2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oğluşumun adaşı da var maşallah onlaraaa ben kontrole pts gittim dr bası asağı donmus dedi bende tekmelerinin yeri değişti ordan anlamıstım donduğunu

maşallah onlara ben 2 hafta önce gittim canım. benim bebişte dönmüştü başı aşağıda. ama kanalda falan değil yani. çatı muayeneside yaptı senden mukemmel bi doğum bekliyorum dedi bakalım hayırlısı.

rica ederim canım inş. sanada gelir denersin bu arada sen bir önceki doğumunu sezeryan olmuştun değil mi? külot şeklinde kullanmamız acaba dikişlere bir sorun teşkil eder mi şayet sezeryan olursak?

soru güzel

bir soruda benden sez.olunca gecelik mi pijama mı daha rahat.malum dikişlerden pijamanın bel kısmı rahatsız eder mi

canlarım zaten dikişlerin üzerinde bandaj oluyor bi sıkıntı olmaz. ilk gün için gecelik aha iyi tuvalete falan giderken eğilemezsiniz çünkü zor oluyor.daha sonra ben pijama giydim ama şimdi de hastaneye gecelik götürücem ilk etap için.
sezeyanı bu kadar göznüzde büyütmeyin.hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsinler de duymazsınız bile onları

kolay doğumlarımız olur inşallahh .. bnm dr.um catı muayenesi yapmıcak sanırım doğumda bakıcak catıya korktuğum için soramadım bileee:26::26::26:

Bana çatı muayenesi doğumu tetikler, o nedenle haftaya yapalım dedi.
Haftaya yapacak, ama çekinmiyorum nedense...

kızlar görme bozukluğu çeken var mı aranız da ? böyle görüntü bir an gidiyor sonra hafif hafif gelmeye başlıyor .. tansiyon düşüklüğü yaşamıyorum yada yüksek de değil .. anlamadım gitti

merhaba arkadaşlar ben daha benim sizlere bir sorum olacak ben sabah iki test yaptım ikisde tek çizgi çıkınca çöpe attım az önce bir baktım ikiside çift çizgi ama nezaman çift oldu bilmiyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı adetim 4 gün gecikti

Bence hamile olabilirsin sabah idrariyla tekrarla testi canim rabbim gonlune gore versin

yaa benim rahmimde çok agrı oluyor sanki rahmin 3-4 kilo agırlaştı ve baskı var, sürekli idrarım varmış gibi geliyor gerçekten zormuş son ay Rabbim hepimizi kolay kurtarsın

benim de bebek hareket ettikçe bilmiyorum sizde de oluyor mu ama, belimin kalçayla bağlanan ana kemiği vardır ya orası ağrıyor. sanki oraya vuruyor gibi. başı aşağıda ve kanalda olduğu için olabilir mi acaba? bu doğumun yakın olduğunun ya da normal yolla gelebileceği mi demek?

gerçi ben sezaryen istiyorum ama...

Kızlar bahsettiğiniz ağrıların hepsini çekiyorum.
Bu ağrılar bebeğin kanala dönmesinden kaynaklanıyormuş, erken falan doğacak diye bişey yok dedi doktor.
Bana ağrı kesici jel ve parol verdi, normal dedi.
Bende sancı vardır diyordum ama fazla bişey çıkmadı...

evet benimde özellikle bebek hareket edince agrıyor çok fazla kasıklarımda agrıyor benim bebek dönmüş ama kanala girmemiş daha inş. girer ondan agrıyor olabilir geçmiş olsun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…