2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün Aydın canim Allah anali babali büyütmeyi nasil etsin saglikli uzun ömürlü olsun kucuk prensesimiz

Darisi bizim basımıza:)

MaşaAllah bebişler tek tek geliyor.
Rabbim sizlere bağışlasın...
Kaç kilo doğdu bebeğin canım?

kızlar hurma doğumu hızlandırıyormus ve cok faydalıymış,yiyormusunuz sizde ben günde 3 veya 4 tane yıyorum umarım yanlış birşey yapmıyorumdur

doğru yapıyorsun bi arkadaşımda yemiş ve çok kolay doğum yapmış devam et hem son ay hurma yemek ahlaklı olmasına sebep olurmuş...

gecelerim uyanıp tekrar uyunaya çalşmakla geçiyor.
Allah yardımcımz olsn..
gideyimde uyumaya çalışaym bari..

günayydın ne guzel hergüne bi dogum haberiyle başlıyoruzz yarında son iş günü cok sukurrrr artık evimde cocugumun son hazırlıklarıyla ugrasacam evimi temizliceem ohhhhh yemeğimi rahat rahat yapabilecem yatacam gezecem tozacam

Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey

gözun aydın cnm ilk olarak ne gıydırdı ebeler bebegıne acaba cok merak edıyorum hastane cıkışının içindekı iç diş zıbın mı yoksa alt üst takım zıbın ı mı kımısı kalın olur bunlar bu sıcakta dıyo kafam karıstı iice hastane cantasına ne koyucam dıye senın bebegıne ne gıydırdıler cnm benm

Ne güzel ben de aynı şeyi yazmak için girmiştim benim de yarın son iş günüm çok mutluyum :) artık sabahları rahat rahat yatmak istiyorum tabi sıcalar müsade ederse, doğum yapanların sayısı hızla artıyor Allah yardımcıları olsun onların şimdi daha fazla sabra ihtiyaçları var, Rabbim gönüllerine genişlik versin...

Ben bugün kendimi bi hafif hissediyorum mide kısmın biraz boşalmış gibi, acaba çocuk iyice aşağımı indi, kasıklarımdan aşağı sürekli bir gıdıklanma hissi var bende oyun oynuyor veled herhalde haftaya doktora gideceğim inşallah doğum yapacağım hastaneyi pek sevemedim ama sanırım yapacak bişey de yok uzak bir yere hastaneye gidiyordum bizim şansımıza iki doktordan biri evleniyor izne ayrılmış diğeri ayın 20 sine kadar yıllık izne ayrılmış, bu da bizim kaderimiz oldu mecburen başka hastaneye gideceğim ama ben evde doğum yapmanın yolarını araştırıyorum acaba hangisi daha kolay olur göbek kordonunu mandalla tutturup öyle keserim çantamda 2 mandal taşıyayım artık

bende sezeryan olcam ama nasıl olcağı konusunda çook kararsızım genelmi spinal mi epidural mı yarın doktorumla konuşcam bunu
bize de bilgi ver canım öğrenince
canım benim ilki acil olduğu için mecburi genel anesteziydi.ama bu sefer bi aksilik olmazsa inşallah doktorun yönlendirmesine göre epidural ya da spinal olmak istiyorum.bebişi bu sefer kucağım almak istiyorum hemen.
epidural-spinalin ayrımını anlayamadım.hangisi rahat acaba

canım gözün aydın allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.epidurali detaylı anlatır mısın.rahat mı oluyor.ilk gün nasıldın.wc ye otururken dikişlerde sıkıntı oluyor mu

gunaydınn
son 9 gunum kaldı ınanamıyorum hala
cumartesıde dogum seklım bellı olcak sezeryan derse gun verecek
ayy catlıcam valla

bırde bu sezeryan herkesde farklı etkı yapıyor galıba
burda sezeryan olan arkadasım ılk gun ılk tuvaletını ayakta yaptıgını söledı klozete oturman ımkansız dedı
bılmıyorumkı herkesde bu kadar agır olmuyordur heralde

Gunaydinlar herkese. Bugunde dogum haberleri var masallah birbir dokuluyoruz darisi basiniza. Tum bebisler saglikla gelsinler insallah

Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey
canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun kokla yerime

ya kızlar böyle giderse ağustos ayında kimse doğurmıyacak bizim topicten (he ben ısrarlıyım ) , eylül anneleri başlıyacak :))) doğumlara ...

gözünaydın , geçmiş olsunn Allah analı babalı büyütsün ,

kızlar ben de bu cuma sezaryen olcam Allah yardımcımız olsun.

biir beiş daha geliorrr hadi hayırlısı bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…