Merhabe sevgili anneler,
Salı günü kızım doğdu. Hikayemizde olağandışı bir şey yok Allaha şükür. Herşey istenilen şekilde oldu. Gayet iyiyiz. Sezeryan ve epidural ile doğum yaptım.Hastanedeki odamızdan naklen yazıyorum. Yarın öğlen çıkacağız. Sütümüz ve emiş iyi. Nazar değmesin.
Detayda merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz. Sizleri de bir hayırlısıyla bebişleriniz kucağınızda duymak üzere, sevgiler.
Merhabe sevgili anneler,
Salı günü kızım doğdu. Hikayemizde olağandışı bir şey yok Allaha şükür. Herşey istenilen şekilde oldu. Gayet iyiyiz. Sezeryan ve epidural ile doğum yaptım.Hastanedeki odamızdan naklen yazıyorum. Yarın öğlen çıkacağız. Sütümüz ve emiş iyi. Nazar değmesin.
Detayda merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz. Sizleri de bir hayırlısıyla bebişleriniz kucağınızda duymak üzere, sevgiler.
kızlar hurma doğumu hızlandırıyormus ve cok faydalıymış,yiyormusunuz sizde ben günde 3 veya 4 tane yıyorum umarım yanlış birşey yapmıyorumdur
doğru yapıyorsun bi arkadaşımda yemiş ve çok kolay doğum yapmış devam et hem son ay hurma yemek ahlaklı olmasına sebep olurmuş...
Canlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey
Ne güzel ben de aynı şeyi yazmak için girmiştim benim de yarın son iş günüm çok mutluyum :) artık sabahları rahat rahat yatmak istiyorum tabi sıcalar müsade ederse, doğum yapanların sayısı hızla artıyor Allah yardımcıları olsun onların şimdi daha fazla sabra ihtiyaçları var, Rabbim gönüllerine genişlik versin...günayydın ne guzel hergüne bi dogum haberiyle başlıyoruzzyarında son iş günü cok sukurrrr artık evimde cocugumun son hazırlıklarıyla ugrasacam evimi temizliceem ohhhhh yemeğimi rahat rahat yapabilecem yatacam gezecem tozacam
bize de bilgi ver canım öğrenincebende sezeryan olcam ama nasıl olcağı konusunda çook kararsızım genelmi spinal mi epidural mı yarın doktorumla konuşcam bunu
epidural-spinalin ayrımını anlayamadım.hangisi rahat acabacanım benim ilki acil olduğu için mecburi genel anesteziydi.ama bu sefer bi aksilik olmazsa inşallah doktorun yönlendirmesine göre epidural ya da spinal olmak istiyorum.bebişi bu sefer kucağım almak istiyorum hemen.
canım gözün aydın allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin.epidurali detaylı anlatır mısın.rahat mı oluyor.ilk gün nasıldın.wc ye otururken dikişlerde sıkıntı oluyor muMerhabe sevgili anneler,
bize de bilgi ver canım öğrenince
epidural-spinalin ayrımını anlayamadım.hangisi rahat acaba
QUOTE]
canım ıkısıde belden uyusturma
epıduralde ınce bır boru oluyormus sırtta ama esnek galıbakı yatabılıyorsun ustune ve hıc sıkıntı verıyormus anestezı uzmanı ordan gereklı görunce ılac verıyormus
spınal ıse belden 1 seferde ıgne yapmak uyusmak
bırde su farkları var ama hangısı hangısıne aıt bılmıyorum
arkadasım söylemıstı 2 yıl öncede ozaman bu konular ılgımı cekmıyordu anestezı uzmanı sölemıs onada karar vermesı ıcın spınal ve epıdurale
bırınde tamamen uyusuyorsun yanı karnına dokunulunca hıssetmıyorsun felc gıbı tabı acıda yok
dıgerınde ıse dıs cektırırken uysuyorya dokununca hıssedıyorsun ama acı yok
dokunduklarını hıssedıyormussun ama acı hıssı yokmus
bize de bilgi ver canım öğrenince
epidural-spinalin ayrımını anlayamadım.hangisi rahat acaba
QUOTE]
canım ıkısıde belden uyusturma
epıduralde ınce bır boru oluyormus sırtta ama esnek galıbakı yatabılıyorsun ustune ve hıc sıkıntı verıyormus anestezı uzmanı ordan gereklı görunce ılac verıyormus
spınal ıse belden 1 seferde ıgne yapmak uyusmak
bırde su farkları var ama hangısı hangısıne aıt bılmıyorum
arkadasım söylemıstı 2 yıl öncede ozaman bu konular ılgımı cekmıyordu anestezı uzmanı sölemıs onada karar vermesı ıcın spınal ve epıdurale
bırınde tamamen uyusuyorsun yanı karnına dokunulunca hıssetmıyorsun felc gıbı tabı acıda yok
dıgerınde ıse dıs cektırırken uysuyorya dokununca hıssedıyorsun ama acı yok
dokunduklarını hıssedıyormussun ama acı hıssı yokmus
SAĞOL CANIM İYİ ŞEYLER DUYMAYA İHTİYACIM VAR.SIPALARI SEVCEZ DİYE DENEK GİBİOLCAZ DESENE.BUKADAR ZORLUK ÇEKCEM OSIPACIK İÇİN VERMEM KIZIMI BEN KİMSELERE.SENİN DE AZ KALMIŞ HAYIRLISI CANIM.ASLINDA GENEL ANESTEZİ HEPSİNDEN DAHA MI İYİ Kİ TAMAMEN UYUTULUP UYANIYORSUN BEBİŞ KUCAĞINDA OLMUYOR MU?
canım gozun aydın allah analı babalı buyutsun kokla yerimeCanlarım dogum yaptım .ama maalesef 8 cm açılmama ve sancılara rağmen bası kanala inmedi . Acil sezeryana alındım. Bebeğimin kordonu boynuna dolanmış . Simdi yanımda sukur. Bal gibi birsey
Merhabe sevgili anneler,
kızlar ben de bu cuma sezaryen olcam Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?