oğluşumun adaşı da var maşallah onlaraaaben kontrole pts gittim dr bası asağı donmus dedi bende tekmelerinin yeri değişti ordan anlamıstım donduğunu
rica ederim canım inş. sanada gelir denersin bu arada sen bir önceki doğumunu sezeryan olmuştun değil mi? külot şeklinde kullanmamız acaba dikişlere bir sorun teşkil eder mi şayet sezeryan olursak?
soru güzel
bir soruda benden sez.olunca gecelik mi pijama mı daha rahat.malum dikişlerden pijamanın bel kısmı rahatsız eder mi
maşallah onlara ben 2 hafta önce gittim canım. benim bebişte dönmüştü başı aşağıda. ama kanalda falan değil yani. çatı muayeneside yaptı senden mukemmel bi doğum bekliyorum dedi bakalım hayırlısı.
kolay doğumlarımız olur inşallahh .. bnm dr.um catı muayenesi yapmıcak sanırım doğumda bakıcak catıya korktuğum için soramadım bileee:26::26::26:
korkulacak bişiy yok ben hissetmedim bile
merhaba arkadaşlar ben daha benim sizlere bir sorum olacak ben sabah iki test yaptım ikisde tek çizgi çıkınca çöpe attım az önce bir baktım ikiside çift çizgi ama nezaman çift oldu bilmiyorum sizce hamile olma ihtimalim var mı adetim 4 gün gecikti
Bence hamile olabilirsin sabah idrariyla tekrarla testi canim rabbim gonlune gore versin
Safakk seni görüyorum, doğurdunmu canımcım?
Tamin canım aç karnına olması etkiliyormuydu
Canim birsey Sorcam sana ayni oldugumuz icin tarihlerimiz
Bebeginin baş cevresini biliyomusun?dosyalarda ölçümlerde yaziyo normalde
benim de bebek hareket ettikçe bilmiyorum sizde de oluyor mu ama, belimin kalçayla bağlanan ana kemiği vardır ya orası ağrıyor. sanki oraya vuruyor gibi. başı aşağıda ve kanalda olduğu için olabilir mi acaba? bu doğumun yakın olduğunun ya da normal yolla gelebileceği mi demek?
gerçi ben sezaryen istiyorum ama...
Baş çevresi fl oluyor dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?