Gecmiş olsun canım iyiki dedigin gibi gobegin ustune dusmemişsin Rabbim korumus birsey olmasada aklında takılıp kalırdı yinede. Demek ki kişiden kişiye değişiyor bu muayeneler tek bizede baglı değil. Birde sasırıyorum erkekler daha yumusak kadınlar daha sert bu muayanelerde nedenseSlm kızlar biz geldik kontrolden ebeyle randevum vardi sabah gittim kontrol etti çatı muayenesi yani açılma yok rahim kapalı biraz yumuşama var dedi ve birde parmağını soktuğu zaman acayip acıdı resmen rahmimi deldi ya kendi drumda aynı muayeneyi yapmıştı ve ben ozaman birsey hissetmedim neyse kaktım giyindim annem dışarıda bekliyordu dedim anne dur biraz dinleneyim ben iyi değilim soguk ter ve basım cok kötü dondu iyi değilim dememle bayılmam bir olmuş neyseki karnimin üzerine düşmemişim gözümü bir actım tüm hastane basımda ebe gelip birde demezmi muayeneden olmuş olabilir bende dedim evet askala icimi cikaricaktin neyse bebeğime bakıldı kalbini dinledik eve geldim ama annem cok korkmuştu
Gecmiş olsun canım iyiki dedigin gibi gobegin ustune dusmemişsin Rabbim korumus birsey olmasada aklında takılıp kalırdı yinede. Demek ki kişiden kişiye değişiyor bu muayeneler tek bizede baglı değil. Birde sasırıyorum erkekler daha yumusak kadınlar daha sert bu muayanelerde nedense
Slm kızlar biz geldik kontrolden ebeyle randevum vardi sabah gittim kontrol etti çatı muayenesi yani açılma yok rahim kapalı biraz yumuşama var dedi ve birde parmağını soktuğu zaman acayip acıdı resmen rahmimi deldi ya kendi drumda aynı muayeneyi yapmıştı ve ben ozaman birsey hissetmedim neyse kaktım giyindim annem dışarıda bekliyordu dedim anne dur biraz dinleneyim ben iyi değilim soguk ter ve basım cok kötü dondu iyi değilim dememle bayılmam bir olmuş neyseki karnimin üzerine düşmemişim gözümü bir actım tüm hastane basımda ebe gelip birde demezmi muayeneden olmuş olabilir bende dedim evet askala icimi cikaricaktin neyse bebeğime bakıldı kalbini dinledik eve geldim ama annem cok korkmuştu
canım geçmiş olsun allah korumuş.yurtdışındaydın sanırım.acaba Türk olduğun için böyle davranmış olabilirler mi?
annem umreden yenı döndü sayılır gelırken 1 kolı medıne hurması getırmıs ben ondan yıyorum :)oleyy artık benim de sancım varrr.herkes yazdıkça bende niye olmuyor diyordum.hiç acı hissetmiyorum ama bir tek bu hafta boyu çatı ağrısı hissettim hala da var.dönerken kalkarken yürürken vb.hayırlısıyla kavuşalım melek balıklarımıza işallah kızlarrrr
canım güle güle büyüt kızını.bir de ağrı makinesi dediğin şey ne?göbeği ne zaman düştü?sütün hemen geldi mi?dikiş ağrısı nasıl bişey?maşallah size.darısı bize
HURMACI ARKADAŞLAR İSSRAİL gdo lu hurmalarına dikkattt
BOYKOTA UĞRAMAMAK İÇİN KUDÜS HURMASI ADIYLA SATILIYOR
İsrail firmasının, ambalajlarında “İsrail” kelimesini hiç geçirmediği gibi, “Kudüs Hurması” ismini de kullanarak Müslümanların ürettiği hurmaymış gibi göstermeye çalışması dikkat çekiyor. Ramazan ayının yaklaşmasıyla Türkiye’de birçok yere hurma sevkıyatı yapılırken, İstanbul Mısır Çarşısı’nda ise özellikle yoğun bir şekilde İsrail hurması satılıyor. ÖZER: BU HURMANIN
TÜKETİLMEMESİ GEREKİYOR
Sağlık ve Gıda Hareketi Başkanı Kemal Özer, İsrail’in hurmaları, “İsrail Hurması” adıyla satarsa kimsenin almayacağını, bu yüzden milleti kandırarak, “Kudüs Hurması” adıyla sattığını söyledi. İsrail’in hurmalarının genetiği ile de oynandığını kaydeden Özer, “İsrail’in hurmaları GDO’lu bir hurmadır. Etli olması ve büyük olması için genetiği ile oynanmış, özel yapılmış bir hurmadır” dedi. Özer, İsrail hurması yerine Medine hurmaları ve Tunus hurmasının tüketilmesi gerektiğini kaydetti.
canım bende oyle valla hatta eşime sanki banatas tasıtıp ekmek su vermemişler gibi hissediyorum kendimi dedim cok yorgunum dedim bu sıcaklıklar gucumuzu tuketiyorDün çektiğim sancılar ara ara gece de devam etti ve 3 saat ancak uyuyabildim o da sabaha karşı.Bugün inanılmaz güçsüz bir durumdayım.Kolumu kaldırmaya halim yok.Allahtan bugün sancım falan yok.Hava da serin.İnşallah bugün biraz uyurum da kendime gelirim biraz..
annem umreden yenı döndü sayılır gelırken 1 kolı medıne hurması getırmıs ben ondan yıyorum :)
Slm kızlar biz geldik kontrolden ebeyle randevum vardi sabah gittim kontrol etti çatı muayenesi yani açılma yok rahim kapalı biraz yumuşama var dedi ve birde parmağını soktuğu zaman acayip acıdı resmen rahmimi deldi ya kendi drumda aynı muayeneyi yapmıştı ve ben ozaman birsey hissetmedim neyse kaktım giyindim annem dışarıda bekliyordu dedim anne dur biraz dinleneyim ben iyi değilim soguk ter ve basım cok kötü dondu iyi değilim dememle bayılmam bir olmuş neyseki karnimin üzerine düşmemişim gözümü bir actım tüm hastane basımda ebe gelip birde demezmi muayeneden olmuş olabilir bende dedim evet askala icimi cikaricaktin neyse bebeğime bakıldı kalbini dinledik eve geldim ama annem cok korkmuştu
arkadslar hastane cantanıza neler koydunuzzz???
evet kızlar biz kontrolden gldik doktorum yoktu yıllık izinde cumartesi gunu gelecekmiş ordaki baska doktora gittim alttan muayene eder diye dusundum ama biz 40. haftada muayene yapıyorruz dedi korktugumu biliyor rabbim gonlume gore verdi.(o andaartık doğurmaya gelirim dedim içimden). ultrasona bakar bakmaz ovvv cok iriymiş bebişiniz dedi evet dedim 1.5 hafta ileride dedi bir sorunum yok kafası yerlesmiş suyu iyiymiş kilo 3400, boyu 51 santim boyle giderse 4 kiloyu geçer dedi nst ye girdim benim ters kızım normalde içimde davul calıyormus gibi oynarken nst de hareket yok yine girecen dedi doktor nst ye bişeyler ye acsın dedi yok dedim tatlı ye dedi yedim benim kız yine oynamadı inat annesine cekti sanırım neyse biraz durduktan sonra nazlana nazlana oynadı sancım cıkmadı. hafata çarsambaya nst ye yine gel dedi tabi ben kendi doktorum gelmiş olacağı iiçin kendi doktoruma gidecem işte boyle bugunluk kontrol maceramız bu sekilde geçti
slmmmm
pazartesı saat 11.34 de 3300 g olan oglum dunyaya geldı cok cok sukur
fırsat sımdı buldum yazıyorum
spınal oldum ve herkese yanı sezeryan olanlara tavsıye edıyorum
evet cok kolay degıl sonrası ama benım korktugum kadarda zor olmadı
allahın bugunude varmıs dıyorum
okadar tatlıkı oglum
doktor ılk gösterıdıgnde karnımdan cıkardı kordonu kesmeden ıste oglun dedı
ılk sözum ne kadar çirkin oldu
ordakılerden bırırsı bende ılk cocugumda bu tepkıyı vermıstım dedı
sonra muayene edıp yanıma getırdıler ben dıkılırken kokladım öptum sıcacıktım
bebegın cıkması 1 dk
benım dıkısler 15 dk surdu
allahım sızede hayırlı dogumlar nasıp etsın
mıs yavrularınızı koklayın
muffın canım dogum yapmadıysan eger bunu sana yazıyorum spınalde belden bıkac yerden ıgne yapılıyor bısey takılmıyor sadece ıgne
ve doktorun el temasını hıssedıyorsun ben doktor ustten bebegı muayene edıyor sandım dokunuyordu karnıma meger kesmıste ıcınden cıkarıyormus ama hıc korkunc olmuyor 1 dk suruyor anlamıyorsun bıle hatta bebegı gösterınce ınanamadım o benımmı dıger odalardanmı geldı ne ara cıkardın dıye sacmalamısımben cok tırsıyordum allahım yardım ettı
darısı herkesın basına
evet kızlar biz kontrolden gldik doktorum yoktu yıllık izinde cumartesi gunu gelecekmiş ordaki baska doktora gittim alttan muayene eder diye dusundum ama biz 40. haftada muayene yapıyorruz dedi korktugumu biliyor rabbim gonlume gore verdi.(o andaartık doğurmaya gelirim dedim içimden). ultrasona bakar bakmaz ovvv cok iriymiş bebişiniz dedi evet dedim 1.5 hafta ileride dedi bir sorunum yok kafası yerlesmiş suyu iyiymiş kilo 3400, boyu 51 santim boyle giderse 4 kiloyu geçer dedi nst ye girdim benim ters kızım normalde içimde davul calıyormus gibi oynarken nst de hareket yok yine girecen dedi doktor nst ye bişeyler ye acsın dedi yok dedim tatlı ye dedi yedim benim kız yine oynamadı inat annesine cekti sanırım neyse biraz durduktan sonra nazlana nazlana oynadı sancım cıkmadı. hafata çarsambaya nst ye yine gel dedi tabi ben kendi doktorum gelmiş olacağı iiçin kendi doktoruma gidecem işte boyle bugunluk kontrol maceramız bu sekilde geçti
kızlar Ebucu arkadaşımız şu an sezeryana alındı.. Dualarınızı bekliyoruz o da kızına kavuşacak inş. Ağustos annesi oluyor :) normal olacaktı ancak suyu çok azalmış olduğu için sezeryana aldılar..
slmmmm
pazartesı saat 11.34 de 3300 g olan oglum dunyaya geldı cok cok sukur
fırsat sımdı buldum yazıyorum
spınal oldum ve herkese yanı sezeryan olanlara tavsıye edıyorum
evet cok kolay degıl sonrası ama benım korktugum kadarda zor olmadı
allahın bugunude varmıs dıyorum
okadar tatlıkı oglum
doktor ılk gösterıdıgnde karnımdan cıkardı kordonu kesmeden ıste oglun dedı
ılk sözum ne kadar çirkin oldu
ordakılerden bırırsı bende ılk cocugumda bu tepkıyı vermıstım dedı
sonra muayene edıp yanıma getırdıler ben dıkılırken kokladım öptum sıcacıktım
bebegın cıkması 1 dk
benım dıkısler 15 dk surdu
allahım sızede hayırlı dogumlar nasıp etsın
mıs yavrularınızı koklayın
muffın canım dogum yapmadıysan eger bunu sana yazıyorum spınalde belden bıkac yerden ıgne yapılıyor bısey takılmıyor sadece ıgne
ve doktorun el temasını hıssedıyorsun ben doktor ustten bebegı muayene edıyor sandım dokunuyordu karnıma meger kesmıste ıcınden cıkarıyormus ama hıc korkunc olmuyor 1 dk suruyor anlamıyorsun bıle hatta bebegı gösterınce ınanamadım o benımmı dıger odalardanmı geldı ne ara cıkardın dıye sacmalamısımben cok tırsıyordum allahım yardım ettı
darısı herkesın basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?