senn buraya gel canımm burda doktorada git güzelce inşallahh....hatta bi hafta sonra tekrar gelcekmişsin yaa bnce dönmeeeeee
topiğimizde ben hatırlamıyorum ama KK da çok var.. okumuştum yazıları.. KK da Bi arkadaşım soğan kürü yaptı ve akıntısının bayağı yoğun geldiğini söylemişti. yumurtalıkları temizlemek için birebirmiş
renewal canım arı sutu bal polen karısımını sen mı almıstın cıcım ???????[/QUOTE
ewt canım ben almıştım ama arkadaşların dedii gibi günde iki kere yenio bendekide... sabah akşam yemeklerden önce aç karnına ... bnmkide yiyo işte 3 gündür bakalım önümüzdeki aya işe yarar inş
ewet canım aynen dedıgın gıbı benımkıde.. corba kasıgı yazıyor.. 1 kiloluk kocamn şişe.. karı koca kullanıyoruz.. çaylarımızıda ıcıyoruzz... balın tadı cok kotu.. ılk baslarda bırsey anlamadım ama her yeyişimde 1 bardak su içiyorum peşine. böğğğ.. çok kotu...
canım ben hamile iken uçak yolculuğu yaptım. Normal arabadan bile daha konforlu sonuçda... Ulaşım araçları bakımından en iyisi... Hiç bir sorun olmuyor... Wifefdemoncumunnn dediği gibi ileri haftalardaki gebeliklerde sorun oluyoooor...
Kapılardaki x-raylere gelince ben İtalyada hamile olduğumu söyedim oradaki polislere ve hatta bitanesi çok sevindi ne güzel filan dedi. Beni kapıdan geçirmediler sadece üzerimi aradılar... Ki İtalya için tavizsiz derler... Belge filan da istemediler... Türkiye de hiçbir sorun olmadı...
Hamile olmanın bence en güzel yanı alışveriş merkezlerinde filan kapılardan geçmeden kenardan sıvışmak... Çok hoşuma gidiyodu
renewal canım arı sutu bal polen karısımını sen mı almıstın cıcım ???????[/QUOTE
ewt canım ben almıştım ama arkadaşların dedii gibi günde iki kere yenio bendekide... sabah akşam yemeklerden önce aç karnına ... bnmkide yiyo işte 3 gündür bakalım önümüzdeki aya işe yarar inş
vallahi canım ben eşime 2 kaşık kaçiboynuzu pekmezi veriyorum sabahları aç karnına bir bardak su içiyo. arkadan 1 tatlı kaşığı öle dolu dolu değil yani çay kaşığından biraz fazlaca arısütü polen bal karışımı veriyorum. siz çok alıyormuşsunuz. valla şaştım kaldım. fazlası da zarar canım, bide annen göndermiş kim bilir o belkide hasıdır. ben aktarcıdan aldım.
canlarım ben artvindeyim. annem bursada. deva lokman diye biryerden almış. sanırım aktarcı oda.. burda yok boyle şeyler..
elime geçince satan yeri aradım. adam cok umitli, kesin konuştu. karı koca yiyoruzz içiyoruz. bu ay nazar değdi bize çalışamıyoruz.. ama telefonda akşama hazırlan geliyorum dedi...neyse konuyu saptırmayayım..
işte benimkiside boyle. cayın uzerınde hormon duzenleyıcı diye yazıyor.. balın uzerındede karısımın isminin ne oldugunu değilde kısırlık tedavisinde hucre yenileyici yazıyor. tabi kist miyom tedavisi diye zart zurt işte..
merak ettim bende acaba bu arı sutu polen mi diye. herhalde değil...
saolun bebeklerimmmm....
kızlarrrrrrrr eşimin yarın doğum günü
ben bu akşam hazır eşimde yokken gidip güzel bi çamaşır alsam utanmadan sıkılmadan hediye olsam nasıl olur ????
inşallah rezil olmam işte o zaman büyük bir fiyasko olur. ne yapabilirimmmm.:97::97:
kızlarrrrrrrr eşimin yarın değil perşembe günüymüşş doğum günü
ben bu akşam hazır eşimde yokken gidip güzel bi çamaşır alsam utanmadan sıkılmadan hediye olsam nasıl olur ????
inşallah rezil olmam işte o zaman büyük bir fiyasko olur. ne yapabilirimmmm.:97::97:
Kizlar bu sabah dayanamadim veeeee test yaptim az once....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
aşkım ya hamileymişsin. nasıl sevindim anlatamam inan. mutluluğun daim olsun. inşallah. rabbim seni de miniğini de korusun. umarım ben diğer bebek isteyen arkadaşlarım da bu güzelliğe kavuşuruz.
bence cokkkk guzel fikir kardaizcimmmmm.... Kendine guzel bir camasirrr alirsin... persembe de gosterirsinnn nasil durdugunu...
arzumcummm, kanit istediler mi hamile oldugunu soyleyince... Elinde belge filan olmasi gerekiyor mu?:26:
birde ben az once bir sitede kapidaki dedektorlerden gecmek zararsiz diye okumustum...:26::26:
kızlarrrrrrrr eşimin yarın değil perşembe günüymüşş doğum günü
CANIMM REzil olmassın merak etme...bende senin gibi o konularda utangaçım ama giy kıyafetini ışıklarını perdelerini kapat yak iki üç mum karanlıkta fazla gözükmessinde zaten üstündeki şeyde çok uzun süre sende kalmaz eminimama yap yani yazık kocana 9 ay hasret adam sana oralarda ,hakedio bence
ay bende hatırlayamadım canım kım aldı dıye... bendede var kullanıyorum bırkacgundurde.. benımkı acaba arı sutu bal polen mı bılemedım.. annem yolladı bunu bana.. ama ustunde gunde 5-6 kasık yenecek dıyorrr ve ne oldugunu yazmıyor..
tarif edebılır mısınız dıcektım nasıl birsey oldugunu??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?