ay bende dolbımı düzeltip geldim valla tesadüf,el atmam lazımdı,hallettim:)
Yok be guzelim nerdeeee minik bir kutu icinde sadece 1adet hasta bezi geliyor e malum testerdependin sitesine gir sol tarafta ucretsiz numune isteyin diye bir yazi var ona tikla formu doldur gelsin
dünür damadımı yorma.işten sıkılımasın sonra kaynanasına kim yardım edicek
ohhhh yarasın siz ne tıkınıyorsunuz bakim?
yarın temizlik yapayım diyorum ortalığı süpür viledayla da sil banyoları temizle ama üşeniyorum
aynen canım yaaaahastane için de kullan at külot alırım artık iyi oldu denk geldi
ya bu arada kızlar ben 2 tane hasta bezi koydum hastane için orkidde koymama gerek yok sanırım yıllık kalmayacağız ya değil mi?
tmm canım çok sağol
yok yormam şeker,şuan akşam iftarı için duşumu aldım 2 hafta aradan sonra ilk kez makyaj yaptım:)) elbisemi giydim püfür püfür esioda biraz 1 saate ladar çıkıcaz evden,dinlenioz:))
daha tamamlanmadı ama küçük kuzumun odası teyzeleri :):)
Eki Görüntüle 471864 Eki Görüntüle 471865 Eki Görüntüle 471866 Eki Görüntüle 471867 Eki Görüntüle 471868 Eki Görüntüle 471869 Eki Görüntüle 471870
kız eşinin adına olanı damı aynı adrese istedin,aman insan 1 paket yolalr ne var yani:)
bu bezi orta boy mu istediniz kıslarr:))
onu bilmiyorum tatlım ben colonge'un tavsiyesiyle depend markasından hasta bezi başvurusunda bulunmuştum bedava deneme amaçlı 1 adet geliyor zaten 1kendi adıma 1 de eşim adına isteyince 2adet hasta bezim oldu.Hem öyle cırt cırt derdi de yok direk külot şeklinde çok da emici duruyor onları kullanacağım.kullan at külot olarak da watson's dan alıcam bugün.
benimki de geliyor bugün.
Kızlar aranızda sezeryan olanlara bir sorum var.ilk 2 gün klozete otururken çok acıyor mu dikişler?
güle güle huzurla mutlulukla büyüsün Ela prenses
ya tutarsa diyerek istemiştim cidden de tuttu aynı adrese istedim geldi ikisi de tabii 1 er hafta arayla
rica ederim canım inş. sanada gelir denersin bu arada sen bir önceki doğumunu sezeryan olmuştun değil mi? külot şeklinde kullanmamız acaba dikişlere bir sorun teşkil eder mi şayet sezeryan olursak?
bebeklerin bezinden mi kullansak hep beraber bezlencez artık.bu arada prima 1 nolu çok ufakmış oyuncak bebek giyer cinsten:26::26:
hane başına 1 tane diye de yazmışlar ya:))
ben kaynaama pide kayın pederime diye istimm:)
güle güle huzurla mutlulukla büyüsün Ela prenses
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyySezeryanın zorluğu ilk 5 , 6 saat sonra hafifliyor.Yavaş hareket edince acı falan yok.Yürürken nasıl ağrıyorsa öyle ekstra bi acısı yok ben 3'üncü günü normal tuvalete oturmuştum.Biraz zor oluyo tabi ama yavaş yavaş alışıyosun.
hane başına 1 tane diye de yazmışlar ya:))
ben kaynaama pide kayın pederime diye istimm:)
soru güzel
bir soruda benden sez.olunca gecelik mi pijama mı daha rahat.malum dikişlerden pijamanın bel kısmı rahatsız eder mi
evet çok küçükler ama canını sıkma canım çok çabuk bitecek o paket emin ol görümcemin kızı günde 8tane kirletiyordu sen hesap et
hem kadının hergün yemeğini ye hem de hakaret eder gibi onların adına iste mikropsun yaönemli değil kız yaşını nasıl olsa sormuyorlar etmiyorlar iste kendi adına da eşinin adına da hatta daha da çok beleş mal diyorsan kayınvaliden ve kayınpederin için de iste 4tane hasta bezin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?